Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 1.853
- Πόντοι
- 201
δε ξερω ρε αδερφε για ποια λεςΚΑτσε ρε συ...τοσο εξω πεφτουμε?δε.μπορει..απ το αρτ λεω...ενα μελαχρινο...πόσο.λαθος να πάει αυτό..
Κ φαίνεται να μην έχει φιλτρα
δε ξερω ρε αδερφε για ποια λεςΚΑτσε ρε συ...τοσο εξω πεφτουμε?δε.μπορει..απ το αρτ λεω...ενα μελαχρινο...πόσο.λαθος να πάει αυτό..
Κ φαίνεται να μην έχει φιλτρα
Από αρτ λεω...μαρλινδε ξερω ρε αδερφε για ποια λες
Ακόμα προσπαθω να καταλάβω το τρελή από που βγαίνει?Ο κόσμος το χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι;!;!;!;
Από δική μου ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
θα τσεκαρω ρε μανΑπό αρτ λεω...μαρλιν
Μελαχρινή...
κ εγω ειχα την ιδια απορρια αλλα δικαιολογω καπου,τις πρωτες φορες που εβλεπα τα σεντονια που εγραφε η τεα εδω προσπερνουσα κ ειχα κ εγω μια τετοια εικονα για εκεινη,οταν εδωσα λιγο βαση στα γραφομενα κ μιλησα τηλεφωνικα μαζι της κτλβ οτι πρεπει να ναι απο τα σωστα παιδια ασχετα αν προσωπικα δεν εχω παρει ακομαΑκόμα προσπαθω να καταλάβω το τρελή από που βγαίνει?
Ισως επειδή δεν είναι χαπατο να δεχτεί την μαλακια του καθενός ή επειδή δεν σου έκατσε να την πηδηξεις είναι τρελή?
Και το λέω και εγώ από εμπειρία και δεν είδα καμιά τρελά σαν αυτή που εννοείς εσύ.
Τρελά στο μασάζ και στα περαιτέρω έχει άφθονη και τιμάει και το τελευταίο σεντς που παίρνει
Τα σεντόνια που λες η αλήθεια είναι ότι δεν έκατσα ποτέ να τα διαβάσω γιατί δε διάβασα στο σχολείο. Εδώ θα κάτσω μα διαβάσω? Κριτικές διαβάζω και κρίνω αν πρέπει να δοκιμάσω να συναντήσω μια κοπέλα ή όχι. Και για να μιλήσω για κάποια το κάνω μόνο αν εχω προσωπική εμπειρία μαζί της.κ εγω ειχα την ιδια απορρια αλλα δικαιολογω καπου,τις πρωτες φορες που εβλεπα τα σεντονια που εγραφε η τεα εδω προσπερνουσα κ ειχα κ εγω μια τετοια εικονα για εκεινη,οταν εδωσα λιγο βαση στα γραφομενα κ μιλησα τηλεφωνικα μαζι της κτλβ οτι πρεπει να ναι απο τα σωστα παιδια ασχετα αν προσωπικα δεν εχω παρει ακομα
αυτα ειναι υποκειμενικα αδερφε,χαρακτηρισμοι κ εντυπωσεις κτλ,κ για τη jo στις αρχες αρχες ειχαν γραφτει πολλα για τη τρελα της αρνητικα κ σημερα δεν ξερω καποιον που να εχει να πει κατι αρνητικο!Τα σεντόνια που λες η αλήθεια είναι ότι δεν έκατσα ποτέ να τα διαβάσω γιατί δε διάβασα στο σχολείο. Εδώ θα κάτσω μα διαβάσω? Κριτικές διαβάζω και κρίνω αν πρέπει να δοκιμάσω να συναντήσω μια κοπέλα ή όχι. Και για να μιλήσω για κάποια το κάνω μόνο αν εχω προσωπική εμπειρία μαζί της.
Το να πετάει όμως κάποιος ένα είναι τρελή κλπ χωρίς να λέει τον λόγο είναι μαλάκια και αφήνει μόνο εντυπωσεις
αυτα ειναι υποκειμενικα αδερφε,χαρακτηρισμοι κ εντυπωσεις κτλ,κ για τη jo στις αρχες αρχες ειχαν γραφτει πολλα για τη τρελα της αρνητικα κ σημερα δεν ξερω καποιον που να εχει να πει κατι αρνητικο!
η μουναρα για μενα για σενα παιζει να ναι μπαζο κ ν'αναρωτιεσαι αν ειμαι γκαβος,σαβουρης η σε τρολλαρω ενω εγω βλεπω ουρανια τοξα σαν να εχω παρει lsd...
ο καθεις με την αποψη του,καλο ειναι να λεγονται πολλες διαφορες,φιλτραρεις κ κρατας οτι κρινεις
Ολόσωστα όσα λέτε για τα γούστα του καθένα.Τα σεντόνια που λες η αλήθεια είναι ότι δεν έκατσα ποτέ να τα διαβάσω γιατί δε διάβασα στο σχολείο. Εδώ θα κάτσω μα διαβάσω? Κριτικές διαβάζω και κρίνω αν πρέπει να δοκιμάσω να συναντήσω μια κοπέλα ή όχι. Και για να μιλήσω για κάποια το κάνω μόνο αν εχω προσωπική εμπειρία μαζί της.
Το να πετάει όμως κάποιος ένα είναι τρελή κλπ χωρίς να λέει τον λόγο είναι μαλάκια και αφήνει μόνο εντυπωσεις
Λιλυ ποια λέμε ?? Μια Λίλιαν από joy που κατατάσσεται ανατολικό μπλόκ πλευρά ?Ναι λιλυ άψογη σε όλα και ήρεμη δύναμη . Οπως και Μαρία η πιτσιρικα έχει μέλλον .
Μελιτα καινουρια ;
μάθαμε εδώ κάτι τελικά ? Τρόπος επικοινωνίας ? Αν έχεις κατι ενημερώνεις ή έστω με ενα Dm αν θεςΗ κοπέλα έχει διαφορετικό όνομα στο fb και διαφορετικό στο insta αλλά πουθενά δεν αναφέρει για μασάζ και πουθενά δεν έχει τη φωτό που έχεις ποστάρει. Γίνε λίγο πιο σαφής αν βέβαια θέλεις
Ψάξε πιο πίσω και ρώτα αυτόν που τη βρήκε. Εγώ δεν ασχολήθηκαμάθαμε εδώ κάτι τελικά ? Τρόπος επικοινωνίας ? Αν έχεις κατι ενημερώνεις ή έστω με ενα Dm αν θες
πρεπει να ναι παραρτημα του μαγαζιου στα ταμπουρια,αυστηρα κ μονο μασαζΚαι άλλο γραφείο ξεπετάχτηκε.
Artemis_art_massagio on Instagram: "Νέο Μαγαζί στον Κορυδαλλό Δ Διαμαντίδη 34 πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου τηλέφωνο για ραντεβού 2110082864 για να απολαύσετε το καλύτερο μασάζ στη ζωή σας #massage #therapy #massagio #relax"
1,568 likes, 73 comments - artemis_art_masagio on January 27, 2025: "Νέο Μαγαζί στον Κορυδαλλό Δ Διαμαντίδη 34 πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου τηλέφωνο για ραντεβού 2110082864 για να απολαύσετε το καλύτερο μασάζ στη ζωή σας #massage #therapy #massagio #relax".www.instagram.com
Στα δεν…Και άλλο γραφείο ξεπετάχτηκε.
Artemis_art_massagio on Instagram: "Νέο Μαγαζί στον Κορυδαλλό Δ Διαμαντίδη 34 πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου τηλέφωνο για ραντεβού 2110082864 για να απολαύσετε το καλύτερο μασάζ στη ζωή σας #massage #therapy #massagio #relax"
1,568 likes, 73 comments - artemis_art_masagio on January 27, 2025: "Νέο Μαγαζί στον Κορυδαλλό Δ Διαμαντίδη 34 πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου τηλέφωνο για ραντεβού 2110082864 για να απολαύσετε το καλύτερο μασάζ στη ζωή σας #massage #therapy #massagio #relax".www.instagram.com
Πρόσφερέ της 500 ευρώ και έλα να μου πεις. δεν υπάρχει τίποτα στα δεν...Στα δεν…
Στα δεν !! Δεν τα θέλει..Πρόσφερέ της 500 ευρώ και έλα να μου πεις. δεν υπάρχει τίποτα στα δεν...
Μόνο μασάζΜάγκες..μια μαρλιν..μελαχρινή..με γλυκό προσωπάκι από αρτ..ξέρουμε κάτι??
θα μπορουσες να μου στειλεις link για το Joy, δεν ξερω εαν βρισκω τη σωστη σελιδα στο googlleΩραίο χαλαρωτικό μασάζ με Μαρία από joy πιπινακι 22 χρόνων μέχρι φραπέ το πάει αλλά ήταν πολύ εξυπηρετική.
Οταν λες φουλ η Mary απο dm εννοείς μπριζόλα; Με εμενα πρην απο 15 μερες, ήταν κατηγορηματικά αρνητική ...δοκιμη με αγγελικη massage fantasy προχωραει φουλ
δοκιμη και ασιατησα mary apo dm προχωραει φουλ
Ρε παιδιά έχουν ειπωθεί 1000 φορές εδώ μέσα ότι κάποιο κορίτσι που μπορεί να φουλάρι με κάποιον που ίσως και να το γουστάρει λίγο δε σημαίνει ότι το κάνει με όλους είναι επιλογή της κοπέλας.η μαγκιά είναι ο καθένας πως θα ξεκλειδώσει την κάθε κοπέλα ώστε να προσφέρει όσα παραπάνω γίνεται, Και να πάρει αυτό που θέλει στο τέλος!Οταν λες φουλ η Mary απο dm εννοείς μπριζόλα; Με εμενα πρην απο 15 μερες, ήταν κατηγορηματικά αρνητική ...