Νέα

Σκάρτη γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γόνιμα αρσενικά υπάρχουνε...ΠΛΟΥΣΙΑ δεν υπάρχουνε  :uglystupid:
Εκτός κι αν η γονιμότητα έχει ταυτιστεί στις μέρες μας με τον πλούτο  :uglystupid:

η γονιμοτητα οχι αλλα η "δυναμη" φυσικα....αμφιβαλλεις? δεν το δικαιολογω σαφως ισα ισα με θλιβουν τετοιες καταστασεις....αλλα δεν παυει να ειναι η πραγματικοτητα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
mounitsa κάτσε, γιατί δεν έχω καταλάβει κάτι...

Λες ότι οι γυναίκες διαλέγουν τον πιο "δυνατό" (πλούσιο, καταξιωμένο κτλ) και δε διαφωνώ σε αυτό, αλλά πώς το σχετίζεις με το αχάριστη; Το συσχετισμό δεν πιάνω.

(για μένα άλλο δε δίνομαι ολοκληρωτικά άλλο είμαι αχάριστος, αν γι'αυτό το λες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
η γονιμοτητα οχι αλλα η "δυναμη" φυσικα....αμφιβαλλεις? δεν το δικαιολογω σαφως ισα ισα με θλιβουν τετοιες καταστασεις....αλλα δεν παυει να ειναι η πραγματικοτητα

Τότε, να βγάζουμε τη γονιμότητα από τη μέση...Αφού τελικά η ΙΣΧΥΣ είναι πιο επιθυμητή...
Κουτσά στραβά, γόνιμος θα είναι κι ο ισχυρός, οπότε τί μπερδεύουμε τη γονιμότητα με τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ επιθυμίες της γυναίκας;

Και θα το επαναλάβω για τα μέλη του site, γιατί περνάει στο ντούκου ενώ είναι ΠΟΛΥ σοβαρό...

Αν δεν ανήκετε σε προνομιούχο κατηγορία (λεφτά-εξουσία, αλλά σε μεγάλο βαθμό, όχι κανά διαμέρισμα και τέτοια κουλά), ΜΗ διανοηθείτε το γάμο...Την πουτσίσατε  :uglystupid:

Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
33
Πόντοι
0
Αν δεν ανήκετε σε προνομιούχο κατηγορία (λεφτά-εξουσία, αλλά σε μεγάλο βαθμό, όχι κανά διαμέρισμα και τέτοια κουλά), ΜΗ διανοηθείτε το γάμο...Την πουτσίσατε  :uglystupid:
Σωστός. Και προσθέτω ότι και να ανήκετε σε τέτοια κατηγορία προνομιούχο, να ξέρετε ότι η γυναίκα δεν αγαπάει εσάς. Σαν αξεσουάρ σας χρησιμοποιεί . Οπότε και πάλι ΜΗ διανοηθείτε το γάμο
Κοινώς μην παντρευτείτε ποτε!  :grin:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Σωστός. Και προσθέτω ότι [size=12pt]και να ανήκετε σε τέτοια κατηγορία προνομιούχο, να ξέρετε ότι η γυναίκα δεν αγαπάει εσάς[/size]. Σαν αξεσουάρ σας χρησιμοποιεί . Οπότε και πάλι ΜΗ διανοηθείτε το γάμο
Κοινώς μην παντρευτείτε ποτε!  :grin:

Αυτό ισχύει κατά κανόνα, αλλά δεν έχει την παραμικρή σημασία...Γιατί αν ανήκεις σε αυτές τις κατηγορίες δεν τολμάνε να σου κάνουν τσαλίμια, γιατί ξέρουν ότι τις έχεις για τον πούτσο...
Και στην τελική, και να χωρίσεις στ' αρχίδια σου, μικρό το κακό...

Αν είσαι μέσος όρος, και εμφανίσιμος να είσαι, δε γλιτώνεις τη γκρίνια και το αρχιδοπρήξιμο...
Κι αν χωρίσεις  :headbang:

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αυτό ισχύει κατά κανόνα, αλλά δεν έχει την παραμικρή σημασία...Γιατί αν ανήκεις σε αυτές τις κατηγορίες δεν τολμάνε να σου κάνουν τσαλίμια, γιατί ξέρουν ότι τις έχεις για τον πούτσο...
Και στην τελική, και να χωρίσεις στ' αρχίδια σου, μικρό το κακό...

Αν είσαι μέσος όρος, και εμφανίσιμος να είσαι, δε γλιτώνεις τη γκρίνια και το αρχιδοπρήξιμο...
Κι αν χωρίσεις  :headbang:

με λίγα λόγια οι γυναίκες αν κατάλαβα καλά τον συλλογισμό είναι κάτι σαν τον χουλκ.  Είτε είσαι φτωχος είτε πλουσιος θα μεταμορφωθούν σε μεγαιρες να σου φάνε το μεδούλι.
Θα σε εκμεταλευτουν, και θα υπακούσουν μόνο στο χρήμα. Είναι γεννημένες απο την φύση τους υπολογίστριες, αχάριστες και κοινές. Σωστά;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
με λίγα λόγια οι γυναίκες αν κατάλαβα καλά τον συλλογισμό είναι κάτι σαν τον χουλκ.  Είτε είσαι φτωχος είτε πλουσιος θα μεταμορφωθούν σε μεγαιρες να σου φάνε το μεδούλι.
Θα σε εκμεταλευτουν, και θα υπακούσουν μόνο στο χρήμα. Είναι γεννημένες απο την φύση τους υπολογίστριες, αχάριστες και κοινές. Σωστά;

ΛΑΘΟΣ!!!

Φαίνεται υποτιμητικό το ποστάρισμά μου, αλλά δεν είναι έτσι...
Πουθενά δεν γράφω "μην τις αγαπάτε, μην τις σέβεστε, μη σχετίζεστε μαζί τους"...
Αλλά στο θέμα "γάμος", που η γυναίκα αποκτά και νομικό δικαίωμα, αλλάζει το πράγμα και όπως έχει καταντήσει η κοινωνία μας, μόνο οι ισχυροί "παίκτες" μπορούν να ξεπεράσουν ανώδυνα κάτι που θα στραβώσει...
Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις, που τόσο έχουμε μνημονεύσει όλοι - κι εσύ- σε πολλά θρεντς, αλλά δεν παύουν να είναι αυτό ακριβώς, δηλαδή εξαιρέσεις...

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ΛΑΘΟΣ!!!

Φαίνεται υποτιμητικό το ποστάρισμά μου, αλλά δεν είναι έτσι...
Πουθενά δεν γράφω "μην τις αγαπάτε, μην τις σέβεστε, μη σχετίζεστε μαζί τους"...
Αλλά στο θέμα "γάμος", που η γυναίκα αποκτά και νομικό δικαίωμα, αλλάζει το πράγμα και όπως έχει καταντήσει η κοινωνία μας, μόνο οι ισχυροί "παίκτες" μπορούν να ξεπεράσουν ανώδυνα κάτι που θα στραβώσει...
Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις, που τόσο έχουμε μνημονεύσει όλοι - κι εσύ- σε πολλά θρεντς, αλλά δεν παύουν να είναι αυτό ακριβώς, δηλαδή εξαιρέσεις...

Μίλησα για σκάρτες γυναίκες ο γάμος δεν κατάλαβα που κολλαει.
επιπλέον αν διαβάσει κάποιος τις απαντήσεις σας θα καταλήξει στο συμπέρασμα τι οι γυναίκες είναι σκάρτες γενικά. Συνεπώς δεν καταλαβαίνω γιατί κάνω λάθος.
και έρχομαι τώρα στην αντίφασή σου. Αν σε κάποιον έχεις σεβασμό δεν θεωρείς ότι ο κάποιος θα σου φερθεί βρώμικα. Η έχεις σεβασμό επειδή το αξίζει ή δεν έχεις. Το αυτό συμβαίνει με την αγάπη και την εμπιστοσύνη. Συνεπώς κάτι δεν μας λές καλά και ίσως για αυτό δεν κατανόησα.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αφού κάνουμε κουβέντα για την σκάρτη γυναίκα θα πρεπει να βάλουμε και την σκάρτη πεθερα, γυναίκα ειναι και αυτή.

Λοιπόν, ο αδελφός μου στον πρώτο του γάμο δεν ευτήχησε οχί γιατί η γυναίκα του ήτανε σκάρτη
αλά γιατί η πεθερούλα του ήτανε γαμησέτα.
Είχε περίπου εφτα χρόνια διαφορα ηλικίας με τον αδελφό μου, γέννησε την κόρη της στα 15, και έκτος ότι μαμιοτανε αβέρτα κουβέρτα ήτανε άπληστη.
Μας έβαλε να φαγοθούμε τα αδέλφια για την κοινή μας περιουσία χωρίς κανένα λόγο,απλός για ναέχει παντού πρώτο λόγο και όταν τους έκανε να χωρίσουν (ευτηχός χωρίς παιδιά)  ζήταγε να πάρει η κόρη της μέρος της κοινής μας οικογενιακής περιουσίας.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ε τώρα σόρι αλλά πώς δεν ήταν σκάρτη η γυναίκα του άμα δεν έλεγε στη μάνα της να σκάσει;
και φταίει και αυτός νομίζω γιατί φαγώθηκε με τα αδέλφια του για χάρη της πεθεράς...
Δε θέλω να προσβάλω τον αδελφό σου, και μπορεί να είναι απόλυτο αυτό που λέω γιατί δεν ξέρω την ιστορία βέβαια.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μίλησα για σκάρτες γυναίκες ο γάμος δεν κατάλαβα που κολλαει.
επιπλέον αν διαβάσει κάποιος τις απαντήσεις σας θα καταλήξει στο συμπέρασμα τι οι γυναίκες είναι σκάρτες γενικά. Συνεπώς δεν καταλαβαίνω γιατί κάνω λάθος.
και έρχομαι τώρα στην αντίφασή σου. Αν σε κάποιον έχεις σεβασμό δεν θεωρείς ότι ο κάποιος θα σου φερθεί βρώμικα. Η έχεις σεβασμό επειδή το αξίζει ή δεν έχεις. Το αυτό συμβαίνει με την αγάπη και την εμπιστοσύνη. Συνεπώς κάτι δεν μας λές καλά και ίσως για αυτό δεν κατανόησα.

Το περίμενα ότι δε θα γινόταν κατανοητό, κυρίως λόγω βιαστικής διατύπωσης...

Διάβασα το θρεντ, και οι απαντήσεις δε με έπεισαν για το τί είναι "σκάρτη γυναίκα"...
Απλά ξυνόταν η μπογιά του θέματος, και τόσες σελίδες περιστρέφονταν γύρω από το θέμα γαμήσια-απιστίες, πράγμα που μου δημιούργησε έντονα την αίσθηση της προσωπικής πικρίας κάποιων...Με πικρία βέβαια, δε μπορεί κανείς να εκφέρει αντικειμενική άποψη, αλλά ούτε και να δει διαστάσεις πέρα από αυτές που προκάλεσαν την πίκρα...
Γι' αυτό και έγραψα ότι "στους "λίγους" όλες οι γυναίκες σκάρτες θα φαίνονται"...

Πάμε τώρα στο θέμα "γάμος", που έθιξα, και που κολλάει στο ποστ της μουνίτσας περί γονιμότητας, αφού αν μιλάμε για απογόνους μιλάμε και για γάμο, τουλάχιστον όπως συνηθίζεται στην ανθρώπινη πρακτική ως τις μέρες μας...

Λέω "μην παντρεύεστε", και το λογικό είναι ο καθένας να θεωρήσει ότι το λέω επειδή "όλες οι γυναίκες είναι καριόλες", όπως ακούμε πολύ συχνά και όπως, ακόμα συχνότερα, διαβάζουμε σε αυτό το φόρουμ...

Κι εδώ έγκειται η παρεξήγηση!!! Η μομφή φαίνεται να στρέφεται εναντίον των γυναικών, στην πραγματικότητα όμως είναι ενάντια στο μέσο-μαλάκα-βολεψάκια άντρα, που πολύ απλά δε μπορεί να διαχειριστεί, σε βάθος χρόνου, μία τόσο σοβαρή υπόθεση όπως ο γάμος και η οικογένεια, η οποία έχει τρελά ζόρια κι εκεί η γυναίκα έχει μεγάλες απαιτήσεις και σε θέλει βράχο ακλόνητο...
Αν δει ότι είσαι λίγος, και να σε αγαπάει θα ξενερώσει...Αν μάλιστα είναι και καριόλα, απλά την πούτσισες..

Με λίγα λόγια, μπορεί να λέμε ότι ο καθένας "παίρνει αυτό που του αξίζει", εγώ όμως λέω ότι "στον καθένα μένει αυτό που του αξίζει"... :sunglasses:

PS:   Κάπου πήρε το μάτι μου ότι "η μάνα μας δεν είναι σκάρτη"
Θα απαντήσω ότι στη δική μας ματιά σίγουρα δεν είναι σκάρτη, όμως τα πάντα είναι   σχετικά και μπορεί κάποιος άλλος να την θεωρεί σκάρτη...
Όπως και οποιαδήποτε γυναίκα, που για κάποιο λόγο την κατατάξαμε στις σκάρτες, για κάποιον άλλο να είναι καταπληκτική σύντροφος ή οτιδήποτε άλλο...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τότε, να βγάζουμε τη γονιμότητα από τη μέση...Αφού τελικά η ΙΣΧΥΣ είναι πιο επιθυμητή...
Κουτσά στραβά, γόνιμος θα είναι κι ο ισχυρός, οπότε τί μπερδεύουμε τη γονιμότητα με τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ επιθυμίες της γυναίκας;

Και θα το επαναλάβω για τα μέλη του site, γιατί περνάει στο ντούκου ενώ είναι ΠΟΛΥ σοβαρό...

Φλεσακο νομιζω το λεω αρκετα απλα δεν καταλαβαινω γιατι το μπλεκεις....

το αρχετυπο (οι πιθηκοι αν το θες διαφορετικοα το κανουν ακομα) ειναι οτι η γυναικα επιλεγει τον πιο δυνατο και ισχυρο (ΑΡΑ και γονιμο) αντρα...η γονιμοτητα ειναι αλληλενδετη με τη δυναμη....οταν ενας πιθηκος ειναι ο πιο δυνατος και νταης της φυλης τοτε ειναι αξιος να γινει ο δοτης σπερματος......

βασικα μπορει να το εκφραζω λαθος :P τωρα που το ξανασκεφτομαι....ισως η λαξη "γονιμος" να μην εκφραζει αυτο ακριβως που θελω να πω....αν μπορει να με βοηθησει καποιος εκφραστικα ευπροσδεκτος ειναι :) :)

boomb....το συνεδεσα γιατι διαβασα περι αχαριστιας πολυ.....και συνειδητοποιω οτι μια γυναικα λογω ακριβως αυτου του αρχετυπου που εγραψα παραπανω ειναι πολυ πιο υπολογιστρια και ψυχρη απο εναν αντρα....μια γυναικα ποτε δε δινετια ολοκληρωτικα εκτος αν εχει αυτοκαταστροφικες τασεις.....

και για να εχει αυτοκαταστροφικες τασεις σημαινει οτι δεν ακολουθει το συγκεκριμενο αρχετυπο ;)

και οσο και αν ειναι ειλικρινες και ρεαλιστικο ολο αυτο εμενα δε μου αρεσει :) α ναι και επισης οτι ολη αυτη η δυναμη και η ισχυς στις μερες μας εχει μεταφραστει σε χρημα και περιουσια

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
mounitsa ναι, από πριν κατάλαβα απόλυτα πώς το εννοείς αυτό με το αρχέτυπο και την υπολογιστική σκέψη, δεν κατάλαβα γιατί κάποιος που δε δίνεται ολοκληρωτικά είναι απαραίτητα αχάριστος.
Εγώ έχω βρεθεί σε "σχέσεις" που κρατούσα ένα εκατομμύριο πισινές (δλδ δε δινόμουν ολοκληρωτικά) αλλά πρώτον ήμουν ξεκάθαρη σε αυτό και δεύτερον κανείς από τους δύο δε φέρθηκε αχάριστα.
Πώς το εννοείς; Ότι επειδή κοιτάζει την πάρτη της η γυναίκα παίρνει ό,τι μπορεί χωρίς να δίνει;

Επισκέπτης
ολα ειναι θεμα ισχυος...βασικη αρχη απο καταβολης κοσμου.η δυναμη ελκυει ολους και υπαρχουν πολλα ειδη δυναμης...αυτο ειναι η ουσια....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
mounitsa ναι, από πριν κατάλαβα απόλυτα πώς το εννοείς αυτό με το αρχέτυπο και την υπολογιστική σκέψη, δεν κατάλαβα γιατί κάποιος που δε δίνεται ολοκληρωτικά είναι απαραίτητα αχάριστος.
Εγώ έχω βρεθεί σε "σχέσεις" που κρατούσα ένα εκατομμύριο πισινές (δλδ δε δινόμουν ολοκληρωτικά) αλλά πρώτον ήμουν ξεκάθαρη σε αυτό και δεύτερον κανείς από τους δύο δε φέρθηκε αχάριστα.
Πώς το εννοείς; Ότι επειδή κοιτάζει την πάρτη της η γυναίκα παίρνει ό,τι μπορεί χωρίς να δίνει;

αλλο το να κρατας πισινες και αλλο το να χρησιμοποιεις τον αλλον.....νομιζω οτι ενα μεγαλο ποσοστο γυναικων λειτουργουν ετσι υπολογιστικα......αρα δεν δινονται ολοκληρωτικα....δωσιμο εννοω συναισθηματικα....παντα θα υ παρχουν υποβοσκοντα συναισθηματα τριγυρω....οι αντρες αν το θες διαφορετικα αν την πατησουν ειναι πολυ πιο βαθια συναισθηματικοι (τις αλλες φορες ειναι απλα γουρουνια αχχαχα)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ααααααααα μάλιστα
Το έβλεπα από άλλη γωνία το θέμα "δεν δίνομαι ολοκληρωτικά".
Μερσί μαντάμ  :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
πα ντε κουα μα σεγγγγι :)

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Σε πρόσφατη  ραδιοφωνική εκπομπή η ομιλίτρια είπε ότι πολύ λίγες γυναίκες έχουν αγαπήσει 'η είναι σε θέση να αγαπήσουν όπως οι άντρες. Κοινώς δεν καψουρεύονται τόσο πολύ και λειτουργούν πιο εγκεφαλικά. Βέβαια σε πολλές περιπτώσεις και οι άντρες λειτουργούν εγκεφαλικά αλλά με το κάτω κεφάλι.....
Το θέμα είναι όταν είσαι(άντρας) σωστός,συνεπής και έχεις δοθεί 100% σε εκμεταλλεύονται λες και είναι παιχνίδι εξουσίας. Η μήπως περί αυτού πρόκειται ,ειδικά όταν ρομαντζάδες των πρώτων καιρών τελειώσουν?

Επισκέπτης
Σε πρόσφατη  ραδιοφωνική εκπομπή η ομιλίτρια είπε ότι πολύ λίγες γυναίκες έχουν αγαπήσει 'η είναι σε θέση να αγαπήσουν όπως οι άντρες. Κοινώς δεν καψουρεύονται τόσο πολύ και λειτουργούν πιο εγκεφαλικά. Βέβαια σε πολλές περιπτώσεις και οι άντρες λειτουργούν εγκεφαλικά αλλά με το κάτω κεφάλι.....

αυτο που εγραψες ειναι αντιφατικο

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Όντως οι γυναίκες λειτουργούν πιο εγκεφαλικά, αλλά υπάρχουν και κάποιες (αυτοκαταστροφικές χαρακτηρίστηκαν νομίζω  :grin: ) που εκτιμούν τουλάχιστον κάποια πράγματα...
Τώρα, όσο για το ότι εκμεταλλεύονται τους καψουρεμένους άντρες, έχω να πω ότι το να είσαι σωστός (για άντρες και γυναίκες) είναι θέμα επιλογής, άμα θες είσαι, άμα δε θες δεν είσαι. Επίσης όσο μεγαλώνεις μαθαίνεις. Μαθαίνεις να διαλέγεις ποιες θα πάρεις στα σοβαρά, ποιες θα πάρεις στο χαβαλέ κτλ και άμα σε ενδιαφέρει να βρεις κάποια που θα είναι σωστή απέναντί σου, ε δεν μπορεί, θα βρεις μια.
Άμα θες κάτι το ψάχνεις, και όσο ψάχνεις βρίσκεις και τον τρόπο να το βρεις. Έτσι νομίζω εγώ.
Άμα απογοητευτείς τα παρατάς και τη βρίσκεις αλλιώς.

Από παιχνίδια εξουσίας δεν έχω ιδέα, δυστυχώς  :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom