Νέα

Σκάρτη γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Μμμμ ναι, ίσως ανάλογα το θέμα.
Π.χ. ξέρω κάτι κοπέλες που είναι τρελά ξέκωλα και πηδιούνται με όποιον βρουν, όμως το παραδέχονται. Δηλαδή αν πάει κάποιος και τις πει "παλιοπουτάνες" θα ιδρώσει τ'αφτί τους; Όχι, και πολλοί τους λένε διάφορα. Αυτές χέστηκαν, κάνουν ό,τι γουστάρουν.
Τώρα, σε άλλα θέματα, πιο ταμπού, ναι κανείς δεν είναι τόσο μάγκας... και με το δίκιο του  :-

Επισκέπτης
Μμμμ ναι, ίσως ανάλογα το θέμα.
Π.χ. ξέρω κάτι κοπέλες που είναι τρελά ξέκωλα και πηδιούνται με όποιον βρουν, όμως το παραδέχονται. Δηλαδή αν πάει κάποιος και τις πει "παλιοπουτάνες" θα ιδρώσει τ'αφτί τους; Όχι, και πολλοί τους λένε διάφορα. Αυτές χέστηκαν, κάνουν ό,τι γουστάρουν.
Τώρα, σε άλλα θέματα, πιο ταμπού, ναι κανείς δεν είναι τόσο μάγκας... και με το δίκιο του  :-
αχ μ αρεσουν αυτες...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ναι σ'τις γνωρίσω να πάτε για καφέ  :grin:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ποια είναι τα στοιχεία που τοποθετούν μια γυναίκα στο χαρακτηρισμό "σκάρτη" για εσάς;

Αυτη τη γυναικα που ενω "της δινεσαι", εκεινη ειναι αχαριστη και σε κοροϊδευει κιολας!

roulis35

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2008
Like
1
Πόντοι
1
Μερικους ομως το ζηταει ο κολος τους και το κοροιδεμα και αλλα πολλα!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Μερικους ομως το ζηταει ο κολος τους και το κοροιδεμα και αλλα πολλα!

Γι'αυτο λοιπον κι εγω οταν διαπιστωνω αυτες τις συμπεριφορες την κανω με ελαφρα και αν κατσι παιρνω και εκδικηση (Διοτι ως γνωστο η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρογεται κρυο)!

Επισκέπτης
Επισης εκτος απο τα ασχημα στοιχεια στον χαρακτηρα μιας γκομενας που αναφερθηκαν πριν και κανουν σκαρτη μια γκομενα να προσθεσουμε και την κλασσικη κυτταριτιδα των ελεινιδων που τις κανει να μοιαζουν περισσοτερο με φοραδες παρα γυναικες!

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Επισης εκτος απο τα ασχημα στοιχεια στον χαρακτηρα μιας γκομενας που αναφερθηκαν πριν και κανουν σκαρτη μια γκομενα να προσθεσουμε και την κλασσικη κυτταριτιδα των ελεινιδων που τις κανει να μοιαζουν περισσοτερο με φοραδες παρα γυναικες!

εύγε νέε μου ! μπορεί να μην ξέρεις τι είναι ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου αλλά απο χιούμορ σκίζεις! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εύγε νέε μου ! μπορεί να μην ξέρεις τι είναι ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου αλλά απο χιούμορ σκίζεις! :2funny: :2funny:

πως δεν ξερω...ξερω και παραξερω...απλα ηθελα να προσθεσω περα απο τα αρνητικα χαρακτηριστικα του εσωτερικου κοσμου μιας γκομενας και τα εξωτερικα που την κανουν σκαρτη!Εξισου σημαντικα :cheesy:

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
πρωταρχικώς θα λεγα... σημαντικά.... ;)

Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Και αντίστοιχα του σκάρτου άντρα (σαν και 'μένα ας πούμε).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom