Εδωσα 20 γιατι δεν εβγαλε ρουχα και ηταν αδιαφορη. Συνηθως δινω 30 αν μεινω ευχαριστημενος.Κόστος για φραπεδιά από Άννα??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
PriveMassage
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2022
- Like
- 38
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ :
Η Εταιρια μας θα παραμεινει κλειστα απο 12 εως 20 Αυγούστου !
Θα επιστρέψουμε με νέες θεραπεύτριες !
698 0 280 270
VIBER / WHATSAPP
Ευχαριστούμε για την κατανόηση !
Το γραφείο μας εύχεται καλές διακοπές και καλό 15 αυγουστο !
Η Εταιρια μας θα παραμεινει κλειστα απο 12 εως 20 Αυγούστου !
Θα επιστρέψουμε με νέες θεραπεύτριες !
698 0 280 270
VIBER / WHATSAPP
Ευχαριστούμε για την κατανόηση !
Το γραφείο μας εύχεται καλές διακοπές και καλό 15 αυγουστο !
Καλά....μη σου πω και πια άλλη είναι εκεί.Έχω μια απορία, στο hermes τώρα που είδα στην σελίδα στην Πάρο έχει την ελινα και Κωνσταντίνα από Attica που και οι δυο φραπεδιαζουν τι ακριβώς τρέχει;
Την στέλνουν επιλεκτικά στο viber μόνο.
Κρατάτε με,θα βγάλω άπλυτα στη φόρα
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
Οκ μαγκες ειναι γν
Βγαλτα μπας και δουμε προκοπηΚαλά....μη σου πω και πια άλλη είναι εκεί.
Την στέλνουν επιλεκτικά στο viber μόνο.
Κρατάτε με,θα βγάλω άπλυτα στη φόρα
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
οποιος μυστης εχει κανει μασαζ 4 χερια με χρυσαυγη aka δρακουμελ ας μου στειλει ενα pm να ρωτησω κατι
μην το λες δεν εισαι η μονηΚαι Εγώ ρε μωρό μου αλλά εδώ εξωτερικό τα πράγματα πολύ αυστηρά Όσο αφορά το κάπνισμα... ιδιαίτερα το βράδυ είναι λίγο πακέτο ...Φαντάσου ότι εχθές το βράδυ Είχε πεσει η θερμοκρασία στους 10° βαθμούς και τη μέρα μπορεί να φτάσει 32°.... το Τεακι... μπουφανάκι τσιγαράκι καφεδάκι μόνο εγώ ήμουν έξω αχαχα.
Σικαγο με μειον βαθμους Κελσιου και χιονι νυκτα στο παρκινγκ ο φυλακας και εγω καπωιζαμε αρειμανιως και παγωναμε.....
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.519
- Πόντοι
- 11.146
...μαγκα μου το κρυο δν ειναι τιποτα, παλευεται! Το ζορι ηταν πριν καμμια δεκαρια+ χρονια στο αεροδρομιο του Βερολινου, σε ενα "κλουβι-γυαλα" εγω και αλλοι 17 αραβες να καπνιζουμε μανιωδως σε κλειστο χωρο 3m χ 4m!!!!μην το λες δεν εισαι η μονη
Σικαγο με μειον βαθμους Κελσιου και χιονι νυκτα στο παρκινγκ ο φυλακας και εγω καπωιζαμε αρειμανιως και παγωναμε.....
φρικη φιλε....μαγκα μου το κρυο δν ειναι τιποτα, παλευεται! Το ζορι ηταν πριν καμμια δεκαρια+ χρονια στο αεροδρομιο του Βερολινου, σε ενα "κλουβι-γυαλα" εγω και αλλοι 17 αραβες να καπνιζουμε μανιωδως σε κλειστο χωρο 3m χ 4m!!!!
επρεπε να το αποφυγεις κατα τη γνωμη μου
Διαγραμμένο μέλος 138694
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2013
- Like
- 1.356
- Πόντοι
- 206
δροσερα????χαχα!που την ξερεις αυτην την πορνολεξη τσιρτσιναμπα μου???Ο συγκριμένος παίζει και να μην έχει ίδια άποψη ,έχει άλλα γούστα πιό ''δροσερά'' !
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.519
- Πόντοι
- 11.146
...σε πτηση τρανζιτ, σκασμενος για τσιγαρο κ χωρις να μπορω να βγω απο το αεροδρομιο, αναγκαστικα εγινα καπνιστοςφρικη φιλε.
επρεπε να το αποφυγεις κατα τη γνωμη μου
petroszzr
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2016
- Like
- 307
- Πόντοι
- 26
bravo ρε τεα !!!!! τα καλυτερα σου ευχομαι κ να κανεις τον κοσμο χαρουμενο !!!!!!!!!Μου αρέσει όμως ρε αγάπη είναι στα πλάνα κ η Σκωτία μάλλον τον Νοέμβριο. Σε δύο εβδομάδες μετά την Γαλλία θα πάω Βαυαρία τρελή δουλειά εκεί αλλά ο κόσμος κάπως..θέλουν τρόπο αλλά κ οι Γάλλοι κ οι Γερμανοί έχουν ευγένεια,σεβασμό, πληρώνουν,όχι τρελές απαιτήσεις... αλλά έχουν θέματα με την έκφραση,στο σεξουαλικά τους ,κλειδωμένοι τα πολύ-πολύ βασικά κ αν,δεν τολμούν...νο χιούμορ...οι γυναίκες δε...κομοδίνα ρε συ ανεπίδεκτες. Ρομποτάκια ρε γαμώτη.. αλλά είναι πάρα πολύ ανοιχτοί στην εκπαίδευση και ιδιαίτερα στα σεμινάρια το δέχονται δηλαδή το μάθημα με αυτό τον τρόπο και ιδιαίτερα τα ζευγάρια και μου αρέσει πολύ, πράγμα το οποίο τα τελευταία 3-4 χρόνια μόνο το συναντώ αυτό το άνοιγμα στην Ελλάδα. Και ήρθε η Ελληνίδα ρε αγάπη εδώ και μου λένε τι αλέγκρα και τι αλέγκρα και τι ενέργεια είναι αυτή ζωντάνεψαν τα πρόσωπα τους ..κλαίω αχαχαα
H δρακουμελ ποια είναι φίλος?οποιος μυστης εχει κανει μασαζ 4 χερια με χρυσαυγη aka δρακουμελ ας μου στειλει ενα pm να ρωτησω κατι
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.401
- Πόντοι
- 5.646
Σωστός...Εδωσα 20 γιατι δεν εβγαλε ρουχα και ηταν αδιαφορη. Συνηθως δινω 30 αν μεινω ευχαριστημενος.
grigorispapapetrou2
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Body Massage έχεις δοκιμάσει κανείς?Μασάζ στο σπίτι - Μασάζ κατ οίκον - Αθήνα και Θεσσαλονίκη
grigorispapapetrou2
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Λογικά την κυρά Χρύσα/VIP εννοείH δρακουμελ ποια είναι φίλος?
TEA
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2022
- Like
- 4.909
Καλημέρα!!!!!!...μαγκα μου το κρυο δν ειναι τιποτα, παλευεται! Το ζορι ηταν πριν καμμια δεκαρια+ χρονια στο αεροδρομιο του Βερολινου, σε ενα "κλουβι-γυαλα" εγω και αλλοι 17 αραβες να καπνιζουμε μανιωδως σε κλειστο χωρο 3m χ 4m!!!!
Άσε το έπαθα και εγώ στο αεροδρόμιο (περιγραφή) κλειστός χώρος όπως το περιγράφεις ένα κουτί 3m×4m.. 3:30 τη νύχτα... αποπνικτικός καπνίζεις ένα τσιγάρο και βγαίνεις μαστουρωμένος από το ντουμάνι να βρωμάνε όλα μετά ρούχα/ Μαλλιά ... στα διαλαααα ..Φαντάσου που εγώ είμαι καπνίστρια και πέταξα τα ρούχα μου από πάνω μου. . να πηγαίνω τοίχο-τοίχο να φιλάω τον κώλο μου να έχω βλεμματική επαφή να με κοιτούν να τους κοιτάω να με κοιτούν να τους κοιτάω να κοιτάω πάτωμα στο διάολο κλαίω ρε.. όλο άντρες..μαύροι/ Άραβες Αφρικανοί Γερμανοί Ρώσοι τρόμαξα λέμε... έκανα τρεις τζούρες και έφυγα σφαίρα.. το τραγικό δεε 5€ ο καφές νερό Bloom άθλιος 3,5 ευρώ το νερό το μικρό αγάπη
TEA
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2022
- Like
- 4.909
Πίστεψέ με Σε νιώθω απόλυτα το βιώνω και ας έχουν περάσει τόσα χρόνια που λες δεν έχει αλλάξει η κατάσταση το ίδιο τραγικό είναι...σε πτηση τρανζιτ, σκασμενος για τσιγαρο κ χωρις να μπορω να βγω απο το αεροδρομιο, αναγκαστικα εγινα καπνιστος
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
όχι βέβαια ...Δρακουμελ είναι η "γοργόνα" με το μαγνητοφωνάκι..... η Χριστίνα δηλαδή...Λογικά την κυρά Χρύσα/VIP εννοεί
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις