dimitriskozani
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2017
- Like
- 184
- Πόντοι
- 1
Όλες μπορεί να δώσουν ανάλογα αν θα νιώσουν ασφάλεια. Αν νομίζεις η αν θες να της ξεκωλιασεις όπως στις τσόντες ξεχνά το…
Αυτό θέλουμε όμωςΌλες μπορεί να δώσουν ανάλογα αν θα νιώσουν ασφάλεια. Αν νομίζεις η αν θες να της ξεκωλιασεις όπως στις τσόντες ξεχνά το…
μωρό μου σου προτείνω όταν γαμιέσαι να έχεις το βιβλίο να του διαβάζεις γραμματική, άλλο λέβελΣε παρακαλώ ... Μην μου πετάς τα μάτια έξω μύστης και μύστης ! Όταν αναφέρεσαι σε θηλυκό είναι μύστις με " ι"
Μηστυση να μην είναι και όλα κομπλέ!Η ορθογραφία όταν την έχεις , την έχεις σε όποιο ιστότοπο και αν είσαι ..... Άρα γενικώς δεν το έχεις ... Δεν πειράζει τι μύστης , τι μύστις , τι μούστος τι μιστωμα χαχα καλά γαμησια αγορίνα μου .
Φαντάσου να ήταν μηστυση!Εντάξει μύστις
...και παντρεμένες ξεκωλιάζονται αβέρτα τύπε.οι ελληνιδες παντως ξεκολιαζονται ελευθερες και οταν παντρευονται ....οχι εγω ποτε για ποια με περασες ποναω πολυ ...
Τις προαλλες μου ελεγε η αλλη,σιγα-σιγα ποναω,δεν τον δινω στον αντρα μου, αν ειχα 2 πουτσες χωραγε ταυτοχρονα ανετα και η 2η.Στα 2 λεπτα μου λεει : "Ανοιξε τωρα,σκισε με".Αφου τελειωσα της εβαλα 4 δαχτυλα μεσα για παιχνιδι,για επιδορπιο και της λεω "Θα λες οχι στον αντρα σου,για λογους υγειας".Συμφωνησε και εφυγε.Ετσι οπως τη κοβω εκτος απο εμενα ( 2 φορες στανταρ την εβδομαδα) , τον τρωει επιπλεον απο αλλον "εθελοντη" μεσα στην εβδομαδα και ο αντρας της παρακαλει...και παντρεμένες ξεκωλιάζονται αβέρτα τύπε.
Όχι όμως με τον σύζυγο (οι περισσότερες).
Με το που σταματήσει να δεινει σουφρα ... αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση...
Εχει διττή σημασια : α) Η συζυξ αρεσκεται στο ξεκωλιασμα και προφανως τον δινει αλλού ( κερατο 0-1) β) Ο συζυγος ευλογα φτανει στο αδιεξοδο και βρισκει μια αναλογη συζυξ αλλου και το σκορ γινεται 1-1Η αντίστροφη μέτρηση για πιο πράγμα?
Εχει διττή σημασια : α) Η συζυξ αρεσκεται στο ξεκωλιασμα και προφανως τον δινει αλλού ( κερατο 0-1) β) Ο συζυγος ευλογα φτανει στο αδιεξοδο και βρισκει μια αναλογη συζυξ αλλου και το σκορ γινεται 1-1
δοκίμασε να μεταμοσχεύσεις την πούτσα στον μέσο ή στον παράμεσο....είμαι παντρεμένος 20 χρόνια. Η γυναίκα μου δεν με αφήνει ποτέ να το κάνουμε από πίσω .
Διαπίστωνα όταν έβαζα ένα η και 2 δάχτυλα ότι καυλωνε υπερβολικά. Όμως όταν προσπαθούσα με τον πούτσο τίποτα .
Συμβαίνει και σε αλλους αυτό?
ΑκριβώςΕχει διττή σημασια : α) Η συζυξ αρεσκεται στο ξεκωλιασμα και προφανως τον δινει αλλού ( κερατο 0-1) β) Ο συζυγος ευλογα φτανει στο αδιεξοδο και βρισκει μια αναλογη συζυξ αλλου και το σκορ γινεται 1-1
Ξεσκισης μπρεεεεε.....-Ρει συ Φρουοντο, που είπαμ τούβαλεις του δαχτυλίδ;
-Στου Γκωλουμ
Το έχεις κάνει?Μια καλή ιδέα είναι να σας γαμάει κι εκείνη κόλο με δονητή κι ύστερα εσείς τον δικό της.
ναι, εννοείταιΤο έχεις κάνει?
από τις πιο εντονες καύλεςναι, εννοείται