Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
είναι ηλίθια η κοπέλα
έτσι;
Όχι Ψωλίνιε. Η κοπέλα ειναι πανέξυπνη. Ηλίθιοι είναι αυτοι που την παίρνουν τηλεφώνο και κλείνουν ραντεβού μαζί της
Καλά έχουν δουλειά με αυτές τις τιμές;
Κι όμως... δουλεύουν κάργα.. έχεις εικόνα πόσοι μαλάκες πυρφόροι αγαπούληδες υπάρχουν εδώ μέσα;;;

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.079
Πόντοι
736
Όχι Ψωλίνιε. Η κοπέλα ειναι πανέξυπνη. Ηλίθιοι είναι αυτοι που την παίρνουν τηλεφώνο και κλείνουν ραντεβού μαζί της

Κι όμως... δουλεύουν κάργα.. έχεις εικόνα πόσοι μαλάκες πυρφόροι αγαπούληδες υπάρχουν εδώ μέσα;;;
παρα πολλοι, μιλαω εκ πειρας

Koprogatos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
661
Πόντοι
81
Λεει τπτ?φαινεται πολλα υποσχομενη..
Εχουν γράψει διάφορα,κάνε μια αναζητησουλα.Αυτο που θυμάμαι ότι είναι πολύ λεπτή σίγουρα.Εγω προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει απλά το έγραψα γιατί ήταν "ηχηρή" μεταγραφή :grin::grin:

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.494
Πόντοι
26.236
Εχουν γράψει διάφορα,κάνε μια αναζητησουλα.Αυτο που θυμάμαι ότι είναι πολύ λεπτή σίγουρα.Εγω προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει απλά το έγραψα γιατί ήταν "ηχηρή" μεταγραφή :grin::grin:
Την έχω δε θυμαμαι από πιο γραφείο αλλα είναι λεπτή γύρω στα 30 κ ανετη. Δεν θυμαμαι τιμές νορμαλ ομως ήταν . Σιλικόνη στήθος , μασάζ δεν είχα περασει ασχημα . Μιλαει σπαστά ελληνικά .
Αν κανει παραπάνω τώρα η όχι δε το ξέρω πάει κ 1-1,5 χρόνια .

dm_pap

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Like
319
Πόντοι
21
Ποια ηχηρή μεταγραφή ρε φιλαράκι???
Η Μόνικα έχει περάσει απ' όλα τα γραφεία osmose,massaua,bu κλπ...και σε κάθε γραφείο κουβαλάει και τον οδηγό της που είναι γκόμενος τής.
Και από εκεί θα φύγει σε δύο τρεις μήνες...θα φύγει ?? θα την διώξουν?? Για κάποιο λόγο πάντως δεν στεριώνει σε γραφείο.

Koprogatos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
661
Πόντοι
81
Ποια ηχηρή μεταγραφή ρε φιλαράκι???
Η Μόνικα έχει περάσει απ' όλα τα γραφεία osmose,massaua,bu κλπ...και σε κάθε γραφείο κουβαλάει και τον οδηγό της που είναι γκόμενος τής.
Και από εκεί θα φύγει σε δύο τρεις μήνες...θα φύγει ?? θα την διώξουν?? Για κάποιο λόγο πάντως δεν στεριώνει σε γραφείο.
Για αυτό έχω βάλει φίλε μου τα γελακια κ τα αποσιωπητικά δίπλα στο ηχηρή.
Επίσης Massaua - Bu το ίδιο γραφείο!

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
491
Πόντοι
26
Καλημέρα σε όλο τον κόσμο και καλό μήνα να έχουμε ,μία ερώτηση θελω να κάνω αν ξέρει κάποιος .. η Τζέσικα από το γραφείο του joy ξέρει να κάνει και μασάζ ;; δηλαδή νατο εχει στο μασάζ ,γιατί η φωτογραφία που είδα δεν μου πολυεμπνέει ότι το έχει .. και εγώ θέλω και μασάζ !

pwe401rg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
5
Like
493
Πόντοι
301
Καλημέρα σε όλο τον κόσμο και καλό μήνα να έχουμε ,μία ερώτηση θελω να κάνω αν ξέρει κάποιος .. η Τζέσικα από το γραφείο του joy ξέρει να κάνει και μασάζ ;; δηλαδή νατο εχει στο μασάζ ,γιατί η φωτογραφία που είδα δεν μου πολυεμπνέει ότι το έχει .. και εγώ θέλω και μασάζ !
Κάνει καλό μασάζ... Καλή είναι προχώρα.

Sextor59

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
22
Πόντοι
0

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
160
Πόντοι
1
Καλησπερα αν γνωριζει κανεις απο αττικα μασαζ ποιες κανουν κατι παραπανω....εστω και με πμ απαντηση

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
Η Χριστίνα η μαυρομαλλα του deluxe προχωράει πέρα από μασάζ?

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.651
Πόντοι
2.536
Συνάντηση με Ινές από deluxe, Μολδαβεζα ψηλή ξανθιά, όμορφη, αλλά ξυλαγγουρο για τα γούστα μου. Ωραίο τυπακι που ενώ κανει και γαμω τα μασάζ, σου πιάνει χαλαρή κουβέντα και προσπαθεί να κάνει χαβαλε. Με ρώτησε για έξτρα αλλά της είπα όχι. Σίγουρα θα την πάρω για το μασάζ όμως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom