Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
1.893
Πόντοι
496
Το πρόβλημα εκτός από την διαθέσιμο είναι τα χρήματα παιδιά. Μου έχει τύχει κορίτσι να το έχω πάρει κανονικά με 50€ φιλοδώρημα και τώρα να ζητάει τα τριπλά.

yannis_40

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
47
Πόντοι
0
Έτσι είναι παίκτη. Η Ζέτα είναι αξία. Τιμάει τα λεφτά της
Θα συμφωνήσω και εγώ, έχοντας την ευκαιρία να βρεθώ μαζί της 3 φορές.

Ξεχωρίζει και με την εμπειρία των χρόνων...

Πολύ ευχάριστη σε όλη την διάρκεια της συνεδρίας !

• Like
Αντιδράσεις: ambe77

yannis_40

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
47
Πόντοι
0
Θα συμφωνήσω και εγώ, έχοντας την ευκαιρία να βρεθώ μαζί της 3 φορές.

Ξεχωρίζει και με την εμπειρία των χρόνων...

Πολύ ευχάριστη σε όλη την διάρκεια της συνεδρίας !
Και για εναλλαγή το γραφείο μου προτείνει Κλειώ, που έχει την ίδια προσέγγιση με Ζέτα όπως μου λένε.

Δεν την έχω συναντήσει ακόμη.

Jimmy.D

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2023
Like
91
Πόντοι
0
Με την Patricia sundari έχεις καποιος εμπειρία?
Στο ποστ 8604 θα βρεις κριτική. Ο φίλος εδώ λέει ότι δεν έχυσε σε συνομιλία που είχα μαζί της βέβαια μου είπε ότι παίζει κανονικά εκσπερμάτωση.

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
327
Πόντοι
21
Εμένα στο galaxy με ψήνει πάντως η ιδέα για μασαζ και καλαμάκι με την ζεν την Ασιάτισσα. Άμα με φέρει ο δρόμος προς τα κάτω θα πάω και θα ανεβάσω σχετική κριτική

Elampra

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Απρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.003
Πόντοι
1.011
Εμένα στο galaxy με ψήνει πάντως η ιδέα για μασαζ και καλαμάκι με την ζεν την Ασιάτισσα. Άμα με φέρει ο δρόμος προς τα κάτω θα πάω και θα ανεβάσω σχετική κριτική
Την εχω βαλει στο ρανταρ λενε για φραπε και καλαμακι οι φιλοι εδω μεσα, θα εχει ενδιαφερον αν κατω στο τζακουζι παει τερμα οπως η Τζενη και η Ρατου παλια.

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.097
Πόντοι
1.796
Παίκτες, το galaxy δεν είναι μασατζίδικo στο παλαιό φάληρο; Δεν είναι λίγο εκτός θέματος του thread;

bonor07

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2014
Like
402
Πόντοι
20
Επιβεβαιώνω για Mary , κανείς που να έχει δοκιμάσει τη Άντζελα από dm να ξέρει αν προχωράει; Φαίνεται καλή
Η Άντζελα δεν προχωράει, είναι ίσως το ποιο όμορφο κορίτσι του χώρου,κορμαρα κ 1,80 ύψος.γραψε μας κ εσύ τις εμπειρίες σου όμως.....

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
536
Πόντοι
81
Καλημέρα σε όλους,

Είμαι παλιός στο χώρο του μασάζ, και έχω αποφύγει δημοσιεύσεις όλα αυτά τα χρόνια για να μην καίω μαγαζιά και κοπέλες.
Θελω όμως να πω μερικά πράγματα για αυτό το χώρο.
Εχει χαλάσει πάρα πολύ κ η ποιότητα, και το εύρος των κοριτσιών (όλο οι ίδιες ανακυκλώνονται) και η συμπεριφορά του κάθε τηλεφωνητή ή τηλεφωνήτριας.
Όντας τακτικός πελάτης σε συγκεκριμένα μαγαζιά δν θα αναφέρω ονόματα, η συμπεριφορά που εισπράττω είναι επιεικώς απαράδεκτη.
Δν γίνεται να έχεις αφήσει τόσα χρήματα σε όλα αυτά τα παράνομα μαγαζιά, που δν κόβουν απόδειξη ούτε για δειγμα, και να σου μιλάνε απότομα ή ν σου κάνουν δεικτικές υποδείξεις αν ζητήσεις μια κοπέλα πολύ νωρίς μέσα στην μέρα.
Προσωπικά αποφάσισα να αποχωρήσω από αυτό το χωρο, για όποιον έχει ταξιδέψει και λίγο εκτός του χωριού που ονομάζεται Ελλάδα, θα καταλάβετε ότι δν αξίζει να τους δίνετε ούτε ένα ευρώ από το εισόδημα σας.
Εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι στην Ελλάδα δν υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός και ότι κάποιοι από εμάς μας αρεσκομαστε σε ένα μασάζ με κάτι έξτρα στο τέλος για να χαλαρώσουμε και να μας φύγει το στρες.
Ρίξτε μαύρο και βρείτε άλλα πράγματα να κάνετε, δν αξίζει το προϊόν, έχει μια μορφή εθισμού η οποία τις περισσότερες φορές σε αφήνει με πικρή γεύση, και διευκολύνει τους διάφορους παράνομους μασαζο ιδιοκτήτες να παίρνουν τ χρήματα σας και να είναι και αγενής.
Κοροϊδία σκέτη.
Αυτα τ όλιγα από έμενα, είμαι σίγουρος ότι πολλοί εδώ μέσα θα συμφωνείστε μαζί μου και θα πράξετε αναλόγως και όπως τους αξίζει.
δεν διαφωνω αλλα καλα θα είναι να ονομαζουμε τα μαγαζια που εχουν τετοιες συμπεριφορες .. και να τρωνε μαυρο

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
536
Πόντοι
81
εγω παντως παιδες με την ιερεια του χώρου πέρασα σουπερ ,,, φοβερό παιχνίδι squirting και πιπα για σεμιναρίο ..... εχυσα 3 φορές σε 1.30 ωρα με ξετιναξε .... ναι περνάτε όμορφα και να προσέχετε που δίνεται τα ΄λεφτά σας ειναι λίγες οι καλές περιπτώσεις εκε'ι εξω

Συνημμένα

• Αρχείο εικόνας WhatsApp 2025-02-22 στις 13.53.37_22e22de5.jpg
    Αρχείο εικόνας WhatsApp 2025-02-22 στις 13.53.37_22e22de5.jpg
    28,2 KB · Εμφανίσεις: 3

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.097
Πόντοι
1.796
εγω παντως παιδες με την ιερεια του χώρου πέρασα σουπερ ,,, φοβερό παιχνίδι squirting και πιπα για σεμιναρίο ..... εχυσα 3 φορές σε 1.30 ωρα με ξετιναξε .... ναι περνάτε όμορφα και να προσέχετε που δίνεται τα ΄λεφτά σας ειναι λίγες οι καλές περιπτώσεις εκε'ι εξω
Για Τέα λες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom