Νέα

Σεξ με γκόμενα περίεργων γούστων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pidixtaras25
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 151
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.368
Πόντοι
606
οποιος γουσταρει ν γαμηση εληνηδα χοντρη τελος τ μηνα ας στειλει πμ να του δωσο
τ τηλ μια λησαρας ....εγω δυστηχος τ κανω από αθηνα για να μην μ βρει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ενταξη από τ μ ειπε εχει κανονησει ξεκολιασμα καλο ήδη μην ανχονεσται θα την ποτησουν τ κυρα

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Λοιπον μαγκες θα μοιραστω μαζι σας κατι προσωπικο μου... Εδω και λιγο καιρο εχω γνωρισει ιντερνετικα μια μουναρα γκομενα. Εχουμε κανει και cyber-sex και τηλεφωνικο κλπ και μια απο αυτες τις μερες λεμε να βρεθουμε απο κοντα να γνωριστουμε και να ξεσκιστουμε!!!
Το προβλημα ποιο ειναι...
Η γκομενα εχει περιεργα σεξουαλικα γουστα! Της αρεσουν παιχνιδια υποταγης! Οχι ακραια πραγματα, αλυσιδες, bdsm κλπ. Καμια σχεση. Απλως οπως θελει να υποταχτει και να φαει τα γαμησια της, θελει να κανω κι εγω το ιδιο!!! Δηλαδη να με παρει στα 4 με στραπον!!!
Μαλιστα τελευταια μου ειπε πως αν δεν της κατσω, δε θα μου κατσει ουτε αυτη. Πρωτα δηλαδη θελει να σκισει αυτη και μετα εγω. Και ειναι πολυ μουναρα σας λεω!!!!! Αλλα ειμαι str8!!! Πως θα κατσω να μου τον βαλει???? Δε θελω! Εσεις τι θα κανατε;;;
Σας εχει τυχει ποτε κατι αναλογο;

Αν θες να θεωρεισαι αντρας μην τον φας...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.368
Πόντοι
606
Αν θες να θεωρεισαι αντρας μην τον φας...

ρε μουτρο αμα είναι μουναρα τ συζητας φατων ν τελειωνει η ηστορια ..θα χασεις τ μουνι για μια πλαστικη που θα σου βαλει...κ γω τ ιδιο θα κανα αλλα δεν μ τ επυτρεπει ο γιατρος λογο αιμοροιδων

aleksiska

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
re paidia asxeto kseretai kamia milfara pou mporo na vro na gamiso (pera apo eklisies,dvdkladika,supermarket)kapou sigoura.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom