Καλημέρα σε όλους,
Είμαι παλιός στο χώρο του μασάζ, και έχω αποφύγει δημοσιεύσεις όλα αυτά τα χρόνια για να μην καίω μαγαζιά και κοπέλες.
Θελω όμως να πω μερικά πράγματα για αυτό το χώρο.
Εχει χαλάσει πάρα πολύ κ η ποιότητα, και το εύρος των κοριτσιών (όλο οι ίδιες ανακυκλώνονται) και η συμπεριφορά του κάθε τηλεφωνητή ή τηλεφωνήτριας.
Όντας τακτικός πελάτης σε συγκεκριμένα μαγαζιά δν θα αναφέρω ονόματα, η συμπεριφορά που εισπράττω είναι επιεικώς απαράδεκτη.
Δν γίνεται να έχεις αφήσει τόσα χρήματα σε όλα αυτά τα παράνομα μαγαζιά, που δν κόβουν απόδειξη ούτε για δειγμα, και να σου μιλάνε απότομα ή ν σου κάνουν δεικτικές υποδείξεις αν ζητήσεις μια κοπέλα πολύ νωρίς μέσα στην μέρα.
Προσωπικά αποφάσισα να αποχωρήσω από αυτό το χωρο, για όποιον έχει ταξιδέψει και λίγο εκτός του χωριού που ονομάζεται Ελλάδα, θα καταλάβετε ότι δν αξίζει να τους δίνετε ούτε ένα ευρώ από το εισόδημα σας.
Εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι στην Ελλάδα δν υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός και ότι κάποιοι από εμάς μας αρεσκομαστε σε ένα μασάζ με κάτι έξτρα στο τέλος για να χαλαρώσουμε και να μας φύγει το στρες.
Ρίξτε μαύρο και βρείτε άλλα πράγματα να κάνετε, δν αξίζει το προϊόν, έχει μια μορφή εθισμού η οποία τις περισσότερες φορές σε αφήνει με πικρή γεύση, και διευκολύνει τους διάφορους παράνομους μασαζο ιδιοκτήτες να παίρνουν τ χρήματα σας και να είναι και αγενής.
Κοροϊδία σκέτη.
Αυτα τ όλιγα από έμενα, είμαι σίγουρος ότι πολλοί εδώ μέσα θα συμφωνείστε μαζί μου και θα πράξετε αναλόγως και όπως τους αξίζει.