Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
2.899
Πόντοι
4.125
Εμένα είναι αρνητική για καλάμι.... Δεν της έχω προτείνει όμως +50. Να της σκάσω χύμα έτσι 50 και να ζητήσω καλαμάκι?
μιλατε για Χριστινα(μελαχρινη) η Χριστιαννα(ξανθια)?

Lalito

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
303
Πόντοι
21

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.429
Πόντοι
2.256
είναι ηλίθια η κοπέλα
έτσι;
Όχι Ψωλίνιε. Η κοπέλα ειναι πανέξυπνη. Ηλίθιοι είναι αυτοι που την παίρνουν τηλεφώνο και κλείνουν ραντεβού μαζί της
Καλά έχουν δουλειά με αυτές τις τιμές;
Κι όμως... δουλεύουν κάργα.. έχεις εικόνα πόσοι μαλάκες πυρφόροι αγαπούληδες υπάρχουν εδώ μέσα;;;

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.072
Πόντοι
736
Όχι Ψωλίνιε. Η κοπέλα ειναι πανέξυπνη. Ηλίθιοι είναι αυτοι που την παίρνουν τηλεφώνο και κλείνουν ραντεβού μαζί της

Κι όμως... δουλεύουν κάργα.. έχεις εικόνα πόσοι μαλάκες πυρφόροι αγαπούληδες υπάρχουν εδώ μέσα;;;
παρα πολλοι, μιλαω εκ πειρας

Koprogatos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
637
Πόντοι
81
Λεει τπτ?φαινεται πολλα υποσχομενη..
Εχουν γράψει διάφορα,κάνε μια αναζητησουλα.Αυτο που θυμάμαι ότι είναι πολύ λεπτή σίγουρα.Εγω προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει απλά το έγραψα γιατί ήταν "ηχηρή" μεταγραφή :grin::grin:

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.327
Πόντοι
26.236
Εχουν γράψει διάφορα,κάνε μια αναζητησουλα.Αυτο που θυμάμαι ότι είναι πολύ λεπτή σίγουρα.Εγω προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει απλά το έγραψα γιατί ήταν "ηχηρή" μεταγραφή :grin::grin:
Την έχω δε θυμαμαι από πιο γραφείο αλλα είναι λεπτή γύρω στα 30 κ ανετη. Δεν θυμαμαι τιμές νορμαλ ομως ήταν . Σιλικόνη στήθος , μασάζ δεν είχα περασει ασχημα . Μιλαει σπαστά ελληνικά .
Αν κανει παραπάνω τώρα η όχι δε το ξέρω πάει κ 1-1,5 χρόνια .

dm_pap

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Like
316
Πόντοι
21
Ποια ηχηρή μεταγραφή ρε φιλαράκι???
Η Μόνικα έχει περάσει απ' όλα τα γραφεία osmose,massaua,bu κλπ...και σε κάθε γραφείο κουβαλάει και τον οδηγό της που είναι γκόμενος τής.
Και από εκεί θα φύγει σε δύο τρεις μήνες...θα φύγει ?? θα την διώξουν?? Για κάποιο λόγο πάντως δεν στεριώνει σε γραφείο.

Koprogatos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
637
Πόντοι
81
Ποια ηχηρή μεταγραφή ρε φιλαράκι???
Η Μόνικα έχει περάσει απ' όλα τα γραφεία osmose,massaua,bu κλπ...και σε κάθε γραφείο κουβαλάει και τον οδηγό της που είναι γκόμενος τής.
Και από εκεί θα φύγει σε δύο τρεις μήνες...θα φύγει ?? θα την διώξουν?? Για κάποιο λόγο πάντως δεν στεριώνει σε γραφείο.
Για αυτό έχω βάλει φίλε μου τα γελακια κ τα αποσιωπητικά δίπλα στο ηχηρή.
Επίσης Massaua - Bu το ίδιο γραφείο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom