Νέα

ΔΥΣΗ & ΙΣΛΑΜ: Ο νέος Ιερός Πόλεμος.. Ανίερη βαρβαρότητα εκατέρωθεν;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 532
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Προς τον γελοίο του νήματος μαροκάνο εκ χαμουτζίας, ισλαμολάγνο...

Εκρηξη σε χριστιανική εκκλησία στην Αιγύπτο

Τουλάχιστον 13 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 42 τραυματίστηκαν σήμερα από έκρηξη βόμβας μέσα σε εκκλησία στην αιγυπτιακή πόλη Τάντα στο Δέλτα του Νείλου, βόρεια του Καΐρου.
Σύμφωνα με πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας και τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, ο μέχρις στιγμής απολογισμός είναι 21νεκροί ενώ ανάμεσα τους υπάρχουν και 42 τραυματίες. Πριν από λίγο έγινε και δεύτερη έκρηξη στο αστυνομικό τμήμα της ίδιας πόλης, ενώ δεν υπάρχει μέχρι στιγμής ανάληψη ευθύνης 

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Αν το Site θέλει να απευθυνθεί σε διαφορετικό κοινό τότε μπορεί να μας μπανάρει όλους εμάς τους "Ισλαμοσκεπτικιστές" και να μείνουν οι ακροαριστεροί φασίστες να λένε τα δικά τους!
Μπορεί να μετονομαστεί σε Habibi.com όπου ο κάθε Runar και pussy wagon μπορούν να διαφωνούν δημοκρατικά σεβόμενοι τους κανόνες υπό μαύρου φόντου και της σημαίας του ISIS...

Άμα το κάνει θα γεμίσει και κριτικές για πακιστανούς....

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Χθες το βράδυ λοιπόν έλαβα ένα λακωνικό π.μ. από τον αρμόδιο mod πως η "ποινή" μου ανεστάλη.  Παρά τη λακωνικότητα του εν λόγω π.μ. διέκρινα και κάποια διάσταση δήθεν μεγαλοψυχίας, αλλά ίσως να ήταν κι η ιδέα μου.
Απάντησα με ένα "ευχαριστώ αλλά δεν με ενδιαφέρει", εξηγώντας πως δεν είναι δυνατόν να μην τιμωρείται ο σχιζοφρενής που έχει βρίσει της μανάδες των πάντων εδώ μέσα και να τιμωρείται ο άλλος για πολύ λιγότερα! Η δική μου "τιμωρία" ήταν για γέλια ασφαλώς, όλο το σάιτ γαλάει!

Οπότε δήλωσα πως επειδή μου γυρίζουν τα άντερά μου από κάτι τέτοιες αδικίες δεν σκοπεύω να ξαναποστάρω, τουλάχιστον όχι μέχρι να δω απόδοση κάποιας δικαιοσύνης. Ουσιαστικά αυτομιουτάρομαι, για να αποδείξω στον καθένα που νομίζει πως έχει κάποια εξουσία ότι δεν είναι και τόσο σπουδαία όσο νομίζει.

Εύχομαι σε όλους σας καλό Πάσχα, εκτός από τον σχιζοφρενή φυσικά. Όχι τίποτα άλλο, αλλά με τόσο αντιορθόδοξο μένος θα το θεωρούσε πρόκληση και θα με έβριζε πάλι! Ποιος ξέρει, ίσως ξανά την μακαρίτισσα τη μάνα μου μέσα στην ανώμαλη ψυχοσύνθεσή του...

Υ.Γ. Το έχω γράψει πολλές φορές και εξακολουθώ να το πιστεύω. Δεν νομίζω ότι κανένας ιστότοπος κάνει χάρη στα μέλη του για το ότι τους δίνει βήμα για να εκφράσουν τις απόψεις τους. Αντιθέτως το κάθε μέλος κάνει χάρη στον συγκεκριμένο ιστότοπο που επέλεξε αυτόν και όχι άλλον για να συμμετάσχει, δόξα τω θεώ υπάρχουν πάρα πολλοί ιστότοποι πλέον οι οποίοι παρακαλάνε για συμμετοχή, διότι αλλιώς θα έκλειναν και θα έχαναν τα κέρδη τους.
Σε ότι τουλάχιστον με αφορά είμαι σαφής. Το κάθε ποστ που έχω γράψει είναι ΔΙΚΗ μου χάρη προς το σάιτ, όχι δική του προς εμένα...

:thumbsup:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Χθες το βράδυ λοιπόν έλαβα ένα λακωνικό π.μ. από τον αρμόδιο mod πως η "ποινή" μου ανεστάλη.  Παρά τη λακωνικότητα του εν λόγω π.μ. διέκρινα και κάποια διάσταση δήθεν μεγαλοψυχίας, αλλά ίσως να ήταν κι η ιδέα μου.
Απάντησα με ένα "ευχαριστώ αλλά δεν με ενδιαφέρει", εξηγώντας πως δεν είναι δυνατόν να μην τιμωρείται ο σχιζοφρενής που έχει βρίσει της μανάδες των πάντων εδώ μέσα και να τιμωρείται ο άλλος για πολύ λιγότερα! Η δική μου "τιμωρία" ήταν για γέλια ασφαλώς, όλο το σάιτ γαλάει!

Οπότε δήλωσα πως επειδή μου γυρίζουν τα άντερά μου από κάτι τέτοιες αδικίες δεν σκοπεύω να ξαναποστάρω, τουλάχιστον όχι μέχρι να δω απόδοση κάποιας δικαιοσύνης. Ουσιαστικά αυτομιουτάρομαι, για να αποδείξω στον καθένα που νομίζει πως έχει κάποια εξουσία ότι δεν είναι και τόσο σπουδαία όσο νομίζει.

Εύχομαι σε όλους σας καλό Πάσχα, εκτός από τον σχιζοφρενή φυσικά. Όχι τίποτα άλλο, αλλά με τόσο αντιορθόδοξο μένος θα το θεωρούσε πρόκληση και θα με έβριζε πάλι! Ποιος ξέρει, ίσως ξανά την μακαρίτισσα τη μάνα μου μέσα στην ανώμαλη ψυχοσύνθεσή του...

Υ.Γ. Το έχω γράψει πολλές φορές και εξακολουθώ να το πιστεύω. Δεν νομίζω ότι κανένας ιστότοπος κάνει χάρη στα μέλη του για το ότι τους δίνει βήμα για να εκφράσουν τις απόψεις τους. Αντιθέτως το κάθε μέλος κάνει χάρη στον συγκεκριμένο ιστότοπο που επέλεξε αυτόν και όχι άλλον για να συμμετάσχει, δόξα τω θεώ υπάρχουν πάρα πολλοί ιστότοποι πλέον οι οποίοι παρακαλάνε για συμμετοχή, διότι αλλιώς θα έκλειναν και θα έχαναν τα κέρδη τους.
Σε ότι τουλάχιστον με αφορά είμαι σαφής. Το κάθε ποστ που έχω γράψει είναι ΔΙΚΗ μου χάρη προς το σάιτ, όχι δική του προς εμένα...

Μμμμ κατι μου θυμιζεις φιλε !! :grin:

Συνημμένα

• FB_IMG_1489441722983.jpg
    FB_IMG_1489441722983.jpg
    24,9 KB · Εμφανίσεις: 61

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306

Τουλάχιστον 13 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 42 τραυματίστηκαν σήμερα από έκρηξη βόμβας μέσα σε εκκλησία στην αιγυπτιακή πόλη Τάντα στο Δέλτα του Νείλου, βόρεια του Καΐρου.
Σύμφωνα με πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας και τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, ο μέχρις στιγμής απολογισμός είναι 21νεκροί ενώ ανάμεσα τους υπάρχουν και 42 τραυματίες. Πριν από λίγο έγινε και δεύτερη έκρηξη στο αστυνομικό τμήμα της ίδιας πόλης, ενώ δεν υπάρχει μέχρι στιγμής ανάληψη ευθύνης 

Μη ξεχνάτε ότι αυτά είναι αντίποινα για τα μύρια όσα τους έχει κάνει η ορθοδοξία! Είναι τιμωρία για τη Βοσνία και την Τσετσενία, μιας κι όλοι ξέρουμε πως οι Βοσνιοι κι οι Τσετσένοι δε σκότωναν ή έδιωχναν πρώτοι Σέρβους και Ρώσους αντίστοιχα. Καλά να πάθουν λοιπόν οι χριστιανοταλιμπάν βάσει των μεγαλύτερων ανθρωπιστών του ιστοτόπου, κι όχι μόνον αυτού αλλά ολόκληρης της Ελλάδος. Γιατί εφόσον το δέρμα ενός δεν είναι μαυριδερό ή και δεν είναι σουνετιασμένος δεν είναι άνθρωπος, είναι ορκ (= φασίστας αλλιώς) και δεν του αξίζει η ζωή! Οπότε καλά είναι κι εμείς ν' ακολουθήσουμε, να χάσουμε τα σπίτια και τους πόρους μας, να πεινάσουμε ώστε οι μαύροι θεοί εκ της Σκοτεινή Μαύρης ηπείρου και οι φέροντες το σουνέτι ως τ' ανώτερα απ' εμάς όντα που 'ναι να ζήσουν εις τις πατρίδες των προγόνων μας που εμείς τους κλέψαμε στερώντας τους πολύτιμο lebensraum! Τώρα τ' ανώτερα όντα αυτά που εμείς καλά να κάνουμε να τα βάλουμε πάνω απ' τις άγιες τράπεζες, στη θέση του Χριστού και να τα προσκυνούμε θα λάβουν τη θέση που αυτά αξίζουν! Μη ξεχνάτε τον πολιτισμό: τις τέχνες, τα γράμματα και τις επιστήμες, απ' αυτούς τα κλέψαμε και φτιάξαμε την αηδία που λέγεται Ευρωπαϊκός πολιτισμός: ο οποίος έχει παράξει μόνο ρατισμό και διακρίσεις: κατά θρησκείας, γυναικών και διαφορετικών σεξουαλικοτήτων! Αυτή ίση τα 'χαν όλα κι όλους! Κανείς δεν κυνηγιόταν ούτε κυνηγιέται στη χώρες τους να σκοτωθεί γι' αυτό που είναι! Φτού σε 'μας τους Λευκούς φτου δύο φορές σε 'μας τους ορθόδοξους που πολεμήσαμε πρώτοι τη λαίλαπα την ευλογία του Ισλάμ!

Ή έτσι τέλως πάντων σκέφτεται όλοι οι σύγχρονοι ανθρωπιστές εις αναποδογύρισμα της πραγματικότητας.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Αν το Site θέλει να απευθυνθεί σε διαφορετικό κοινό τότε μπορεί να μας μπανάρει όλους εμάς τους "Ισλαμοσκεπτικιστές" και να μείνουν οι ακροαριστεροί φασίστες να λένε τα δικά τους!
Μπορεί να μετονομαστεί σε Habibi.com όπου ο κάθε Runar και pussy wagon μπορούν να διαφωνούν δημοκρατικά σεβόμενοι τους κανόνες υπό μαύρου φόντου και της σημαίας του ISIS...

Εδώ ρε φίλε άφηνουν τον τζάμπο,τον μεξικανο και τον νικ πλατ να ασκούν πολιτικη
μεσα απο το bou.
Οι οποίοι 3 όχι μόνο δεν έχουν παει σε πουτάνες,αλλά μαλιστα αποδοκιμαζουν και οσους πηγαινουν.

Τώρα έστειλαν και τον noct ενω η λαθροπουστρα απο το μαροκο αλωνιζει ελευθερα έχοντας μαλωσει με το μισο forum.

Βοu.pk θα ηταν μια καλή αλλαγή ονομασίας του site..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
μεσα απο το bou.
Οι οποίοι 3 όχι μόνο δεν έχουν παει σε πουτάνες,αλλά μαλιστα αποδοκιμαζουν και οσους πηγαινουν.

Τώρα έστειλαν και τον noct ενω η λαθροπουστρα απο το μαροκο αλωνιζει ελευθερα έχοντας μαλωσει με ΟΛΟ το μισο  forum.

:hi: :hi: :hi:
Και όσο τον αφήνουν ελεύθερο θα πέσουν πολλά Ban! Όταν παίρνει ανοιχτά το μέρος των σφαγέων του ISIS τότε θα ακούει πάρα πολλά από όλους μας...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
μεσα απο το bou.

Τώρα έστειλαν και τον noct ενω η λαθροπουστρα απο το μαροκο αλωνιζει ελευθερα έχοντας μαλωσει με το μισο forum.

Ισως τους αφηνουν για λογους αντιρατσιστικους και για να ανθιζουν ολα τα φρουτα,παντος ειδους.Οπως στις διαφημισεις που στους 9 λευκους βαζουν κι εναν μαυρο ετσι να βρισκεται.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ισως τους αφηνουν για λογους αντιρατσιστικους και για να ανθιζουν ολα τα φρουτα,παντος ειδους.Οπως στις διαφημισεις που στους 9 λευκους βαζουν κι εναν μαυρο ετσι να βρισκεται.

Καλο ειναι να ακουγονται ολες οι αποψεις, και σε αυτο το πλαισιο οι site moderators να λειτουργουν οπως λες.

Πιστευω ομως οτι:

Πιο αριστερα απο τους αντιρατσιστες υπαρχει παλι ρατσισμος. Ισως οχι σκοπιμος αλλα υπαρχει. Απλα εκδηλωνεται ως νοοτροπια εναντια σε αλλη ομαδα ανθρωπων.

Δεν πρεπει να χανεται το μετρο !!

Μετρον Αριστον !!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Καλο ειναι να ακουγονται ολες οι αποψεις, και σε αυτο το πλαισιο οι site moderators να λειτουργουν οπως λες.

Πιστευω ομως οτι:

Πιο αριστερα απο τους αντιρατσιστες υπαρχει παλι ρατσισμος. Ισως οχι σκοπιμος αλλα υπαρχει. Απλα εκδηλωνεται ως νοοτροπια εναντια σε αλλη ομαδα ανθρωπων.

Δεν πρεπει να χανεται το μετρο !!

Μετρον Αριστον !!

εις την χώρα εις την οποίαν ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα αυτό έχει μετουσιωθεί εις Μέτρον Αχρηστον....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Ο ακραίος ισλαμολάγνος φασίστας όταν θα μείνει μόνος του να κάνει μονόλογο μπορεί να αναλύει για το αν είναι καλύτερα οι βόμβες εναντίων χριστιανών να περιέχουν καρφιά ή βολίδες ώστε να είναι πιο αποτελεσματικές! Βέβαια οι όμοιοί του θα μπορούν να κάνουν ψηφοφορία μεταξύ διαφόρων υλικών και να διαφωνούν κόσμια αν πρέπει να χτυπάν εκκλησίες, πλατείες μέσα μεταφοράς κ.α.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ο ακραίος ισλαμολάγνος φασίστας όταν θα μείνει μόνος του να κάνει μονόλογο μπορεί να αναλύει για το αν είναι καλύτερα οι βόμβες εναντίων χριστιανών να περιέχουν καρφιά ή βολίδες ώστε να είναι πιο αποτελεσματικές! Βέβαια οι όμοιοί του θα μπορούν να κάνουν ψηφοφορία μεταξύ διαφόρων υλικών και να διαφωνούν κόσμια αν πρέπει να χτυπάν εκκλησίες, πλατείες μέσα μεταφοράς κ.α.

Φιλε μην "ανησυχεις" για τους αριστερους. Αργα η γρηγορα βρισκονται προ πολυ σημαντικων διληματων !!

Και τοτε ... "back to the basics " !! :grin: :grin:

Συνημμένα

• 201604190104510712.jpg
    201604190104510712.jpg
    221,2 KB · Εμφανίσεις: 69

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Και αργα η γρηγορα τα διληματα γινονται πιεστικα !!! :grin: :grin:

Συνημμένα

• FB_IMG_1487609862877.jpg
    FB_IMG_1487609862877.jpg
    26,8 KB · Εμφανίσεις: 50

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Δεν ξερω αν το έχει ανεβάσει κάποιος προηγουμένως: . Αρκετά σοκαριστικό, προσωπικά δεν ήξερα πως οι φανατικοί ισλαμιστές εντός Ευρώπης είναι τέτοιο μεγάλο ποσοστό του συνόλου.

Παραθέτει και πηγές, όσον αφορά τα στατιστικά, στο τέλος.

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.108
Πόντοι
6.796
- Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) διαβεβαίωσε ότι έπεσαν χημικά αέρια (τοξικό σαρίν) στην Συρία και σκότωσε δεκάδες παιδιά.
- Οι Μυστικές Υπηρεσίες των χωρών Η.Π.Α., Αγγλία, Γαλλία, Ισραήλ είναι 100% σίγουρες (ολογράφως: ΕΚΑΤΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΣΙΓΟΥΡΕΣ) ότι το αέριο το έριξε ο Άσαντ με αεροπλάνο που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο που βομβάρδισε μετέπειτα (ως αντίποινα) ο Τραμπ.
- Όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, ΕΚΤΟΣ της Ρωσίας, είχαν έτοιμο ψήφισμα που καταδίκαζε τον ΑΣΑΝΤ (ΗΠΑ, Αγγλια, Γαλλία, Κίνα, Βολιβία, Αίγυπτος, Αιθιοπία, Ιταλία, Ιαπωνία Καζακστάν, Σενεγάλη, Σουηδία, Ουκρανία, Ουρουγουάη) ως υπεύθυνο για την ρίψη Χημικών Αερίων. Λόγω δικαιώματος αρνησικυρίας (βέτο) που έχει η Ρωσία ως μόνιμο μέλος ασφαλείας στο Συμβούλιο Ασφαλείας, δεν εκδόθηκε. Η Ρωσία έχει μπλοκάρει άλλες 6 φορές ψήφισμα κατά του Ασάντ, αφού ως κίνητρο έχει τις πολύ στενές σχέσεις που έχει με την Κυβέρνησή του.

- Περίπου το 98% των Ελλήνων χρηστών φέησμπουκ τις τελευταίες 2 ημέρες έγραψαν την φράση "μα και ο Μπους έκανε λάθος για τον Σαντάμ", και με αυτή την φράση αθώωσαν τον Ασάντ (στα μάτια τους). Βέβαια δεν αναφέρουν ότι έγινε πριν 14 χρόνια αυτό, τότε που η τεχνολογία παρακολούθησης υπολειπόταν σημαντικά των σύγχρονων μεθόδων. Επίσης, παραβλέπουν το γεγονός ότι αν καείς στον χυλό φυσάς και το γιαούρτι, και πως κανένας Πρόεδρος Η.Π.Α δεν θα ήθελε να κάνει το ίδιο λάθος με τον Μπους και θα το είχε διασταυρώσει 50 φορές παραπάνω από τον πρώην Τεξανό Πρόεδρο. Ψιλά γράμματα...

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
το isis  είναι δημιουργημα των αμερικανων μαζι με τους τουρκους και τους αραβες του περσικου κολπου.η κάθε μια από αυτές τις χωρες εχει το οφελος της.η τουρκια εχει οφελος γιατι οι τζιχαντιστες πολεμουν τους κουρδους στα νοτιοανατολικα της σύνορα με αποτέλεσμα να ξεμπερδεψει με αυτους αλλα και οι κουρδοι εχουν αποδυναμωθεί στρατιωτικα,αρα δεν αποτελουν κινδυνο για τη τουρκια αλλα και για τη δημιουργια κουρδικου κρατους.οι αμερικανοι θελουν το οικοπεδο της συριας γιατι μαζι με το ιρακ αποκοβουν το ιραν από τη μεση ανατολη και ταυτόχρονα πεφτει και το τελευταιο προπυργιο της περιοχης.ετσι η μεση ανατολη η ανατολικη μεσογειος και ο περσικος κολπος θα είναι υπο την αμερικη με εκμεταλευση των πετρελαιων από την ανατολικη μεσογειο μεχρι και τον περσικο κολπο.οι αραβες του κολπου αυτοι που χρηματοδοτουν το isis εχουν σκοπο τη δημιουργια του ισλαμικου κρατους στη συρια και στο ιρακ και αμεσως μετα  συνεχιση του πολεμου στις χωρες τους για την πτωση των εμίρηδων και των βασιλιαδων. 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
- Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) διαβεβαίωσε ότι έπεσαν χημικά αέρια (τοξικό σαρίν) στην Συρία και σκότωσε δεκάδες παιδιά.
- Οι Μυστικές Υπηρεσίες των χωρών Η.Π.Α., Αγγλία, Γαλλία, Ισραήλ είναι 100% σίγουρες (ολογράφως: ΕΚΑΤΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΣΙΓΟΥΡΕΣ) ότι το αέριο το έριξε ο Άσαντ με αεροπλάνο που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο που βομβάρδισε μετέπειτα (ως αντίποινα) ο Τραμπ.
- Όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, ΕΚΤΟΣ της Ρωσίας, είχαν έτοιμο ψήφισμα που καταδίκαζε τον ΑΣΑΝΤ (ΗΠΑ, Αγγλια, Γαλλία, Κίνα, Βολιβία, Αίγυπτος, Αιθιοπία, Ιταλία, Ιαπωνία Καζακστάν, Σενεγάλη, Σουηδία, Ουκρανία, Ουρουγουάη) ως υπεύθυνο για την ρίψη Χημικών Αερίων. Λόγω δικαιώματος αρνησικυρίας (βέτο) που έχει η Ρωσία ως μόνιμο μέλος ασφαλείας στο Συμβούλιο Ασφαλείας, δεν εκδόθηκε. Η Ρωσία έχει μπλοκάρει άλλες 6 φορές ψήφισμα κατά του Ασάντ, αφού ως κίνητρο έχει τις πολύ στενές σχέσεις που έχει με την Κυβέρνησή του.

- Περίπου το 98% των Ελλήνων χρηστών φέησμπουκ τις τελευταίες 2 ημέρες έγραψαν την φράση "μα και ο Μπους έκανε λάθος για τον Σαντάμ", και με αυτή την φράση αθώωσαν τον Ασάντ (στα μάτια τους). Βέβαια δεν αναφέρουν ότι έγινε πριν 14 χρόνια αυτό, τότε που η τεχνολογία παρακολούθησης υπολειπόταν σημαντικά των σύγχρονων μεθόδων. Επίσης, παραβλέπουν το γεγονός ότι αν καείς στον χυλό φυσάς και το γιαούρτι, και πως κανένας Πρόεδρος Η.Π.Α δεν θα ήθελε να κάνει το ίδιο λάθος με τον Μπους και θα το είχε διασταυρώσει 50 φορές παραπάνω από τον πρώην Τεξανό Πρόεδρο. Ψιλά γράμματα...
Τι τύπου αεροπλάνο ήταν;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom