Lalito
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2019
- Like
- 307
- Πόντοι
- 21
Μεταγραφή Μόνικα από Bu Massage στο Yourmassage - Massage
Λεει τπτ?φαινεται πολλα υποσχομενη..Μεταγραφή Μόνικα από Bu Massage στο Yourmassage - Massage Joy
Μεταγραφή Μόνικα από Bu Massage στο Yourmassage - Massage
Λεει τπτ?φαινεται πολλα υποσχομενη..Μεταγραφή Μόνικα από Bu Massage στο Yourmassage - Massage Joy
Όχι Ψωλίνιε. Η κοπέλα ειναι πανέξυπνη. Ηλίθιοι είναι αυτοι που την παίρνουν τηλεφώνο και κλείνουν ραντεβού μαζί τηςείναι ηλίθια η κοπέλα
έτσι;
Κι όμως... δουλεύουν κάργα.. έχεις εικόνα πόσοι μαλάκες πυρφόροι αγαπούληδες υπάρχουν εδώ μέσα;;;Καλά έχουν δουλειά με αυτές τις τιμές;
παρα πολλοι, μιλαω εκ πειραςΌχι Ψωλίνιε. Η κοπέλα ειναι πανέξυπνη. Ηλίθιοι είναι αυτοι που την παίρνουν τηλεφώνο και κλείνουν ραντεβού μαζί της
Κι όμως... δουλεύουν κάργα.. έχεις εικόνα πόσοι μαλάκες πυρφόροι αγαπούληδες υπάρχουν εδώ μέσα;;;
Για Ζωή από σιλκ μιλάμεμιλατε για Χριστινα(μελαχρινη) η Χριστιαννα(ξανθια)?
Εχουν γράψει διάφορα,κάνε μια αναζητησουλα.Αυτο που θυμάμαι ότι είναι πολύ λεπτή σίγουρα.Εγω προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει απλά το έγραψα γιατί ήταν "ηχηρή" μεταγραφήΛεει τπτ?φαινεται πολλα υποσχομενη..
Την έχω δε θυμαμαι από πιο γραφείο αλλα είναι λεπτή γύρω στα 30 κ ανετη. Δεν θυμαμαι τιμές νορμαλ ομως ήταν . Σιλικόνη στήθος , μασάζ δεν είχα περασει ασχημα . Μιλαει σπαστά ελληνικά .Εχουν γράψει διάφορα,κάνε μια αναζητησουλα.Αυτο που θυμάμαι ότι είναι πολύ λεπτή σίγουρα.Εγω προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει απλά το έγραψα γιατί ήταν "ηχηρή" μεταγραφή
Ποια ηχηρή μεταγραφή ρε φιλαράκι???Εχουν γράψει διάφορα,κάνε μια αναζητησουλα.Αυτο που θυμάμαι ότι είναι πολύ λεπτή σίγουρα.Εγω προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει απλά το έγραψα γιατί ήταν "ηχηρή" μεταγραφή
Για αυτό έχω βάλει φίλε μου τα γελακια κ τα αποσιωπητικά δίπλα στο ηχηρή.Ποια ηχηρή μεταγραφή ρε φιλαράκι???
Η Μόνικα έχει περάσει απ' όλα τα γραφεία osmose,massaua,bu κλπ...και σε κάθε γραφείο κουβαλάει και τον οδηγό της που είναι γκόμενος τής.
Και από εκεί θα φύγει σε δύο τρεις μήνες...θα φύγει ?? θα την διώξουν?? Για κάποιο λόγο πάντως δεν στεριώνει σε γραφείο.
Κάνει καλό μασάζ... Καλή είναι προχώρα.Καλημέρα σε όλο τον κόσμο και καλό μήνα να έχουμε ,μία ερώτηση θελω να κάνω αν ξέρει κάποιος .. η Τζέσικα από το γραφείο του joy ξέρει να κάνει και μασάζ ;; δηλαδή νατο εχει στο μασάζ ,γιατί η φωτογραφία που είδα δεν μου πολυεμπνέει ότι το έχει .. και εγώ θέλω και μασάζ !
Τα περισσότερα στέλνουν...Υπάρχει γραφείο που να στέλνει κοπέλα στις 14:00 ή κοιμούνται;
Θα συμφωνήσω, καλή σε όλα!Κάνει καλό μασάζ... Καλή είναι προχώρα.
50 χρ (βαλε 55) ζητησε 90 για μασαζ πιπα, +hotel+ taxi. Την εστειλα στο διαολο....
και το γραφείο ... "ο massazakias"...Για αυτό έχω βάλει φίλε μου τα γελακια κ τα αποσιωπητικά δίπλα στο ηχηρή.
Επίσης Massaua - Bu το ίδιο γραφείο!
Ναι σου ζητά η ίδια αν θες εκτόνωσηΗ Χριστίνα η μαυρομαλλα του deluxe προχωράει πέρα από μασάζ?
Ωραίος ρε φίλε ευχαριστώ πολύ!!! Ο φραπέ είναι με όρεξη η βαριέται?Ναι σου ζητά η ίδια αν θες εκτόνωση
Δεν πήρα δεν μου πολύ άρεσε. Από μασάζ μέτριο προς καλόΩραίος ρε φίλε ευχαριστώ πολύ!!! Ο φραπέ είναι με όρεξη η βαριέται?