Το πρόβλημα εκτός από την διαθέσιμο είναι τα χρήματα παιδιά. Μου έχει τύχει κορίτσι να το έχω πάρει κανονικά με 50€ φιλοδώρημα και τώρα να ζητάει τα τριπλά.
Άντε να δω τώρα τι ξέρετε για τις κοπέλες(1 έως 2 κοπελες μονο) που έχουν δικό τους χώρο μάσες πάντα.στα βόρεια νότια ανατολικά ή δυτικά πάντα μιλάμε για κοπέλες με δικό τους χώρο ΟΧΙ για μαγαζιά :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
www.bourdela.com
Στο ποστ 8604 θα βρεις κριτική. Ο φίλος εδώ λέει ότι δεν έχυσε σε συνομιλία που είχα μαζί της βέβαια μου είπε ότι παίζει κανονικά εκσπερμάτωση.
Εμένα στο galaxy με ψήνει πάντως η ιδέα για μασαζ και καλαμάκι με την ζεν την Ασιάτισσα. Άμα με φέρει ο δρόμος προς τα κάτω θα πάω και θα ανεβάσω σχετική κριτική
Εμένα στο galaxy με ψήνει πάντως η ιδέα για μασαζ και καλαμάκι με την ζεν την Ασιάτισσα. Άμα με φέρει ο δρόμος προς τα κάτω θα πάω και θα ανεβάσω σχετική κριτική
Την εχω βαλει στο ρανταρ λενε για φραπε και καλαμακι οι φιλοι εδω μεσα, θα εχει ενδιαφερον αν κατω στο τζακουζι παει τερμα οπως η Τζενη και η Ρατου παλια.