Πριν λίγες μέρες είχα "διαμαρτυρηθεί" για τις δημόσιες κόντρες ορισμένων,που πιάνουν τον χωρο του φόρουμ και εμποδιζουν ολους τους αλλους να διακρίνουν τα posts που περιέχουν πραγματική ενημέρωση....κακώς,πολύ κακώς.Διότι έμαθα εν τω μεταξύ πράγματα για ορισμένους,που μου ήρθε εμετός....το τι ανωμαλία και βιτσιο κυκλοφορεί δεν περιγράφεται....
Θεωρώ οτι κάποιες κοπέλλες ειναι πραγματικά "ηρωίδες",όταν αναγκάζονται να ικανοποιούν ορέξεις και βιτσια ορισμένων,που πραγματικά εμπίπτουν στη σφαιρα της επιστημονικής φαντασίας...
Ενδεικτικά παραθέτω ένα ποστ που διάβασα σήμερα.Και,πιστέψτε με,είναι απο τα πλεόν "αξιοπρεπή".....
"Ανοιγω αγαπητοι φιλοι αυτο το θεμα για εμας τους φανατικους οπαδους και φιλων των Strapon. Ψαχνω να βρω 1 Strapon που να χυνει. Εκτος βεβαια απο το γαμησι που θα μου κανει το γκομενακι απο πισω στον κωλο. Οταν τελειωσει το γαμησι θελω μετα να με χυνει στο στομα."
Απο σεβασμό στον εαυτό μου δεν θα αναφέρω εδω ούτε το τι εμαθα,ούτε βέβαια για ποιούς τα εμαθα....υπάρχουν πολλοί,ψυχικά αρρωστοι αναμεσά μας....και,προσωπικά,σταματώ εδω κάθε αντιπαράθεση μαζί τους,με την συμβουλή αντί να ξοδευουν τα χρήματά τους στα μασατζίδικα,να επισκευθούν κάποιον καλό ειδικό για να τους βοηθήσει....Η ψυχική υγεία είναι πολλές φορές πιο σημαντική και απο την σωματική...
Καλή σας μερα