Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
12.893
Πόντοι
2.536
Δοκιμή με Ζέτα από Deluxe. Ελληνίδα 50αρα κοντοπουτανο cougar με πολύ καλό σώμα. Ελληνίδα με καλό σοσιαλ και μέτριο σε δύναμη μασάζ. Όταν γύρισα έκανε λίγο ακόμα μασάζ και ρώτησε τι θέλω σαν έξτρα. Της απαντώ ότι θέλει εκείνη και μου έκανε μία ωραία πίπα με Χ deep throat καυλολογα και με εμένα να της δίνω ελαφριά κωλοσκαμπιλα. Το τέλος ήρθε στο στόμα της. Της είπα πόσο είναι με τα έξτρα και μου είπε όσο θέλω. Την ρωτάω αν τα 100 ευρώ είναι καλά και μου απάντησε εξαιρετικά.
Προτείνετε αυτούς που θέλουν μέτριο προς καλό μασάζ και δυνατή εκτόνωση. Σίγουρα δίνει μπριζόλα αλλά δεν ήμουν σε φάση.

zxcv99

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
488
Πόντοι
281
Δοκιμή με Ζέτα από Deluxe. Ελληνίδα 50αρα κοντοπουτανο cougar με πολύ καλό σώμα. Ελληνίδα με καλό σοσιαλ και μέτριο σε δύναμη μασάζ. Όταν γύρισα έκανε λίγο ακόμα μασάζ και ρώτησε τι θέλω σαν έξτρα. Της απαντώ ότι θέλει εκείνη και μου έκανε μία ωραία πίπα με Χ deep throat καυλολογα και με εμένα να της δίνω ελαφριά κωλοσκαμπιλα. Το τέλος ήρθε στο στόμα της. Της είπα πόσο είναι με τα έξτρα και μου είπε όσο θέλω. Την ρωτάω αν τα 100 ευρώ είναι καλά και μου απάντησε εξαιρετικά.
Προτείνετε αυτούς που θέλουν μέτριο προς καλό μασάζ και δυνατή εκτόνωση. Σίγουρα δίνει μπριζόλα αλλά δεν ήμουν σε φάση.

Και εννοείται όλα αυτά γυμνή έτσι;

dms458

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
28
Πόντοι
1
Σωστός - έγινε edit.

Μερικες διορθωσεις συμφωνα με τα προηγουμενα thread και προσωπικη γνωμη

Κλειω Deluxe- παει φουλ συμφωνα με τη σελιδα 2470 απο συναγωνιστη ο οποιος δεν αναφερει κοστος
Χριστιαννα Joy - χερι, επιβεβαιωνω
Ντιανα Deluxe- b2b ναι δεν γνωριζω κοστος, φουλ??
Lily Joy - συμφωνα με τη σελιδα 2470 απο αλλο μυστη καλαμακι με 150 ( δεν αναφερει αν ειναι συνολικο το κοστος)
Μελινα Your massage- ελληνιδα, κανενα photoshop, massage σχεδον ανυπαρκτο, στα υπολοιπα τιμοκαταλογος που παθαινεις συγκοπη...Το εχουν αναφερει μυστες στο παρελθον
Στελλα Deluxe - αλλοι μυστες εχουν ρωτησει μεχρι που φτανει, δεν απαντησε ποτε κανεις.. αν μπορουσε καποιος να βοηθησει
Ινεσσα Deluxe - χερι, πολυ καλο μασαζ
Χριστινα Deluxe- χερι + 70 μονο με εχωρουχο
Νινα Your massage - αλλοι μυστες αναφερουν οτι προχωραει αλλοι οχι, χερι - χωρις ρουχα
Λοιπόν για την Κλειώ θα πω ότι για πίπα, όχι κατι το ιδιαίτερο, παίρνει 200. Μη φανταστεί κανείς deepthroat κλπ. Απλά σε φτιάχνει. Για να το πάει φουλ υπολογίστε πάνω από 300. Γιατί τα 300 που της πρότεινα είπε είναι "πολύ λιγα".

pwe401rg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
5
Like
614
Πόντοι
301
Λοιπόν για την Κλειώ θα πω ότι για πίπα, όχι κατι το ιδιαίτερο, παίρνει 200. Μη φανταστεί κανείς deepthroat κλπ. Απλά σε φτιάχνει. Για να το πάει φουλ υπολογίστε πάνω από 300. Γιατί τα 300 που της πρότεινα είπε είναι "πολύ λιγα".
Αν είναι δυνατόν... Τι έπαρση είναι αυτή;;;;;; Ρε παιδιά η κοπέλα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο... Βέβαια, η κάβλα του καθενός είναι προσωπικό κριτήριο....

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
644
Πόντοι
81
Αν είναι δυνατόν... Τι έπαρση είναι αυτή;;;;;; Ρε παιδιά η κοπέλα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο... Βέβαια, η κάβλα του καθενός είναι προσωπικό κριτήριο....
θα συμφωνησω μαζί σου φίλε μου ,,, πολυ μέτρια περιπτωση ειναι ενα ωραιο μιλφ μεχρι εκει μην τρελαθουμε κιολας ουτε για 200€ δεν αξιζει ( αποψη μου και μονο ) τα κορίτσια εχουν ξεφυγει τελείως εγω προτιμώ σίγουρες ( λιγες και καλές λύσεις ) που περνω καλά και σέβονται και τα χρήμματα που πέρνουν ...
ΤΕΑ ειναι μια απο αυτές , Ζετα ειναι μια απο αυτες , κλπ κλπ

Elampra

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Απρ 2024
Κριτικές
17
Like
1.575
Πόντοι
1.071
Επιβεβαιώνω. 350ε για μπριζόλα. Προφάνως και όχι. Με 350ε κάνεις παρτουζα για μια ωρα με πολυ πιο ωραιες. Καπου ώπα.

pwe401rg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
5
Like
614
Πόντοι
301
θα συμφωνησω μαζί σου φίλε μου ,,, πολυ μέτρια περιπτωση ειναι ενα ωραιο μιλφ μεχρι εκει μην τρελαθουμε κιολας ουτε για 200€ δεν αξιζει ( αποψη μου και μονο ) τα κορίτσια εχουν ξεφυγει τελείως εγω προτιμώ σίγουρες ( λιγες και καλές λύσεις ) που περνω καλά και σέβονται και τα χρήμματα που πέρνουν ...
ΤΕΑ ειναι μια απο αυτές , Ζετα ειναι μια απο αυτες , κλπ κλπ
Ε ναι... Δεν γίνεται το Fiat Punto να πουλιέται σας BMW....

Elampra

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Απρ 2024
Κριτικές
17
Like
1.575
Πόντοι
1.071
Πήρα Φένια Έλενα διπλό από joy.
Εγώ έφτασα μέχρι φραπέ αλλά προχωράνε και παρακάτω.
Πολύ καλός συνδυασμός...
Ποσα έδωσες;; Πάνε φουλ για παρτούζα;; Θα γίνει δοκιμή.

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
2.031
Πόντοι
441
Τι σαβουρογαμίαση θες να πεις είναι αυτή… ενώ οι υπόλοιπες που αναφέρονται στις τελευταίες σελίδες είναι καλύτερες…

pwe401rg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
5
Like
614
Πόντοι
301
Τι σαβουρογαμίαση θες να πεις είναι αυτή… ενώ οι υπόλοιπες που αναφέρονται στις τελευταίες σελίδες είναι καλύτερες…
Καταλαβαίνω και συμφωνώ... Επίσης καταλαβαίνω και την κάβλα της στιγμής όπου οδηγεί σε μεγάλα λάθη.... Τα έχω κάνει και εγώ άλλωστε και σίγουρα θα τα ξανακάνω.... Βέβαια δὶς ἐξαμαρτεῖν ταὐτὸν οὐκ ἀνδρὸς σοφοῦ....

jmu

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Like
34
Πόντοι
0
τώρα αλήθεια ?????? σας αρέσει αυτή η γυναίκα ??? ξέρει μασάζ ,γαμιεται καλά ,αλλά εμφάνιση σαν τη θεία μου είναι την Ευτέρπη !!! βέβαια μόνο το πρόσωπο χαλί είναι(για εμάς τους παράξενους),από σώμα η θεία φυσάει .. και γυμνασμένη !!!
συγγνώμη, είμαι λίγο μπερδεμένος...για όσους την έχουν τιμησει, η νατάσα από XE, πόσο χρόνων είναι; από πρόσωπο είναι δρακουμέλ;

DopeAmazing

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2024
Like
36
Πόντοι
0
Κελλη Από Attica massage μου είπαν στο τηλ πως είναι «θερμή ‘ για κάτι στο τέλος .3 φορές ρντωσα
Αχχχχ βυζαρες η μιλφαρα

Μονικα,αντριαννα και μια κυρία ακόμα μου είπαν πως δεν είναι θερμές στο τέλος
60/1 ώρα και λογικά ότι έξτρα ζητήσει η κάθε κυρία .

Δεν έχω πάει ακόμα απλά εγραψα ότι μου είπαν από το τηλ .
Κλασικά άτομα θα έχουν πάρει κάτι και δεν θα λένε τπτ

Τελευταία τροποποίηση:

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
2.031
Πόντοι
441
Καταλαβαίνω και συμφωνώ... Επίσης καταλαβαίνω και την κάβλα της στιγμής όπου οδηγεί σε μεγάλα λάθη.... Τα έχω κάνει και εγώ άλλωστε και σίγουρα θα τα ξανακάνω.... Βέβαια δὶς ἐξαμαρτεῖν ταὐτὸν οὐκ ἀνδρὸς σοφοῦ....
Ποια καύλα της στιγμής ρε φίλε; Και εγώ έχω ανασύρει ναυάγια αλλά στις σούρες μου επάνω.. όχι συνειδητά..

jmu

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Like
34
Πόντοι
0
5. Ινα από fantasy (εχει ξανα αναφερθει). Μιλάει ασταμάτητα, σε βαθμό που σπάει μπάλες και χαλάει όλη την διάθεση γιατί λέει ασυναρτησίες. Φουλάρει.
6. Αγγελική από fantasy. Επιβεβαιώνω τα παραπάνω. Επίσης δεν το βουλώνει, αλλά ευχάριστο τυπάκι, καλύτερη απο την Ινα.
7. Ελένη από Αττικα. Πεντακάθαρη, μοσχομυριστή και ευχάριστη. Ρωσίδα με σπαστά Ελληνικά, επίσης φουλάρει.
8. Ζωη Silk: +30 για χέρι αλλά τζάμπα αν το παίξεις μόνος σου. Μένη ντυμένη. περίεργη φάση. Δεν ξέρω πώς επιβιώνει αυτό το γραφείο με 3 κορίτσια
9. Αλιονα Masaua: καλό μασάζ, οι φωτογραφίες είναι παλιότερες - βαλε +15 kg. Χέρι με +20. δεν ζήτησα περισσότερα
10. Ντιανα Deluxe: Milf που δηλώνει από την Κύπρο, με καλό μασάζ και καλοσυντηρημενη. πολυλογού. όπου σε πιάσει (Βολεύτηκε με 140 για full)
11. Κατερίνα Deluxe: από τα γειτονικά Βαλκάνια, την κόβω 25-27, όμορφο γυμνασμένο σώμα αν και λίγο πεσμένο στήθος, καλό μασάζ. Ο τιμοκατάλογος φτάνει τα 150 για μια πιστόλια, 120 για καλαμάκι που είναι πάντα με σκούφο.
12. Melita Joy: άνω του μετρίου μασάζ από αυτήν την 32χρονη μαμά με πολύ ευχάριστο πρόσωπο και αδύνατο σώμα. Μόνο χέρι και μένει ντυμένη - χωρίς τιμοκατάλογο. Έδωσα +30. έχει βολτάρει πολλά μαγαζιά - φαίνεται δεν την ζητάνε και πολύ λόγω περιορισμένων υπηρεσιών

Τελευταία τροποποίηση:

Lalito

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
375
Πόντοι
21
Δν θα σε γούσταρε.. κ στ πε για να μη τα δώσεις.

jamesRx8

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Τελικά για osmose αξίζει; Έχετε δοκιμάσει Νατασα κάνει έξτρα και πόσο πάει;

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!