You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ με γκόμενα περίεργων γούστων
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pidixtaras25
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 151
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Για να φανταστεις ποσο πουστης ειναι τυπε ανοιξε thread στο bou : Η γκομενα θελει να με στραπονιασει,να καθησω η να το αφησω για αυριο?
οχι και πουστης ρε φιλε,ειναι πηδηχταρας
να και η αποδειξη, το απο κατω βιντεο
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Γιατι ρε τυπε νευριαζεις.Προσπαθω να δωσω μια λυση στο δραμα που περνας.Η πρωτη φορα ειναι η δυσκολη.Μετα θα κανεις μονο επαναληψεις.
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Μη γελάς εσύ, εδώ γίνεται σοβαρή προσπάθεια
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Αφου μονοs σου το λεs.....ο str8 οχι μονο δεν καθεται αλλα τηs ριχνει και μια σφαλιαρα ετσι για να προσανατολιστειΑλλα ειμαι str8!!! Πως θα κατσω να μου τον βαλει???? Δε θελω! Εσεις τι θα κανατε;;;
Σας εχει τυχει ποτε κατι αναλογο;
Μ αρεσει που ρωταs κιολαs
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Ταύτα λαβείν μωρή νοσούσαΑφου μονοs σου το λεs.....ο str8 οχι μονο δεν καθεται αλλα τηs ριχνει και μια σφαλιαρα ετσι για να προσανατολιστει
Μ αρεσει που ρωταs κιολαs
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
να βγειτε ραντεβου και στο δωματιο να της παρουσιασεις μερικους χιστες εδω απο το σαϊτ που θα την απαξιωσουν απο τον κωλο και θα την φερουν στον ισιο δρομο του αγκαμπωτου γκωλνικου ερωτα με γκαμπονταν.Λοιπον μαγκες θα μοιραστω μαζι σας κατι προσωπικο μου... Εδω και λιγο καιρο εχω γνωρισει ιντερνετικα μια μουναρα γκομενα. Εχουμε κανει και cyber-sex και τηλεφωνικο κλπ και μια απο αυτες τις μερες λεμε να βρεθουμε απο κοντα να γνωριστουμε και να ξεσκιστουμε!!!
Το προβλημα ποιο ειναι...
Η γκομενα εχει περιεργα σεξουαλικα γουστα! Της αρεσουν παιχνιδια υποταγης! Οχι ακραια πραγματα, αλυσιδες, bdsm κλπ. Καμια σχεση. Απλως οπως θελει να υποταχτει και να φαει τα γαμησια της, θελει να κανω κι εγω το ιδιο!!! Δηλαδη να με παρει στα 4 με στραπον!!!
Μαλιστα τελευταια μου ειπε πως αν δεν της κατσω, δε θα μου κατσει ουτε αυτη. Πρωτα δηλαδη θελει να σκισει αυτη και μετα εγω. Και ειναι πολυ μουναρα σας λεω!!!!! Αλλα ειμαι str8!!! Πως θα κατσω να μου τον βαλει???? Δε θελω! Εσεις τι θα κανατε;;;
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.793
- Πόντοι
- 3.656
να βγειτε ραντεβου και στο δωματιο να της παρουσιασεις μερικους χιστες εδω απο το σαϊτ που θα την απαξιωσουν απο τον κωλο και θα την φερουν στον ισιο δρομο του αγκαμπωτου γκωλνικου ερωτα με γκαμπονταν.
και μετα θα την απαξιωσουν γραφωντας και ριβιοθ τυπε
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
αρκει να μην καλεσει τον τυπο γιασου γιατι θα της αγορασει καμια τεντραπθρινη νταμπλετα δωρο :Sκαι μετα θα την απαξιωσουν γραφωντας και ριβιοθ τυπε
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Οχι στην καθαρευουσα........γιατι δεν εχει τονισμοΤαύτα λαβείν μωρή νοσούσα
Στην πλερια δημοτικη, για να το εμπεδωσει
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.703
- Πόντοι
- 38.177
εγω ελπιζω μηπως και καταφερω και την σκισω χωρις να χρειαστει να στησω κωλο!
Αλλιως να παει με αλλον...
Δε γουσταρω! Βεβαια αυτη μ λεει οτι ξερει να ερεθιζει τους αντρες σιγα σιγα και ποτε δεν της αντισταθηκε κανειςαντραςπουσταρος στο τελος...
Φιλε μου γραφω χωρις να εχω διαβασει ολα τα σχολια των υπολοιπων, πιστευω οτι συμβαινει ενα απο τα δυο : ειτε φαντασιωθηκατε τετοια κολπακια στο cyber η στο τηλεφνικο , ειτε η προταση/απαιτηση της δεν σε αφηνει τελειως αδιαφορο.Λοιπον μαγκες θα μοιραστω μαζι σας κατι προσωπικο μου... Εδω και λιγο καιρο εχω γνωρισει ιντερνετικα μια μουναρα γκομενα. Εχουμε κανει και cyber-sex και τηλεφωνικο κλπ και μια απο αυτες τις μερες λεμε να βρεθουμε απο κοντα να γνωριστουμε και να ξεσκιστουμε!!!
Η γκομενα εχει περιεργα σεξουαλικα γουστα! Της αρεσουν παιχνιδια υποταγης! Οχι ακραια πραγματα, αλυσιδες, bdsm κλπ. Καμια σχεση. Απλως οπως θελει να υποταχτει και να φαει τα γαμησια της, θελει να κανω κι εγω το ιδιο!!! Δηλαδη να με παρει στα 4 με στραπον!!!
Μαλιστα τελευταια μου ειπε πως αν δεν της κατσω, δε θα μου κατσει ουτε αυτη. Πρωτα δηλαδη θελει να σκισει αυτη και μετα εγω. Και ειναι πολυ μουναρα σας λεω!!!!! Αλλα ειμαι str8!!! Πως θα κατσω να μου τον βαλει???? Δε θελω! Εσεις τι θα κανατε;;;
Κλισε : Στο σεξ δεν εισαι υποχρεομενος να κανεις κατι που σε προσβαλει, αν ηθελε να το κανεις(δλδ να σε παρει εκεινη) θα ειχε επιστρατευσει την πουτανια και οχι την ευθεια απαιτηση.
Απλα , εξηγησε της , αν οντως δεν το θελεις , οτι σε ενοχλει , οτι ειναι ταμπου για σενα και οτι τελως παντων εκει το εχεις μονο για εξαγωγη. Αλλωστε παιχνιδια αφεντρας σκλαβου μπορουν να υπαρξουν και χωρις να σε παρει.
Αλλιως δοκιμασε το κρατωντας επιφυλαξη να το σταματησεις αν δεν θελεις να προχωρησει αλλο.
Και αφου εγραψα σοβαρα να σου πω κατι ωραιο που ειχα διαβασει....Δεν ειναι τπτ απλα σαν να χεζεις σνσποδα... προς τα μεσα !
pidixtaras25
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Σ ευχαριστω φιλε μου για την σοβαρη απαντηση σου. Οι υπόλοιποι μονο να κοροιδευουν ξερουν... Η προταση της με αφηνει εντελως αδιαφορο. Φυσικα δε θελω να κανω με το ζορι κατι που δε θελει. Δηλαδη αν μου αρνηθει να μου κατσει επειδη δε δεχομαι την προταση της, δε θα την βιασω. Δε φαντασιωθηκαμε κατι τετοιο, αυτη φαντασιωνοταν. Εγω της ελεγα πχ πως θα την πηδαω και αυτη ελεγε και τα δικα της...Φιλε μου γραφω χωρις να εχω διαβασει ολα τα σχολια των υπολοιπων, πιστευω οτι συμβαινει ενα απο τα δυο : ειτε φαντασιωθηκατε τετοια κολπακια στο cyber η στο τηλεφνικο , ειτε η προταση/απαιτηση της δεν σε αφηνει τελειως αδιαφορο.
Κλισε : Στο σεξ δεν εισαι υποχρεομενος να κανεις κατι που σε προσβαλει, αν ηθελε να το κανεις(δλδ να σε παρει εκεινη) θα ειχε επιστρατευσει την πουτανια και οχι την ευθεια απαιτηση.
Απλα , εξηγησε της , αν οντως δεν το θελεις , οτι σε ενοχλει , οτι ειναι ταμπου για σενα και οτι τελως παντων εκει το εχεις μονο για εξαγωγη. Αλλωστε παιχνιδια αφεντρας σκλαβου μπορουν να υπαρξουν και χωρις να σε παρει.
Αλλιως δοκιμασε το κρατωντας επιφυλαξη να το σταματησεις αν δεν θελεις να προχωρησει αλλο.
Και αφου εγραψα σοβαρα να σου πω κατι ωραιο που ειχα διαβασει....Δεν ειναι τπτ απλα σαν να χεζεις σνσποδα... προς τα μεσα !
Οσο για τους αλλους, δε τους παρεξηγω για δυο λογους:
α) δεν εχουν που να... ξεδωσουν και ξεδινουν εδω πετώντας οτι τους κατεβει στον εγκεφαλο.
β) Ισως εγω δεν το διατυπωσα σωστα, με την εννοια οτι δεν ζητησα συμβουλη να τον φαω ή οχι. Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν εχει τυχει ποτε σε καποιον μια τετοια περιπτωση και αν τελικα την καταφερε (χωρις βια, δηλαδη με την θεληση της).
Εγω θελω πολυ να την πηδηξω, αλλα αν επιμενει στα δικα της (γιατι ζηταει μαλιστα πρωτα να με παρει αυτη), θα παρει τα @@ μου.
Δε μπορω να καταλαβω ποσο ανωμαλες γυναικες υπαρχουν...
Πουστης είσαι και η γκομενα σε πήρε χαμπάρι.Λοιπον μαγκες θα μοιραστω μαζι σας κατι προσωπικο μου... Εδω και λιγο καιρο εχω γνωρισει ιντερνετικα μια μουναρα γκομενα. Εχουμε κανει και cyber-sex και τηλεφωνικο κλπ και μια απο αυτες τις μερες λεμε να βρεθουμε απο κοντα να γνωριστουμε και να ξεσκιστουμε!!!
pidixtaras25
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
πουτανα εισαι και τωρα τσιμπα μου ενα παπαριΠουστης είσαι και η γκομενα σε πήρε χαμπάρι.
Tο θεμα δεν ειναι τυπε αν τον δουλευει η οχι.Το θεμα ειναι να το φαει το στραπονιασμα η οχι?Κι αν το φαει και του αρεσει τι κανει μετα?Μηπως αντιστραφουν οι οροι και μετα οταν ειναι να την γαμαει θα ζηταει ο ισιος πρωτα να του γαργαλαει την σουφρα?Εδω ειναι τα δυσκολα.Τόν δουλεύει για να μην γίνει πραγματικό γαμήσι και να μείνουν στο σάιμπερ. Σίγουρα εχει γκόμενο που τον απατά μόνο σε βέρτσουαλ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 90
- Εμφανίσεις