Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

boudog

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Κριτικές
4
Like
1.256
Πόντοι
361
Κελλη Από Attica massage μου είπαν στο τηλ πως είναι «θερμή ‘ για κάτι στο τέλος .3 φορές ρντωσα
Αχχχχ βυζαρες η μιλφαρα

Μονικα,αντριαννα και μια κυρία ακόμα μου είπαν πως δεν είναι θερμές στο τέλος
60/1 ώρα και λογικά ότι έξτρα ζητήσει η κάθε κυρία .

Δεν έχω πάει ακόμα απλά εγραψα ότι μου είπαν από το τηλ .
Κλασικά άτομα θα έχουν πάρει κάτι και δεν θα λένε τπτ
Γιατί μπερδεύεις τους ανθρώπους;
Από Attica
Κέλλυ στα ΔΕΝ
Αντριάννα στα ΔΕΝ
Μόνικα φουλ

boudog

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Κριτικές
4
Like
1.256
Πόντοι
361
Αν την πήρες με λιγότερα πες την εμπειρία σου, πιθανά συμπερασματα δε μας κανουν
Κάθεται με πολύ λιγότερα. Όπου αρπάξει είναι. Έχουμε πήξει στην μετριότητα με τιμές γαλλικής βίζιτας.

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
12.893
Πόντοι
2.536
Λοιπόν για την Κλειώ θα πω ότι για πίπα, όχι κατι το ιδιαίτερο, παίρνει 200. Μη φανταστεί κανείς deepthroat κλπ. Απλά σε φτιάχνει. Για να το πάει φουλ υπολογίστε πάνω από 300. Γιατί τα 300 που της πρότεινα είπε είναι "πολύ λιγα".
300 ευρώ για την Κλειώ που βλέπω στο whatsapp; Ε όχι είπαμε.

paliatsos1

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2024
Like
104
Πόντοι
0
Κάθεται με πολύ λιγότερα. Όπου αρπάξει είναι. Έχουμε πήξει στην μετριότητα με τιμές γαλλικής βίζιτας.
Συνεχίζετε τις ανακρίβειες και θα πάει ο άλλος να την πάρει με πολύ λιγότερα και θα του πει 400. Ότι την πήρε κάποιος κάποτε με 130-150 δεν σημαίνει ότι τώρα το δίνει το ίδιο. Αν την πήρες πρόσφατα με λιγότερα μοιράσου την εμπειρία σου. Αλλά μάλλον δεν. Άστα φίλε αυτά αλλού δεν είμαστε χτεσινοι στο σάιτ, ξέρουμε τι παίζει.

froggy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2019
Κριτικές
6
Like
991
Πόντοι
361
Κατι παει στραβα… το ροστερ εχει μειωθει αρκετα. Αυτες που ειναι καλες ειναι δυσευρετες. Πχ Αναστασια μασαουα που εχει γραφτει πολλες φορες εδω, εγω δεν ειχα την τυχη να την βρω διαθεσιμη. Εχουν πεσει ολοι πανω της φαινεται. Τα υπολοιπα οι ιδιες και οι ιδιες.

Για την Στελλα απο ντελουξ διαβασα παραπανω οτι προχοραω περαν του φραπε! Εγω εχω παρει δυο φορες χωρις καμια υπονεια για το παραμικρό παραπάνω. Στο φραπε οντως μια χαρα η κοπελα. Οι υπολοιπες μου φαινονται ανακυκλωσιμες απο γραφειο σε γραφειο.

Το art ανεβαζει κατα καιρους κατι νεες αλλα απο οτι εχω καταλαβει ειναι στα δεν

Μηπως χαλασαμε εμεις την πιατσα; Η τα κοριτσια που ηταν πιο αματουρια βρηκαν αλλου δουλειες;; Περιεργο να μην υπαρχει καθολπυ νεο αιμα εκτος απο την Αναστασια

Τελος ενα hypno που εχει ξεφυτρωσει το εχει δοκιμασει κανεις;

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.780
Πόντοι
1.196
Λοιπόν για την Κλειώ θα πω ότι για πίπα, όχι κατι το ιδιαίτερο, παίρνει 200. Μη φανταστεί κανείς deepthroat κλπ. Απλά σε φτιάχνει. Για να το πάει φουλ υπολογίστε πάνω από 300. Γιατί τα 300 που της πρότεινα είπε είναι "πολύ λιγα".
Επιβεβαιώνω. 350ε για μπριζόλα. Προφάνως και όχι. Με 350ε κάνεις παρτουζα για μια ωρα με πολυ πιο ωραιες. Καπου ώπα.
Την κοπέλα δεν τη ξέρω, αλλά αν είναι γύρω στα 25 χρ./γύρω στα 58 κ./γύρω στο 1,75 εκ./με στήθος 3(C), με 2 μπριζόλες στα 60', θα τα έδινα τα 350€.

Elampra

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Απρ 2024
Κριτικές
17
Like
1.602
Πόντοι
1.071
Συνεχίζετε τις ανακρίβειες και θα πάει ο άλλος να την πάρει με πολύ λιγότερα και θα του πει 400. Ότι την πήρε κάποιος κάποτε με 130-150 δεν σημαίνει ότι τώρα το δίνει το ίδιο. Αν την πήρες πρόσφατα με λιγότερα μοιράσου την εμπειρία σου. Αλλά μάλλον δεν. Άστα φίλε αυτά αλλού δεν είμαστε χτεσινοι στο σάιτ, ξέρουμε τι παίζει.

Θα συμφωνήσω. Ένας λαγός αρκεί να τα δώσει μια φορά και μετά για να ξαναπέσουν στα 100-150ε πρεπει να φανε 20 ακυρα και να αδειάσουν οι τσέπες τους. Αν τις πετύχεις στα δύσκολα το δίνουν και με 90ε.

Την κοπέλα δεν τη ξέρω, αλλά αν είναι γύρω στα 25 χρ./γύρω στα 58 κ./γύρω στο 1,75 εκ./με στήθος 3(C), με 2 μπριζόλες στα 60', θα τα έδινα τα 350€.
Σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι αυτό όμως..οπότε καταλαβαίνεις την δυσαναλογία των απαιτήσεων. Αλλα ελεύθερη αγορά έχουμε οποιοι έχουν τα δίνουν.

Elampra

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Απρ 2024
Κριτικές
17
Like
1.602
Πόντοι
1.071
Κατι παει στραβα… το ροστερ εχει μειωθει αρκετα. Αυτες που ειναι καλες ειναι δυσευρετες. Πχ Αναστασια μασαουα που εχει γραφτει πολλες φορες εδω, εγω δεν ειχα την τυχη να την βρω διαθεσιμη. Εχουν πεσει ολοι πανω της φαινεται. Τα υπολοιπα οι ιδιες και οι ιδιες.

Για την Στελλα απο ντελουξ διαβασα παραπανω οτι προχοραω περαν του φραπε! Εγω εχω παρει δυο φορες χωρις καμια υπονεια για το παραμικρό παραπάνω. Στο φραπε οντως μια χαρα η κοπελα. Οι υπολοιπες μου φαινονται ανακυκλωσιμες απο γραφειο σε γραφειο.

Μηπως χαλασαμε εμεις την πιατσα; Η τα κοριτσια που ηταν πιο αματουρια βρηκαν αλλου δουλειες;; Περιεργο να μην υπαρχει καθολπυ νεο αιμα εκτος απο την Αναστασια

Οι καλές φτιάχνουν δικό τους κύκλο και πάνε μόνες τους χωρίς γραφεία. Στα μισά ραντεβού τους μένουν τα ίδια λεφτά. Αρα με μισή δουλειά, ίδια χρήματα. Αυτό εχω καταλάβει εγώ με αυτά που μου λένε.

Πέραν τουτου όμως η ποιότητα είναι όντως τραγική πλέον.

boudog

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Κριτικές
4
Like
1.256
Πόντοι
361
Φίλε που δεν είσαι και χθεσινός άκου : ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ όπως στα βιζιτάκια γραμμένα σε σελίδα.

Αμολάει ένα ποσό η κάθε μια και όπου τσιμπήσει ο καθένας. Την πήρα με πολύ λιγότερα ΤΕΛΟΣ. Το πιστεύεις οκ . Δεν το πιστεύεις δώσε 200-300€ . Δικό σου πρόβλημα. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν δίνω - να ξέρεις πως τα γραφεία παρακολουθούν και δεν θα κάψω δεύτερο προφίλ.

Θα μάθεις… θα πληρώσεις και θα μάθεις.

Τελευταία τροποποίηση:

boudog

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Κριτικές
4
Like
1.256
Πόντοι
361

boudog

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Κριτικές
4
Like
1.256
Πόντοι
361

Η Αναστασία δεν είναι καθόλου amateur. Μια χαρά ξέρει τι κάνει και κονομάει.

Απο Στέλλα και εγώ μόνο φραπέ.

Από art η γεματούλα, η καινούργια, ένα φραπέ τον κερνάει. Αλλά παραείναι γεματούλα.

Το hypno δεν το βρίσκω. Για στείλε link.

pravoslavlje

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα . Μασατζου που να προτείνεται για μασαζ σε ζευγάρια; Είτε στον χώρο τους είτε στο σπίτι

froggy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2019
Κριτικές
6
Like
991
Πόντοι
361
Η Αναστασία δεν είναι καθόλου amateur. Μια χαρά ξέρει τι κάνει και κονομάει.

Απο Στέλλα και εγώ μόνο φραπέ.

Από art η γεματούλα, η καινούργια, ένα φραπέ τον κερνάει. Αλλά παραείναι γεματούλα.

Το hypno δεν το βρίσκω. Για στείλε link.

boudog

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Κριτικές
4
Like
1.256
Πόντοι
361
Η τελευταία φωτογραφία που έχει ως Άννα, είναι η Αλεξάνδρα του massaua. Πολύ επεξεργασμένη, από κοντά δεν άξιζε.

Το γραφείο φαίνεται παρακλάδι.

elena_ath1

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2025
Like
477
Πόντοι
20
Οποιος κύριος θέλει να αράζει και να τον φροντίζουν με μασαζάκι ποδια γαμπες πλατη και γενικά να τον υπηρετούν οπως αλλιως επιθυμει με χαρά μου να βοηθησω

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
644
Πόντοι
81
Οι καλές φτιάχνουν δικό τους κύκλο και πάνε μόνες τους χωρίς γραφεία. Στα μισά ραντεβού τους μένουν τα ίδια λεφτά. Αρα με μισή δουλειά, ίδια χρήματα. Αυτό εχω καταλάβει εγώ με αυτά που μου λένε.

Πέραν τουτου όμως η ποιότητα είναι όντως τραγική πλέον.
ολες δουλευουν μονες τους παιδια εκει εχει παει το πράμα

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
644
Πόντοι
81

αυτα που ξεφυτρωνουν συνηθως ειναι κλώνοι γραφειων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom