aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.516
- Πόντοι
- 11.956
Με δονητη η στραπον....μήκος ... μεγάλος
Με δονητη η στραπον....μήκος ... μεγάλος
δονητή, νορμάλ, και πίπαμε κολοδάτυλα πολύ συχνάΜε δονητη η στραπον....μήκος ... μεγάλος
Με το που σταματήσει να δεινει σουφρα ... αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση...
Η αντίστροφη μέτρηση για πιο πράγμα?
Ακριβώς
Sex χωρις ξεκωλιασμα = Ασυμφωνία χαρακτήρων
Να μιλάμε επιστημονικά ... έτσι ? ... ;)
Γιατί δεν παίρνετε διπλό ομοιωμα πέους... ταυτόχρονα και οι δύο ....για σκέψου....δονητή, νορμάλ, και πίπαμε κολοδάτυλα πολύ συχνά
μπορεί - εσύ εχεις δοκιμασει;Γιατί δεν παίρνετε διπλό ομοιωμα πέους... ταυτόχρονα και οι δύο ....για σκέψου....
Θα σου απαντήσω...Δε μου απάντησες......αν θες φυσικά
Ασυμφωνία χαρακτήρων 30+ χρόνια, κομματάκι δύσκολο το κόβω !!!
Εχω κάνει πολλά και διάφορα ...εσένα να γαμας οωλο σου αρέσει και πρώτα τον δικό σου κωλο να τον παίρνει η γκόμεναμπορεί - εσύ εχεις δοκιμασει;
Κι οπως παντα λευκη ισοπαλια σημαινει καθολου θεαμαΉ τίποτα απ τα παραπάνω και παραμένει στο 0 - 0.....λευκή ισοπαλία.
Δεν είναι έτσι τουλάχιστον σε εμένα ...είναι τέλειος διαφορετικά τα πράγματα....Θα σου απαντήσω...
Όταν η γυναίκα σε απομυθοποιησει σαν άνδρα αρχίζει η σεξουαλικη νηστεία
Αυτό δεν χρειάζεται 30 χρόνια για να συμβεί ... και στο 6 μηνο συμβαίνει...
Όταν βάλει τον κωλό της πάνω από τα θέλω σου ...
υποσυνείδητα αρχίζει τις διαπραγματεύσεις ...
... εσύ φυσικά συνεχίζεις να δίνεις όλο και περισσότερα ...
για τα ίδια η για λιγοτερα.
Θα σου απαντήσω...
Εκει κανεις κίνηση ματ ( με τα μπακ να ανεβαίνουν),τη στηνεις στα 4 εντατικο γλυφομουνι με πιεση της γλώσσας, παραλληλα παιζεις διακρικιτικα με τη κωλαρα της και σε 5' ο κώλος είναι έτοιμος για "σερβιρισμα".Και το πιο σημαντικο φροντιζεις παντα να υπαρχει λιπανση στα κουζινεταΜπορει να τραβηχτουν η να γκρινιαξουν λιγο μετα αλλα ενα τσοντικο κωλογαμησι μπορεις να το ριξεις
Καμια φορα τα χυσια πανω στο κωλοτρυπιδι αρκουν για δευτερη εισβολη στον κωλο, το καβλωτικοτερο λιπαντικο για τις γκομενες
Μας την έπεσε ο ΜπαμπινιώτηςΗ ορθογραφία όταν την έχεις , την έχεις σε όποιο ιστότοπο και αν είσαι ..... Άρα γενικώς δεν το έχεις ... Δεν πειράζει τι μύστης , τι μύστις , τι μούστος τι μιστωμα χαχα καλά γαμησια αγορίνα μου .
Με το σκεπτικό σου δηλαδή αν η γυναίκα σου ζητήσει να σε στραπονάρει θα το δεχτείς για να μη βάλεις τον κώλο σου πάνω από τα θέλω της....Θα σου απαντήσω...
Με το σκεπτικό σου δηλαδή αν η γυναίκα σου ζητήσει να σε στραπονάρει θα το δεχτείς για να μη βάλεις τον κώλο σου πάνω από τα θέλω της....
Η αν η θέληση της είναι να σε πηδήξει κανένα τάγμα, πάλι θα κάτσεις για να μη βάλεις τον κώλο σου πάνω από τα θέλω της.
Δεν γίνεται ρε μύστες να τα βάζουμε όλα σε ένα τσουβάλι...
Ίσως να μιλάω εκ του ασφαλούς αφού η δικιά μου μου τον δίνει απλόχερα αλλά και να μη μου τον έδινε δε θα στήριζα σε αυτό τον γάμο μου.
Διαβάζω, διαβάζω και τις έχετε βάλει όλες σε ένα τσουβάλι....
Όλες γουστάρουν να γαμιούνται από κώλο....?? από ποια εμπεριστατωμένη στατιστική προκύπτει αυτό το έγκυρο αποτέλεσμα?
Χρησιμοποιήστε λιπαντικό και όλα καλά θα πάνε.Απλά μπένε σιγά σιγάείμαι παντρεμένος 20 χρόνια. Η γυναίκα μου δεν με αφήνει ποτέ να το κάνουμε από πίσω .
Διαπίστωνα όταν έβαζα ένα η και 2 δάχτυλα ότι καυλωνε υπερβολικά. Όμως όταν προσπαθούσα με τον πούτσο τίποτα .
Συμβαίνει και σε αλλους αυτό?
Γαμησες ?Με έχετε καυλωση όλοι σήμερα κωλο ...κωλο ...κωλο ....εεε θα την γαμισω από κωλο σήμερα
Φυσικά και έκανα ότι είπαν όλοι οι μύστες ...λιπαντικό σάλιο...σιγά σιγά ... παίξιμο στο μουνάκια ταυτόχρονα....όλα τα έκανα ..και πριν προλάβω να χύσω ..... ξύπνησαΓαμησες ?
Αν διαβάσεις καλά την υπερβολική ανάλυση μου το αναφέρωΥπερβολική ανάλυση... φένεται ότι είσαι παντρεμενος ... ;)