athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.629
- Πόντοι
- 12.756
εχω υποψιες...αμυδρες μεν υποψιες δεgiati to les ayto
εχω υποψιες...αμυδρες μεν υποψιες δεgiati to les ayto
αμυδρες σαν τα μουσια του!εχω υποψιες...αμυδρες μεν υποψιες δε
ότι σου λέωτο χοντραινεις τωρα και μπλεκεις ιερα τερατα αποδειξεων στην κουβεντα....
σε διαβεβαιώ ότι δεν ισχύουνεχω υποψιες...αμυδρες μεν υποψιες δε
του νταιμα ομως το ταβανι εχει τρυπες ρε μπαγλαμα ,για πλοκαμια εκπληξη....δεν μπλεκεις...ότι σου λέω
περισσότερες αποδείξεις ότι έχει ταβάνι πάνω από το κεφάλι του έχει ανεβάσει ο ντάιμα παρά ο λάκης
Άκουσα για κάτι μισθούς 800, 1000, και 1500, απορώ πως επιβιώνουν πολύ πλεμπα εδώ μεσαΆλλος ένας beta ... Έχει γινει μάστιγα εδώ μέσα
αν δεν είχε τρύπες θα είχε πνιγεί από την σκόνη ίσως είναι και ο λόγος που έχει επιβιώσει.του νταιμα ομως το ταβανι εχει τρυπες ρε μπαγλαμα ,για πλοκαμια εκπληξη....δεν μπλεκεις...
Αυτοί παίρνουν επιδόματα και τα λένε μισθούς ρε τυπεΆκουσα για κάτι μισθούς 800, 1000, και 1500, απορώ πως επιβιώνουν πολύ πλεμπα εδώ μεσα
ξεκαθαρα οχι,οι τρυπες ειναι για τις εκπληξεις....την επιβιωση του την οφειλει στα ραδιενεργα σαλαμια του λιντλ που βρισκει προσφορες οταν ληγουν...και στα φυλλαδια απο πιτσαριες του 83 που του δειχνουν την τιμαριθμικη εξελιξη ,οποτε προλαβαινει καταστασεις και ετοιμαζεται!αν δεν είχε τρύπες θα είχε πνιγεί από την σκόνη ίσως είναι και ο λόγος που έχει επιβιώσει.
έχω τις υποψίες μου ότι κρατάει βαλσαμωμένο στη ντουλάπα κάποιον ντιλιβερά από το 83 και του πίνει το αίμα σιγά σιγά γιαυτό και δεν χρειάζεται ανθρώπινη τροφή αλλά ο οργανισμός του δέχεται ληγμένα από τα λίντλξεκαθαρα οχι,οι τρυπες ειναι για τις εκπληξεις....την επιβιωση του την οφειλει στα ραδιενεργα σαλαμια του λιντλ που βρισκει προσφορες οταν ληγουν...και στα φυλλαδια απο πιτσαριες του 83 που του δειχνουν την τιμαριθμικη εξελιξη ,οποτε προλαβαινει καταστασεις και ετοιμαζεται!
τυπε αφου εισαι ευχαριστημενος απο τη φαση, γιατι μυρμιριαζεσαι?Ηλικίες 46~
Κάμπινγκ δεν παίζει γτ έχω μεγαλώσει σε πραγματικό χωριό κ πρόλαβα το μπάνιο στην σκάφη και τα έχω ζήσει αυτά τα τύπου σαρβαιβορ..
Τι είναι το μπετα;
Μάγκες πραγματικά με κοντά τα στα 2500 χιλιάρικα τον μήνα, απλά βγαίνει ο μήνας καλά..
Χωρίς πολυτέλειες, υπερβολές ή βλάβες..
Συγνώμη που άργησα να απαντήσω, είχα πάει στο κατώι να γεμίσω λάδι..
τι λάδι τυπε ; σαν αυτό που είχε καβάτζα ο ντιντι με δυόμιση χιλιάδες μπουκαλάκια για ώρα ανάγκης;είχα πάει στο κατώι να γεμίσω λάδι..
Για 100 ευρώ κάτι τίμιοι θα έσφαζαν κόσμο εδώ μέσαΟ αλλος ανοιξε κυριακατικο νημα για ενα 100ρικο διάφορα...
παλευεται τυπε. ψείρισε της το πορτοφόλι όταν θα είναι απασχολημένη στα τιμς κολ και μείωσε της την αγοραστική δύναμη..
Η οικονομική διαφορά είναι στα 100€ πχ υπέρ της..
.
Μην τον μπερδευεις, πες τα απλα, θα εχει πλακωθει τωρα να αποκρυπτογραφησει το μηνυμα…τι λάδι τυπε ; σαν αυτό που είχε καβάτζα ο ντιντι με δυόμιση χιλιάδες μπουκαλάκια για ώρα ανάγκης;