Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (13 μέλη και 42 επισκέπτες)

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
27.817
Πόντοι
26.236
Μελιτα εχω παρει πριν κανα μηνα ως λιλυ απο vip, ηταν και στο lotus.. Κλασικό γλυκο ασιατακι, κοντουλι, μιλάει ελληνικά καλό μασαζακι, μέχρι χέρι είχε πει.. Δεν ξερω ποσο γιατί έριξα ακυρο καθότι δεν ειμαι φραπέ fun.. Υγ. Το να δινετε 120 για ένα καλάμι μου ακούγεται τρελλο...
Εάν λεμε την ίδια που νομίζω αυτη λεμε κανει πολύ καλο μασαζ , ειναι και στο δευτερόλεπτο συνεπής ακριβως 1 ώρα μασαζ κ θυμαμαι χαρακτηριστικά μου είχε πει έχουμε επιπλέον 3-5 λεπτά γιατι έπλυνε τα χέρια της στο μπάνιο .
Πολύ γλυκιά χαμογελαστη κοπελα .Δύσκολα βρίσκεις τόση συνέπεια . Διαμαντάκι .

brin

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
280
θα μπορουσες να μου στειλεις link για το Joy, δεν ξερω εαν βρισκω τη σωστη σελιδα στο googlle

jojo1972

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Κριτικές
2
Like
418
Πόντοι
20
Εάν λεμε την ίδια που νομίζω αυτη λεμε κανει πολύ καλο μασαζ , ειναι και στο δευτερόλεπτο συνεπής ακριβως 1 ώρα μασαζ κ θυμαμαι χαρακτηριστικά μου είχε πει έχουμε επιπλέον 3-5 λεπτά γιατι έπλυνε τα χέρια της στο μπάνιο .
Αυτή είναι.. Οποιος ειναι λάτρης του φραπέ, και γουστάρει και ασιατακια ειναι κομπλε..

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
168
Πόντοι
1
Η Χριστίνα έχει φύγει...όχι καιρό χονια τώρα....

brin

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
280

submalegr

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2007
Κριτικές
3
Like
327
Πόντοι
21
Ξέρει κανένας να μου προτείνει κάποιον καλό και εμφανίσιμο μασερ (επαγγελματία) για να κάνω δωρο στη γυναίκα μου ένα αισθησιακό μασάζ? Της αρέσει πολύ αυτή η φάση και το έχει προχωρήσει με 2-3 που τους γούσταρε. Όχι απαντησεις του στυλ να έρθω εγω να της κάνω μασζ, κλπ. Αν γνωρίζετε κάποιον που να υπάρχει σε κάποιο σαιτ ή social media με φωτογραφίες, κλπ

trendel89

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2024
Like
2
Πόντοι
0
ρε παιδιά συγγνώμη που ρωτάω με τόση αφέλεια, δεν έχω εμπειρία από αυτά... αλλά όταν λέμε η μασέζ να το προχωρήσει μέχρι που εννοούμε;
επίσης θα με ενδιέφερε να δοκιμάσω το joy massage, τι έχετε να μου προτείνετε για να μου μείνει σαν εμπειρία;

dertilis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Like
249
Πόντοι
20
Ξέρει κανένας να μου προτείνει κάποιον καλό και εμφανίσιμο μασερ (επαγγελματία) για να κάνω δωρο στη γυναίκα μου ένα αισθησιακό μασάζ? Της αρέσει πολύ αυτή η φάση και το έχει προχωρήσει με 2-3 που τους γούσταρε. Όχι απαντησεις του στυλ να έρθω εγω να της κάνω μασζ, κλπ. Αν γνωρίζετε κάποιον που να υπάρχει σε κάποιο σαιτ ή social media με φωτογραφίες, κλπ

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.222
Πόντοι
456
ρε παιδιά συγγνώμη που ρωτάω με τόση αφέλεια, δεν έχω εμπειρία από αυτά... αλλά όταν λέμε η μασέζ να το προχωρήσει μέχρι που εννοούμε;
επίσης θα με ενδιέφερε να δοκιμάσω το joy massage, τι έχετε να μου προτείνετε για να μου μείνει σαν εμπειρία;
Τουλάχιστον νέχρι φραπέ , από Joy δοκίμασε Μελίτα και δεν θα χάσεις!

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
56.501
Πόντοι
41.813
αλλες προχωρανε μεχρι φραπε.
φραπε=μαλακια.

αλλες μεχρι καλαμακι.
καλαμακι =πιπα.

αλλες προχωρανε μεχρι μπριζολα.
μπριζολα=πηδημα.

θελει διαβασμα και ξεσκαρταρισμα απο τυχον προμο ποσταρισματα και βεβαια ολα ειναι εξτρα απο την αρχικη τιμη,με το αναλογο τιμημα.
και να εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου,οτι αυτα που κανει μια Χ κοπελλα με καποιον,δεν σημαινει οτι τα κανει με ολους.
κι εδω βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις που γινεται το αντιστροφο.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
63
Like
41.264
Πόντοι
22.936
Θέλεις να "προχωράει" ο μασέρ τύπε μου ? :coffee:

garrythecat2

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
0
όπως τα λέει ο φίλος διαμαντάκι, ευχαριστούμε που το μοιραστήκατε. χαμόγελο ευγένεια, να χαίρεσαι να μπαίνει στο σπίτι σου.
χέρια μόνο

isaak kos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
35
Like
3.814
Πόντοι
2.836
όπως τα λέει ο φίλος διαμαντάκι, ευχαριστούμε που το μοιραστήκατε. χαμόγελο ευγένεια, να χαίρεσαι να μπαίνει στο σπίτι σου.
χέρια μόνο
Χθες δεν την βρήκα
Θα δοκιμάσω ξανά

Rooof

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Κριτικές
7
Like
2.182
Πόντοι
481
Παίδες ερώτηση... Ποια προτείνεται για μασάζ στο σπίτι....; Να προχωράει και σε σεξ όχι μόνο μαλακία... Όποιος μπορεί να βοηθήσει pm παρακαλώ

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.368
Πόντοι
456
Πήρα πρόσφατα μιας και εμαθα ότι το γύρισε στο μασαζ που μ αρέσει περισσότερο. Καλό μασαζ για τα γούστα μου, δεν μ αρέσει το πολύ δυνατό. Είχα διαβάσει ότι δεν το έχει άλλα εμενα με ικανοποίησε μια χαρά και ήταν και άκρως αισθησιακό από ένα σημείο και μετά. Για την εμφάνιση μπορείς να διαβάσεις και τις κριτικές που είχε σαν εσκορτ μιας και ολα αυτά είναι υποκειμενικά, κυρίως όσον αφορά το πρόσωπο. Για το κορμί την θεωρώ όπλο που βάζει κάτω πολλές μικροτερες κοπέλες. Στο δεύτερο μέρος του ραντεβου, απλά τρομερή. Γυναικάρα με τα όλα της. Θα ξαναέπαιρνα άνετα.
Πόσο πήγε σύνολο κάνει και σεξ δηλαδή κανονικά?

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.368
Πόντοι
456
Ερώτηση σε όλους τους έμπειρους εδώ ..από deluxe Ζέτα που δούλευε dream girl ως εσκορτ.. γίνεται να την κλείσεις μόνο για σεξ χωρίς μασάζ καθαρά γαμησι??? οποίος έχει πάρει η γνωρίζει παρακαλώ να μου πει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom