υπάρχουν όλες αυτές ? ξέρει κανείς ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (24 μέλη και 27 επισκέπτες)
giorgosbigone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 789
- Πόντοι
- 361
Εδώ είναι για μασάζ κατοικον, αλλού ρωτα
υπάρχουν όλες αυτές ? ξέρει κανείς ?
North Sector
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 16
- Like
- 873
- Πόντοι
- 1.011
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.585
- Πόντοι
- 17.470
είσαι μαλάκαςΟρίστε η επιχείρηση της ΤΕΑΣ
Δεν την έχω πάρει,γιατί μεροκάματο δουλεύουμε δεν βγαίνει να δίνουμε αυτά τα ποσά
Στο μέλλον ίσως άμα θελήσω να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου λογικά θα την πάρω...
Αν έχει κάποιος συναγονιστής να μου προτείνει κάποιά οικονομική με δικό της χώρο κατά προτίμιση τότε θα ήμουν υπόχρεος
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
Δεν την έχω πάρει,γιατί μεροκάματο δουλεύουμε δεν βγαίνει να δίνουμε αυτά τα ποσά
Στο μέλλον ίσως άμα θελήσω να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου λογικά θα την πάρω...
Αν έχει κάποιος συναγονιστής να μου προτείνει κάποιά οικονομική με δικό της χώρο κατά προτίμιση τότε θα ήμουν υπόχρεος
εμ δεν ειναι μονο οτι ειναι μαλακας .... γιατι αν αυτο ειχε ανεβει με τα παλια δεδομενα του site θα ειχε μπαναριστει και αυτος και οι κλωνοι του ταυτοχρονα ... πλεον τον το σαη ειναι στο έλεος ...
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.898
- Πόντοι
- 8.345
μπουρδελα πλεον το σαιτ,ονομα και πραγμα..
Kologamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
εμ δεν ειναι μονο οτι ειναι μαλακας .... γιατι αν αυτο ειχε ανεβει με τα παλια δεδομενα του site θα ειχε μπαναριστει και αυτος και οι κλωνοι του ταυτοχρονα ... πλεο τον το σαη ειναι στο έλεος ...
Καλά ρε παιδιά αν το ήξερα ότι θα δημηουργούσα τόσο θέμα δεν θα το ανέβαζα
Δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα έχετε και με βρίζετε κιόλας
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.585
- Πόντοι
- 17.470
Γιατί είσαι σχεδόν 12 χρόνια μέλος και έχεις ζήσει όπως και εγώ τους κανόνες ηθικούς και μή.
Δεν θα έπρεπε να το κάνεις αυτό και φυσικά ούτε κάποιοι άλλοι να σε χειροκροτάνε.
Δεν θα σταθώ για την συνεισφορά σου εδώ μέσα αλλά για το ηθικό του πράγματος μετά απο τόσο καιρό,
Δεν θα έπρεπε να το κάνεις αυτό και φυσικά ούτε κάποιοι άλλοι να σε χειροκροτάνε.
Δεν θα σταθώ για την συνεισφορά σου εδώ μέσα αλλά για το ηθικό του πράγματος μετά απο τόσο καιρό,
Μου εστειλε το Αττικα 3 νεαρες. Δημητρα, ρουμπινκαι μια ακομα. Η δημητρα και η ρουμπι φαινονται πολυ αξιολογα. Δεν εχω παρει απο το αττικα εδω και ενα χρονο! Ξερει κανεις τιποτα πραπανω;
Επισης, διαβασα λιγες σελιδες πριν οτι η Αναστασια απο your ειναι πιστολι! Οντως ειναι πολυ ομορφη και κορμαρα αλλα δεν μου εχει αφησει περιθωριο για τιποτα παραπανω απο μασαζ. Εχω πεσει εξω! Θα εκτιμουσα αποσαφηνιση γιατι το «πιστολι» αφηνει πολλα υποσχομενα!
Σε αλλα νεα, Γεωργια και Ελενα απο το your ειναι αυστηρα στα ΔΕΝ!
Επισης, διαβασα λιγες σελιδες πριν οτι η Αναστασια απο your ειναι πιστολι! Οντως ειναι πολυ ομορφη και κορμαρα αλλα δεν μου εχει αφησει περιθωριο για τιποτα παραπανω απο μασαζ. Εχω πεσει εξω! Θα εκτιμουσα αποσαφηνιση γιατι το «πιστολι» αφηνει πολλα υποσχομενα!
Σε αλλα νεα, Γεωργια και Ελενα απο το your ειναι αυστηρα στα ΔΕΝ!
Kologamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Γιατί είσαι σχεδόν 12 χρόνια μέλος και έχεις ζήσει όπως και εγώ τους κανόνες ηθικούς και μή.
Ρε φιλαράκι ναι είμαι πολλά χρόνια και καθόλου ενεργό μέλος αλλά τώρα με το internet όλα μαθαίνονται
Πάντος άμα υπάρχει θέμα το σβήνω...
Ρε φιλαράκι ναι είμαι πολλά χρόνια και καθόλου ενεργό μέλος αλλά τώρα με το internet όλα μαθαίνονται
Κι εγω πιστευω οτι ηταν απραδεκτη αναρτηση. Δεν εχει σημασια αν υπαρχει στο internet, με αυτη τη λογικη να ξεμπροστιαζει κι ο ενας τον αλλο , σκαλιζοντας στο internet. Δεν πιστευω οτι το εκανες εσκεμμενα, αλλα το σωστο θα ηταν να το σβησεις.
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.166
- Πόντοι
- 3.656
δεν ξερω ποσο πολυ θα ηθελες(στην περιπτωση που εισαι ελ.επαγγελματιας) να βρεθουν τα στοιχεια σου σε ενα οποιοδηποτε φορουμ ΧΩΡΙΣ τη συγκαταθεση σου....Γιατί είσαι σχεδόν 12 χρόνια μέλος και έχεις ζήσει όπως και εγώ τους κανόνες ηθικούς και μή.
εξολοθρευτής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 1.071
Καλησπέρα. Να ρωτήσω κοπέλα από athens massage έχετε περάσει μαζί της?Ποιές οι εντυπώσεις σας?
hasta la vista babyΚαλησπέρα. Να ρωτήσω κοπέλα από athens massage έχετε περάσει μαζί της?Ποιές οι εντυπώσεις σας?
rainbow1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2020
- Like
- 127
- Πόντοι
- 0
γιατι αν αυτο ειχε ανεβει με τα παλια δεδομενα του site θα ειχε μπαναριστει και αυτος και οι κλωνοι του ταυτοχρονα ... πλεον τον το σαη ειναι στο έλεος ... [/quote]
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι...
Μετά από 10+ χρόνια στο Site και αφού με την τελευταία αλλαγή με ανάγκασε να φτιάξω νέο προφίλ γιατί δεν με έβαζε online, έχω την αίσθηση πως έχει αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς.
Είναι απλά ιδέα μου ή όχι; Δεν υπάρχει η παλιά αίσθηση πλέον. Νομίζω πως είναι σκληρή μπίζνα και τίποτα άλλο...
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι...
Μετά από 10+ χρόνια στο Site και αφού με την τελευταία αλλαγή με ανάγκασε να φτιάξω νέο προφίλ γιατί δεν με έβαζε online, έχω την αίσθηση πως έχει αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς.
Είναι απλά ιδέα μου ή όχι; Δεν υπάρχει η παλιά αίσθηση πλέον. Νομίζω πως είναι σκληρή μπίζνα και τίποτα άλλο...
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.477
- Πόντοι
- 8.345
Σβηστο φίλε να πάει στο διαολο να τελειώνουμε
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.330
- Πόντοι
- 5.646
Λες ε;είσαι μαλάκαςΟρίστε η επιχείρηση της ΤΕΑΣ
Με focus massage και relief massage τι γίνεται ; Δεν τα βρίσκω σε σάιτ να δω θεραπεύτριες αλλά έχουν βάλει αγγελία στην Χρυσή ευκαιρία ότι παρέχουν κατ'οικον μάσαζ . Ξέρετε αν παίζει τίποτα παραπάνω ; Επίσης το Αττικα λειτουργεί κανονικά ; Βλέπω μωράκια αλλά δεν σηκώνουν τηλέφωνα. Όασις επίσης . Τι θα κάνουμε ρε παιδιά με τα ίδια κ τα ιδιαααα
δινεις φορα παρτιδα τα στοιχεια ενος ανθρωπου και ειναι νόρμαλ ολο αυτο?Δηλαδη εσενα σου φαίνεται οκ?για σκεψου λοιπον να βρει κάποια κοπελα τα δικα σου στοιχεια και να τα δώσει χυμα εδω μεσα...Τι να πω αν δεν το καταλαβαίνειςείσαι μαλάκαςΟρίστε η επιχείρηση της ΤΕΑΣ
εμ δεν ειναι μονο οτι ειναι μαλακας .... γιατι αν αυτο ειχε ανεβει με τα παλια δεδομενα του site θα ειχε μπαναριστει και αυτος και οι κλωνοι του ταυτοχρονα ... πλεο τον το σαη ειναι στο έλεος ...
Καλά ρε παιδιά αν το ήξερα ότι θα δημηουργούσα τόσο θέμα δεν θα το ανέβαζα
Δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα έχετε και με βρίζετε κιόλας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις