Νέα

Ανισότητες ανάμεσα στο ζευγάρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bestman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

amorios

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Like
565
Πόντοι
80
Τώρα τύποι να κάνω νέα ερώτηση για να απαντήσουν οι επιστήμονες
Πώς χωρίζουμε γκόμενα που έχει δεθεί για να γυρίσουμε στον μεγάλο έρωτα που ξαναβρεθηκαμε;;;

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.550
Πόντοι
206
Πώς χωρίζουμε γκόμενα που έχει δεθεί για να γυρίσουμε στον μεγάλο έρωτα που ξαναβρεθηκαμε;;;
Δεν θα τη χώριζα φίλε, θα είναι σκληρό για αυτήν. Ο "μεγάλος έρωτας" για κάποιο λόγο είχε χαθεί και πιθανότατα να ξαναχαθεί

Katikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.072
Πόντοι
206
Την πας να δείτε μια ταινία σε ένα ιδιαίτερο σινεμά που κατοικοεδρεύουν τα ζόμπι.Ειναι σίγουρο ότι θα φύγει τρέχοντας.

amorios

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Like
565
Πόντοι
80
Μπα, για ανοησίες δικές μου χάθηκε , σκληρό είναι για αυτή, αλλά όταν δεν έχεις τα ίδια συναισθήματα δεν είναι άσχημο?

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.888
Πόντοι
2.306
τυπε η επιστημονική ομαδα εδω εξουθενωθηκε τις τελευταιες ημερες με τα ερωτηματα ζωης στον διαγωνισμο Μαλακας της χρονιας και εχει φαει και τον αγλεορα λογω Πρωτοχρονιας , καταλαβαινεις….
Για τωρα κρατα και τις δυο και βλεπουμε…

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.566
Πόντοι
6.056
Στην τελευταία περίπτωση είσαι απλά το κατοικίδιο της, ή το παιδί για τις αγγαρείες
Εξαρτάται ...
Αν τον τινάζεις με το γόνατο ... ή τον αστράγαλο ... και χύνεις 7-8 την ημέρα ... μπορεί και όχι ....

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.663
Πόντοι
2.596
Nηματοθέτη, καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε. Αδελφή/ξαδέλφη έχει να συμπεθεριάσουμε :think::confused:
Εγώ γενικά είμαι αυστηρός στα θέματα εργασίας, ακόμη και τα στοιχήματα απαιτούν στρατιωτική πειθαρχία :rockon:
Καλή Κυριακή να έχουμε

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
32.811
Πόντοι
22.936
Nηματοθέτη, καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε. Αδελφή/ξαδέλφη έχει να συμπεθεριάσουμε :think::confused:
Εγώ γενικά είμαι αυστηρός στα θέματα εργασίας, ακόμη και τα στοιχήματα απαιτούν στρατιωτική πειθαρχία :rockon:
Καλή χρονιά Ντούντα-μαν :hi:

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
32.811
Πόντοι
22.936

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.513
Πόντοι
2.596
Όχι ρε παιδιά παρεξηγησις..
Δικό μου σπίτι κ αυτοκίνητο, απλά εγώ επέλεξα πχ θυρωρός και αραλικι, ενώ η τύπισσα γουστάρει προϊσταμένη κ εξέλιξη..
Η οικονομική διαφορά είναι στα 100€ πχ υπέρ της..
Απλά όταν βγαίνουμε εγώ δεν έχω να πω κάτι για την δουλειά μου, και την καμαρώνω και την θαυμάζω όταν μιλάει για θέματα της δουλειάς της..
Και του τύπου ότι έφτιαξα ψητό και έκανα μπάνιο τα παιδιά, ενώ αυτή ακόμα δουλεύει..
Απόλαυσε το φίλε, ειδικά αν δεν σου τα πρήζει. Είναι ευτυχία να περνάς χρόνο με τα παιδιά σου. Στη δική μου περίπτωση εγώ φέρνω το ψωμί στο τραπέζι και η δικιά μου ψιλό δουλεύει αλλά έχει το σπίτι και τα παιδιά ταμάμ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom