Νέα

Σεξ με γκόμενα περίεργων γούστων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pidixtaras25
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 151
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
P

pidixtaras25

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2014
Like
2
Πόντοι
1
:orchestra:
Τοτε φορα την στολη και πανε πρωτα να σε γνωρισει ο ιπποτης.Απο κει και μετα ολα τ αλλα θα σου φαινονται παιχνιδι.
ρε αντε παιξε τη κωλοτρυπιδα σου. για τη στολη δε θα μιλας βλακακο, ακους??

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Τύπε κάτσε να σε γαμήσει η γκόμενα, τέτοιες γκόμενες είναι λαχεία,θα μπορεί να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε φαντασίωση σου μετά απο  αυτό. Στο κάτω κάτω τι είναι ένα στραπονάρισμα άλλοι πληρώνουν 50αρικα γι αυτό. :fuck2: :fuck2:

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
πλακωσε τη στις μπατσες κ στον πουτσο κ θα σου πω μετα αν θελει straponιες κ μλκιες....

OP
OP
P

pidixtaras25

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Τύπε κάτσε να σε γαμήσει η γκόμενα, τέτοιες γκόμενες είναι λαχεία,θα μπορεί να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε φαντασίωση σου μετά απο  αυτό. Στο κάτω κάτω τι είναι ένα στραπονάρισμα άλλοι πληρώνουν 50αρικα γι αυτό. :fuck2: :fuck2:
Αντε και μια απαντηση τεκμηριωμενη επιτελους! Αν και διαφωνω, γιατι δε μου βγαινει αυτο, αλλα ναι το ξερω οτι καποιους τους αρεσει. εμενα με προβληματιζει αν τελικα μπορεσω να την γαμησω. γιατι αν αρχισει και απο κοντα τα περι στραπον, θα την στειλω αδιαβαστη.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Λοιπον μαγκες θα μοιραστω μαζι σας κατι προσωπικο μου... Εδω και λιγο καιρο εχω γνωρισει ιντερνετικα μια μουναρα γκομενα. Εχουμε κανει και cyber-sex και τηλεφωνικο κλπ και μια απο αυτες τις μερες λεμε να βρεθουμε απο κοντα να γνωριστουμε και να ξεσκιστουμε!!!
Το προβλημα ποιο ειναι...
Η γκομενα εχει περιεργα σεξουαλικα γουστα! Της αρεσουν παιχνιδια υποταγης! Οχι ακραια πραγματα, αλυσιδες, bdsm κλπ. Καμια σχεση. Απλως οπως θελει να υποταχτει και να φαει τα γαμησια της, θελει να κανω κι εγω το ιδιο!!! Δηλαδη να με παρει στα 4 με στραπον!!!
Μαλιστα τελευταια μου ειπε πως αν δεν της κατσω, δε θα μου κατσει ουτε αυτη. Πρωτα δηλαδη θελει να σκισει αυτη και μετα εγω. Και ειναι πολυ μουναρα σας λεω!!!!! Αλλα ειμαι str8!!! Πως θα κατσω να μου τον βαλει???? Δε θελω! Εσεις τι θα κανατε;;;
Σας εχει τυχει ποτε κατι αναλογο;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γελάω επί ώρες για αυτό. Ακου εκεί να της κάτσω να με μαμήσει.  :2funny: :2funny: και το συζητάει κιόλας!!

Και συ ρε φίλε ... τι το συζητάς. Να της κάτσεις και να μας πεις αν σ άρεσε!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Γιατι ρε τυπε νευριαζεις.Προσπαθω να δωσω μια λυση στο δραμα που περνας.Η πρωτη φορα ειναι η δυσκολη.Μετα θα κανεις μονο επαναληψεις.

σωστος τυπε, αν τον φας μετα θα τον ζητας λεει ενα ρητο  ;)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.084
Πόντοι
2.606
τυπε αν εχεις παει ειδικες δυναμεις νομιζω δεν θα πονεσεις

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Άραγε είσαι πούστης αν τον φας απο γυναίκα...?  :think:  :coffee:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.084
Πόντοι
2.606
Τυπε του προτεινα να δοκιμασει πρωτα τον ιπποτη,αλλα νευριασε.Θελει να τον δοκιμασει απο την γκομενα μονο.
τυπε αμα τον φας απο γκομενα μαλλον δεν λογιζεσαι για πουστης  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom