pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
αν δεν τρολλαρεις ειναι επικινδυνο επειδη δεν ακους τιποτα.
ακουω τον μαργαριτη τυπε
αν δεν τρολλαρεις ειναι επικινδυνο επειδη δεν ακους τιποτα.
πολυ παντελιδης επαιζε σημεραακουω τον μαργαριτη τυπε
εγω που οδηγαω με μουσικη στο τερμα πειραζει ?
η γκομενα θελει αμαξι και παραλια το καλοκαιρι
τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε
πολυ παντελιδης επαιζε σημερα
Δε με νοιαζει να γινω δουλος της ξιπασμενης ελληνιδας! Να μαθει να πηγαινει στην παραλια με το τραμ η ξιπασμενη! Ακου ρε απαιτησεις οι ψωριαρες!
Ρητορικο ερωτημα ...οι γκομενες αν δεν ηταν διασημος θα ηταν μαζι του? ΑΡΑ ΚΑΜΙΑ ΖΩΝΗ ΠΟΤΑ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ...η ψωναρα σκοτωνει
Κριμα παντως νεος και διασημος να επαιρνε ο χαρος τις αλλες οχι τον Παντελο
παραλια δεν εννοω πλαζ
αλλα παραλιακη απο αλιμο μεχρι γλυφαδα και περα
εκει τις παμε το καλοκαιρι
Δεν εκανα ποτε λουσα σε γκομενες! Μαζι μου καθονταν για την πουτσα μου και οχι για την τσεπη μου.
Δεν εκανα ποτε λουσα σε γκομενες! Μαζι μου καθονταν για την πουτσα μου και οχι για την τσεπη μου.
Μ αρεσει το μπουρδελα ειναι ενα μερος στο οποιο μπορουμε ολοι μας να βγαλουμε ελευθερα το μένος μας για τις ελεινιδες χωρις να φάμε μπαν ή να μας τραμπουκισουν οι φεμινιστριες... ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙες ηττηθηκατε
1)Ναι αμα δεν προσεχα φυσικα και με 60 θα σκοτωνομουν ,2)γιατι να πεσω σε μαντροτοιχο η σε δεντρο πρεπει να ειχα πιει και μεθυσει τοσο πολυ, αλλα και οταν πινω καμια φορα παιρνω τηλ τους γονεις και ερχονται και με παιρνουν!!3 Δυσκολο γιατι υπαρχει χρονος ατιδρασης στα 60 αν δεις οτι το αλλο οχημα ερχεται στο ρευμα σου!!φτανουν και περισσεουν τα 60 χλμ να σκοτωθεις χωρις ζωνη
επισης δεν υπολογισες το γεγονος να μην στουκαρεις εσυ μονος σου με αυτα τα χλμ (δηλ σε τοιχο, μαντρα, δεντρο κτλ) αλλα να πεσει αλλο οχημα επανω σου με αλλα τοσα χλμ δηλ 60+60 =120 (τουλαχιστον)
μια χαρα σε βρισκω να σου παρει μετρα ο εργολαβος
δεν εχουμε πολεμο
να αγαπας τις γυναικες και θα σε αγαπανε και αυτες
αμα ηξεραν τις ιδεες αυτες οι φιλες σου θα σου τραβαγαν το αυτι
Τυπε αμα ηξεραν οτι γαμάω σε μασατζιδικα δεν θα μου ξαναμιλούσανε ποτε θα παθαιναν σοκ
με αυτες μονο για κανα ρακομελάκι ή καφεδάκι ξέρεις να πουμε τα νεα της εβδομάδας ... χλιαρά πράγματα αφοτοου φυγω απο εκει και αρχισω την μπουρδελοτσαρκα ξεκιναει να έχει νοημα η νυχτα
δε σε εχουν ρωτησει ποτε ?
κατι θα εχουν καταλαβει πιστευω
Τυπε τους λεω το κλασσικο οτι εχω μια απο το χωριο που δεν την ξέρουν