Δεν μας φτάνανε οι ντόπιες...καλλονές,έχουμε τωρα εισαγωγή και απο την μαύρη ήπειρο.....αν κρίνω δε απο τις αγγελίες που μπαίνουν στα γνωστά sites αγγελιών,το μασαζ πρέπει να είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος κλάδος της Ελληνικής Οικονομίας.....
Πάντως παιδιά,χωρίς πλάκα,προσέχετε πάρα πολύ το θέμα της υγείας....σε καμμιά περίπτωση δεν πρέπει η καυλα της στιγμής να θέσει σε κίνδυνο την υγεία μας,η την υγεία ανθρώπων με τους οποιους ερχόμαστε σε επαφή....
Η καθαρή κοπέλλα φαίνεται απο πολλά σημεία....ακόμα και λεπτομέρειες,όπως τα περιποιημένα ακρα,φανερώνουν αν μια κοπέλλα προσεχει τον εαυτό της....
Προσωπικά είχα 1-2 δυσάρεστες εμπειρίες στο παρελθον,όπου κυριολεκτικά σιχάθηκα τον εαυτό μου....και εχω πλεον περιοριστεί σε ελάχιστες κοπέλλες που ξέρω οτι είναι καθαρές και πάνω τους,και στα ρουχα τους και στον εξοπλισμό που χρησιμοποιουν....Κοπέλλες που χαίρεσαι να είσαι μαζί τους.
Δεν θελω να αναφερθω σε περιπτωσεις θεραπευτριών,που ντυνονται η βαφονται εντυπωσιακά,αλλά μόλις γδυθουν αντιλαμβάνεσαι οτι έχουν πάρει διαζύγιο με το νερό και το σαπούνι....γι' αυτό μεγάλη προσοχή!