Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.202
- Πόντοι
- 3.656
ο φθόνος είναι φανερόςσου αξιζει μια μπαλα στα ποδια και εγκλεισμος αλλα ας μην σπαμμαρω τωρα
ο φθόνος είναι φανερόςσου αξιζει μια μπαλα στα ποδια και εγκλεισμος αλλα ας μην σπαμμαρω τωρα
Το μόνο που θα με χάλαγε είναι που δουλεύει και Κυριακές. Εκτός αυτού δεν αξίζει για 100 € παραπάνω από το μισθό σου να δουλεύει τις Κυριακές ενώ εσύ είσαι αραχτός σήμερα όπως είπεςΤώρα που μιλάμε πχ, εκείνη δουλεύει στο λάπτοπ, κ γω μαλακιζομαι εδώ μέσα
απο τα συμφραζομενα παντως των γραφομενων σου, προκυπτει πως με ενα κατομπαλο βγαζεις το μηνα ζαχαρη.....ένα κατόμπαλο εμένα δε μου φτάνει ούτε για να βγω την παρασκευή
εξαρτάται τα επίπεδα του πληθωρισμού μπορεί να φτάνει μπορεί όχιαπο τα συμφραζομενα παντως των γραφομενων σου, προκυπτει πως με ενα κατομπαλο βγαζεις το μηνα ζαχαρη.....
στα ριπαπα σου ο πληθωρισμος,με μια τριανταρου το μηνα εχεις συνδεση στο ιντερνετ ,οποτε λογγαρεις στο σαη και ζεις τη ζωη που θελεις να ζησεις ....βιρτουαλ ριαλιτυ ρε συ το σαη...νιωσε λιγο!εξαρτάται τα επίπεδα του πληθωρισμού μπορεί να φτάνει μπορεί όχι
ε όχι και τριανταρού χρειάζομαι οπτική ίνα για να κατεβάζω bangbros χωρίς θέματαστα ριπαπα σου ο πληθωρισμος,με μια τριανταρου το μηνα εχεις συνδεση στο ιντερνετ ,οποτε λογγαρεις στο σαη και ζεις τη ζωη που θελεις να ζησεις ....βιρτουαλ ριαλιτυ ρε συ το σαη...νιωσε λιγο!
εννοεις δεν σου φτανει να παραγγειλεις πινιατα και να αραξεις στο μπου τη παρασκευη...ένα κατόμπαλο εμένα δε μου φτάνει ούτε για να βγω την παρασκευή
όχι το λέω καθαρά......δεν φτάνει για τους λογαριασμούς δηλαδή ρεύμα, νερό, κοινόχρησταεννοεις δεν σου φτανει να παραγγειλεις πινιατα και να αραξεις στο μπου τη παρασκευη...
ασε ρε πονηρε αφου τα ισογεια δεν εχουν κοινοχρηστα...όχι το λέω καθαρά......δεν φτάνει για τους λογαριασμούς δηλαδή ρεύμα, νερό, κοινόχρηστα
βαλε με +12 ευρω νετφλιξ και ψωλοβροντα στα κενα απο το σαη....εχεις επιλογεςε όχι και τριανταρού χρειάζομαι οπτική ίνα για να κατεβάζω bangbros χωρίς θέματα
αλλά αυτά μου αρκούσαν παλιά τώρα μεγάλωσα έχω άλλες προσδοκίες από την ζωή......απαιτώ περισσότερα καταλαβαίνεις
έχουνασε ρε πονηρε αφου τα ισογεια δεν εχουν κοινοχρηστα...
νετφλιξ όπως και ιντερνετ κλέβω από το γείτοναβαλε με +12 ευρω νετφλιξ και ψωλοβροντα στα κενα απο το σαη....εχεις επιλογες
μαλακα ,αν δεν ποσταρεις φαλτσετες,ξυραφια ,ρολογια και φωτο απο 500ρικα ταπετσαρια ,να ξες δεν υπαρχεις για τα εκλεκτα μελη!όχι το λέω καθαρά......δεν φτάνει για τους λογαριασμούς δηλαδή ρεύμα, νερό, κοινόχρηστα
από όλα αυτά το μόνο που έχω είναι ένα ξυράφι που μου έχει μείνει από τον στρατόμαλακα ,αν δεν ποσταρεις φαλτσετες,ξυραφια ,ρολογια και φωτο απο 500ρικα ταπετσαρια ,να ξες δεν υπαρχεις για τα εκλεκτα μελη!
ποσταρε το για να μπεις στο κλιμα,να μαθεις τη διαδικασια,ολοι απο καπου ξεκινανε!από όλα αυτά το μόνο που έχω είναι ένα ξυράφι που μου έχει μείνει από τον στρατό
εισαι και ψευτακος μαζι με μικρο-απατεωνακοςαπό όλα αυτά το μόνο που έχω είναι ένα ξυράφι που μου έχει μείνει από τον στρατό
αν το ποστάρω ΚΑΙ ΠΑΛΙ θα είναι ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ από όσα έχει ποστάρει ο λάκηςποσταρε το για να μπεις στο κλιμα,να μαθεις τη διαδικασια,ολοι απο καπου ξεκινανε!
νταξει ρε συ πως κανεις ετσι,καινουργιο θα ναι,σιγα τη χρηση που θα το εκανε...τι να ξυρισει,ακομα με το χνουδι ειναι και μουστακι φρεναρισμα!εισαι και ψευτακος μαζι με μικρο-απατεωνακος
giati to les aytoεισαι και ψευτακος μαζι με μικρο-απατεωνακος
το χοντραινεις τωρα και μπλεκεις ιερα τερατα αποδειξεων στην κουβεντα....αν το ποστάρω ΚΑΙ ΠΑΛΙ θα είναι ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ από όσα έχει ποστάρει ο λάκης