Babis flou
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2016
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Για μένα από όταν ξεπετάχτηκαν τόσα γραφεία το μασάζ κατ'οίκον έχασε τη χάρη του. Είμαι πολλά χρόνια fun αυτής της κατηγορίας αλλά πάντα προτιμούσα πιο ερασιτεχνικές καταστάσεις. Αυτές που ανοίγεις την πόρτα και δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις (συνήθως από αγγελίες). Τα τελευταία δέκα περίπου χρόνια που ασχολούμαι με το σπορ έχω φάει εννοείται πολλές φόλες αλλά έχω τύχει και πολύ καλές περιπτώσεις. Το όλο θέμα με τα γραφεία μου κάνει πιο πολύ σα να παραγγέλνω call girl, που απλά θα με τρίψει λίγο πριν το σεξ (άσε που πολλές δε φτάνουν μέχρι το σεξ). Έχει χαθεί τελείως το μυστήριο και η αγωνία, καθώς με μια επίσκεψη εδω μέσα μαθαίνεις τα πάντα, από τις υπηρεσίες που προσφέρει κάθε κοπέλα, μέχρι τι νούμερο σουτιέν φοράει και ποια στάση προτιμάει. Επίσης ενώ πριν 2-3 χρόνια μπαίνοντας στη χρυσή ευκαιρία στην κατηγορία φυσικοθεραπευτές είχε σταθερά πάνω από 100 αγγελίες τώρα έχει το πολύ 20 και οι περισσότεροι είναι άντρες. Ψάχνοντας λοιπόν για κάποια κορασίδα εκτός γραφείου έπεσα σ'αυτήν Και ναι, το car.gr έχει αγγελίες για μασάζ!!! Μετά λοιπόν από εύκολη συνεννόηση συναντήθηκα με τη συγκεκριμένη. Πρόκειται για ρωσσίδα 45 χρονών. Είναι ψηλή, κοντά στο 1.80 αδύνατη. Έχει ωραίο σώμα και κρατιέται καλά για την ηλικία της (άνετα βάζει κάτω 30άρες ελληνίδες). Επίσης μιλάει καλά ελληνικά αλλά είναι σημαντικό να τη διακόψετε νωρίς γιατί δε σταματάει το μπλα μπλα. Μασάζ μέτριο, πίπα πολύ καλή και σεξ, όλα στην τιμή των 50€. Εννοείται πως θα την προτιμούσα 20 χρόνια νεότερη αλλά για αυτά που προσφέρει νομίζω είναι vfm.