Νέα

Όταν μπαίνει το χρήμα στη μέση...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koukos0000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.298
Πόντοι
3.656
Πέστε με μαλάκα ,πέστε με ότι θέλετε ,επειδή έχω περάσει δύσκολη οικονομική στιγμή κάποιο χρονικό διάστημα στην ζωή μου και με βοήθησε κάποιος που δεν το περίμενα ,όταν μου ζητηθεί βοήθεια απο γνωστό του δίνω αυτό που έχω την δυνατότητα να δώσω , παρόλο που ξέρω οτι στο βάθος χρόνου ισως δεν θα τα πάρω πίσω .Πόσες φορές τα πήρα πίσω ?Ούτε τις μισές ,,,δεν με ενοχλεί αλήθεια ,απλά όποιος δεν τα επέστρεψε τον διέγραψα . Έτσι λειτουργώ καλώς ,κακώς και τα βράδυα κοιμάμαι ήσυχος .

Κοίτα ... μπορεί να είσαι έντιμος ... άνδρας ... παλιάς σχολής ....
Δεν σημαίνει ότι απομένουν πολλοί τέτοιοι .
Επίσης ... μη περιμένεις ευχαριστώ γενικά ... και αναγνώριση ....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.298
Πόντοι
3.656
Είναι συγκινητικό πάντως .... πως το αίμα ... ξεπερνάει έχθρες και φαγωμάρες κάποιες φορές ....

Είχαμε γίνει οικογενειακώς σκατά για ακίνητο οικογενειακό που ήταν κάμποσα μερίδια.
Είπαμε να πει ο καθένας μία τιμή , που είτε αγοράζει τα μερίδια των άλλων ...είτε πουλάει το δικό του.
Τελικά ο πατέρας μου αγόρασε τα άλλα από τα αδέλφια του. Ένας θείος στράβωσε. Παρόλο που είχα πει του γέρου μου να του δώσει +10% από αυτά που κατέληξαν .

Δεν μιλάγαμε 15 χρόνια. Όταν χάθηκε ο γέρος μου και όχι μόνο ...... ο μπάρμπας ήρθε και με βρήκε.
Ένιωσα σαν να αναστήθηκε ο πατέρας μου.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.765
Πόντοι
2.816
Ρε πάτε καλά; 250 ευρώ για εξετάσεις; Τι εξετάσεις είναι αυτές που δεν γράφονται να γίνουν σε νοσοκομείο;
Μούφα ιστορία από βδέλλα συγγενή...
Άμα δεν είχε λεφτά στην άκρη η μαντάμ κανένας δεν θα την θυμόταν...

zack_snicket

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Πάντα έτσι ήταν απλά σήμερα περισσότερο από ποτέ.

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
339
Πόντοι
21
Ξέρω 2 αδέρφια. ο ένας καλοπαντρεύτηκε...οικονομικά...βρήκε απ τη γυναίκα του κλπ 4-5 διαμερίσματα ,χωράφια αρκετά, 1 εξοχικό και εισπράτει πέρα απο τη δουλεια του 2-3 χιλιάρικα απο ενοίκιο.
Ο άλλος αδερφος ...μεροκαματιάρης.Ένα σπιτάκι μια κανονική ζωή τα βγάζει οριακα πέρα.
Οι γονείς τους βλέποντας τον πρωτο να είναι άνετος και εξασφαλισμένος οικονομικά για όλη του τη ζωή αποφάσισαν να βοηθήσουν τον δεύτερο.Τον πιο αδύναμο...
Είναι δίκαιο? πως το βλέπετε? και πως κρίνετε το ότι ο άνετος οικονομικά γκρινιάζει και θεωρεί άδικο να μην βοηθιούνται ισότιμα τα 2 αδέρφια.

Τελευταία τροποποίηση:

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.907
Πόντοι
1.336
Ξέρω 2 αδέρφια. ο ένας καλοπαντρεύτηκε...οικονομικά...βρήκε απ τη γυναίκα του κλπ 4-5 διαμερίσματα ,χωράφια αρκετά, 1 εξοχικό και εισπράτει πέρα απο τη δουλεια του 2-3 χιλιάρικα απο ενοίκιο.
Ο άλλος αδερφος ...μεροκαματιάρης.Ένα σπιτάκι μια κανονιζη ζωή τα βγάζει οριακα πέρα.
Οι γονείς τους βλέποντας τον πρωτο να είναι άνετος και εξασφαλισμένος οικονομικά για όλη του τη ζωή αποφάσισαν να βοηθήσουν τον δεύτερο.Τον πιο αδύναμο...
Είναι δίκαιο? πως το βλέπετε? και πως κρίνετε το ότι ο άνετος οικονομικά γκρινιάζει και θεωρεί άδικο να μην βοηθιούνται ισότιμα τα 2 αδέρφια.
Το μόνο αχόρταγο ον σε ζωική μορφή είναι ο άνθρωπος .

Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Like
943
Πόντοι
81
Ενα γενικό σχόλιο:
γενικά τα αδέρφια θα μαλώσουν για δυο πράγματα:
1)Για τα κληρονομικά,δηλ ποιος παίρνει τι κτλ...σε αυτη την περίπτωση γινεται μεγαλη φαγωμαρα.
2)Ποιος θα φυλάξει τους γονείς οταν αυτοί χρειαστούν χέρι βοηθειας (κ δεν υπάρχει δυνατότητα να πάνε σε κάποιο γηροκομείο κτλ).
Αυτα τα 2 είναι νόμος.ή θα μαλώσουν για το ένα ή για το αλλο ή κ για τα 2.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.130
Πόντοι
3.346
Θα μπορούσες να το αναλύσεις περισσότερο; Δηλαδή το γιατί φταίνε οι γονείς περισσότερο; επειδή εγώ με τον αδερφό μου είμαστε εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες και μαλώνουμε συχνά. Θα μπορούσαν οι γονείς να κάνουν περισσότερα όταν είναι μικρά τα αδέρφια;
Ενα λαθος που κανουν αρκετοι γονεις..διαλεγουν παιδια και ας μην το παραδεχονται.
Αν ενα ας πουμε παιρνει τα γραμματα και το αλλο οχι..το προσεχουν περισσοτερο η αν ενα εχει καποιες παραπανω δεξιοτητες ασχολουνται περισσοτερο με αυτο και το μελλον του και ετσι παραγκωνιζουν το αλλο.. αυτο εχει ως αποτελεσμα το παιδι να εχει μισος για τον αδερφο του και γενικοτερα για την ευνοια που εχουν οι γονεις στο αλλο παιδι.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.130
Πόντοι
3.346
Ποιος ξερει τι εγινε και εκει, μπορει ο τυπος να το εκανε συστηματικά, μπορει εκεινη την ημερα να ειχαν ραντεβού με κάποιον πολυ συμαντικο πελάτη και περίεργο ο οποίος να σπάστηκε που δεν ηταν ο αλλος στην ωρα του να σηκώθηκε να εφυγε και να χάλασε η δουλεια... εε μετα απο τετοιο σκηνικο τον πλακώνεις η δεν τον πλακώνεις στο ξυλο;;;
Μπορει..μπορει ομως απλα να ετυχε κατι και να αργησε λιγο, το θεμα ειναι οτι τ αδερφια αρπαζονται πολυ πιο ευκολα απο τι θα γινοταν αμα ηταν δυο φιλοι συνεταιροι.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Ενα γενικό σχόλιο:
γενικά τα αδέρφια θα μαλώσουν για δυο πράγματα:
1)Για τα κληρονομικά,δηλ ποιος παίρνει τι κτλ...σε αυτη την περίπτωση γινεται μεγαλη φαγωμαρα.
2)Ποιος θα φυλάξει τους γονείς οταν αυτοί χρειαστούν χέρι βοηθειας (κ δεν υπάρχει δυνατότητα να πάνε σε κάποιο γηροκομείο κτλ).
Αυτα τα 2 είναι νόμος.ή θα μαλώσουν για το ένα ή για το αλλο ή κ για τα 2.
Σωστός.
Ειδικά για το δεύτερο είναι θλιβερό και αν έχεις παιδιά και το σκέφτεσαι, λες καλύτερα να φύγω όρθιος πάρα να γίνω βάρος..

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Το μόνο αχόρταγο ον σε ζωική μορφή είναι ο άνθρωπος .

Δεν είμαι σίγουρος. Έχω ακούσει κάτι τέτοιο και για τους κροκόδειλους. Και για άλλα ζώα. Οπότε πιστεύω, έχουμε δυνατό συναγωνισμό εκεί έξω
στην άγρια φύση.:grin:

Rodos 87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
6
Like
619
Πόντοι
300
Εάν έχεις δανείσει σε αδερφό/η ένα ποσό δεν έχει σημασία μικρό η μεγάλο δεν στα έχει δώσει εδώ και 2 χρόνια και βλέπεις να πηγαίνουν ταξιδακια με το αμόρε και εξόδους και συν τις άλλης δεν γίνεται συζήτηση ότι σου χρωστάμε να δείξουν ότι έστω σε υπολογίζουν απλά ΔΕΝ ξανά δίνεις. Νόμος για εμένα τουλάχιστον, ο καθένας κάνει τις επιλογές του στην ζωή όπως έκανα και εγώ τις δικές μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να συντηρείς τους συγγενείς σου που με τις δικές τους αποφάσεις ήρθαν σε δύσκολο σημείο? ( Δεν αναφέρομαι για θέμα υγείας ) Αυτό είναι άλλο θέμα

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Από μια συζήτηση στο τραίνο δεν μπορείς να ξέρεις τι σχέση έχουν τα δύο αδέρφια. Μπορεί αυτός να είναι βδέλλα και να ζητάει μόνιμα δανεικά κι αγύριστα...

Εάν μια σχέση είναι σκάρτη τα λεφτά απλώς θα το αποκαλύψουν πιστεύω. Πόσες και πόσες οικογένειες δεν έχουν σκοτωθεί για κληρονομικά...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.831
Πόντοι
9.931
Εάν έχεις δανείσει σε αδερφό/η ένα ποσό δεν έχει σημασία μικρό η μεγάλο δεν στα έχει δώσει εδώ και 2 χρόνια και βλέπεις να πηγαίνουν ταξιδακια με το αμόρε και εξόδους και συν τις άλλης δεν γίνεται συζήτηση ότι σου χρωστάμε να δείξουν ότι έστω σε υπολογίζουν απλά ΔΕΝ ξανά δίνεις. Νόμος για εμένα τουλάχιστον, ο καθένας κάνει τις επιλογές του στην ζωή όπως έκανα και εγώ τις δικές μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να συντηρείς τους συγγενείς σου που με τις δικές τους αποφάσεις ήρθαν σε δύσκολο σημείο? ( Δεν αναφέρομαι για θέμα υγείας ) Αυτό είναι άλλο θέμα
Μεγαλη ξεφτιλα να εχεις την οικονομική ανεση να επιστέψεις τα χρήματα εστω και με δόσεις και να μην το κανεις...
Ολοι αυτοι αργα η γρηγορα θα ξαναχτυπήσουν την πορτα για δανεικα και τοτε πρεπει να παρουν τα αρχιδια μου!!

Rodos 87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
6
Like
619
Πόντοι
300
Μεγαλη ξεφτιλα να εχεις την οικονομική ανεση να επιστέψεις τα χρήματα εστω και με δόσεις και να μην το κανεις...
Ολοι αυτοι αργα η γρηγορα θα ξαναχτυπήσουν την πορτα για δανεικα και τοτε πρεπει να παρουν τα αρχιδια μου!!
Αυτό ακριβώς, τέτοια φάση μπορεί να έχει γίνει και στην ιστορία με το τραίνο όπου με βρίσκει με το μέρος της κοπέλας

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
962
Πόντοι
81
Ο άλλος αδερφος ...μεροκαματιάρης.Ένα σπιτάκι μια κανονική ζωή τα βγάζει οριακα πέρα.
1000% δίκαιο για εμένα εφόσον οι πόροι δεν επαρκούν και για τους 2.-

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.413
Πόντοι
456
Δικαιότατο. Πιο δίκαιο δεν υπάρχει. θα έκανα το ίδιο κι εγώ.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.413
Πόντοι
456
Δεν είμαι σίγουρος. Έχω ακούσει κάτι τέτοιο και για τους κροκόδειλους. Και για άλλα ζώα. Οπότε πιστεύω, έχουμε δυνατό συναγωνισμό εκεί έξω
στην άγρια φύση.:grin:
Λύκος. Μπορεί να σκοτώσει 50 πρόβατα και να φάει το ένα μόνο.
Αλλά μην τα συγκρίνουμε με εμάς, εμείς θεωρούμαστε λογικά όντα.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.413
Πόντοι
456
Έχω υπάρξει μάρτυρας σε καυγά ανάμεσα σε αδέρφια, που ο ένας είχε τρία παιδιά και ο άλλος ένα.
Αυτός με το ένα, θεωρούσε τον εαυτό του αδικημένο, γιατί το παιδί έπαιρνε από τους παππούδες 50 ευρώ στα γενέθλια ενώ του άλλου έπαιρναν συνολικά 3*50 κάθε χρόνο. Και απαιτούσε να παίρνει 150 το παιδί του...
Μιλάμε για ατελείωτη τρέλλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom