Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (13 μέλη και 51 επισκέπτες)

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
353
Πόντοι
3.245
Συναντηση με Νατασα Μονροε απο fb στο χωρο μου.ηρθε στν ωρα της,αλλα η εμφανιση οριακα μετρια.Κοντη κ ο ορισμος της θειας που βλεπεις στην λαικη.Λεω την φαγαμε την παπαρα!Παει πλενεται κ βγαινει με τοπακι κ στρινγκακι.Εχει κωλαρα για πολλα χουφτωματα κ φαπες κ μεγαλη βυζαρα αλλα πεσμενα λογω ηλικιας.Με χαμηλο φωτισμο,ολα καλα,ξεκιναει μασαζ.Εκει τουλαχιστον ειναι αρκετα καλη,με σωστες πιεσεις κ ξερει τι κανει.Δεχεται χουφτωματα αλλα γενικα δεν ειναι ερωτικη κ χωρις να προδιαθετει για πολλα πολλα.Γυρισμα κ βγαζει εξω βυζαρες κ ξεκιναει τσιμπουκι.Λογικα παει φουλ,αλλα δεν με εψηνε να δοκιμασω.Γλυφει κ ρουφαει τα παντα,τον καταπινει αλλα δουλευει κ χερι πολυ.Δεν λεει οχι σε τιποτα κ τα πηρε ολα στομα,μεχρι που πνιγηκε κ τα εφτυσε.70 ευρω συνολο για 1 ωρα.Εν κατακλειδι,δεν τα λυπηθηκα,αλλα θα την προτεινα μονο σε παππουδες σαν εμενα που θελουν μασαζ καλο κ τσιμπουκι να παμε για υπνο!

Φιλε στη σελιδα του DELUXE δεν υπαρχει Ζετα.
Μηπως ειναι με αλλο ονομα ????

Καλησπέρα παιδιά. Το οασισ μασάζ κατ'οικον τι φάση είναι ? . Η Άννα η ιδιοκτήτρια προχωράει ;
Γαμιεται ασυστολα κ ειναι by

stavrosp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
20
τζουλια συμπαθητικο μασαζ σε σχεση με αλλες,φουλαρει με +80.ρωσιδα μεγαλοκοπελα 45-50
Ευχαρίστως ολους!

Αποφάσισα να πάω με Στέλλα να αρκεστώ στο χέρι για σιγουρα

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
353
Πόντοι
3.245
Είναι ενδιαφέρον πως για την Νατάσα, που ψάχνουν όλοι, ο αρχικός συναγωνιστής, τουλάχιστον σε εμένα δεν το έδωσε το τηλέφωνο. Να είναι καλά να το ξέρω για το μέλλον που θα έχω εγώ ένα τηλέφωνο που θα θέλει αυτός.

Εγώ το τηλέφωνο το έχω, και το είχα, και το έχω δώσει, και θα το δώσω απλόχερα στου φίλους του φόρουμ, χωρίς να θεωρώ πως έχω το χρυσό φαγοπότι...

Αλλά είναι αρκετά σπαστικό, να βλέπεις ότι αναφέρεται κάποια, και ξαφνικά όλοι θέλουν και κανένας δεν δίνει. Και ο αρχικός φίλος που το αναφέρει εξαφανίζεται.

Η Νατασα λοιπόν, είχε ξεκινήσει με ένα παλικάρι, και στην πορεία άρχισε να κάνει και μόνη της ραντεβού. Είναι 45 χρονόν, είναι μουνάρα, κρατιέται πολύ καλά, αλλά είναι κρύα. Αν δεν τις κάνει κλίκ δεν θα περάσεις καλά. Δεν είναι δεδομένο το φούλ, αν όμως γουστάρει θα περάσεις πολύ πολύ καλά. Είναι από αυτές τις περιπτώσεις. Κόστος € 170.

Και πριν κράξετε γιατι δεν είπα εγώ τπτ, πολύ απλά γιατί λεω κάτι μόνο όταν υπάρχει νόημα, και σε αυτή την περίπτωση θεώρησα πως έχει νόημα να πω κάτι.

Καλά να περνατε

Ευχαρίστως ολους!

Αποφάσισα να πάω με Στέλλα να αρκεστώ στο χέρι για σιγουρα
Κενει κ σεξ

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
130
Like
23.509
Πόντοι
29.667

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
19
Like
3.925
Πόντοι
4.365

Σε αυτό το γραφείο 《προχωράει》 κάποια κοπέλα ή πάνε όλες στα δεν;;;
δεν, ειναι οσες του Αττικα κανουν με πετσετα και κατι σκαμπαζουν απο μασαζ

Pangt13

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2024
Like
48
Πόντοι
0
Καλησπέρα αλάνια!! Γνωρίζει κάποιος για το Vogue massage? Πρώτη φορά το βλέπω σε σχετική αναζήτηση που έκανα...

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
8
Like
3.498
Πόντοι
736
Μια ισμηνη του massaua εχεις κανει ιδεα τι λεει?

Crab

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2022
Like
7
Πόντοι
0
Καλησπέρα σάς στέλνω μήνυμα γιατί μου είπαν από άλλο θρεντ ότι κάνει μασάζ στο σπίτι
Έχετε μήπως κάποια ιδέα ποιο είναι το κινητό σου το προφίλ loukiiiaa στο ίνστγκραμ;

Katakouzinosss

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2025
Like
24
Πόντοι
0

Εδω ειναι το link αλανια για να μην μου στελνετε προσωπικα μηνυματα,για Νατασα.Η αγγελια που γραφει θεραπευτρια στα 60ευρω.
Βγειτε παλι οι πονηροι να με πειτε προμοτορα,μην ξεχνιομαστε!
Μάλλον δεν έπρεπε να βάλεις το link φίλε γιατί τώρα θα στείλουν όλοι και θα την κάψουν την κοπέλα! Μόνο σε μένα έστειλαν 15 μηνύματα να δώσω πληροφορίες αλλά δεν έδωσαν καμία πληροφορία πίσω!

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
623
Πόντοι
86
Μάλλον δεν έπρεπε να βάλεις το link φίλε γιατί τώρα θα στείλουν όλοι και θα την κάψουν την κοπέλα! Μόνο σε μένα έστειλαν 15 μηνύματα να δώσω πληροφορίες αλλά δεν έδωσαν καμία πληροφορία πίσω!
τώρα αλήθεια ?????? σας αρέσει αυτή η γυναίκα ??? ξέρει μασάζ ,γαμιεται καλά ,αλλά εμφάνιση σαν τη θεία μου είναι την Ευτέρπη !!! βέβαια μόνο το πρόσωπο χαλί είναι(για εμάς τους παράξενους),από σώμα η θεία φυσάει .. και γυμνασμένη !!!

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
27.805
Πόντοι
26.236
Προσπεράστε άνετα γιουβαρλάκι 45χρονο είναι .

Crab

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2022
Like
7
Πόντοι
0
Καλησπέρα σάς στέλνω μήνυμα γιατί μου είπαν από άλλο θρεντ ότι κάνει μασάζ στο σπίτι
Έχετε μήπως κάποια ιδέα ποιο είναι το κινητό σου το προφίλ loukiiiaa στο ίνστγκραμ;
Μάθαμε τίποτα ψάχνω στο φόρουμ αλλά δεν

Katakouzinosss

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2025
Like
24
Πόντοι
0
Γούστα είναι αυτά! Κάποιοι θέλουμε μιλφάρες που και που..
Μια Stella που στέλνουν στο BU την ξέρει κανένας?

ugureanu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2021
Κριτικές
9
Like
731
Πόντοι
301
Η Χριστίνα η Ρουμάνα από ντελουξ όσο πάει και βελτιώνεται στο κομμάτι των υπηρεσιών. Και μασάζ και η εκτόνωση αργή και βασανιστική (με την καλή έννοια) :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom