Κανε μια αυτοπαρουσιαση....
μονο με p.m.γλυκιε μου!
Κανε μια αυτοπαρουσιαση....
Δεν είμαι ειδικός,πιστευω όμως οτι υπάρχουν αποκλίσεις και "αποκλίσεις"....Το να θέλει κάποιος απλά να ικανοποιήσει μια φαντασίωση του,σε λογικά πλαίσια,μπορεί να είναι και διασκεδαστικό...Αν όμως,η "απόκλιση" ξεπερνά κατά πολύ κάποια λογικά όρια,τότε πιστευω οτι είναι προς το συμφερον του ατομου αυτού να διερευνήσει τα βαθυτερα αιτια που προκαλουν αυτή την συμπεριφορά....να στο πω πολύ απλά φίλε Kebaap,εγω ο ίδιος οταν βλέπω οτι κάποιες φορές γίνομαι αδικος η επιθετικός,η ακόμα και προσβλητικός προς τους άλλους,ψαχνω να βρω τι το προκαλει αυτό και κοιτάζω να το διορθώσω...διαφορετικά,εγω θα ειμαι ο χαμένος της ιστορίας.
Οσο για το δευτερο που λές,ναι ασφαλώς υπάρχει και αυτή η λύση.Δεν ξέρω όμως αν πίσω σου υπάρχουν απλήρωτα νοίκια και λογαριασμοί,η ενα παιδί που πειναει,πόσο μεγάλες μπορεί να ειναι οι αντιστάσεις....
ανοιγοκλεινει το φως και αυτος τον επαιζε...
ο καταλογος ειναι ατελειωτος......
αν με πληρωσουν πολυ ευχαριστως να γραψουν κριτικη!Δυστυχώς πολλοί εδώ μέσα χρησιμοποιούν υποτιμητικές εκφράσεις σε κοπέλες που κριτικάρουν και φαίνεται ότι τελικά η ανωνυμία θεωρείται μεγάλη μαγκιά. Δεν καταλαβαίνω τελικά, γιατί τόσο εύκολα ρίχνουν κάποιοι τη χολή τους; Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να εκφράσεις τη δυσαρέσκειά σου για μια αποτυχημένη συνεδρία;
Αααα, ξέχασα...είμαστε άντρακλες με την καραπουτσακλάρα μας και επειδή είμαστε και οι πρώτοι εραστές δικαιούμεθα να εκφραζόμαστε όπως θέλουμε.
Να δοθεί δικάιωμα και σ'αυτές να γράψουν καμιά κριτική και για μας και να σου πω μετά μαγκιά, κλανιά κι απόστημα...
Όλα πρέπει να κινούνται στα όρια της υπερβολής;
Σολωμου 33.Φραπες καλοχτυπημενος....Παιδες γνωριζει γι' αυτο κανεις;
Η τιμη καλη ειναι αλλα αν δεις τα χερια,δεν ειναι και οτι καλυτερο....Μασάζ με 4 χέρια..
Ενδιαφέρεται κανείς σε προσιτή τιμή?
www.mylist.gr/?view=showad&adid=63216&cityid=2]http://www.mylist.gr/?view=showad&adid=63216&cityid=2[/url]
Παιδες γνωριζει γι' αυτο κανεις;
Η τιμη καλη ειναι αλλα αν δεις τα χερια,δεν ειναι και οτι καλυτερο....
Αρα για ντεκαφεινε και καλο μασαζ καλυτερα κουπονι και λυκαβητου
Μασάζ με 4 χέρια..
www.mylist.gr/?view=showad&adid=63216&cityid=2]http://www.mylist.gr/?view=showad&adid=63216&cityid=2[/url]
Το αρνητικό ειναι ότι η αγγελία γράφει μια μασέζ και ένας μασέρ. Πόσο άνετα νιώθετε να ειστε ημίγυμνοι στο μασαζοκρέβατο και να σας τρίβει άντρας;Το θέμα είναι τι προσδοκάς από τα 4 χέρια!
Οι συνεδρίες σε χώρο τους ή σε χώρο σου?
Πάντως 2 μασαζ 70Ε είναι καλή τιμή. Αν μάθει κανείς κάτι παραπάνω ας το ποστάρει.
Μασάζ 4 χέρια εβαζε αγγελία η Εβελίνα, αλλά ερχόταν μόνη της, τώρα αν είναι η ίδια δεν ξέρω αλλά πολύ πιθανό να της έκατσε κανένας λοξός και να μην πηγαίναι πια μόνη της.Μασάζ με 4 χέρια..
αν θυμάμαι καλά σε ένα τηλεφώνημα μου είχε πει για 100 ευρώ πλήρες πρόγραμμα...αν μπορείς να πληρώσεις τόσα (μην ξεχνάς και τα χρήματα του ξενοδοχείου, αν δεν έχεις δικό σου χώρο), νομίζω ότι είναι καλύτερα να πας με ένα καλό call girl, που θα έχεις και extra ball, παρά με αυτή