Ντουνταράς (Kaizerbet)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 8.308
- Πόντοι
- 2.596
Η Σόνια μου είπε ότι δεν προχωράει παραπάνω γιατί θα με πονέσειμασαζ προστατη εκανες;![]()
Η Σόνια μου είπε ότι δεν προχωράει παραπάνω γιατί θα με πονέσειμασαζ προστατη εκανες;![]()
και μην την βλεπεις ετσι....αμα ξεδιπλωθει να δεις ......Άσε ξέρω .
Τέσσερα μέτρα γυναίκα με εφτά κιλά μουνί![]()
....αδελφε εισαι "γάματα" (με μεγαλα γραμματα)!!!!Οχι δεν συμφωνούμε...
τα άτομα που βρίσκονται στα όρια του μέσου όρου ύψους και πληρούν όλες τις άλλες προδιαγραφές...δεν νοούνται υπεργαμάτα!!
Πολλές φορές ουτε καν γαμάτα...
Ισως ωραία η πολύ ωραία άτομα θα μπορούσα να πώ...αλλά εως εκεί!!![]()
Αυτό προσπαθώ να του εξηγήσω, ότι δεν έχει να κάνει με το ύψος αλλά με πλήθος άλλων χαρακτηριστικών και δεν λέει να το καταλάβει. Ας αναρωτηθεί, γιατί άραγε;....αδελφε εισαι "γάματα" (με μεγαλα γραμματα)!!!!
Εγω παντως 1.60 ανθρωπος, παραπονο δν εχω! Σε παρα πολλες περιπτωσεις γυναικοδουλειας, με 2-3 ψηλους στην παρεα, ταμειο στο τελος εκανα παντα εγω![]()
....εεε χαϊ τωρα, καταλαβαιν' το γ΄ρουνι απο λεμοναδα?!?!?!Αυτό προσπαθώ να του εξηγήσω, ότι δεν έχει να κάνει με το ύψος αλλά με πλήθος άλλων χαρακτηριστικών και δεν λέει να το καταλάβει. Ας αναρωτηθεί, γιατί άραγε;
*Ωραία "υπογραφή" έχεις, συμφωνώ.
Φυσικά και οι κοπέλες το λένε...ολες οι κοπέλες!!
Μιλούσα με ενα γνωστό μοντέλο στην Αμοργό πρίν 10 μέρες...
και μου είπε...οτι άνδρα κάτω απο 1.90 τον θεωρεί μέτριο προς κοντό!!
Ισως ηταν λίγο υπερβολική
Υπεργαμάτα και αστεράτα άτομα σύμφωνα με τους άλλους.Ασχετος στο θέμα του ύψους ?
Στο ύψος του άνδρα η της κοπέλας εννοείς ?
Να σου θυμίσω οτι μιλάω για αστεράτα άτομα...και απο τις δυο πλευρές!!
ναι ρε μαν μεχρι να σηκωσουν τις ποδαρες τους να αλλαξουνε σταση περναει ενα τεταρτο.....!!!!!!...ενω τα κοντοπουτανα οπως λες...τσακ πας απο κουνι σε στομα σε ενα δεπτερολεπτο!!!!!!! στους τσολιαδες μπορει να σου φυγουν στο δρομο!!!!!!!!!!Όπως σε όλα , η ποσότητα και το μέγεθος δεν μετράνε.
Και το ύψος λοιπόν στην γυναίκα ( άποψη μου και γούστο μου ) δεν μετράει.
Όλοι τις λιγουρευόμαστε και τις καμαρώνουμε «γεια σου τσολιά» αλλά δεν είναι διαχειρίσιμες στα τουαγώνα .
Ένα «κοντοπουτανο» είναι πάντα μανιτζεβελο , εύχρηστο φυσικά και με τα ανάλογα πιασίματα
....εεεεε ναι ρε μαγκα μου, ειδικα οσοι ειμαστε "μισομεριδα" μας τρωει η αποσταση! Ανεβα να φιλησεις, κατεβα να γαμησεις.....ναι ρε μαν μεχρι να σηκωσουν τις ποδαρες τους να αλλαξουνε σταση περναει ενα τεταρτο.....!!!!!!...ενω τα κοντοπουτανα οπως λες...τσακ πας απο κουνι σε στομα σε ενα δεπτερολεπτο!!!!!!! στους τσολιαδες μπορει να σου φυγουν στο δρομο!!!!!!!!!!
στα κοντοπουτανα ολα διπλα διπλα!!!!!!!!....εεεεε ναι ρε μαγκα μου, ειδικα οσοι ειμαστε "μισομεριδα" μας τρωει η αποσταση! Ανεβα να φιλησεις, κατεβα να γαμησεις.....
Ταλαιπωρια σκετη![]()
Μοντέλες πάντως ... τον καιρό που οι μοντέλες ήταν θεάρες ... παίρναν πάνω από 1.70 ... και συχνότερα πάνω από 1.75Άρα άκυρη η τοποθέτησή σου για "υπεργαμάτη εμφάνιση" λόγου ύψους, γιατί τελικά η όμορφη εμφάνιση έχει να κάνει με τα αρμονικά χαρακτηριστικά, την κίνηση και το χαμόγελο!
Τώρα συμφωνούμε.
Τον παλιό καλό καιρό, το μοντέλο πασαρέλας ήταν υποχρεωτικό να είναι πάνω από 1.75. Τώρα που μοντέλο γίνεται και η κουτση Μαρία, όλα αυτά είναι δευτερεύοντα.Μοντέλες πάντως ... τον καιρό που οι μοντέλες ήταν θεάρες ... παίρναν πάνω από 1.70 ... και συχνότερα πάνω από 1.75
....αδελφε εισαι "γάματα" (με μεγαλα γραμματα)!!!!
Εγω παντως 1.60 ανθρωπος, παραπονο δν εχω! Σε παρα πολλες περιπτωσεις γυναικοδουλειας, με 2-3 ψηλους στην παρεα, ταμειο στο τελος εκανα παντα εγω![]()
....αδελφε εισαι "γάματα" (με μεγαλα γραμματα)!!!!
....μαγκα μου να λειπουν οι χαρακτηρισμοι!Ο Γκιωνάκης
Πλήρωνες εσυ δηλαδη κ γαμαγε ο ψηλός ;
....μαγκα μου να λειπουν οι χαρακτηρισμοι!
Παμε αλλα μια, "εκανα ταμειο" (εβγαινα ο κερδισμενος στο τελος).
Σορυ φιλε κατι αλλο πηγα να γραψω για το Γκιωνάκη που γαμαγε καλα μουνια στην εποχή του ..
Συγνώμη κ δε πηγαινε για εσένα
Δηλαδή θα καταδικάσουμε τους κοντούς σε μόνιμη αγαμία ?
Οχι μωρέ δεν λεω αυτό.
Ας βρεί και ο κοντός μια γκόμενα κοντοστούπα να ταιριάζουν κιόλας.
Μην τους βλέπουμε στον δρόμο και πέφτουμε κάτω απο τα γέλια.