Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
644
Πόντοι
81
Mόνο 130?
Εμένα με bj,handjob και rimjob μου είπε 200.
Φαντάζομαι μόνο πίπα σου πήρε?δεν έκανε κάτι άλλο?
Δεν την έχω συναντήσει κατα τα άλλα.απλά ρωτάω καλοπροαίρετα
παίδες εγω για 90 λέπτα μασάζ ειχα δώσει 100€ ,,, μετά ολα τα εξτρα που ζήτησα χρέωθηκαν αναλόγως και ηταν και πολύ ξεκάθαρα εξαρχης και είναι πολύ τιμιο εκ μερους της εγω με τα εξτρα που κανω φθάνω 180€ και πάντα το εχω αναφέρει ξανα παντα θα κανει και ενα δωράκι ( μια εξτρα εκτόνωση - θα κατσει λιγο παραπάνω .. παντα θα κανει σε εμενα τουλάχιστον το κατι παραπανω ) σχετικά με τις παροχές και τα αρπακτικά που ερχονται και σε πασαλίβουν και ζητανε 150αρια την θεωρώ ισως με κανα 2 ακομη περιπτώσεις την πιο τιμια επιλογή ... λεφτά για πέταμα δεν υπάρχουν και πρεπει να γίνουμε πολύ αυστηροί με αυτό παιδια

Elampra

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Απρ 2024
Κριτικές
17
Like
1.608
Πόντοι
1.071
παίδες εγω για 90 λέπτα μασάζ ειχα δώσει 100€ ,,, μετά ολα τα εξτρα που ζήτησα χρέωθηκαν αναλόγως και ηταν και πολύ ξεκάθαρα εξαρχης και είναι πολύ τιμιο εκ μερους της εγω με τα εξτρα που κανω φθάνω 180€ και πάντα το εχω αναφέρει ξανα παντα θα κανει και ενα δωράκι ( μια εξτρα εκτόνωση - θα κατσει λιγο παραπάνω .. παντα θα κανει σε εμενα τουλάχιστον το κατι παραπανω ) σχετικά με τις παροχές και τα αρπακτικά που ερχονται και σε πασαλίβουν και ζητανε 150αρια την θεωρώ ισως με κανα 2 ακομη περιπτώσεις την πιο τιμια επιλογή ... λεφτά για πέταμα δεν υπάρχουν και πρεπει να γίνουμε πολύ αυστηροί με αυτό παιδια
Οπως το ειπες και θα μεινω στο τελευταιο σκελος του να μεινουμε αυστηροι (οσο γινεται υπο προυποθεσεις καυλας σε ενα κρεββατι).

Γιατι οσο περναει ο καιρος οι απαιτησεις των κοριτσιων ανεβαινουν.

pwe401rg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
5
Like
614
Πόντοι
301
Ποια καύλα της στιγμής ρε φίλε; Και εγώ έχω ανασύρει ναυάγια αλλά στις σούρες μου επάνω.. όχι συνειδητά..
Εσύ αδερφέ τότε κάνεις υποχωρήσεις όταν έχεις σούρες.... Εγώ κάνω όποτε έχω κάβλες....

dm_pap

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Like
337
Πόντοι
21
Εχει αποσυρθεί κατά κάποιον τροπο.παίζει μπάλα σε πολύ κλειστό κύκλο όταν έχει ανάγκη απο χρήματα.την είχα δει τη περίοδο των χριστουγέννων.
Ισχύει....
Και έχει ανάγκη αρκετά συχνά από χρήματα ...
Όσοι έχουν το τηλέφωνο της που δεν είναι και λίγοι το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό.

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
644
Πόντοι
81
Ισχύει....

ΩΧ εαν ζηταει χρήμματα μυρίζει ουσίες η φαση

amateur30

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2023
Κριτικές
2
Like
74
Πόντοι
0
Ρε μυσσες η τεα ποσο χρονων ειναι;
μαν είναι 50+ δεν θα την προτιμούσα σαν πιο νέος. Ευχαριστώ

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
2.031
Πόντοι
441
Εσύ αδερφέ τότε κάνεις υποχωρήσεις όταν έχεις σούρες.... Εγώ κάνω όποτε έχω κάβλες....
Συνέχεια δηλαδή… εγώ σου μιλάω για εξαίρεση και εσύ για κανόνα… ο κανόνας που ακολουθεις έχει καταστρέψει το κατ οίκον.. όσο εσύ κάνεις υποχωρήσεις (δεν το λέω σε εσένα προσωπικά) τα γραφεία θα φέρνουν σαύρες μεταμφιεσμένες Γ κατηγορίας call girls σε μασατζούδες και όχι κοπέλες της διπλανής πόρτας.

greek0588

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Like
398
Πόντοι
21
Mόνο 130?
100 τα 90' και 30 για bj. Ακριβώς ότι συμφωνήσαμε από πριν.

Jack_of_all_trades

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2019
Κριτικές
2
Like
441
Πόντοι
280
Συνέχεια δηλαδή… εγώ σου μιλάω για εξαίρεση και εσύ για κανόνα… ο κανόνας που ακολουθεις έχει καταστρέψει το κατ οίκον.. όσο εσύ κάνεις υποχωρήσεις (δεν το λέω σε εσένα προσωπικά) τα γραφεία θα φέρνουν σαύρες μεταμφιεσμένες Γ κατηγορίας call girls σε μασατζούδες και όχι κοπέλες της διπλανής πόρτας.

Εχεις τα δίκια σου (κι εσύ και όλοι μας) αλλά πού να τα βρεις?

Θεωρητικά ναι ισχύει αυτό που λες. Όσο κάνουμε υποχωρήσεις τόσο περισσότερες φάπες θα τρώμε.

Το θέμα είναι ότι το κόστος της υποχώρησης σε σχέση με τις πιθανότητες να πιάσει τόπο η αντίσταση, είναι τεράστιο και δυσανάλογο.

Έχουν γραφτεί κατά καιρούς εδώ μέσα άπειρες θεωρίες για εμπάργκο, για αντίσταση, για να ακούμε το πάνω κεφάλι κι όχι το κάτω και δεν συμμαζεύεται.

Αφενός αυτό είναι απίστευτα δύσκολο, κι αφετέρου τα μέλη που είμαστε εδώ μέσα δεν ξέρω αν αποτελούμε έστω το 10% της αγοράς. Ακόμα κι αν όλοι μαζί κατεβαίναμε στους δρόμους με πλακάτ και δεν παίρναμε κοπέλες (μιλάω γενικά γιατί μεσες άκρες, όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, τα ίδια ισχύουν και στο Μασαζ και στα εσκορτιλίκια και γενικά) και απαιτούσαμε και κάναμε και ράναμε, δεν θα ίδρωνε ούτε το δεξί τους αρχίδι.

Έχω «βαρεθεί» να διαβάζω σε αρνητικές κριτικές σχόλια του τύπου «έπρεπε να τη διώξεις αφού δεν έμοιαζε με τις φωτό», «εφόσον δεν ξεκίνησε καλά το πράγμα, έπρεπε να τις δώσεις τα μισά και να φύγεις», και δεν συμμαζεύεται. Το πόσο εύκολο είναι να το κάνεις αυτό εκείνη τη στιγμή είναι άλλη υπόθεση. Όταν έχεις ακυρώσει άλλα πράγματα για να είσαι εκεί, όταν έχεις προετοιμαστεί ψυχολογικά, όταν έχεις καυλώσει στο φινάλε φινάλε, είναι πολύ δύσκολο να μπεις σε αυτή τη διαδικασία. Και το αν είναι σωστό ή όχι να υποβαλεις τον εαυτό σου σε βασανιστήρια, είναι κάτι το υποκειμενικό.

Είχα καλέσει κάποτε σε ένα γραφείο για μασάζ. Μου ήρθε μια τύπισσα θείτσα 50άρα, πολύ μέτριας προς κακής εμφάνισης. Μου έκανε μασάζ, άρχισε τα περάσματα πέριξ του καυλέουρα, σηκώθηκε η σημαία, μου λέει «Θες εκτόνωση? Είναι 20€».

Ήταν ωραία γκόμενα? Όχι
Θα έδινα ποτέ λεφτά για να την πηδήξω? Όχι
Αν την έβλεπα έξω θα την πήδαγα έστω στο τσάμπα? Όχι

Εκείνη την ώρα όμως μου είχε σηκωθεί, και ήξερα ότι με ένα 20αρικάκι θα απολάμβανα μια μαλακία από άλλο χέρι πέραν του δικού μου, θα πέταγα τα φλόκια μου και θα ξαλάφρωνα. Οπερ και εγενετο.

Την ξαναπήρα? Οχι. Δεν τρελάθηκα.
Αλλά όσο τρέλα μου φαινόταν κατόπιν εορτής το να την ξαναπάρω, άλλο τόσο τρέλα μου φαινόταν εκείνη τη στιγμή το να πω όχι για το 20αρικο και το χερογλύκανο.

Το να λέμε σε κάποιον που πάει να γαμήσει/γαμηθεί/πιπώσει/πιπωθεί/μαλακίσει/μαλακιστεί, να μην σκέφτεται με το κάτω κεφάλι, είναι σαν να λέμε σε κάποιον που ετοιμάζεται να πάει σε ένα εστιατόριο να φάει ή να παραγγείλει, να μην σκεφτεί με το στομάχι του αλλά με το μυαλό του.

Εάν αυτό ήταν εφικτό, τότε θα είχαν κλείσει τα 9/10 εστιατόρια και δεν θα υπήρχε η μάστιγα της παχυσαρκίας να θερίζει κόσμο.

Τα γραφεία θα συνεχίζουν να φέρνουν ο,τι βρουν και να το πλασάρουν για χρυσάφι (είτε αυτό λέγεται φόλες λατίνες, είτε call girls Γ κατηγορίας που τις πλασάρουν για μασατζούδες), γιατί πλέον τα κορίτσια της διπλανής πόρτας και τα θεόμουνα και τέλος πάντων όσες αξίζουν εμφανισιακά, έχουν άπειρους άλλους τρόπους να χεστούν στο τάληρο από το να βροντάνε τις ψωλές μας.

Ευτυχώς για εμάς δεν ισχύει πάντα αυτό. Και σαφώς υπάρχουν κοπέλες που αξίζουν και και και. Αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη, αυτό δεν έχει να κάνει με το αν ο Μπάμπης έδιωξε τη Σούλα που την πήρε για CG και δεν έμοιαζε στις φωτό, ή αν ο Τάκης έδιωξε τη Ρούλα που την πήρε για μασατζού και του βγήκε πλύστρα.

Vyzouvios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2023
Κριτικές
10
Like
574
Πόντοι
310
Μιας και είδα ότι αναφέρθηκε η Τεα και δεν πρόλαβα να γράψω την εμπειρία μου γιατι έπεσε το thread της λίγες μέρες μετά την συνάντηση , θα πω ότι γενικά ήταν καλή εμπειρία , η γυναίκα παρά το οτι έχει τα χρονάκια της Ξεχειλίζει από καυλα και ερωτισμό , έχει βυζαρες και κάνει τίμιο μασάζ ΑΛΛΑ πολύ μπλα μπλα ρε παιδάκι μου . Εντάξει είπαμε καλό είναι που είναι επικοινωνιακή σπάει τον πάγο κτλ . αλλά η τυπισσα σταμάταγε να μιλάει μόνο όταν ήταν «μπουκωμένη» δεν έβαλε γλώσσα μέσα της . Χαχαχαχ
Παρόλα αυτά είναι και γαμω τα παιδιά εγώ θα ξανά πάω λογικά μαζί της !

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
393
Πόντοι
3.245
Δεν αμφισβητώ ότι την πήρες με λιγότερο αμφισβητώ ότι το έκανες πρόσφατα.

Όταν λες δε θες να την κάψεις τι εννοείς? Γιατί ήδη έχεις πει τι κάνει ήδη έχεις πει ότι το κάνει με πολύ λιγότερα χωρίς να αναφέρεσαι σε πόσο. Και ήδη έχουν πει αλλοι ότι ζητάει περισσότερα.

Γράφοντας λοιπόν ότι την πήρα 2 μήνες πριν με χχχ ποσό που ακριβώς την καις.
Αν δεν ήθελες να την κάψεις όπως λες δε θα πεταγοσουν με ανακρίβειες.

Άσε ρε μεγάλε. Αυτοί που είναι εδώ μέσα για να λένε αλήθειες φαίνονται. Παραμυθακο
Ας εστελνες πμ να σου πω, αλλα διαλεξες να με κραξεις.
Βρεστα μονος σου

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
20
Like
3.944
Πόντοι
4.365
Δεν έκαψα καμία, μόνη της τα λέει απο το πρώτο ραντεβού αν θελει, αλλά μάλλον είσαι αμπαλος.
Θες το νούμερο δημόσια βρε νούμερο ?? ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ
Ας έστελνες πμ να στο έλεγα όπως έκανα με άλλους αντί να βγάλεις αχρείαστη κακιά.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑ
Η γραφεις κατι δημοσια η το λες πριβε στα φιλαρακια σου και δε λες δημοσια τιποτα.Αυτα τα πουστικα που λες να σου στελνουν πμ για να δωσεις τα ινφο σου ειναι για γελια.Η κοπελα απ το πρωτο ραντεβου λεει δεν κανει και γελαγε χθες με τα παπατζιλικια σου.
Αντε γεια παπατζακο

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
393
Πόντοι
3.245
Η γραφεις κατι δημοσια η το λες πριβε στα φιλαρακια σου και δε λες δημοσια τιποτα.Αυτα τα πουστικα που λες να σου στελνουν πμ για να δωσεις τα ινφο σου ειναι για γελια.Η κοπελα απ το πρωτο ραντεβου λεει δεν κανει και γελαγε χθες με τα παπατζιλικια σου.
Αντε γεια παπατζακο
Και εγω γελαω με τα δικα σου κ τις βρισιες, φουκαρα σε γλεντανε κ αντι νε με ρωτησεις με κραζεις, ΑΣ προσεχες !’
Τι περιμενες να σου πει ετσι χυμα, ξερεις εγω πως επαιξα μπαλα;;;
Με ρωτησες ;;
Ζημια εκανες σε πολλους με τις βλακειες σου, χαζουλη…

• Χαχα
Αντιδράσεις: MrEco

boudog

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Κριτικές
4
Like
1.262
Πόντοι
361
Ας εστελνες πμ να σου πω, αλλα διαλεξες να με κραξεις.
Βρεστα μονος σου
Συγνώμη αλλά το παραπάνω ήταν για ´μενα :rockon::confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αντε γεια παπατζακο
Για ποιαν λέτε;

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.182
Πόντοι
96
Mόνο 130?
μια χαρα τα λες! οτι αρπαξει η μαουνα ..

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
20
Like
3.944
Πόντοι
4.365
Και εγω γελαω με τα δικα σου κ τις βρισιες, φουκαρα σε γλεντανε κ αντι νε με ρωτησεις με κραζεις, ΑΣ προσεχες !’
Τι περιμενες να σου πει ετσι χυμα, ξερεις εγω πως επαιξα μπαλα;;;
Με ρωτησες ;;
Ζημια εκανες σε πολλους με τις βλακειες σου, χαζουλη…
ελα καληνυχτα παπατζακο ειπαμε
Αντε γειααα

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.496
Πόντοι
201
Ισχύει....
το τηλεφωνο της Χρυσης θα το ηθελα κι εγω σε προσωπικο μηνυμα βεβαια οποιος το εχει,ευχαριστω

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.155
Πόντοι
736
ποτε δεν καταλαβα γιατι εκανε τοσο παταγο αυτη η κοπελα αλλα τελος παντων, γουστα ειναι αυτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom