Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Kάτω τα χέρια απ'τον Εφραίμ τύπε ! Κακό είναι να κάνει και η εκκλησία μπίζνες ?Πιστη original !!!
Kάτω τα χέρια απ'τον Εφραίμ τύπε ! Κακό είναι να κάνει και η εκκλησία μπίζνες ?Πιστη original !!!
Kάτω τα χέρια απ'τον Εφραίμ τύπε ! Κακό είναι να κάνει και η εκκλησία μπίζνες ?
Εμένα πάντως οι πρόγονοί μου στην επανάσταση εξαφάνισαν τους μουσουλμάνους της Πελοποννήσου.Εντάξει χάσαμε 500 μέλη από την οικογένεια(συγγενείς ενός εκ των μεγαλυτέρων οπλαρχηγών της επανάστασης) αλλά το αποτέλεσμα ήταν καλό δε νομίζω κανείς να στενοχωρέθηκε που δεν έμεινε τζαμί.
Σοβαρά μιλάω τώρα. Μπορείς να το κρίνεις ηθικά, αλλά δεν είναι και παράνομο να κάνει η εκκλησία μπίζνες. Συνεπώς όλη αυτή η ιστορία και η σκανδαλολογία ήταν πυροτέχνημα.Το εχεις παρει στραβα.
Ολες οι εκλησιες ανεξαρτητως θρησκειας κυριως business ειναι.
Εμένα πάντως οι πρόγονοί μου στην επανάσταση εξαφάνισαν τους μουσουλμάνους της Πελοποννήσου.Εντάξει χάσαμε 500 μέλη από την οικογένεια(συγγενείς ενός εκ των μεγαλυτέρων οπλαρχηγών της επανάστασης) αλλά το αποτέλεσμα ήταν καλό δε νομίζω κανείς να στενοχωρέθηκε που δεν έμεινε τζαμί.
Εσύ τώρα πως την έχεις δει???Bρίσε λίγο ακόμα σε παρακαλώ για να μπαναριστείς και να πας να κάνεις παρέα στο φίλο σου !!
ρε μεγάλε αυτό δεν είναι οικογένεια ... βατραχόσογο είναι...
ρε μεγάλε αυτό δεν είναι οικογένεια ... βατραχόσογο είναι...
Αυτό και μόνο φτάνει όχι μόνο για μπανάρισμα αλλά και για ανάκριση απο την αντιτρομοκρατική...Αν γίνει κάτι τυφλό στην Αθήνα είναι υποψήφιος!Τι λες ρε παιδί μου πολύ σοβαρό αυτό !! Πόσο μαλάκας είσαι...Έλα καλύτερα Ελλάδα που δεν έχει κανένα τζαμί γιατί δεν το θέλουν οι ορθοδοξοφασίστες...
Ητανε πολλοί αλλά θαραλέοι.Δε μιλάμε για το τι έκανε ο θρυλικός παππούς μου έναν αιώνα μετά πυρπολώντας τη μισή Μικρά Ασία φτάνοντας μέχρι το Αφιόν Καραχισάρ γαμώντας και δέρνοντας.
Τι άτομα ήταν αυτά πραγματικά είμαστε σκνίπες μπροστά τους απλοί νάνοι.
Έχει βρίσει το μισό Site και είναι ειναι ακομα εδώ..Γαμώ το δικό σου σπίτι και όλο σου το σόι μπάσταρδε !!
Έχει βρίσει το μισό Site και είναι ειναι ακομα εδώ..
γιατι ως αυτομισοι γκευδες φθονουν τη κοινωνια και οτιδηποτε καλό και επιζητουν αργο,ατιμωτικο και βασανιστικο θάνατο την ωρα του σοδομισμου το τέλουν,το εχουν αναγκη πολυ,το Ορλαντο , τη ταράτσα κλπ δε κρατιούνταιΤα μουσλιμια δε σας γουσταρουν εσας τους προοδευτικουληδες, εσεις γιατι τα αγαπατε τοσο πολυ;