Νέα

Σκάρτη γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Όχι απαραίτητα. Απλά η πλειοψηφία των γυναικών δεν ερωτεύονται σε βαθμό ολοκληρωτικό όπως οι αντρες. Δεν είναι όμως και οι άντρες παναγίες ή τελωσπάντων εμείς οι μόνοι σωστοί και αυτές οι μόνιμες καριόλες της υπόθεσης....
Εξάλλου πιστεύω ακράδαντα για κάθε σκάρτη υπάρχει και ο ασορτί μαλάκας. Το θέμα είναι οτι πολλές φορές ενεργούμε με το συναίσθημα ενώ οι γυναίκες πιο συγκρατημένα και ορθολογικά σύμφωνα με όσα προστάζει το συμφέρον τους.

Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
33
Πόντοι
0
Σε πρόσφατη  ραδιοφωνική εκπομπή η ομιλίτρια είπε ότι πολύ λίγες γυναίκες έχουν αγαπήσει 'η είναι σε θέση να αγαπήσουν όπως οι άντρες. Κοινώς δεν καψουρεύονται τόσο πολύ και λειτουργούν πιο εγκεφαλικά.
Πολύ σωστό αυτό. Το έχω παρατηρήσει πολλές φορές. Οι γυναίκες δεν αγαπάνε τους άντρες όπως οι άντρες τις γυναίκες. Με μόνο μια εξαίρεση!!! Ποιά ? Να τον έχουν γνωρίσει σε νεαρή ηλικία. Ειλικρινά σε ΟΣΑ ζευγάρια έχω παρατηρήσει η γυναίκα να αγαπάει τον άντρα , τον έχει γνωρίσει σε νεαρή ηλικία. Μόνο σε μικρές ηλικίες αγαπάνε οι γυναίκες. Δεν έχω δει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ζευγάρι που να γνώρίστηκε στα 30 στο οποίο η γυναίκα να αγαπάει ανιδιοτελώς τον άντρα.
...Άρα...ή μικρός μικρός παντρέψου , ή  μικρός καλογερέψου. Κάτι ξέραν οι παλιοί που βγάζαν τις παροιμίες

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.634
Πόντοι
19.485
Πολύ σωστό αυτό. Το έχω παρατηρήσει πολλές φορές. Οι γυναίκες δεν αγαπάνε τους άντρες όπως οι άντρες τις γυναίκες. Με μόνο μια εξαίρεση!!! Ποιά ? Να τον έχουν γνωρίσει σε νεαρή ηλικία. Ειλικρινά σε ΟΣΑ ζευγάρια έχω παρατηρήσει η γυναίκα να αγαπάει τον άντρα , τον έχει γνωρίσει σε νεαρή ηλικία. Μόνο σε μικρές ηλικίες αγαπάνε οι γυναίκες. Δεν έχω δει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ζευγάρι που να γνώρίστηκε στα 30 στο οποίο η γυναίκα να αγαπάει ανιδιοτελώς τον άντρα.
...Άρα...ή μικρός μικρός παντρέψου , ή  μικρός καλογερέψου. Κάτι ξέραν οι παλιοί που βγάζαν τις παροιμίες

Πες τα ρε γιατρέ! ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΓΙΑΤΡΕ!!!!!

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Μιλας σωστα και ζόρικα και λες και την αλήθεια.
Εισαι προφέσορ στη ζωή κι οχι στα παραμυθια.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

Να κανουμε σχολεια για μεγαλους ετσι ωστε να προσομοιοσουμε την σχολικη ηλικια στη δικη μας και να βρουμε μια γυναικα να μας αγαπησει και εμας. :2funny: :2funny:
(πλακιτσα κανω μη με φατε.)

Δεν εχεις αδικο ομως για να μιλησουμε σοβαρα.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Να κανουμε σχολεια για μεγαλους ετσι ωστε να προσομοιοσουμε την σχολικη ηλικια στη δικη μας και να βρουμε μια γυναικα να μας αγαπησει και εμας. :2funny: :2funny:
(πλακιτσα κανω μη με φατε.)

Δεν εχεις αδικο ομως για να μιλησουμε σοβαρα.

Λες να τσιμπήσουν οι ζαργάνες????

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σκάρτη γυναίκα:
Μια γυναίκα που δεν έχει ψυχή. Που εκμεταλλεύεται τον ή τους άντρες που βρίσκονται γύρω της, παρουσιάζοντας ένα  άλλο πρόσωπο από αυτό που πραγματικά είναι. Γενικώς κάνει την καλή..
Συνήθως θα παρατηρήσεις ότι μια τέτοια γυναίκα μετράει.. παρόλα αυτά είναι σκατόψυχη γιατί στο μυαλό της έχει Μόνο το προσωπικό της συμφέρον και ακριβώς για αυτό τον λόγο δεν έχει και φίλες..
Οι φιλίες της είναι επιφανειακές. Για να έχει παρέα να βγει ώστε να χτυπήσει το επόμενο θύμα. Δεν διστάζει να φερθεί πιο άνετα με τον γκόμενο η τον άντρα οποιασδήποτε με την δήθεν μορφή της απλότητας και της φιλικής στάσης…Αυτή θέλει την καλοζωία και τον πλούτο.
Η σκάρτη γυναίκα είναι επίσης η κομπλεξική γκόμενα, η γεμάτη ανασφάλειες σε βαθμό που αδυνατεί να φερθεί σε οποιονδήποτε άλλο καλά διότι δεν νοιώθει και δεν θα την κάνει κανείς να νοιώσει καλά για τον εαυτό της. Είναι προβληματική και όλο αυτό που νοιώθει το μεταφέρει σε όλους γύρω της. Το παίζει συντηρητική κατακρίνει τους πάντες και ειδικά αν έχουν κάτι καλό πάνω τους η γύρω τους.  Δεν μπόρεσε ποτέ να είναι κάτι σημαντικό και το ξέρει. Αυτό την διαλύει. Είναι συνήθως ο άνθρωπος που θα στην φέρει αν βρεθεί η κατάλληλη στιγμή.
Οι παραπάνω περιπτώσεις λειτουργούν και σωρρευτικά.
Στην ουσία και οι δύο παραπάνω μορφές έχουν ένα κοινό στοιχείο : ανασφάλεια και μίσος πρώτα στον εαυτό τους και δεύτερον στους γύρω. (μπορεί να έχουν και λόγους βεβαίως αλλά για εμένα προσωπικά τούτο δεν αποτελεί δικαιολογία)
Και συνεχίζω.
Η σκάρτη γυναίκα είναι η πονηρή γυναίκα που έχει μάθει ότι για να κερδίζει πρέπει να το κάνει με ύπουλους τρόπους και όχι με συζήτηση. Το έμαθε από τους γονείς της.
Η σκάρτη γυναίκα είναι αυτή που δεν έχει να δώσει τίποτα σε κανένα επίπεδο και παρόλα αυτά ζητάει τα πάντα και αν τα έχει πάλι δεν μπορεί να ικανοποιηθεί.
Η σκάρτη γυναίκα είναι αυτή που έχει φθαρεί τόσο στην ψυχή της ώστε δεν μπορεί να εκτιμήσει, να σεβαστεί και να αγαπήσει. Είναι ο άνθρωπος που θα σε τραβάει πίσω και δεν θα σου συμπαρασταθεί ποτέ στα δύσκολα.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Λες να τσιμπήσουν οι ζαργάνες????

Αν ναι τοτε εχουμε ελπιδες!  
πραγματικα ομως ισως, λογω της καθημερινης επαφης που υπαρχει στα σχολεια που βλεπεις τον αλλον καθε μερα κτλ.
Αλλα ειναι ενα σεναριο οχι απλα μακρινο αλλα ανυπαρκτο.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
erinal, τι έγινε, κράταγες το καλύτερο για το τέλος;  :thumbsup:

Επισκέπτης
Σκάρτη γυναίκα:
Μια γυναίκα που δεν έχει ψυχή. Που εκμεταλλεύεται τον ή τους άντρες που βρίσκονται γύρω της, παρουσιάζοντας ένα  άλλο πρόσωπο από αυτό που πραγματικά είναι. Γενικώς κάνει την καλή..
Συνήθως θα παρατηρήσεις ότι μια τέτοια γυναίκα μετράει.. παρόλα αυτά είναι σκατόψυχη γιατί στο μυαλό της έχει Μόνο το προσωπικό της συμφέρον και ακριβώς για αυτό τον λόγο δεν έχει και φίλες..
Οι φιλίες της είναι επιφανειακές. Για να έχει παρέα να βγει ώστε να χτυπήσει το επόμενο θύμα. Δεν διστάζει να φερθεί πιο άνετα με τον γκόμενο η τον άντρα οποιασδήποτε με την δήθεν μορφή της απλότητας και της φιλικής στάσης…Αυτή θέλει την καλοζωία και τον πλούτο.
Η σκάρτη γυναίκα είναι επίσης η κομπλεξική γκόμενα, η γεμάτη ανασφάλειες σε βαθμό που αδυνατεί να φερθεί σε οποιονδήποτε άλλο καλά διότι δεν νοιώθει και δεν θα την κάνει κανείς να νοιώσει καλά για τον εαυτό της. Είναι προβληματική και όλο αυτό που νοιώθει το μεταφέρει σε όλους γύρω της. Το παίζει συντηρητική κατακρίνει τους πάντες και ειδικά αν έχουν κάτι καλό πάνω τους η γύρω τους.  Δεν μπόρεσε ποτέ να είναι κάτι σημαντικό και το ξέρει. Αυτό την διαλύει. Είναι συνήθως ο άνθρωπος που θα στην φέρει αν βρεθεί η κατάλληλη στιγμή.
Οι παραπάνω περιπτώσεις λειτουργούν και σωρρευτικά.
Στην ουσία και οι δύο παραπάνω μορφές έχουν ένα κοινό στοιχείο : ανασφάλεια και μίσος πρώτα στον εαυτό τους και δεύτερον στους γύρω. (μπορεί να έχουν και λόγους βεβαίως αλλά για εμένα προσωπικά τούτο δεν αποτελεί δικαιολογία)
Και συνεχίζω.
Η σκάρτη γυναίκα είναι η πονηρή γυναίκα που έχει μάθει ότι για να κερδίζει πρέπει να το κάνει με ύπουλους τρόπους και όχι με συζήτηση. Το έμαθε από τους γονείς της.
Η σκάρτη γυναίκα είναι αυτή που δεν έχει να δώσει τίποτα σε κανένα επίπεδο και παρόλα αυτά ζητάει τα πάντα και αν τα έχει πάλι δεν μπορεί να ικανοποιηθεί.
Η σκάρτη γυναίκα είναι αυτή που έχει φθαρεί τόσο στην ψυχή της ώστε δεν μπορεί να εκτιμήσει, να σεβαστεί και να αγαπήσει. Είναι ο άνθρωπος που θα σε τραβάει πίσω και δεν θα σου συμπαρασταθεί ποτέ στα δύσκολα.
αμα ομως κανενας παρατησει μια γκομενα για μια τετοια γυναικα τοτε η παρατημενη συνηθως κανει ακριβως οτι μισει στη ''σκαρτη''...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Γι'αυτό λέμε πως όλοι στη ζωή μας έχουμε υπάρξει σκάρτοι. Το θέμα είναι να το αναγνωρίζεις και άμα θες να το αλλάζεις. Αλλιώς, άμα θες να είσαι έτσι και το παραδέχεσαι για μένα είσαι μια χαρά.

Επισκέπτης
οοοοοχι μαναρι μου...δεν εχουν υπαρξει ολοι σκαρτοι....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εεε, εντάξει, εμείς οι ελεεινοί έχουμε υπάρξει  :grin:

Επισκέπτης
προσωπικα με αηδιαζει που πολυς κοσμος λεει λεει και στο τελος κανει ακριβως οτι δηλωνει πως δε θα κανει ποτε....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ανθρώπινο είναι αυτό, έξω από το χορό...
Αν δεν έχεις βρεθεί σε μια κατάσταση δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσεις. Άμα μιλάς γι'αυτή στη θεωρία μπορείς να είσαι μέγας διδάσκαλος και καταπληκτικός στις απόψεις σου. Αλλά στην πράξη τι θα κάνεις, αυτό είναι το θέμα.
Εκτός αν εννοείς κάτι σε φάση "εγώ δε θα εκμεταλλευτώ ποτέ άντρα" και τελικά να το κάνει. Αυτό και μένα με αηδιάζει και το άτομο (άντρας-γυναίκα) τελειώνει για μένα-εκτός αν είναι πιτσιρίκι.

Επισκέπτης
στην πραξη αναφερομαι,στη θεωρια λες ο,τι θες.λειπει ομως πιστευω απ τους ανθρωπους η ικανοτητα να ξερουν τι θελουν και να το λενε

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αυτό είναι πολύ σωστό. Ακόμα και να ξέρουν τι θέλουν πολλές φορές δεν το λένε γιατί... ξέρω γω γιατί, από φόβο, από εγωισμό, από ανασφάλεια για το τι θα πει ο κόσμος και πολλά άλλα προφανώς που δε μου'ρχονται τώρα. Και αυτοί είναι οι χειρότεροι για μένα, που κρύβονται και σου παρουσιάζονται αλλιώς για οποιοδήποτε λόγο.

Επισκέπτης
υπαρχει κι αλλο....μερικοι το λενε αλλα τους αποπαιρνουν,δεν ειναι ετοιμοι να ακουσουν καποια πραγματα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αυτοί που τον αποπαίρνουν ναι, δεν είναι έτοιμοι αλλά δεν έχει σημασία, αρκεί αυτός να ξέρει πού το λέει  :grin:
Και αν είναι και μάγκας να μην τον νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι, εφόσον αυτός είναι ξεκάθαρος.

Επισκέπτης
Αυτοί που τον αποπαίρνουν ναι, δεν είναι έτοιμοι αλλά δεν έχει σημασία, αρκεί αυτός να ξέρει πού το λέει  :grin:
Και αν είναι και μάγκας να μην τον νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι, εφόσον αυτός είναι ξεκάθαρος.
κανεις δεν ειναι τοσο μαγκας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom