Νέα

Ανισότητες ανάμεσα στο ζευγάρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bestman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.202
Πόντοι
3.656
το χοντραινεις τωρα και μπλεκεις ιερα τερατα αποδειξεων στην κουβεντα....
ότι σου λέω

περισσότερες αποδείξεις ότι έχει ταβάνι πάνω από το κεφάλι του έχει ανεβάσει ο ντάιμα παρά ο λάκης

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.006
Πόντοι
2.606
ότι σου λέω

περισσότερες αποδείξεις ότι έχει ταβάνι πάνω από το κεφάλι του έχει ανεβάσει ο ντάιμα παρά ο λάκης
του νταιμα ομως το ταβανι εχει τρυπες ρε μπαγλαμα ,για πλοκαμια εκπληξη....δεν μπλεκεις...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.202
Πόντοι
3.656
του νταιμα ομως το ταβανι εχει τρυπες ρε μπαγλαμα ,για πλοκαμια εκπληξη....δεν μπλεκεις...
αν δεν είχε τρύπες θα είχε πνιγεί από την σκόνη ίσως είναι και ο λόγος που έχει επιβιώσει.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.627
Πόντοι
12.756

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.006
Πόντοι
2.606
αν δεν είχε τρύπες θα είχε πνιγεί από την σκόνη ίσως είναι και ο λόγος που έχει επιβιώσει.
ξεκαθαρα οχι,οι τρυπες ειναι για τις εκπληξεις....την επιβιωση του την οφειλει στα ραδιενεργα σαλαμια του λιντλ που βρισκει προσφορες οταν ληγουν...και στα φυλλαδια απο πιτσαριες του 83 που του δειχνουν την τιμαριθμικη εξελιξη ,οποτε προλαβαινει καταστασεις και ετοιμαζεται!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.202
Πόντοι
3.656
ξεκαθαρα οχι,οι τρυπες ειναι για τις εκπληξεις....την επιβιωση του την οφειλει στα ραδιενεργα σαλαμια του λιντλ που βρισκει προσφορες οταν ληγουν...και στα φυλλαδια απο πιτσαριες του 83 που του δειχνουν την τιμαριθμικη εξελιξη ,οποτε προλαβαινει καταστασεις και ετοιμαζεται!
έχω τις υποψίες μου ότι κρατάει βαλσαμωμένο στη ντουλάπα κάποιον ντιλιβερά από το 83 και του πίνει το αίμα σιγά σιγά γιαυτό και δεν χρειάζεται ανθρώπινη τροφή αλλά ο οργανισμός του δέχεται ληγμένα από τα λίντλ :zombie:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.889
Πόντοι
2.306
Ο τυπος νηματοθετης μας εβαλε σε εσωτερικη αναταραχη και εσωστρεφεια για ενα κατοσταρικο που βγαζει παραπανω η δικια του και την εχουν κοροϊδο να δουλευει στο λαπτοπ ΣΚ στις γιορτες….
τζαμπα φασαρια.
Για να σου ανταποδωσουμε τυπε, παω στοιχημα οτι η δικια σου στο λαπτοπ δεν κανει δουλεια αλλα ειναι εδω μεσα και κανονιζει ραντεβου - τιμουλες για το εξτρα χιλιαρικακι που βγαζει απο ραντεβου.
το μονο που εχεις να κανεις ειναι να πλησιασεις δηθεν στοργικα να την αγκαλιασεις οταν δουλευει…αν κλεισει το καπακι ταχυτερα απο ανεπιστροφη βαλβιδα σε διυλιστηριο, η επομενη ερωτηση σου πρεπει να ειναι: «λεγε ποιο ειναι το νικ σου…»

OP
OP
Bestman

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
618
Πόντοι
81
Ηλικίες 46~
Κάμπινγκ δεν παίζει γτ έχω μεγαλώσει σε πραγματικό χωριό κ πρόλαβα το μπάνιο στην σκάφη και τα έχω ζήσει αυτά τα τύπου σαρβαιβορ..
Τι είναι το μπετα;
Μάγκες πραγματικά με κοντά τα στα 2500 χιλιάρικα τον μήνα, απλά βγαίνει ο μήνας καλά..
Χωρίς πολυτέλειες, υπερβολές ή βλάβες..
Συγνώμη που άργησα να απαντήσω, είχα πάει στο κατώι να γεμίσω λάδι..

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.889
Πόντοι
2.306
Ηλικίες 46~
Κάμπινγκ δεν παίζει γτ έχω μεγαλώσει σε πραγματικό χωριό κ πρόλαβα το μπάνιο στην σκάφη και τα έχω ζήσει αυτά τα τύπου σαρβαιβορ..
Τι είναι το μπετα;
Μάγκες πραγματικά με κοντά τα στα 2500 χιλιάρικα τον μήνα, απλά βγαίνει ο μήνας καλά..
Χωρίς πολυτέλειες, υπερβολές ή βλάβες..
Συγνώμη που άργησα να απαντήσω, είχα πάει στο κατώι να γεμίσω λάδι..
τυπε αφου εισαι ευχαριστημενος απο τη φαση, γιατι μυρμιριαζεσαι?
το καμπινγκ εννοειται αλλιως, χτυπα το στο search στα θεματα εδω (ερωτικες ιστοριες) και ετοιμασου για Οδυσσεια και Ιλιαδα παρεα.
Αν ξερεις κανενα Πανοφανη να αρχισεις να ανησυχεις.
το μπετα ειναι απο το μπεταντιν, τα μελη εδω εχουν εμμονη με την καθαριοτητα…:confused:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.095
Πόντοι
8.346
Ο αλλος ανοιξε κυριακατικο νημα για ενα 100ρικο διάφορα...

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.600
Πόντοι
3.556
.
Η οικονομική διαφορά είναι στα 100€ πχ υπέρ της..
.
παλευεται τυπε. ψείρισε της το πορτοφόλι όταν θα είναι απασχολημένη στα τιμς κολ και μείωσε της την αγοραστική δύναμη. :coffee:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.889
Πόντοι
2.306
τι λάδι τυπε ; σαν αυτό που είχε καβάτζα ο ντιντι με δυόμιση χιλιάδες μπουκαλάκια για ώρα ανάγκης;
Μην τον μπερδευεις, πες τα απλα, θα εχει πλακωθει τωρα να αποκρυπτογραφησει το μηνυμα…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom