Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

dm_pap

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Like
337
Πόντοι
21
ποτε δεν καταλαβα γιατι εκανε τοσο παταγο αυτη η κοπελα αλλα τελος παντων, γουστα ειναι αυτα
Εάν εννοείς η Χρυσή γιατί απλά πηδιόταν με λίγα...
Κάποιες φορές μάλιστα μπορεί να σου έλεγε και "δίνεις οτι επιθυμείς"....
Για μια σχετικά εμφανίσιμη κοπέλα ,μικρής ηλικίας ασυνήθιστο...
Ένιωθες ότι δεν σε κοροϊδεύει,σου έδινε την αίσθηση ότι το προσφέρει μόνο σε εσένα..
Μαλακίες του κώλου...

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.155
Πόντοι
736
ισως να επαιζε αυτο που λες αλλα εγω μια φορα που τη ειχα δει δεν ηταν κατι που θα θυμαμαι, βασικα θυμαμαι ενα αισθημα βιασυνης που ειχε και οτι το σεξ μαζι της δεν ηταν ευχαριστο, σα να μην ηθελε να στηθει καλα η καπως ετσι, πανε και 3,4 χρονια που την ειχα δει

natura

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Κριτικές
10
Like
542
Πόντοι
290
Στο your massage ποια μου προτείνετε για καλό χαλαρωτικό μασάζ και φραπεδιά περιποιημένη;

gordo13

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2025
Like
14
Πόντοι
0
Εάν εννοείς η Χρυσή γιατί απλά πηδιόταν με λίγα...
Κάποιες φορές μάλιστα μπορεί να σου έλεγε και "δίνεις οτι επιθυμείς"....
Για μια σχετικά εμφανίσιμη κοπέλα ,μικρής ηλικίας ασυνήθιστο...
Ένιωθες ότι δεν σε κοροϊδεύει,σου έδινε την αίσθηση ότι το προσφέρει μόνο σε εσένα..
Μαλακίες του κώλου...
Σε όλα τα μασαζ οταν προχωράμε εχουμε την ίδια ψευδαίσθηση όλοι μας ότι μόνο σε μένα τα κάνει...αυτή είναι η αλήθεια.κακά τα ψέμματα.
Ισχυει για τη Χρυσή οταν ηταν στο βιπ ελεγε αφησε οτι θέλεις..ηταν τότε με Αριάδνη τα αστέρια του βιπ.
Κατ εμέ κάνει καλό μασάζ κ το β μέρος το πάει πολύ καλά κ είναι εκεί μαζί σου...κ θέατρο να παίζει , έ τότε ειναι καλή ηθοποιός ...όπως κ όλα τα κορίτσια άλλωστε..
Προσωπικά όταν βρισκόμαστε περνάω καλά μαζί της .

Και επίσης το γράφω κ δημόσια οτι δε θέλει νέους πελάτες.ειναι ανένδοτη.οπως εχω γράψει τις προάλλες προφανώς εχει κρατήσει κάποιους που ήθελε αυτή κ έτσι δουλεύει.

Τελευταία τροποποίηση:

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
130
Like
23.519
Πόντοι
29.667
Νατασα Μονρόε επίσκεψη στην θεία εμφάνιση σαν να γαμας την γειτόνισα σου υπηρεσίες αρκετά καλές πίπα βαθειά γαμησι και άδειασμα στο στόμα της ψωλο θείας
Που την βρίσκουμε την θεία;;;

pwe401rg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
5
Like
614
Πόντοι
301
Εχεις τα δίκια σου (κι εσύ και όλοι μας) αλλά πού να τα βρεις?

Θεωρητικά ναι ισχύει αυτό που λες. Όσο κάνουμε υποχωρήσεις τόσο περισσότερες φάπες θα τρώμε.

Το θέμα είναι ότι το κόστος της υποχώρησης σε σχέση με τις πιθανότητες να πιάσει τόπο η αντίσταση, είναι τεράστιο και δυσανάλογο.

Έχουν γραφτεί κατά καιρούς εδώ μέσα άπειρες θεωρίες για εμπάργκο, για αντίσταση, για να ακούμε το πάνω κεφάλι κι όχι το κάτω και δεν συμμαζεύεται.

Αφενός αυτό είναι απίστευτα δύσκολο, κι αφετέρου τα μέλη που είμαστε εδώ μέσα δεν ξέρω αν αποτελούμε έστω το 10% της αγοράς. Ακόμα κι αν όλοι μαζί κατεβαίναμε στους δρόμους με πλακάτ και δεν παίρναμε κοπέλες (μιλάω γενικά γιατί μεσες άκρες, όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, τα ίδια ισχύουν και στο Μασαζ και στα εσκορτιλίκια και γενικά) και απαιτούσαμε και κάναμε και ράναμε, δεν θα ίδρωνε ούτε το δεξί τους αρχίδι.

Έχω «βαρεθεί» να διαβάζω σε αρνητικές κριτικές σχόλια του τύπου «έπρεπε να τη διώξεις αφού δεν έμοιαζε με τις φωτό», «εφόσον δεν ξεκίνησε καλά το πράγμα, έπρεπε να τις δώσεις τα μισά και να φύγεις», και δεν συμμαζεύεται. Το πόσο εύκολο είναι να το κάνεις αυτό εκείνη τη στιγμή είναι άλλη υπόθεση. Όταν έχεις ακυρώσει άλλα πράγματα για να είσαι εκεί, όταν έχεις προετοιμαστεί ψυχολογικά, όταν έχεις καυλώσει στο φινάλε φινάλε, είναι πολύ δύσκολο να μπεις σε αυτή τη διαδικασία. Και το αν είναι σωστό ή όχι να υποβαλεις τον εαυτό σου σε βασανιστήρια, είναι κάτι το υποκειμενικό.

Είχα καλέσει κάποτε σε ένα γραφείο για μασάζ. Μου ήρθε μια τύπισσα θείτσα 50άρα, πολύ μέτριας προς κακής εμφάνισης. Μου έκανε μασάζ, άρχισε τα περάσματα πέριξ του καυλέουρα, σηκώθηκε η σημαία, μου λέει «Θες εκτόνωση? Είναι 20€».

Ήταν ωραία γκόμενα? Όχι
Θα έδινα ποτέ λεφτά για να την πηδήξω? Όχι
Αν την έβλεπα έξω θα την πήδαγα έστω στο τσάμπα? Όχι

Εκείνη την ώρα όμως μου είχε σηκωθεί, και ήξερα ότι με ένα 20αρικάκι θα απολάμβανα μια μαλακία από άλλο χέρι πέραν του δικού μου, θα πέταγα τα φλόκια μου και θα ξαλάφρωνα. Οπερ και εγενετο.

Την ξαναπήρα? Οχι. Δεν τρελάθηκα.
Αλλά όσο τρέλα μου φαινόταν κατόπιν εορτής το να την ξαναπάρω, άλλο τόσο τρέλα μου φαινόταν εκείνη τη στιγμή το να πω όχι για το 20αρικο και το χερογλύκανο.

Το να λέμε σε κάποιον που πάει να γαμήσει/γαμηθεί/πιπώσει/πιπωθεί/μαλακίσει/μαλακιστεί, να μην σκέφτεται με το κάτω κεφάλι, είναι σαν να λέμε σε κάποιον που ετοιμάζεται να πάει σε ένα εστιατόριο να φάει ή να παραγγείλει, να μην σκεφτεί με το στομάχι του αλλά με το μυαλό του.

Εάν αυτό ήταν εφικτό, τότε θα είχαν κλείσει τα 9/10 εστιατόρια και δεν θα υπήρχε η μάστιγα της παχυσαρκίας να θερίζει κόσμο.

Τα γραφεία θα συνεχίζουν να φέρνουν ο,τι βρουν και να το πλασάρουν για χρυσάφι (είτε αυτό λέγεται φόλες λατίνες, είτε call girls Γ κατηγορίας που τις πλασάρουν για μασατζούδες), γιατί πλέον τα κορίτσια της διπλανής πόρτας και τα θεόμουνα και τέλος πάντων όσες αξίζουν εμφανισιακά, έχουν άπειρους άλλους τρόπους να χεστούν στο τάληρο από το να βροντάνε τις ψωλές μας.

Ευτυχώς για εμάς δεν ισχύει πάντα αυτό. Και σαφώς υπάρχουν κοπέλες που αξίζουν και και και. Αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη, αυτό δεν έχει να κάνει με το αν ο Μπάμπης έδιωξε τη Σούλα που την πήρε για CG και δεν έμοιαζε στις φωτό, ή αν ο Τάκης έδιωξε τη Ρούλα που την πήρε για μασατζού και του βγήκε πλύστρα.
Ακριβώς αυτό...

baddick

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
182
Πόντοι
1
Ισχύει....
Και έχει ανάγκη αρκετά συχνά από χρήματα ...
Όσοι έχουν το τηλέφωνο της που δεν είναι και λίγοι το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό.
Εγώ μια φορά που της είχα στείλει πέρυσι μου είχε πει ότι το έχει σταματήσει το άθλημα τελείως .... Που την έβλεπα παλιά συχνά εκτός του vip

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456
Εγώ μια φορά που της είχα στείλει πέρυσι μου είχε πει ότι το έχει σταματήσει το άθλημα τελείως .... Που την έβλεπα παλιά συχνά εκτός του vip
Το παίζει καθαρά ενεργειακή θεραπεύτρια και δεν δέχεται happy end τουλαχ έτσι είπε σ εμένα.
Ραντεβού δέχεται κανονικά αλλά δεν το προχώρησα για σκέτο μασάζ

baddick

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
182
Πόντοι
1
Το παίζει καθαρά ενεργειακή θεραπεύτρια και δεν δέχεται happy end τουλαχ έτσι είπε σ εμένα.
Για σκέτο μασάζ έχω δει που είχε κάπου αγγελία νομίζω xe για μασάζ με +++ εννοώ εγώ
Στην αγγελία που είχε τελευταία νομίζω έγραφε για Κορυδαλλό Νίκαια ότι είχε καλύτερη τιμή την ώρα

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456
Εμένα μου πρότεινε hotel προς το Μοσχάτο
Δεν ξέρω αν κάνει και τι κάνει
Αν θελήσω κάποιο κασκαντέριλικι θα το κάνω

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.224
Πόντοι
456
Aν θέλει κάποιος συναγωνιστής ας μου περάσει σε π.μ το τηλέφωνό της ,την έχω απωθημένο από τότε που μου την πρότεινε η κυρα-Χρύσα αλλά εγώ δεν δέχθηκα!

stavrosp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
231
Πόντοι
20
Και εγώ θα ήθελα το νέο τηλέφωνο της χρυσής όποιος θέλει με ΠΜ

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
27.905
Πόντοι
26.236
Η <<χρυση >>ούτε για μπρούντζινη δε κανει . Απορω τι πάθατε με την υπερεκτιμημένη θείτσα .

boudog

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Κριτικές
4
Like
1.215
Πόντοι
361
Ναι, σαν την άλλη που ενώ φραπέδιαζε μου έλεγε «ενεργοποιώ τα τσάκρα σου τώρα».

Και το αστείο είναι πως το εννοούσε.

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
1.006
Πόντοι
206
Ναι, σαν την άλλη που ενώ φραπέδιαζε μου έλεγε «ενεργοποιώ τα τσάκρα σου τώρα».

Και το αστείο είναι πως το εννοούσε.
Της τα πέταξες στη μούρη τα τσακρα σου????? Χαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom