Άσε ρε... ΔΕΝ τσιμπάω, σκαστα να μάθεις !!
Αλλιως ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ τις "ΔΕΝ" κ λέγε μλκς για μενα, δε δίνω δεκάρα, δε θα σε βρίσω εγώ, ίσα-ισα γελάω τώρα που σου γράφω, στα αλήθεια, ΚΛΑΙΩ

))
Για όσες δεν τα σκας είτε για φλεξ είτε για επαναλήψεις ώστε να κάτσουν η κ όχι -έχει ρίσκο το σπορ-
θες να σου πω εγώ ένα νουμερο?
Αυτά ισχύουν γιά τα call-girls η ακομα κ στουντιοκοριτσα που τα βαφτισανε μασεζ κ χαλασε η πιατσα κ για αυτες που δε βλεποντε κ προχωρανε ευκολα.
Επίσης για κοπέλες που δεν είναι από Ελλαδα κ δεν θα τις αναγνωρίσει κανείς δικός τους κ θέλουν να βγάλουν γρήγορα κ αρκετά λεφτά για δικούς τους σεβαστούς λόγους.
Οι Ελληνίδες οι πραγματικά όμορφες δεν θέλουν να γίνουν βούκινο κ απαιτούν εχεμυθια κ χρήμα για λουσα
οι περισσότερες.
Ακόμα μοντέλα -όχι πρωτοκλασάτα- που λόγω covid δεν είχαν δουλειά κατα συνέπεια λεφτά κ δεν το κάνουν εννοείτε για 100-150
Επίσης δεν μένουν για καιρό στη πιάτσα,μόλις άνοιξε, η αγορά, πήγανε, μυκονο, μπουζουκια, club κλπ όπως κ πριν
κ ψαρεύουν φραγκάτους γκομενους μπας κ τους κάτσει κανένας από αυτούς κ κάνουν ζωάρα.
Άλλες μόλις πάρουν αυτά που θέλουν, αυτοκίνητο, τσάντες, ρούχα η ότι άλλο θέλουν για να φαινοντε "ακριβες"
τη κάνουν κ πάνε στις μαγαζαρες κλπ για ψάρεμα στα 1000+++ η όπως είπα παραπάνω να βρουν το μαλακά που θα τις πάρει κ θα το ξύνουν όλη μέρα για την υπόλοιπη ζωή τους.
Μέχρι τότε οποίος πρόλαβε, πρόλαβε, αυτές οι ευκαιρίες είναι λίγες.
Τι αξία έχει το νούμερο όταν μπορει να είναι το 3-4-5 ραντεβού κ με τιπς, για να ψηθούν?
Που ξέρω εγώ που τις πας, αν βλεπεσαι, αν πληρώνεις καλά η όχι, κλπ κλπ?
Η ενημερωση είχε νόημα πολύ περισσότερο για τα μασατζιδικα παλιά που δεν έπαιζαν φωτό,
όχι για αυτές στο κατοικον που εκτίθενται κ δεν θέλουν συχνά φωτό ούτε στα site.
Το bou το ξερουν ολες κ ξερουν καλα τι θα πει φραπε, καλαμακι, μπριζολα κλπ...