καμία σχέση - παραπάνω κιλά και προσφέρη αδιάφορο φραπέ ενώ μένη ντυμένη.Μαίρη από silk είναι όπως στην φωτογραφία;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)
Όντως αργή και βασανιστική! παλιώτερα έμενε ντυμένη. Έχει αλλάξει;Η Χριστίνα η Ρουμάνα από ντελουξ όσο πάει και βελτιώνεται στο κομμάτι των υπηρεσιών. Και μασάζ και η εκτόνωση αργή και βασανιστική (με την καλή έννοια)![]()
boudog
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 361
Γεματούλα με αδιάφορο μασάζ και άτεχνο φραπέ ντυμένη.Μαίρη από silk είναι όπως στην φωτογραφία;
Λένια εννοείς την Ελενα? ή υπάρχει κ Λένια?Δοκιμη με Λενια-καβλενια απο joy. ομορφο προσωπο βραζιλια μου ειπε καταγωγη, ξεκινησε το μασαζ με ρουχα χωρις να πω τιποτα και εγω. περιμενα να δω και αφου γυρισα μπροστα την ρωταω αν κανει εξτρα. μου λεει ναι. τον παιζω αν θελεις. της λεω βγαζεις ρουχα μου λεει ναι και γδυνεται και μενει με το κορμακι. ωραιο σωμα της εβγαλα το στηθος και αρχισε παιχνιδι.της ειπα για φουλ αλλα αρνηθηκε. πιπα της λεω? μονο με προφυλαξη μου ειπε. καλα λεω αστο συνεχισε χερι και εγω ταυτοχρονα χουφτωνα και χαιδευα. ωραιο κορμι παντως ,ουτε αδυνατη ουτε μπαμπατσικη. οπως μου αρεσουν. τελειωσα στο κορμακι πανω στα βυζακια. πολυ καλα περασα. κ μαλλον θα ξαναεπαναληφθει.. συνολο με το μασαζ 110. η φωτογραφια την αδικει. ειναι ομορφοτερη. Καλη συνεχεια.
Κανει, απλα μην περιμενετε με πενταροδεκαρες…Εισαι ο 1ος που το ισχυριζεται.Αν λες αληθεια πες με ποσα κλπ
Η Ζετα είναι call girl που θα πει ινριγκα κ δυσκολια μηδεν!!Μιλάς για την Ζέτα. Ναι κι εγώ αυτό θυμάμαι από την παλιά της θητεία στο γραφείο. Σκυλί του πολέμου
Γιατιθ σκοτώνεστε???
Κατάλαβα ευχαριστώΓεματούλα με αδιάφορο μασάζ και άτεχνο φραπέ ντυμένη.
Panos 1978
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 13.240
- Πόντοι
- 4.496
Απογευματινο ραντεβου με Τεα αφου καταφεραμε να ταιριαξουμε τις ωρες που μπορω,καθως ειμαι κ περιεργος,κ μπραβο στην κοπελα που προσπαθησε να με βολεψει με τελεια επικοινωνια.Αν κ εχω ξαναγραψει,τα ξαναλεω γιατι καθε φορα ειναι κ ανελπιστα διαφορετικη κ ταυτοχρονα καυλιαρικη.Αφου τα ειπαμε για λιγο,να πιασουμε ρυθμο,γδυνεται κ με ξαπλωνει στο κρεβατι κ αρχιζει ενα χαλαρο μασαζ.Μολις αρχισε το b2b κ ενιωσα τις βυζαρες πανω μου,λεω θα γυρισω.Πριν προλαβω να κουνηθω εχει ξεκινησει με την γλωσσα της να περναει απο παντου!Μου ζητησε να σηκωσω μεση κ αρχισε ενα καραμελωμα στα αρχιδια ενω μου τη επαιζε.Εχω γινει τουμπανο κ μπαινει απο κατω κ της γαμαγα το στομα και η καυλιαρα με εσπρωχνε βαθια!Φτυσιματα κ παλι τον εξαφανιζε!Αφου κουραστηκα ετσι καθοτιν κ παππους,το καταλαβαινει κ μου λεει βολεψου οπως θες να με βλεπεις....Μιλαμε για επικο κλαρινο κ παραλληλα να τον τριβει στις τορπιλες της!!Με κοιταγε ενω ρουφουσε σαν να μου ζηταγε το υλικο της δημιουργιας!Δεν της χαλασα το χατηρι κ της τα εδωσα ολα στομα που με στραγγιξε!
Πιο τσοντα κ vfm δεν εχω πετυχει,αν καποιος εχει ας στειλει να δοκιμασω

Οχι κ δεν… χαχχαχαχχαΠαραμένει στα Δεν δυστυχώς
απλα επιλεκτικα με βαση το χρηματακι
Για την Κελλυ από το Αττικα λες φίλε? Γιατί και εγώ έχωσα αλλά δεν πήρα κάτι.
Οχι κ δεν… χαχχαχαχχα
απλα επιλεκτικα με βαση το χρηματακι
ΟχιΓια την Κελλυ από το Αττικα λες φίλε? Γιατί και εγώ έχωσα αλλά δεν πήρα κάτι.
Ok φιλος. Λάθος
boudog
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 361
Αν πάρεις κάτι φίλε παίξε και ένα τζόκερ. Στα ΔΕΝ το μαγαζί και χιλιοειπωμένο.Γνωριζει κανεις αν απο hermes massage παιζει φραπεδια απο καμια κοπελα???
Λένε όλοι πως είναι όχι χρόνια τώρα.Γνωριζει κανεις αν απο hermes massage παιζει φραπεδια απο καμια κοπελα???
Εγώ βέβαια θα πω ότι έχει να κάνει και που θα δεις την θεραπευτρια.δλδ αν το σπίτι σου είναι villa. ή σκάφος μυθικό.αν είσαι κούκλος και λεφτας.ευγενικος και η κοπέλα πρόσφατα χωρισμένη από κάποιον που την πήγαινε διακοπές 10 χρόνια στο πατρικό του στην αμφιλοχία, μπορεί και να κάνει κάτι έξτρα αν σε αυμπαθησει
boudog
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 361
Θεωρητικά αυτό μπορεί να γίνει και με την οδοντίατρο, την σερβιτόρα, την κομμώτρια, κτλ. Φραπέ συστηματικά από το Hermes δεν δίνουν. Πιο παλιά που τα μαγαζιά ήταν μετρημένα τα πράγματα ήταν αλλιώς. Τώρα έχει τυποποιηθεί η κατάσταση.Λένε όλοι πως είναι όχι χρόνια τώρα.
Εγώ βέβαια θα πω ότι έχει να κάνει και που θα δεις την θεραπευτρια.δλδ αν το σπίτι σου είναι villa. ή σκάφος μυθικό.αν είσαι κούκλος και λεφτας.ευγενικος και η κοπέλα πρόσφατα χωρισμένη από κάποιον που την πήγαινε διακοπές 10 χρόνια στο πατρικό του στην αμφιλοχία, μπορεί και να κάνει κάτι έξτρα αν σε αυμπαθησει
Εγώ πάντως για την Κέλυ είπα πως παραμένει στα δεν
boudog
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 361
Φουλάρει αν έχεις γεμάτο πορτοφόλι.[