Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.041
Πόντοι
42.697
Δεν είμαι ειδικός,πιστευω όμως οτι υπάρχουν αποκλίσεις και "αποκλίσεις"....Το να θέλει κάποιος απλά να ικανοποιήσει μια φαντασίωση του,σε λογικά πλαίσια,μπορεί να είναι και διασκεδαστικό...Αν όμως,η "απόκλιση" ξεπερνά κατά πολύ κάποια λογικά όρια,τότε πιστευω οτι είναι προς το συμφερον του ατομου αυτού να διερευνήσει τα βαθυτερα αιτια που προκαλουν αυτή την συμπεριφορά....να στο πω πολύ απλά φίλε Kebaap,εγω ο ίδιος οταν βλέπω οτι κάποιες φορές γίνομαι αδικος η επιθετικός,η ακόμα και προσβλητικός προς τους άλλους,ψαχνω να βρω τι το προκαλει αυτό και κοιτάζω να το διορθώσω...διαφορετικά,εγω θα ειμαι ο χαμένος της ιστορίας.
Οσο για το δευτερο που λές,ναι ασφαλώς υπάρχει και αυτή η λύση.Δεν ξέρω όμως αν πίσω σου υπάρχουν απλήρωτα νοίκια και λογαριασμοί,η ενα παιδί που πειναει,πόσο μεγάλες μπορεί να ειναι οι αντιστάσεις....

ελα βρε αντυ!
πεφτω απο τα συννεφα, εσυ τοσα χρόνια στο κουρπετι, εχεις συναναστραφει τοσα κοριτσια παο τον χωρο και σου φαινονται παραξενα τα οσα ακουσες????
οι μεγαλυτερες ανωμαλαρες ειναι πελατες των μασαζ για τον απλουστατο λογο οτι εκει μπορουν πιο ευκολα να ικανοποιησουν την καθε ανωμαλια τους σε ενα σχετικα εχεμυθο περιβαλλον και με ανεση χρονου. Εχεμυθο τροπος του λεγειν βεβαια γιατι με το που φευγουν τα κοριτσια τον κραζουν και τον κανουν βουκινο χαχαχα!!!
το τι εχω ακουσει δεν λεγεται...
καλα το στραπονακι ειναι πταισμα....
αλλος λεει παει με δικο του δονητη, αλλλος με μελιτζανα, αλλος με αγγουρι.
το κατουρημα επισης ειναι πολυ της μοδας. Υπαρχουν πελατες που ξαπλωνουν στο μπανιο και πανε εν σειρα ολες οι κοπελες και τοους κατουρανε στο στομα....
αλλοι ζητανε χεσιμο (δεν ξερω αν καποια προσφερει τετοια υπηρεσια)
αλλος ζητα να τον κανουν τοπι στο ξυλο και να τον εξεφτελισουν
αλλος εχω ακουσει θελει να του βαζουν τα παπαρια σε μπολ με παγακια
αλλος θελει να κανει τον σκυλο
άλλος θελει να τον φτυνουν και να του φυσανε καπνο απο τσιγαρο στο στομα,
αλλος θελει να μυριζει τους κωλους των  θεραπευτριων και καυλωνει μονο με αυτες που ειναι βρωμοκωλες και απλυτες
αλλος σκαει με τα σαβανα και ξαπλωνει στο μασαζοκρεββατο και κανει τον νεκρο
αλλος θελει να τον πατανε με τα τακουνια
αλλος θελει να τον τρυπανε με καρφιτσες
αλλο που εχω ακουσει (απο πορτιερισα) για τυπο που εβαζε την κοπελα να ανοιγοκλεινει το φως και αυτος τον επαιζε...
ο καταλογος ειναι ατελειωτος......

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Κορυφαίο το ποστ του zero.....ειλικρινά,μόνο 3-4 απ' όσα εγραψες εχω ακούσει....επιμένω όμως οτι αυτοί οι άνθρωποι είναι ψυχικά αρρωστοι και χρειάζονται εξειδικευμένη βοήθεια....το κακό όμως φίλε zero είναι οτι δεν υπάρχουν μόνον αυτές οι "παθητικές" συμπεριφορές,υπάρχουν και οι "επιθετικές" και εκει τα πράγματα σοβαρευουν...Και ναι μεν σε ενα μασατζίδικο,οπου υπάρχουν 4-5 κοπελλες,η σερίφισσα και ισως 1-2 αντρες πελάτες,οι κοπέλλες εχουν κάποια ασφάλεια,τι γίνεται ομως με τις ανεξάρτητες? τέλος πάντων,εδω που εχει φτάσει η κοινωνία,κινδυνευεις ανά πάσα στιγμή στο δρόμο,ακόμα και μέρα μεσημερι,πόσο μαλλον σε ενα δωματιο με εναν αγνωστο....

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
ανοιγοκλεινει το φως και αυτος τον επαιζε...
[/quote] :bigdick:

:2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• imagesCA4W8QYW.jpg
    imagesCA4W8QYW.jpg
    9,9 KB · Εμφανίσεις: 24

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
ανοιγοκλεινει το φως και αυτος τον επαιζε...
:bigdick:

:2funny: :2funny: :2funny:

Στο ρυθμό του ανοιγοκλεισείματος?
Εχω ακόμα μερικά σχέδια για φωτορυθμικό από παλιά!

:think: :think: :think:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Δυστυχώς πολλοί εδώ μέσα χρησιμοποιούν υποτιμητικές εκφράσεις σε κοπέλες που κριτικάρουν και φαίνεται ότι τελικά η ανωνυμία θεωρείται μεγάλη μαγκιά. Δεν καταλαβαίνω τελικά, γιατί τόσο εύκολα ρίχνουν κάποιοι τη χολή τους; Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να εκφράσεις τη δυσαρέσκειά σου για μια αποτυχημένη συνεδρία;
Αααα, ξέχασα...είμαστε άντρακλες με την καραπουτσακλάρα μας και επειδή είμαστε και οι πρώτοι εραστές δικαιούμεθα να εκφραζόμαστε όπως θέλουμε.
Να δοθεί δικάιωμα και σ'αυτές να γράψουν καμιά κριτική και για μας και να σου πω μετά μαγκιά, κλανιά κι απόστημα...
Όλα πρέπει να κινούνται στα όρια της υπερβολής; :idiot:
αν με πληρωσουν πολυ ευχαριστως να γραψουν κριτικη!
δεν την ξερω την κοπελα απλα απανταω σε αυτο που λες!

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Σολωμου 33.Φραπες καλοχτυπημενος....
Δες αντιστοιχο thread

Η τιμη καλη ειναι αλλα αν δεις τα χερια,δεν ειναι και οτι καλυτερο....
Αρα για ντεκαφεινε και καλο μασαζ καλυτερα κουπονι και λυκαβητου

Dragoon

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.295
Πόντοι
3.172
To γνωστό στέκι της Μαρίνας, στη φωτο είναι η Χριστίνα.  ΜΟΝΟ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ !

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.295
Πόντοι
3.172
Η τιμη καλη ειναι αλλα αν δεις τα χερια,δεν ειναι και οτι καλυτερο....
Αρα για ντεκαφεινε και καλο μασαζ καλυτερα κουπονι και λυκαβητου

loop αν πετύχεις κουπόνι στη Λυκαβηττού στείλε μου πμ.
Σημερα εβγαλε κουπόνι το soufi spa με 12 € αλλά δε ψήνομαι...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

Το θέμα είναι τι προσδοκάς από τα 4 χέρια!  :huh: :huh: :huh:
Οι συνεδρίες σε χώρο τους ή σε χώρο σου?
Πάντως 2 μασαζ 70Ε είναι καλή τιμή. Αν μάθει κανείς κάτι παραπάνω ας το ποστάρει.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Το θέμα είναι τι προσδοκάς από τα 4 χέρια!  :huh: :huh: :huh:
Οι συνεδρίες σε χώρο τους ή σε χώρο σου?
Πάντως 2 μασαζ 70Ε είναι καλή τιμή. Αν μάθει κανείς κάτι παραπάνω ας το ποστάρει.
Το αρνητικό ειναι ότι η αγγελία γράφει μια μασέζ και ένας μασέρ. Πόσο άνετα νιώθετε να ειστε ημίγυμνοι στο μασαζοκρέβατο και να σας τρίβει άντρας;

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Μασάζ 4 χέρια εβαζε αγγελία η Εβελίνα, αλλά ερχόταν μόνη της, τώρα αν είναι η ίδια δεν ξέρω αλλά πολύ πιθανό να της έκατσε κανένας λοξός και να μην πηγαίναι πια μόνη της.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

αν θυμάμαι καλά σε ένα τηλεφώνημα μου είχε πει για 100 ευρώ πλήρες πρόγραμμα...αν μπορείς να πληρώσεις τόσα (μην ξεχνάς και τα χρήματα του ξενοδοχείου, αν δεν έχεις δικό σου χώρο), νομίζω ότι είναι καλύτερα να πας με ένα καλό call girl, που θα έχεις και extra ball, παρά με αυτή

mixaj

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2010
Like
1.088
Πόντοι
201
αν θυμάμαι καλά σε ένα τηλεφώνημα μου είχε πει για 100 ευρώ πλήρες πρόγραμμα...αν μπορείς να πληρώσεις τόσα (μην ξεχνάς και τα χρήματα του ξενοδοχείου, αν δεν έχεις δικό σου χώρο), νομίζω ότι είναι καλύτερα να πας με ένα καλό call girl, που θα έχεις και extra ball, παρά με αυτή
:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom