Νέα

Σεξ με γκόμενα περίεργων γούστων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pidixtaras25
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 151
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Για να φανταστεις ποσο πουστης ειναι τυπε ανοιξε thread στο bou : Η γκομενα θελει να με στραπονιασει,να καθησω η να το αφησω για αυριο?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Για να φανταστεις ποσο πουστης ειναι τυπε ανοιξε thread στο bou : Η γκομενα θελει να με στραπονιασει,να καθησω η να το αφησω για αυριο?

οχι και πουστης ρε φιλε,ειναι πηδηχταρας  :grin: :grin: :grin:
να και η αποδειξη, το απο κατω βιντεο  :grin: :grin: :grin: :grin:

:grin: :grin: :grin: :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αλλα ειμαι str8!!! Πως θα κατσω να μου τον βαλει???? Δε θελω! Εσεις τι θα κανατε;;;
Σας εχει τυχει ποτε κατι αναλογο;
Αφου μονοs σου το λεs.....ο  str8 οχι μονο δεν καθεται αλλα τηs ριχνει και μια σφαλιαρα ετσι  για να προσανατολιστει
Μ αρεσει που ρωταs κιολαs

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αφου μονοs σου το λεs.....ο  str8 οχι μονο δεν καθεται αλλα τηs ριχνει και μια σφαλιαρα ετσι  για να προσανατολιστει
Μ αρεσει που ρωταs κιολαs
Ταύτα λαβείν μωρή νοσούσα

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Λοιπον μαγκες θα μοιραστω μαζι σας κατι προσωπικο μου... Εδω και λιγο καιρο εχω γνωρισει ιντερνετικα μια μουναρα γκομενα. Εχουμε κανει και cyber-sex και τηλεφωνικο κλπ και μια απο αυτες τις μερες λεμε να βρεθουμε απο κοντα να γνωριστουμε και να ξεσκιστουμε!!!
Το προβλημα ποιο ειναι...
Η γκομενα εχει περιεργα σεξουαλικα γουστα! Της αρεσουν παιχνιδια υποταγης! Οχι ακραια πραγματα, αλυσιδες, bdsm κλπ. Καμια σχεση. Απλως οπως θελει να υποταχτει και να φαει τα γαμησια της, θελει να κανω κι εγω το ιδιο!!! Δηλαδη να με παρει στα 4 με στραπον!!!
Μαλιστα τελευταια μου ειπε πως αν δεν της κατσω, δε θα μου κατσει ουτε αυτη. Πρωτα δηλαδη θελει να σκισει αυτη και μετα εγω. Και ειναι πολυ μουναρα σας λεω!!!!! Αλλα ειμαι str8!!! Πως θα κατσω να μου τον βαλει???? Δε θελω! Εσεις τι θα κανατε;;;
να βγειτε ραντεβου και στο δωματιο να της παρουσιασεις μερικους χιστες εδω απο το σαϊτ που θα την απαξιωσουν απο τον κωλο και θα την φερουν στον ισιο δρομο του αγκαμπωτου γκωλνικου ερωτα με γκαμπονταν. :rockon:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.793
Πόντοι
3.656
να βγειτε ραντεβου και στο δωματιο να της παρουσιασεις μερικους χιστες εδω απο το σαϊτ που θα την απαξιωσουν απο τον κωλο και θα την φερουν στον ισιο δρομο του αγκαμπωτου γκωλνικου ερωτα με γκαμπονταν. :rockon:

και μετα θα την απαξιωσουν γραφωντας και ριβιοθ τυπε  :grin:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.703
Πόντοι
38.177
εγω ελπιζω μηπως και καταφερω και την σκισω χωρις να χρειαστει να στησω κωλο!  :grin:
Αλλιως να παει με αλλον...
Δε γουσταρω! Βεβαια αυτη μ λεει οτι ξερει να ερεθιζει τους αντρες σιγα σιγα και ποτε δεν της αντισταθηκε κανεις αντρας πουσταρος στο τελος...  :s&m_1: :orchestra:

:grin:

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Λοιπον μαγκες θα μοιραστω μαζι σας κατι προσωπικο μου... Εδω και λιγο καιρο εχω γνωρισει ιντερνετικα μια μουναρα γκομενα. Εχουμε κανει και cyber-sex και τηλεφωνικο κλπ και μια απο αυτες τις μερες λεμε να βρεθουμε απο κοντα να γνωριστουμε και να ξεσκιστουμε!!!
Η γκομενα εχει περιεργα σεξουαλικα γουστα! Της αρεσουν παιχνιδια υποταγης! Οχι ακραια πραγματα, αλυσιδες, bdsm κλπ. Καμια σχεση. Απλως οπως θελει να υποταχτει και να φαει τα γαμησια της, θελει να κανω κι εγω το ιδιο!!! Δηλαδη να με παρει στα 4 με στραπον!!!
Μαλιστα τελευταια μου ειπε πως αν δεν της κατσω, δε θα μου κατσει ουτε αυτη. Πρωτα δηλαδη θελει να σκισει αυτη και μετα εγω. Και ειναι πολυ μουναρα σας λεω!!!!! Αλλα ειμαι str8!!! Πως θα κατσω να μου τον βαλει???? Δε θελω! Εσεις τι θα κανατε;;;
Φιλε μου γραφω χωρις να εχω διαβασει ολα τα σχολια των υπολοιπων, πιστευω οτι συμβαινει ενα απο τα δυο : ειτε φαντασιωθηκατε τετοια κολπακια στο cyber η στο τηλεφνικο , ειτε η προταση/απαιτηση της δεν σε αφηνει τελειως αδιαφορο.
Κλισε : Στο σεξ δεν εισαι υποχρεομενος να κανεις κατι που σε προσβαλει, αν ηθελε να το κανεις(δλδ να σε παρει εκεινη) θα ειχε επιστρατευσει την πουτανια και οχι την ευθεια απαιτηση.
Απλα , εξηγησε της , αν οντως δεν το θελεις , οτι σε ενοχλει , οτι ειναι ταμπου για σενα και οτι τελως παντων εκει το εχεις μονο για εξαγωγη. Αλλωστε παιχνιδια αφεντρας σκλαβου μπορουν να υπαρξουν και χωρις να σε παρει.
Αλλιως δοκιμασε το κρατωντας επιφυλαξη να το σταματησεις αν δεν θελεις να προχωρησει αλλο.

Και αφου εγραψα σοβαρα να σου πω κατι ωραιο που ειχα διαβασει....Δεν ειναι τπτ απλα σαν να χεζεις σνσποδα...  προς τα μεσα !

OP
OP
P

pidixtaras25

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Φιλε μου γραφω χωρις να εχω διαβασει ολα τα σχολια των υπολοιπων, πιστευω οτι συμβαινει ενα απο τα δυο : ειτε φαντασιωθηκατε τετοια κολπακια στο cyber η στο τηλεφνικο , ειτε η προταση/απαιτηση της δεν σε αφηνει τελειως αδιαφορο.
Κλισε : Στο σεξ δεν εισαι υποχρεομενος να κανεις κατι που σε προσβαλει, αν ηθελε να το κανεις(δλδ να σε παρει εκεινη) θα ειχε επιστρατευσει την πουτανια και οχι την ευθεια απαιτηση.
Απλα , εξηγησε της , αν οντως δεν το θελεις , οτι σε ενοχλει , οτι ειναι ταμπου για σενα και οτι τελως παντων εκει το εχεις μονο για εξαγωγη. Αλλωστε παιχνιδια αφεντρας σκλαβου μπορουν να υπαρξουν και χωρις να σε παρει.
Αλλιως δοκιμασε το κρατωντας επιφυλαξη να το σταματησεις αν δεν θελεις να προχωρησει αλλο.

Και αφου εγραψα σοβαρα να σου πω κατι ωραιο που ειχα διαβασει....Δεν ειναι τπτ απλα σαν να χεζεις σνσποδα...  προς τα μεσα !
Σ ευχαριστω φιλε μου για την σοβαρη απαντηση σου. Οι υπόλοιποι μονο να κοροιδευουν ξερουν... Η προταση της με αφηνει εντελως αδιαφορο. Φυσικα δε θελω να κανω με το ζορι κατι που δε θελει. Δηλαδη αν μου αρνηθει να μου κατσει επειδη δε δεχομαι την προταση της, δε θα την βιασω. Δε φαντασιωθηκαμε κατι τετοιο, αυτη φαντασιωνοταν. Εγω της ελεγα πχ πως θα την πηδαω και αυτη ελεγε και τα δικα της...
Οσο για τους αλλους, δε τους παρεξηγω για δυο λογους:
α) δεν εχουν που να... ξεδωσουν και ξεδινουν εδω πετώντας οτι τους κατεβει στον εγκεφαλο.
β) Ισως εγω δεν το διατυπωσα σωστα, με την εννοια οτι δεν ζητησα συμβουλη να τον φαω ή οχι. Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν εχει τυχει ποτε σε καποιον μια τετοια περιπτωση και αν τελικα την καταφερε (χωρις βια, δηλαδη με την θεληση της).
Εγω θελω πολυ να την πηδηξω, αλλα αν επιμενει στα δικα της (γιατι ζηταει μαλιστα πρωτα να με παρει αυτη), θα παρει τα @@ μου.
Δε μπορω να καταλαβω ποσο ανωμαλες γυναικες υπαρχουν...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τυπε μην της δωσεις κωλο πριν τον γαμο.....αυτο σε συμβουλευω

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Πουστης είσαι και η γκομενα σε πήρε χαμπάρι.

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Μεγάλε άκου τι θα κάνεις: θα της πεις το ναι, θα πατε να γαμηθείτε και θα εχεις βάλει σφήνα στον κώλο σου. Ετσι δε θα μπορεί να σου βάλει στραπ ον!

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Τόν δουλεύει για να μην γίνει πραγματικό γαμήσι και να μείνουν στο σάιμπερ. Σίγουρα εχει γκόμενο που τον απατά μόνο σε βέρτσουαλ.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τόν δουλεύει για να μην γίνει πραγματικό γαμήσι και να μείνουν στο σάιμπερ. Σίγουρα εχει γκόμενο που τον απατά μόνο σε βέρτσουαλ.
Tο θεμα δεν ειναι τυπε αν τον δουλευει η οχι.Το θεμα ειναι να το φαει το στραπονιασμα η οχι?Κι αν το φαει και του αρεσει τι κανει μετα?Μηπως αντιστραφουν οι οροι και μετα οταν ειναι να την γαμαει θα ζηταει ο ισιος πρωτα να του γαργαλαει την σουφρα?Εδω ειναι τα δυσκολα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom