sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
εσύ μην πολύδιαβάζεις. ....Παντως απ'ο,τι διαβασα την στιγμη της προσκρουσης ο παντελιδης επεσε επανω στην συνοδηγο για να την προστατεψει.
εσύ μην πολύδιαβάζεις. ....Παντως απ'ο,τι διαβασα την στιγμη της προσκρουσης ο παντελιδης επεσε επανω στην συνοδηγο για να την προστατεψει.
Παντως απ'ο,τι διαβασα την στιγμη της προσκρουσης ο παντελιδης επεσε επανω στην συνοδηγο για να την προστατεψει.
Το οτι εκσφενδονιστηκε εξω παντως, παιζει να της εσωσε και τη ζωη, αφου απεφυγε τα χτυπηματα στις λαμαρινες με το τουμπαρισμα.
Παντως απ'ο,τι διαβασα την στιγμη της προσκρουσης ο παντελιδης επεσε επανω στην συνοδηγο για να την προστατεψει.
Δεν φταίνε τα 150.....το ποτό φταίει. ....
Παω στοιχημα οτι αυτο το αρθρο μεχρι αυριο θα εχει κατεβει.
Δε ξερω αν ισχυουν η οχι..αλλα καπως ετσι και εγω τα χω στα μυαλο μου!
Σύμφωνα με πληροφορίες η 21χρονη, που ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή, επιβεβαίωσε στους αστυνομικούς πως ο οδηγός ήταν ο Παντελής Παντελίδης ενώ φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε φιλικά της πρόσωπα πως ο ίδιος, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, μπήκε μπροστά της την στιγμή της πρόσκρουσης.Εχουμε να διαβασουμε μαλακιες και μαλακιες.......
Οι ζωνες δεμενες στο καθισμα για να μην ακουγεται το αλαρμ.
Εχετε δει ταριφα να φοραει ζωνη? αστυνομικο?
ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ DNA ΤΟΥ.
ααα...απο τότε σου εμεινε?....
Οπως πολυ σωστα επισημανατε αρκετοι, ειναι απαραιτητο (!!!) να μπει η οδηγικη παιδεια στα σχολεια και φυσικα να μπουν καμερες παντου και οι αστυνομικοι αντι για αυτογραφα να παιρνουν διπλωματα. Μονο ετσι θα σταματησει η μαστιγα να κλεινουν 5 σπιτια την ημερα (1600 νεκροι το χρονο)...αλιμονο σε αυτους που μενουν πισω..
Ειναι αδιαφορο τι λενε οι συνεπιβατες.καλό είναι και για τη μνήμη του νεκρού να μην γράφουμε ψευδείς ειδήσεις ακόμα δεν έχουν βγεί οι τοξικολογικές και οι συνεπιβάτες του οχήματος λένε ότι ο παντελίδης δεν είχε καταναλώσει αλκόολ
Προσυπογραφω.Ποια οδικη παιδεια τυπε μου που το ξεμπουρδελεψαμε σαν κρατος; Εδω και τρια χρονια βλεπω παιδακια του δημοτικου να οδηγουν ποδηλατακια σε κεντρικες λεωφορους!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Που ειναι οι γονεις τους; Να το καναμε εμεις αυτο μικρα δε θα μπορουσαμε να κατσουμε εξι μηνες απο το ξυλο!
εσύ περίμενε να σου ανακοινώσουν τις τοξικολογικές. ......δεν γράφω καμιά είδησηκαλό είναι και για τη μνήμη του νεκρού να μην γράφουμε ψευδείς ειδήσεις ακόμα δεν έχουν βγεί οι τοξικολογικές και οι συνεπιβάτες του οχήματος λένε ότι ο παντελίδης δεν είχε καταναλώσει αλκόολ
Σύμφωνα με πληροφορίες η 21χρονη, που ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή, επιβεβαίωσε στους αστυνομικούς πως ο οδηγός ήταν ο Παντελής Παντελίδης ενώ φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε φιλικά της πρόσωπα πως ο ίδιος, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, μπήκε μπροστά της την στιγμή της πρόσκρουσης.
Πολλοι γνωστοι μου λενε οτι η ζωνη τους κανει χειροτερους σαν οδηγους.
Ποια οδικη παιδεια τυπε μου που το ξεμπουρδελεψαμε σαν κρατος; Εδω και τρια χρονια βλεπω παιδακια του δημοτικου να οδηγουν ποδηλατακια σε κεντρικες λεωφορους!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Που ειναι οι γονεις τους; Να το καναμε εμεις αυτο μικρα δε θα μπορουσαμε να κατσουμε εξι μηνες απο το ξυλο!
Οποια αλλαγη ξεκινησει σε αυτον τον τοπο θα ξεκινησει απο τα σπιτια. Απο το ξυλο που θα ριξουν οι πατεραδες στις γυναικες τους και στα παιδια τους!
Προσυπογραφω.
Εμενα η μανα μου μου ελεγε οτι ποδηλατο θα κανω στον δρομο ΜΟΝΟ μπροστα απο το σπιτι για να με βλεπει. Και τωρα βλεπεις κατι 8χρονα να οδηγανε ποδηλατα μεσα στα αυτοκινητα σε κεντρικους δρομους. Πού ειναι η μανα τους? Γαμιεται? Μετα θα κλαιει πανω απο κανενα λευκο φερετρο και θα καταριεται τον οδηγο που εφαγε το παιδι της. Αι σιχτιρ δηλαδη.
Ειναι αδιαφορο τι λενε οι συνεπιβατες.
Οι τοξικολογικες τα δειχνουν αυτα.
Εξαλλου ΣΥΜΦΕΡΕΙ νομικα τον συνεπιβατη να πει οτι ο οδηγος ΔΕΝ ειχε πιει, γιατι διαφορετικα εχει ευθυνη και ο ιδιος ο συνοδηγος για τον τραυματισμο του, αφου ανελαβε το ρισκο να μπει σε αυτοκινητο με μεθυσμενο οδηγο (με αναλογη μειωση της αποζημιωσης).
Γτ ρε τυπε και οι τοξικολογικες να μην βγουν καθαρες..πιστευεις οτι θα το μαθεις? ειδικα για drugs δε παιζει να τον εκθεσουν!σίγουρα θα δείξουν τα πάντα οι τοξικολογικές αλλά επειδή θα βγούν αύριο καλό θα είναι για τη μνήμη του νεκρού να μην γράφουμε ακόμα με αβάσιμες πληροφορίες