Τώρα τύποι να κάνω νέα ερώτηση για να απαντήσουν οι επιστήμονες
Πώς χωρίζουμε γκόμενα που έχει δεθεί για να γυρίσουμε στον μεγάλο έρωτα που ξαναβρεθηκαμε;;;
Πώς χωρίζουμε γκόμενα που έχει δεθεί για να γυρίσουμε στον μεγάλο έρωτα που ξαναβρεθηκαμε;;;
τυπε η επιστημονική ομαδα εδω εξουθενωθηκε τις τελευταιες ημερες με τα ερωτηματα ζωης στον διαγωνισμο Μαλακας της χρονιας και εχει φαει και τον αγλεορα λογω Πρωτοχρονιας , καταλαβαινεις….
Για τωρα κρατα και τις δυο και βλεπουμε…
Nηματοθέτη, καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε. Αδελφή/ξαδέλφη έχει να συμπεθεριάσουμε
Εγώ γενικά είμαι αυστηρός στα θέματα εργασίας, ακόμη και τα στοιχήματα απαιτούν στρατιωτική πειθαρχία
Nηματοθέτη, καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε. Αδελφή/ξαδέλφη έχει να συμπεθεριάσουμε
Εγώ γενικά είμαι αυστηρός στα θέματα εργασίας, ακόμη και τα στοιχήματα απαιτούν στρατιωτική πειθαρχία
Όχι ρε παιδιά παρεξηγησις..
Δικό μου σπίτι κ αυτοκίνητο, απλά εγώ επέλεξα πχ θυρωρός και αραλικι, ενώ η τύπισσα γουστάρει προϊσταμένη κ εξέλιξη..
Η οικονομική διαφορά είναι στα 100€ πχ υπέρ της..
Απλά όταν βγαίνουμε εγώ δεν έχω να πω κάτι για την δουλειά μου, και την καμαρώνω και την θαυμάζω όταν μιλάει για θέματα της δουλειάς της..
Και του τύπου ότι έφτιαξα ψητό και έκανα μπάνιο τα παιδιά, ενώ αυτή ακόμα δουλεύει..
Απόλαυσε το φίλε, ειδικά αν δεν σου τα πρήζει. Είναι ευτυχία να περνάς χρόνο με τα παιδιά σου. Στη δική μου περίπτωση εγώ φέρνω το ψωμί στο τραπέζι και η δικιά μου ψιλό δουλεύει αλλά έχει το σπίτι και τα παιδιά ταμάμ.