παίδες εγω για 90 λέπτα μασάζ ειχα δώσει 100€ ,,, μετά ολα τα εξτρα που ζήτησα χρέωθηκαν αναλόγως και ηταν και πολύ ξεκάθαρα εξαρχης και είναι πολύ τιμιο εκ μερους της εγω με τα εξτρα που κανω φθάνω 180€ και πάντα το εχω αναφέρει ξανα παντα θα κανει και ενα δωράκι ( μια εξτρα εκτόνωση - θα κατσει λιγο παραπάνω .. παντα θα κανει σε εμενα τουλάχιστον το κατι παραπανω ) σχετικά με τις παροχές και τα αρπακτικά που ερχονται και σε πασαλίβουν και ζητανε 150αρια την θεωρώ ισως με κανα 2 ακομη περιπτώσεις την πιο τιμια επιλογή ... λεφτά για πέταμα δεν υπάρχουν και πρεπει να γίνουμε πολύ αυστηροί με αυτό παιδιαMόνο 130?
Εμένα με bj,handjob και rimjob μου είπε 200.
Φαντάζομαι μόνο πίπα σου πήρε?δεν έκανε κάτι άλλο?
Δεν την έχω συναντήσει κατα τα άλλα.απλά ρωτάω καλοπροαίρετα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)
Elampra
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.608
- Πόντοι
- 1.071
Οπως το ειπες και θα μεινω στο τελευταιο σκελος του να μεινουμε αυστηροι (οσο γινεται υπο προυποθεσεις καυλας σε ενα κρεββατι).παίδες εγω για 90 λέπτα μασάζ ειχα δώσει 100€ ,,, μετά ολα τα εξτρα που ζήτησα χρέωθηκαν αναλόγως και ηταν και πολύ ξεκάθαρα εξαρχης και είναι πολύ τιμιο εκ μερους της εγω με τα εξτρα που κανω φθάνω 180€ και πάντα το εχω αναφέρει ξανα παντα θα κανει και ενα δωράκι ( μια εξτρα εκτόνωση - θα κατσει λιγο παραπάνω .. παντα θα κανει σε εμενα τουλάχιστον το κατι παραπανω ) σχετικά με τις παροχές και τα αρπακτικά που ερχονται και σε πασαλίβουν και ζητανε 150αρια την θεωρώ ισως με κανα 2 ακομη περιπτώσεις την πιο τιμια επιλογή ... λεφτά για πέταμα δεν υπάρχουν και πρεπει να γίνουμε πολύ αυστηροί με αυτό παιδια
Γιατι οσο περναει ο καιρος οι απαιτησεις των κοριτσιων ανεβαινουν.
Εσύ αδερφέ τότε κάνεις υποχωρήσεις όταν έχεις σούρες.... Εγώ κάνω όποτε έχω κάβλες....Ποια καύλα της στιγμής ρε φίλε; Και εγώ έχω ανασύρει ναυάγια αλλά στις σούρες μου επάνω.. όχι συνειδητά..
Ισχύει....Εχει αποσυρθεί κατά κάποιον τροπο.παίζει μπάλα σε πολύ κλειστό κύκλο όταν έχει ανάγκη απο χρήματα.την είχα δει τη περίοδο των χριστουγέννων.
Και έχει ανάγκη αρκετά συχνά από χρήματα ...
Όσοι έχουν το τηλέφωνο της που δεν είναι και λίγοι το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό.
Ισχύει....
ΩΧ εαν ζηταει χρήμματα μυρίζει ουσίες η φαση
Συνέχεια δηλαδή… εγώ σου μιλάω για εξαίρεση και εσύ για κανόνα… ο κανόνας που ακολουθεις έχει καταστρέψει το κατ οίκον.. όσο εσύ κάνεις υποχωρήσεις (δεν το λέω σε εσένα προσωπικά) τα γραφεία θα φέρνουν σαύρες μεταμφιεσμένες Γ κατηγορίας call girls σε μασατζούδες και όχι κοπέλες της διπλανής πόρτας.Εσύ αδερφέ τότε κάνεις υποχωρήσεις όταν έχεις σούρες.... Εγώ κάνω όποτε έχω κάβλες....
100 τα 90' και 30 για bj. Ακριβώς ότι συμφωνήσαμε από πριν.Mόνο 130?
Jack_of_all_trades
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 441
- Πόντοι
- 280
Συνέχεια δηλαδή… εγώ σου μιλάω για εξαίρεση και εσύ για κανόνα… ο κανόνας που ακολουθεις έχει καταστρέψει το κατ οίκον.. όσο εσύ κάνεις υποχωρήσεις (δεν το λέω σε εσένα προσωπικά) τα γραφεία θα φέρνουν σαύρες μεταμφιεσμένες Γ κατηγορίας call girls σε μασατζούδες και όχι κοπέλες της διπλανής πόρτας.
Εχεις τα δίκια σου (κι εσύ και όλοι μας) αλλά πού να τα βρεις?
Θεωρητικά ναι ισχύει αυτό που λες. Όσο κάνουμε υποχωρήσεις τόσο περισσότερες φάπες θα τρώμε.
Το θέμα είναι ότι το κόστος της υποχώρησης σε σχέση με τις πιθανότητες να πιάσει τόπο η αντίσταση, είναι τεράστιο και δυσανάλογο.
Έχουν γραφτεί κατά καιρούς εδώ μέσα άπειρες θεωρίες για εμπάργκο, για αντίσταση, για να ακούμε το πάνω κεφάλι κι όχι το κάτω και δεν συμμαζεύεται.
Αφενός αυτό είναι απίστευτα δύσκολο, κι αφετέρου τα μέλη που είμαστε εδώ μέσα δεν ξέρω αν αποτελούμε έστω το 10% της αγοράς. Ακόμα κι αν όλοι μαζί κατεβαίναμε στους δρόμους με πλακάτ και δεν παίρναμε κοπέλες (μιλάω γενικά γιατί μεσες άκρες, όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, τα ίδια ισχύουν και στο Μασαζ και στα εσκορτιλίκια και γενικά) και απαιτούσαμε και κάναμε και ράναμε, δεν θα ίδρωνε ούτε το δεξί τους αρχίδι.
Έχω «βαρεθεί» να διαβάζω σε αρνητικές κριτικές σχόλια του τύπου «έπρεπε να τη διώξεις αφού δεν έμοιαζε με τις φωτό», «εφόσον δεν ξεκίνησε καλά το πράγμα, έπρεπε να τις δώσεις τα μισά και να φύγεις», και δεν συμμαζεύεται. Το πόσο εύκολο είναι να το κάνεις αυτό εκείνη τη στιγμή είναι άλλη υπόθεση. Όταν έχεις ακυρώσει άλλα πράγματα για να είσαι εκεί, όταν έχεις προετοιμαστεί ψυχολογικά, όταν έχεις καυλώσει στο φινάλε φινάλε, είναι πολύ δύσκολο να μπεις σε αυτή τη διαδικασία. Και το αν είναι σωστό ή όχι να υποβαλεις τον εαυτό σου σε βασανιστήρια, είναι κάτι το υποκειμενικό.
Είχα καλέσει κάποτε σε ένα γραφείο για μασάζ. Μου ήρθε μια τύπισσα θείτσα 50άρα, πολύ μέτριας προς κακής εμφάνισης. Μου έκανε μασάζ, άρχισε τα περάσματα πέριξ του καυλέουρα, σηκώθηκε η σημαία, μου λέει «Θες εκτόνωση? Είναι 20€».
Ήταν ωραία γκόμενα? Όχι
Θα έδινα ποτέ λεφτά για να την πηδήξω? Όχι
Αν την έβλεπα έξω θα την πήδαγα έστω στο τσάμπα? Όχι
Εκείνη την ώρα όμως μου είχε σηκωθεί, και ήξερα ότι με ένα 20αρικάκι θα απολάμβανα μια μαλακία από άλλο χέρι πέραν του δικού μου, θα πέταγα τα φλόκια μου και θα ξαλάφρωνα. Οπερ και εγενετο.
Την ξαναπήρα? Οχι. Δεν τρελάθηκα.
Αλλά όσο τρέλα μου φαινόταν κατόπιν εορτής το να την ξαναπάρω, άλλο τόσο τρέλα μου φαινόταν εκείνη τη στιγμή το να πω όχι για το 20αρικο και το χερογλύκανο.
Το να λέμε σε κάποιον που πάει να γαμήσει/γαμηθεί/πιπώσει/πιπωθεί/μαλακίσει/μαλακιστεί, να μην σκέφτεται με το κάτω κεφάλι, είναι σαν να λέμε σε κάποιον που ετοιμάζεται να πάει σε ένα εστιατόριο να φάει ή να παραγγείλει, να μην σκεφτεί με το στομάχι του αλλά με το μυαλό του.
Εάν αυτό ήταν εφικτό, τότε θα είχαν κλείσει τα 9/10 εστιατόρια και δεν θα υπήρχε η μάστιγα της παχυσαρκίας να θερίζει κόσμο.
Τα γραφεία θα συνεχίζουν να φέρνουν ο,τι βρουν και να το πλασάρουν για χρυσάφι (είτε αυτό λέγεται φόλες λατίνες, είτε call girls Γ κατηγορίας που τις πλασάρουν για μασατζούδες), γιατί πλέον τα κορίτσια της διπλανής πόρτας και τα θεόμουνα και τέλος πάντων όσες αξίζουν εμφανισιακά, έχουν άπειρους άλλους τρόπους να χεστούν στο τάληρο από το να βροντάνε τις ψωλές μας.
Ευτυχώς για εμάς δεν ισχύει πάντα αυτό. Και σαφώς υπάρχουν κοπέλες που αξίζουν και και και. Αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη, αυτό δεν έχει να κάνει με το αν ο Μπάμπης έδιωξε τη Σούλα που την πήρε για CG και δεν έμοιαζε στις φωτό, ή αν ο Τάκης έδιωξε τη Ρούλα που την πήρε για μασατζού και του βγήκε πλύστρα.
Vyzouvios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 10
- Like
- 574
- Πόντοι
- 310
Μιας και είδα ότι αναφέρθηκε η Τεα και δεν πρόλαβα να γράψω την εμπειρία μου γιατι έπεσε το thread της λίγες μέρες μετά την συνάντηση , θα πω ότι γενικά ήταν καλή εμπειρία , η γυναίκα παρά το οτι έχει τα χρονάκια της Ξεχειλίζει από καυλα και ερωτισμό , έχει βυζαρες και κάνει τίμιο μασάζ ΑΛΛΑ πολύ μπλα μπλα ρε παιδάκι μου . Εντάξει είπαμε καλό είναι που είναι επικοινωνιακή σπάει τον πάγο κτλ . αλλά η τυπισσα σταμάταγε να μιλάει μόνο όταν ήταν «μπουκωμένη» δεν έβαλε γλώσσα μέσα της . Χαχαχαχ
Παρόλα αυτά είναι και γαμω τα παιδιά εγώ θα ξανά πάω λογικά μαζί της !
Παρόλα αυτά είναι και γαμω τα παιδιά εγώ θα ξανά πάω λογικά μαζί της !
Ας εστελνες πμ να σου πω, αλλα διαλεξες να με κραξεις.Δεν αμφισβητώ ότι την πήρες με λιγότερο αμφισβητώ ότι το έκανες πρόσφατα.
Όταν λες δε θες να την κάψεις τι εννοείς? Γιατί ήδη έχεις πει τι κάνει ήδη έχεις πει ότι το κάνει με πολύ λιγότερα χωρίς να αναφέρεσαι σε πόσο. Και ήδη έχουν πει αλλοι ότι ζητάει περισσότερα.
Γράφοντας λοιπόν ότι την πήρα 2 μήνες πριν με χχχ ποσό που ακριβώς την καις.
Αν δεν ήθελες να την κάψεις όπως λες δε θα πεταγοσουν με ανακρίβειες.
Άσε ρε μεγάλε. Αυτοί που είναι εδώ μέσα για να λένε αλήθειες φαίνονται. Παραμυθακο
Βρεστα μονος σου
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.944
- Πόντοι
- 4.365
Η γραφεις κατι δημοσια η το λες πριβε στα φιλαρακια σου και δε λες δημοσια τιποτα.Αυτα τα πουστικα που λες να σου στελνουν πμ για να δωσεις τα ινφο σου ειναι για γελια.Η κοπελα απ το πρωτο ραντεβου λεει δεν κανει και γελαγε χθες με τα παπατζιλικια σου.Δεν έκαψα καμία, μόνη της τα λέει απο το πρώτο ραντεβού αν θελει, αλλά μάλλον είσαι αμπαλος.
Θες το νούμερο δημόσια βρε νούμερο ?? ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ
Ας έστελνες πμ να στο έλεγα όπως έκανα με άλλους αντί να βγάλεις αχρείαστη κακιά.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑ
Αντε γεια παπατζακο
Και εγω γελαω με τα δικα σου κ τις βρισιες, φουκαρα σε γλεντανε κ αντι νε με ρωτησεις με κραζεις, ΑΣ προσεχες !’Η γραφεις κατι δημοσια η το λες πριβε στα φιλαρακια σου και δε λες δημοσια τιποτα.Αυτα τα πουστικα που λες να σου στελνουν πμ για να δωσεις τα ινφο σου ειναι για γελια.Η κοπελα απ το πρωτο ραντεβου λεει δεν κανει και γελαγε χθες με τα παπατζιλικια σου.
Αντε γεια παπατζακο
Τι περιμενες να σου πει ετσι χυμα, ξερεις εγω πως επαιξα μπαλα;;;
Με ρωτησες ;;
Ζημια εκανες σε πολλους με τις βλακειες σου, χαζουλη…
boudog
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.262
- Πόντοι
- 361
Συγνώμη αλλά το παραπάνω ήταν για ´μεναΑς εστελνες πμ να σου πω, αλλα διαλεξες να με κραξεις.
Βρεστα μονος σου

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για ποιαν λέτε;Η γραφεις κατι δημοσια η το λες πριβε στα φιλαρακια σου και δε λες δημοσια τιποτα.Αυτα τα πουστικα που λες να σου στελνουν πμ για να δωσεις τα ινφο σου ειναι για γελια.Η κοπελα απ το πρωτο ραντεβου λεει δεν κανει και γελαγε χθες με τα παπατζιλικια σου.
Αντε γεια παπατζακο
gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.182
- Πόντοι
- 96
μια χαρα τα λες! οτι αρπαξει η μαουνα ..Mόνο 130?
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.944
- Πόντοι
- 4.365
ελα καληνυχτα παπατζακο ειπαμεΚαι εγω γελαω με τα δικα σου κ τις βρισιες, φουκαρα σε γλεντανε κ αντι νε με ρωτησεις με κραζεις, ΑΣ προσεχες !’
Τι περιμενες να σου πει ετσι χυμα, ξερεις εγω πως επαιξα μπαλα;;;
Με ρωτησες ;;
Ζημια εκανες σε πολλους με τις βλακειες σου, χαζουλη…
Αντε γειααα
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.496
- Πόντοι
- 201
το τηλεφωνο της Χρυσης θα το ηθελα κι εγω σε προσωπικο μηνυμα βεβαια οποιος το εχει,ευχαριστωΙσχύει....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις