Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
395
Πόντοι
3.245
Η απλα εισαι ενας ακομα παπατζακος που το παιζει μαγκας/γαμιας με φουμαρα και γενικοτητες και γιαυτο δεν εχεις να πεις κατι συγκεκριμενο
Λεω γω τωρα

Η απλα εισαι ενας ακομα παπατζακος που το παιζει μαγκας/γαμιας με φουμαρα και γενικοτητες και γιαυτο δεν εχεις να πεις κατι συγκεκριμενο
Λεω γω τωρα
Εσυ κ καποιοι που «οσα δεν φτανουνε τα κανουν κρεμασταρια» ειστε ο λογος που γραφω πλεον σπανια.
Οσοι με «γνωριζουν» απο εδω ξερουν στα σιγουρα οτι δεν ειμαι παπατζικος.
Δεν ειναι μονο τα λεφτα, ειναι κ το κοζι διαμερισμα σε τοπ γειτονια αντι για γαμηστρωνα, ειναι η εμφανιση, η ευγενεια, η υπομονη ή κ το φλεξ αν δεν πεφτει αλλιως το «καστρο».
Εγω ασχολούμαι σχεδον αποκλειστικα με τις «δεν».

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
2.126
Πόντοι
456
Εσυ κ καποιοι που «οσα δεν φτανουνε τα κανουν κρεμασταρια» ειστε ο λογος που γραφω πλεον σπανια.
Δεν ειναι μονο τα λεφτα, ειναι κ το κοζι διαμερισμα σε τοπ γειτονια αντι για γαμηστρωνα, ειναι η εμφανιση, η ευγενεια, η υπομονη ή κ το φλεξ αν δεν πεφτει αλλιως το «καστρο».
Θα συμφωνήσω με τον συναγωνιστή.
Τουλάχιστον ο συγκεκριμένος στο παρελθόν και έγραφε και σε συνομιλίες ότι είπε ήταν ακριβές.
Σαφώς και πάντα θα υπάρχουν κοπέλες στα δεν για το ευρύ κοινό αλλά κάποιοι θα έχουν φάει είτε καλά είτε θα χουν πάρει κάτι παραπάνω με το ανάλογο κόστος και φυσικά κανείς δεν θα πει ποτέ που και πως γτ ο κύκλος είναι κλειστός και θα κάψουν τα χαρτιά τους και την προσπάθεια τους η το χρήμα που χουν ρίξει
Κι εγώ μπορεί να δω φάει άκυρα και κάποιος άλλος να έχει πηδήξει κάποια.
Έτσι πάει καλώς η κακώς

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
395
Πόντοι
3.245
Και κατι ακομα, το σαιτ ειναι για ενημερωση μεν αλλα οταν η κοπελες απαιτουν εχεμυθια κ τ υποσχεσαι για να «μπεις» ,μαζι με ολα οσα εχεις κοδεψει σε χρονο κ χρημα, απο εμενα το εχουν.

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
13.320
Πόντοι
2.536
Τουλάχιστον ο συγκεκριμένος στο παρελθόν και έγραφε και σε συνομιλίες ότι είπε ήταν ακριβές.
Σαφώς και πάντα θα υπάρχουν κοπέλες στα δεν για το ευρύ κοινό αλλά κάποιοι θα έχουν φάει είτε καλά είτε θα χουν πάρει κάτι παραπάνω με το ανάλογο κόστος και φυσικά κανείς δεν θα πει ποτέ που και πως γτ ο κύκλος είναι κλειστός και θα κάψουν τα χαρτιά τους και την προσπάθεια τους η το χρήμα που χουν ρίξει
Έτσι πάει καλώς η κακώς
Έτσι ακριβώς είναι και να μην ξεχνάμε ότι παίρνουμε μασάζ με τα έξτρα να είναι υπό προϋποθέσεις. Αν θέλουμε σίγουρο γαμηση υπάρχουν τα call girls.
Προσωπικά έχω κάνει γαμηση με κοπέλα χωρίς να δώσω ευρώ παραπάνω, όμως υπάρχει κοπέλα που δεν μου έκανε ούτε αναφορά για απλή εκτόνωση ενώ στο φόρουμ όλοι λένε ότι κάνει.

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
13
Like
4.069
Πόντοι
746
Έτσι πάει καλώς η κακώς
Ισχύει όλο αυτό το σκηνικό.Σιγουρα αρκετοί εδώ μέσα έχουν κάποια κονε εμπιστευτικά,σίγουρα κάποια πράγματα αναφέρονται στα δεν ενώ για σενα η κάποιον άλλον ίσως δεν είναι,έχω δει εδώ μεσα τύπος να αναφέρει ότι δε πήρε φραπε σε μαγαζί π είναι τέρμα γνωστό φραπεδερι.Επισης έχω δει ν γράφουν για κάποια πχ δεν με τίποτα κ εγώ πήρε φραπε μετά από 1-2 φορές.Η ουσία είναι ότι κάποιες φορές δεν μπορείς ν βγεις ν πεις ααα εμένα μ έκανε φραπεδια είτε καλαμάκι ειτε γαμησα,κάποιοι έχουν χτίσει αυτό το προνόμιο με χρόνο μ χρήμα κτλπ.Τελος υπάρχουν τα σίγουρα αλλά οποίος θέλει όμως προχωράει κ στα αβέβαια εάν θέλει ν αφιερώσει χρόνο κ χρήμα κ σίγουρα το αποτέλεσμα είναι πιο γλυκό.

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
20
Like
3.974
Πόντοι
4.365
Επι της ουσιας εχςις κατι να πεις περα απο να φλεξαρεις τοπ γειτονια εμφανιση ευγενεια κλπ?Ποσα εδωσες δηλαδη?Αν οχι παπατζακος εισαι
Και κατι ακομα, το σαιτ ειναι για ενημερωση μεν αλλα οταν η κοπελες απαιτουν εχεμυθια κ τ υποσχεσαι για να «μπεις» ,μαζι με ολα οσα εχεις κοδεψει σε χρονο κ χρημα, απο εμενα το εχουν.
Ναι εισαι εχεμυθος και γιαυτο ισχυριζεσαι στο bourdela.com οτι τη γαμησες.Οχι δεν εισαι παπατζακος ουτε φασκεις αντιφασκεις

Katakouzinosss

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2025
Like
58
Πόντοι
0
καλησπέρα με ενημερωσούλα,

ισμήνη massaua, άμπαλη στο μασάζ, αρκετά δυνατή στο μετά και φουλάρει - δεν θα ξαναέπαιρνα αλλά είναι καλή για μια φορά

αναστασία massaua, τίμιο προς μέτριο μασάζ, αρκετά δυνατή στο μετά αλλά εμφανώς κουρσμένη από τα πολλά μασάζ, μάλλον την έκαψε ο κόσμος

λιλιαν yoursmassage, πολυ περιεργη περιπτωση, έξτρα μόνο χέρι δεν έβγαλε καν ρούχα, μέτρια σε όλα, μακρυά

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
395
Πόντοι
3.245
Επι της ουσιας εχςις κατι να πεις περα απο να φλεξαρεις τοπ γειτονια εμφανιση ευγενεια κλπ?Ποσα εδωσες δηλαδη?Αν οχι παπατζακος εισαι

Ναι εισαι εχεμυθος και γιαυτο ισχυριζεσαι στο bourdela.com οτι τη γαμησες.Οχι δεν εισαι παπατζακος ουτε φασκεις αντιφασκεις
Άσε ρε... ΔΕΝ τσιμπάω, σκαστα να μάθεις !!
Αλλιως ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ τις "ΔΕΝ" κ λέγε μλκς για μενα, δε δίνω δεκάρα, δε θα σε βρίσω εγώ, ίσα-ισα γελάω τώρα που σου γράφω, στα αλήθεια, ΚΛΑΙΩ :)))
Για όσες δεν τα σκας είτε για φλεξ είτε για επαναλήψεις ώστε να κάτσουν η κ όχι -έχει ρίσκο το σπορ-
θες να σου πω εγώ ένα νουμερο?
Αυτά ισχύουν γιά τα call-girls η ακομα κ στουντιοκοριτσα που τα βαφτισανε μασεζ κ χαλασε η πιατσα κ για αυτες που δε βλεποντε κ προχωρανε ευκολα.
Επίσης για κοπέλες που δεν είναι από Ελλαδα κ δεν θα τις αναγνωρίσει κανείς δικός τους κ θέλουν να βγάλουν γρήγορα κ αρκετά λεφτά για δικούς τους σεβαστούς λόγους.
Οι Ελληνίδες οι πραγματικά όμορφες δεν θέλουν να γίνουν βούκινο κ απαιτούν εχεμυθια κ χρήμα για λουσα
οι περισσότερες.
Ακόμα μοντέλα -όχι πρωτοκλασάτα- που λόγω covid δεν είχαν δουλειά κατα συνέπεια λεφτά κ δεν το κάνουν εννοείτε για 100-150
Επίσης δεν μένουν για καιρό στη πιάτσα,μόλις άνοιξε, η αγορά, πήγανε, μυκονο, μπουζουκια, club κλπ όπως κ πριν
κ ψαρεύουν φραγκάτους γκομενους μπας κ τους κάτσει κανένας από αυτούς κ κάνουν ζωάρα.
Άλλες μόλις πάρουν αυτά που θέλουν, αυτοκίνητο, τσάντες, ρούχα η ότι άλλο θέλουν για να φαινοντε "ακριβες"
τη κάνουν κ πάνε στις μαγαζαρες κλπ για ψάρεμα στα 1000+++ η όπως είπα παραπάνω να βρουν το μαλακά που θα τις πάρει κ θα το ξύνουν όλη μέρα για την υπόλοιπη ζωή τους.
Μέχρι τότε οποίος πρόλαβε, πρόλαβε, αυτές οι ευκαιρίες είναι λίγες.
Τι αξία έχει το νούμερο όταν μπορει να είναι το 3-4-5 ραντεβού κ με τιπς, για να ψηθούν?
Που ξέρω εγώ που τις πας, αν βλεπεσαι, αν πληρώνεις καλά η όχι, κλπ κλπ?
Η ενημερωση είχε νόημα πολύ περισσότερο για τα μασατζιδικα παλιά που δεν έπαιζαν φωτό,
όχι για αυτές στο κατοικον που εκτίθενται κ δεν θέλουν συχνά φωτό ούτε στα site.
Το bou το ξερουν ολες κ ξερουν καλα τι θα πει φραπε, καλαμακι, μπριζολα κλπ...

Τελευταία τροποποίηση:

gordo13

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2025
Like
44
Πόντοι
0
Ντιανα απο Deluxe μινιον κοπέλα ομορφούλα ωραίο στήθος μασαζακι μόνο με στριγκο αισθησιακό προχωράει φούλ με 200 τα οποία δεν έδωσα έτσι είπε σε μένα τουλάχιστον. κ αρκέστικα χέρι κ χουφτώματα κλπ 100.

Νατασα απο Χρυσή Ευκαιρία μιλφ σώμα φίτ 60 συν 20 χέρι.προχωράει με 120 αλλά κλαρίνο με σαμπρέλα μου ανέφερε

Αυτά απο εμένα

paliatsos1

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2024
Like
104
Πόντοι
0
Φίλε που δεν είσαι και χθεσινός άκου : ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ όπως στα βιζιτάκια γραμμένα σε σελίδα.

Αμολάει ένα ποσό η κάθε μια και όπου τσιμπήσει ο καθένας. Την πήρα με πολύ λιγότερα ΤΕΛΟΣ. Το πιστεύεις οκ . Δεν το πιστεύεις δώσε 200-300€ . Δικό σου πρόβλημα. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν δίνω - να ξέρεις πως τα γραφεία παρακολουθούν και δεν θα κάψω δεύτερο προφίλ.

Θα μάθεις… θα πληρώσεις και θα μάθεις.
Δεν αμφισβητώ ότι την πήρες με λιγότερο αμφισβητώ ότι το έκανες πρόσφατα.

Όταν λες δε θες να την κάψεις τι εννοείς? Γιατί ήδη έχεις πει τι κάνει ήδη έχεις πει ότι το κάνει με πολύ λιγότερα χωρίς να αναφέρεσαι σε πόσο. Και ήδη έχουν πει αλλοι ότι ζητάει περισσότερα.

Γράφοντας λοιπόν ότι την πήρα 2 μήνες πριν με χχχ ποσό που ακριβώς την καις.
Αν δεν ήθελες να την κάψεις όπως λες δε θα πεταγοσουν με ανακρίβειες.

Άσε ρε μεγάλε. Αυτοί που είναι εδώ μέσα για να λένε αλήθειες φαίνονται. Παραμυθακο

boudog

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Κριτικές
4
Like
1.306
Πόντοι
361
Δεν αμφισβητώ ότι την πήρες με λιγότερο αμφισβητώ ότι το έκανες πρόσφατα.

Όταν λες δε θες να την κάψεις τι εννοείς? Γιατί ήδη έχεις πει τι κάνει ήδη έχεις πει ότι το κάνει με πολύ λιγότερα χωρίς να αναφέρεσαι σε πόσο. Και ήδη έχουν πει αλλοι ότι ζητάει περισσότερα.

Γράφοντας λοιπόν ότι την πήρα 2 μήνες πριν με χχχ ποσό που ακριβώς την καις.
Αν δεν ήθελες να την κάψεις όπως λες δε θα πεταγοσουν με ανακρίβειες.

Άσε ρε μεγάλε. Αυτοί που είναι εδώ μέσα για να λένε αλήθειες φαίνονται. Παραμυθακο
Άστο
Δεν διαβάζεις σωστά.
Δεν γράφω για να μην κάψω το προφίλ μου.

Γιατί διαβάζουν τα γραφεία και οι κοκόνες και ταυτοποιούν.

Άστο. Βλέπει ο κόσμος και καταλαβαίνει αν γράφω παραμύθια.

NIKOS1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
105
Πόντοι
1
Karol από osmose αξίζει;έχει δοκιμάσει κάποιος;

baddick

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
186
Πόντοι
1
Κατι παει στραβα… το ροστερ εχει μειωθει αρκετα. Αυτες που ειναι καλες ειναι δυσευρετες. Πχ Αναστασια μασαουα που εχει γραφτει πολλες φορες εδω, εγω δεν ειχα την τυχη να την βρω διαθεσιμη. Εχουν πεσει ολοι πανω της φαινεται. Τα υπολοιπα οι ιδιες και οι ιδιες.

Για την Στελλα απο ντελουξ διαβασα παραπανω οτι προχοραω περαν του φραπε! Εγω εχω παρει δυο φορες χωρις καμια υπονεια για το παραμικρό παραπάνω. Στο φραπε οντως μια χαρα η κοπελα. Οι υπολοιπες μου φαινονται ανακυκλωσιμες απο γραφειο σε γραφειο.

Το art ανεβαζει κατα καιρους κατι νεες αλλα απο οτι εχω καταλαβει ειναι στα δεν

Μηπως χαλασαμε εμεις την πιατσα; Η τα κοριτσια που ηταν πιο αματουρια βρηκαν αλλου δουλειες;; Περιεργο να μην υπαρχει καθολπυ νεο αιμα εκτος απο την Αναστασια

Τελος ενα hypno που εχει ξεφυτρωσει το εχει δοκιμασει κανεις;
Το Hypno πρέπει να είναι παρακλάδι του massaua στέλνει πάνω κάτω τις ίδιες κοπέλες είχα κλείσει μια φορά και μου έστειλαν άλλη κοπέλα που λόγο εμφάνιση την κράτησα τους το είπα ότι μου έστειλαν άλλη κοπέλα και ούτε μου απάντησαν ...Και η συγκεκριμένη που ήρθε μου διαφήμιζε το DM ότι να ναι

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
20
Like
3.974
Πόντοι
4.365
Άσε ρε... ΔΕΝ τσιμπάω, σκαστα να μάθεις !!
Αλλιως ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ τις "ΔΕΝ" κ λέγε μλκς για μενα, δε δίνω δεκάρα, δε θα σε βρίσω εγώ, ίσα-ισα γελάω τώρα που σου γράφω, στα αλήθεια, ΚΛΑΙΩ :)))
Για όσες δεν τα σκας είτε για φλεξ είτε για επαναλήψεις ώστε να κάτσουν η κ όχι -έχει ρίσκο το σπορ-
θες να σου πω εγώ ένα νουμερο?
Αυτά ισχύουν γιά τα call-girls η ακομα κ στουντιοκοριτσα που τα βαφτισανε μασεζ κ χαλασε η πιατσα κ για αυτες που δε βλεποντε κ προχωρανε ευκολα.
Επίσης για κοπέλες που δεν είναι από Ελλαδα κ δεν θα τις αναγνωρίσει κανείς δικός τους κ θέλουν να βγάλουν γρήγορα κ αρκετά λεφτά για δικούς τους σεβαστούς λόγους.
Οι Ελληνίδες οι πραγματικά όμορφες δεν θέλουν να γίνουν βούκινο κ απαιτούν εχεμυθια κ χρήμα για λουσα
οι περισσότερες.
Ακόμα μοντέλα -όχι πρωτοκλασάτα- που λόγω covid δεν είχαν δουλειά κατα συνέπεια λεφτά κ δεν το κάνουν εννοείτε για 100-150
Επίσης δεν μένουν για καιρό στη πιάτσα,μόλις άνοιξε, η αγορά, πήγανε, μυκονο, μπουζουκια, club κλπ όπως κ πριν
κ ψαρεύουν φραγκάτους γκομενους μπας κ τους κάτσει κανένας από αυτούς κ κάνουν ζωάρα.
Άλλες μόλις πάρουν αυτά που θέλουν, αυτοκίνητο, τσάντες, ρούχα η ότι άλλο θέλουν για να φαινοντε "ακριβες"
τη κάνουν κ πάνε στις μαγαζαρες κλπ για ψάρεμα στα 1000+++ η όπως είπα παραπάνω να βρουν το μαλακά που θα τις πάρει κ θα το ξύνουν όλη μέρα για την υπόλοιπη ζωή τους.
Μέχρι τότε οποίος πρόλαβε, πρόλαβε, αυτές οι ευκαιρίες είναι λίγες.
Τι αξία έχει το νούμερο όταν μπορει να είναι το 3-4-5 ραντεβού κ με τιπς, για να ψηθούν?
Που ξέρω εγώ που τις πας, αν βλεπεσαι, αν πληρώνεις καλά η όχι, κλπ κλπ?
Η ενημερωση είχε νόημα πολύ περισσότερο για τα μασατζιδικα παλιά που δεν έπαιζαν φωτό,
όχι για αυτές στο κατοικον που εκτίθενται κ δεν θέλουν συχνά φωτό ούτε στα site.
Το bou το ξερουν ολες κ ξερουν καλα τι θα πει φραπε, καλαμακι, μπριζολα κλπ...
αστα σεντονια σιγα μην κατσω να διαβασω τα παραληρηματα σου.
Καταλαβαινω δε θα πεις τι πληρωσες και συνεχιζεις τις γενικοτητες και αμπελοφιλοσοφιες. Εγω ως παπατζακο σε κατεγραψα, καλη συνεχεια

νοστος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2022
Κριτικές
13
Like
614
Πόντοι
291
Ντιανα απο Deluxe μινιον κοπέλα ομορφούλα ωραίο στήθος μασαζακι μόνο με στριγκο αισθησιακό προχωράει φούλ με 200 τα οποία δεν έδωσα έτσι είπε σε μένα τουλάχιστον. κ αρκέστικα χέρι κ χουφτώματα κλπ 100.

Στα 100 πήρες και καλαμάκι; Ντιάνα καλό μασάζ. Στις φωτογραφίες φαίνεται πολύ ομορφούλα

gordo13

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2025
Like
44
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω, η Χρυσή που δούλευε πριν χρόνια στο vip ξέρουμε τι απέγινε?
Εχει αποσυρθεί κατά κάποιον τροπο.παίζει μπάλα σε πολύ κλειστό κύκλο όταν έχει ανάγκη απο χρήματα.την είχα δει τη περίοδο των χριστουγέννων.

gordo13

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2025
Like
44
Πόντοι
0
Ήρθε επιτέλους η ώρα να συναντηθώ κι εγώ με την Τέα. Το κυνηγούσα αρκετό καιρό αλλά είτε η Τέα ήταν κλεισμένη είτε εγώ δεν είχα τον χρόνο και το χρήμα για να καταφέρω να την συναντήσω. Χθες όμως μου δόθηκε η δυνατότητα να την απολαύσω. Το σκηνικό που έζησα το έχω δει μόνο σε τσόντα. Δεν θα το κρύψω ότι είχα κάποιο άγχος δίοτι είχα διαβάσει για τις υπηρεσίες της και για τα σκηνικά που έχουν παιχτεί κατά καιρούς με άλλου συναγωνιστές. Με το άνοιγμα της πόρτας όμως κατάφερε η τύπισσα να μου το αποβάλλει όλο. Εξαιρετικό social, έδειξε άμεσο ενδιαφέρον για τα θέλω μου και τις εμπιείρες μου ώστε να προσαρμόσει κατάλληλα το πρόγραμμα της. Και ξεκινάμε!
1η κατάθεση: Βαθία και υγρή πίπα στα γόνατα που με το ζόρι κρατήθηκα να μην αδειάσω. Στη συνέχεια με έβαλε να κάτσω στην πολυθρόνα όπου συνέχισε το στοματικό, μετά το γύρισε σε ισπανικό με τις απίστευτες φυσικές βυζάρες της, γύρισμα σε footjob με προτροπή της ίδιας κι εκεί ήρθε η στιγμή για την πρώτη κατάθεση. Με το σύνθηλα σηκώθηκε και τα όλα στο στόμα. Σταγόνα δεν του άφησε. Πλυσιματάκι και ξάπλα στο κρεβάτι για το δεύτερο ημιχρόνιο.
2η κατάθεση: Ξάπλωμα μπρούμυτα κι άρχισε πολύ καλό μασαζάκι το οποίο το χρειαζόμουν λόγω της κακομεταχείρησης που δέχεται το σώμα λόγω της φύσης της εργασίας μου. Αφού κατάφερε κι ανακούφισε τα ταλαιπωρημένα πόδια μου, μου λέει να σηκώσω τη μέση. Με το που ξεκινάει να γλύφει το όσχεο έγινε κάγκελο σε χρόνο dt. Ήταν τόση πολύ η καύλα που δεν καταλάβαινα πότε έγλυφε αρχιδια και πότε έγλυφε παπάρι. Καθότι δεν ημουν συνηθισμένος σε αυτή τη στάση με προέτρεψε να ξαπλώσω αναπαυτικά στο κρεβάτι. Ακάθεκτη! Βαθιά πίπα με μπόλικο σάλιο να γλυστράει. Μόλις κατάλαβα ότι δεν αργεί να ερθεί και η δεύτερη κατάθεση της είπα το βίτσιο μου και κάθισε στα γόνατα κι εγώ κάθισα μπροστά της στην άκρη του κρεβατιού. Συνέχισε για μερικά δευτερόλεπτα το δικό της τροπάριο ώσπου έφυγαν όλα παντού. Και το εννοώ το παντού. Πρόσωπο, βυζιά, μαλλιά. Πάλι καλά που έχει ακόμα μάτι και βλέπει. Με τόσο χαμηλό φωτισμό ήταν δύσκολο να στοχεύσω και κατα τύχη μία πήγε ακριβώς στο μάτι.
Τέλος πάντων. Σόρυ μάγκες για το σεντόνι αλλά όφειλα να γράψω αναλυτική κριτική.
Εν κατακλείδι, ωραίο τυπάκι. Ταιριάξαν τα χνώτα μας και οι καύλες μας, κάναμε το χαβαλέ μας και είναι σίγουρο ότι θα τα ξαναπούμε λίαν συντόμως.
Κόστος για 90 λεπτά (έκατσε παραπάνω και δεν κοίταζε ώρα) + στοματικό 130 ευρώ.
Κι εννοείτε πως δεν τα κλαίω!
Mόνο 130?
Εμένα με bj,handjob και rimjob μου είπε 200.
Φαντάζομαι μόνο πίπα σου πήρε?δεν έκανε κάτι άλλο?
Δεν την έχω συναντήσει κατα τα άλλα.απλά ρωτάω καλοπροαίρετα

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
395
Πόντοι
3.245
αστα σεντονια σιγα μην κατσω να διαβασω τα παραληρηματα σου.
Καταλαβαινω δε θα πεις τι πληρωσες και συνεχιζεις τις γενικοτητες και αμπελοφιλοσοφιες. Εγω ως παπατζακο σε κατεγραψα, καλη συνεχεια
Δεν έκαψα καμία, μόνη της τα λέει απο το πρώτο ραντεβού αν θελει, αλλά μάλλον είσαι αμπαλος.
Θες το νούμερο δημόσια βρε νούμερο ?? ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ
Ας έστελνες πμ να στο έλεγα όπως έκανα με άλλους αντί να βγάλεις αχρείαστη κακιά.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑ

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
650
Πόντοι
81
Mόνο 130?
Εμένα με bj,handjob και rimjob μου είπε 200.
Φαντάζομαι μόνο πίπα σου πήρε?δεν έκανε κάτι άλλο?
Δεν την έχω συναντήσει κατα τα άλλα.απλά ρωτάω καλοπροαίρετα
παίδες εγω για 90 λέπτα μασάζ ειχα δώσει 100€ ,,, μετά ολα τα εξτρα που ζήτησα χρέωθηκαν αναλόγως και ηταν και πολύ ξεκάθαρα εξαρχης και είναι πολύ τιμιο εκ μερους της εγω με τα εξτρα που κανω φθάνω 180€ και πάντα το εχω αναφέρει ξανα παντα θα κανει και ενα δωράκι ( μια εξτρα εκτόνωση - θα κατσει λιγο παραπάνω .. παντα θα κανει σε εμενα τουλάχιστον το κατι παραπανω ) σχετικά με τις παροχές και τα αρπακτικά που ερχονται και σε πασαλίβουν και ζητανε 150αρια την θεωρώ ισως με κανα 2 ακομη περιπτώσεις την πιο τιμια επιλογή ... λεφτά για πέταμα δεν υπάρχουν και πρεπει να γίνουμε πολύ αυστηροί με αυτό παιδια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom