pidixtaras25
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥτι καταλαβες ρε μαλακα?
θες να φας καμια μπουφλα να στρωσεις?
αλλα ξεχασα εσυ προτιμας τα στραπον αναπηρε
ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥτι καταλαβες ρε μαλακα?
θες να φας καμια μπουφλα να στρωσεις?
αλλα ξεχασα εσυ προτιμας τα στραπον αναπηρε
Kωστακη πως στην ειπε ετσι ο τυπος?υπουλα σου εριξε σποντα. :S
Κατσε φατον τυπε.
Δεν εχεις ακουσει που λενε "αντρας ειναι αυτος που δοκιμασε και δεν του αρεσε" ;
Tυπε εγω εχω υποψιες οτι η Κατερινα ειναι ο ιπποτης.τυπε μπορει αλλα μονο με πολιτικα ρουχα
Κατσε φατον τυπε.
Δεν εχεις ακουσει που λενε "αντρας ειναι αυτος που δοκιμασε και δεν του αρεσε" ;
τυπε δεν θα μπορω να κοιμηθω ολη τη νυχτα γιατι μου την ειπε ο pidixtaras25 :S
:S
ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΣΤΡΕΙΤ ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ. ΤΙ ΧΑΖΑ ΛΕΤΕ ΕΔΩ;; Η ΕΙΣΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΡΕΙΤ!
Tυπε εγω εχω υποψιες οτι η Κατερινα ειναι ο ιπποτης.
τυπε και πως πλενει τον κωλο του,με το ηλεκτρικο σκουπακι; :S
Κ ΕΣΥ ΤΕΚΝΟ ΒΡΟΥΤΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑτυπε δεν την ξερω την κατερινα,λλα για να το επιβεβαιωσεις βαλε φωτο με στρατιωτες,και κοψε αντιδρασεις
Κ ΕΣΥ ΤΕΚΝΟ ΒΡΟΥΤΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ
τυπε και πως πλενει τον κωλο του,με το ηλεκτρικο σκουπακι; :S
ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΘΑ ΣΤΗΝΟΣΟΥΝ ΑΠ ΟΤΙ ΣΕ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙτυποι ειναι προβοκατσια της ελλεηνιδας για να δει μεχρι ποι σημειο μπορει να φτασει ενας πιρφορος για να γαμησει :S :S
ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΘΑ ΣΤΗΝΟΣΟΥΝ ΑΠ ΟΤΙ ΣΕ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ
Τυπε ετσι παρηγοριοταν και ο legolas να το ξερεις.ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΘΑ ΣΤΗΝΟΣΟΥΝ ΑΠ ΟΤΙ ΣΕ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ
τυποι ειναι προβοκατσια της ελλεηνιδας για να δει μεχρι ποιο σημειο μπορει να φτασει ενας πιρφορος για να γαμησει :S :S
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑειναι σατανικοτατες οι ελλεηνιδες τυπε,θελει να του ξεπαρθενιασει του παληκαριου το κωλοτρυπιδι η μαγισσα :S :S :S
ειναι σατανικοτατες οι ελλεηνιδες τυπε,θελει να του ξεπαρθενιασει του παληκαριου το κωλοτρυπιδι η μαγισσα :S :S :S