Νέα

Σεξ με τη γυναίκα σας από κώλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anto53
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 276
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.657
Πόντοι
6.236
Eσύ τι θες και ανακατεύεσαι αφού είσαι αδερφή και δεν ξέρεις τίποτα από γυναίκες ρε Ωρίωνα; Μπορεί να είχε πολλαπλούς οργασμούς εκείνη την στιγμή και να πονούσε μετά. Μπορεί να λέει έτσι επειδή θέλει να καταφέρει κάτι. Μπορεί να σκεφτόταν τον Σάκη Ρουβά αλλά μετά να μην ήθελε να τον ξανασκεφτεί κ.ο.κ.
Σχώρα με, Δάσκαλε, αλλά είμαι σε φάση εκμάθησης...
Και ναι, έχω μαύρα μεσάνυχτα από γυναίκες. Ως γκέι όμως, κάτι ξέρω από κώλο...και από Σάκη Ρουβά φυσικά, οπότε κατάλαβα...
Διαφωτιστικός όπως πάντα.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.163
Πόντοι
2.536
Σχώρα με, Δάσκαλε, αλλά είμαι σε φάση εκμάθησης...
Και ναι, έχω μαύρα μεσάνυχτα από γυναίκες. Ως γκέι όμως, κάτι ξέρω από κώλο...και από Σάκη Ρουβά φυσικά, οπότε κατάλαβα...
Διαφωτιστικός όπως πάντα.
Κάτι ξέρεις από τον δικό σου κώλο, όχι γενικά. Εσύ μπορείς να μιλάς για πούτσες ίσως. Αλλά εμάς δεν μας ενδιαφέρουν οι πουτσες. Εδώ, την άλλη φορά σου αναθέσαμε να μας πεις τι λένε οι φίλες σου για το squirt κι εσύ μας έλεγες ό,τι να ναι και τα έβγαζες από το μυαλό σου.

Τέλος παντων. Αν θες να μάθεις για γυναίκες, μπορείς να με ρωτάς

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.657
Πόντοι
6.236
Κάτι ξέρεις από τον δικό σου κώλο, όχι γενικά. Εσύ μπορείς να μιλάς για πούτσες ίσως. Αλλά εμάς δεν μας ενδιαφέρουν οι πουτσες. Εδώ, την άλλη φορά σου αναθέσαμε να μας πεις τι λένε οι φίλες σου για το squirt κι εσύ μας έλεγες ό,τι να ναι και τα έβγαζες από το μυαλό σου.

Τέλος παντων. Αν θες να μάθεις για γυναίκες, μπορείς να με ρωτάς
Καθόλου από το μυαλό μου δεν τα έβγαζα! Και αν θυμάμαι καλά (που θυμάμαι) τότε με είχατε ευχαριστήσει για το καυτό ρεπορτάζ...τώρα μου λέτε άλλα...

Τέλος πάντων, το squirting, οι γυναίκες φίλες μου, το έχουν ακουστά...όπως όλοι μας :2funny:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.163
Πόντοι
2.536
Καθόλου από το μυαλό μου δεν τα έβγαζα! Και αν θυμάμαι καλά (που θυμάμαι) τότε με είχατε ευχαριστήσει για το καυτό ρεπορτάζ...τώρα μου λέτε άλλα...

Τέλος πάντων, το squirting, οι γυναίκες φίλες μου, το έχουν ακουστά...όπως όλοι μας :2funny:
Τι να σου έλεγα; Να σε αποθάρρυνα; ο μπαμπάς σου ο εφοπλιστής μου ζήτησε να σε κάνω άντρα μόλις μπαρκάρουμε. Αν σε εξέθετα δημόσια μετά θα βυθιζόσουν περισσότερο στο πουστριλίκι και αυτό δεν το θέλουμε ούτε ο μπαμπάς σου ούτε εγώ

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.657
Πόντοι
6.236
Τι να σου έλεγα; Να σε αποθάρρυνα; ο μπαμπάς σου ο εφοπλιστής μου ζήτησε να σε κάνω άντρα μόλις μπαρκάρουμε. Αν σε εξέθετα δημόσια μετά θα βυθιζόσουν περισσότερο στο πουστριλίκι και αυτό δεν το θέλουμε ούτε ο μπαμπάς σου ούτε εγώ
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Like
1.277
Πόντοι
201
Προφανώς έχει ακόμα ενοχές διότι στο μυαλό της έκανε κάτι "απαγορευμένο". Για αυτό τις λένε γυναίκες. Είναι φτιαγμένες να μην τις καταλαβαίνουμε, να μας βγάζουν το λάδι αλλά να τις γουστάρουμε πολύ!!!
Επίσης μπορεί να έτσουζε το κωλαράκι και να ντρεπόταν να το πει. Αν δε έχυσες και μέσα, τότε μπορεί να ζορίστηκε από την αίσθηση μετά, παρόλη την γκαύλα που μπορεί να ένιωσε. Αν καταλαβαίναμε το μυαλό της γυναίκας ο κόσμος θα ήταν βαρετός. Πάντως η δικιά μου περνάει συχνά φάση αιμορροίδων οπότε τότε δεν έχει κωλαράκι...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.870
Πόντοι
2.606
Εμενα μου εδινε κωλο οσο ειχαμε σχεση. Απο τον γαμο και μετα , ουτε κωλο , ουτε καλες πιπες. Φταιω εγω που παω στα εργαζομενα κοριτσια ?
Τέκνο μου εμείς σε συγχωρούμε να ξέρεις

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.722
Πόντοι
3.715
Για να καυλώσουνε, συνήθως, είτε τις έχεις γκόμενες είτε παράνομες.
όλες έχουν το κουμπάκι τους, ακόμη και οι γυναίκες που μας συντροφεύουν για πολλά χρόνια. Είναι με την Πανσέληνο, είναι με τρυφερότητα, με λόγια, με πράξεις...φτιάχνονται με διαφορετικούς τρόπους από το On Off που έχουμε εμείς. Αλλά αν ανάψει η ψησταριά τους καλά, μπορεί να βγάλουν παϊδάκια για ένα σύνταγμα.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
Τι εννοείς τυπε χορό?
:wanker::wanker::wanker::undecided::undecided::undecided: ετοιμος τυπαρα

Dance Speedo GIF

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.774
Πόντοι
3.506

titto1982

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
22
Πόντοι
0
Το κάστρο έπεσε...
Μετά από 11 χρονια που είμαστε μαζί, (σχέση+αρραβώνας+γάμος), με πολύ υπομονή και επιμονή μπήκα πριν μια 3 μέρες.
Χθες βράδυ αφού τελείωσε, της λέω πως θα με ευχαριστήσεις, με στόμα ή κωλαράκι, έδωσε κωλο χωρίς δεύτερη σκέψη...

diegito007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2022
Like
2.453
Πόντοι
441
Το κάστρο έπεσε...
Μετά από 11 χρονια που είμαστε μαζί, (σχέση+αρραβώνας+γάμος), με πολύ υπομονή και επιμονή μπήκα πριν μια 3 μέρες.
Χθες βράδυ αφού τελείωσε, της λέω πως θα με ευχαριστήσεις, με στόμα ή κωλαράκι, έδωσε κωλο χωρίς δεύτερη σκέψη...
Είσαι ωραίος

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.788
Πόντοι
1.196
Το κάστρο έπεσε...
Πώς σου φάνηκε; Δουλεμένος;

verasub

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
3.825
Πόντοι
441
,η άλωση της πίσω τρυπουλας είναι θέμα εγκεφαλικό και όχι ανατομίας.αν θέλει η γυναίκα να παραδωθει εντελώς να νοιώσει ότι ανήκει κάπου ολοκληρωτικά θα την δώσει με χαρα

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom