Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (6 μέλη και 21 επισκέπτες)

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.853
Πόντοι
201
ΚΑτσε ρε συ...τοσο εξω πεφτουμε?δε.μπορει..απ το αρτ λεω...ενα μελαχρινο...πόσο.λαθος να πάει αυτό..
Κ φαίνεται να μην έχει φιλτρα
δε ξερω ρε αδερφε για ποια λες

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.842
Πόντοι
2.036
Ο κόσμος το χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι;!;!;!;
Από δική μου ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
Ακόμα προσπαθω να καταλάβω το τρελή από που βγαίνει?
Ισως επειδή δεν είναι χαπατο να δεχτεί την μαλακια του καθενός ή επειδή δεν σου έκατσε να την πηδηξεις είναι τρελή?
Και το λέω και εγώ από εμπειρία και δεν είδα καμιά τρελά σαν αυτή που εννοείς εσύ.
Τρελά στο μασάζ και στα περαιτέρω έχει άφθονη και τιμάει και το τελευταίο σεντς που παίρνει

• Like
Αντιδράσεις: geo69

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.853
Πόντοι
201
Ακόμα προσπαθω να καταλάβω το τρελή από που βγαίνει?
Ισως επειδή δεν είναι χαπατο να δεχτεί την μαλακια του καθενός ή επειδή δεν σου έκατσε να την πηδηξεις είναι τρελή?
Και το λέω και εγώ από εμπειρία και δεν είδα καμιά τρελά σαν αυτή που εννοείς εσύ.
Τρελά στο μασάζ και στα περαιτέρω έχει άφθονη και τιμάει και το τελευταίο σεντς που παίρνει
κ εγω ειχα την ιδια απορρια αλλα δικαιολογω καπου,τις πρωτες φορες που εβλεπα τα σεντονια που εγραφε η τεα εδω προσπερνουσα κ ειχα κ εγω μια τετοια εικονα για εκεινη,οταν εδωσα λιγο βαση στα γραφομενα κ μιλησα τηλεφωνικα μαζι της κτλβ οτι πρεπει να ναι απο τα σωστα παιδια ασχετα αν προσωπικα δεν εχω παρει ακομα

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.842
Πόντοι
2.036
κ εγω ειχα την ιδια απορρια αλλα δικαιολογω καπου,τις πρωτες φορες που εβλεπα τα σεντονια που εγραφε η τεα εδω προσπερνουσα κ ειχα κ εγω μια τετοια εικονα για εκεινη,οταν εδωσα λιγο βαση στα γραφομενα κ μιλησα τηλεφωνικα μαζι της κτλβ οτι πρεπει να ναι απο τα σωστα παιδια ασχετα αν προσωπικα δεν εχω παρει ακομα
Τα σεντόνια που λες η αλήθεια είναι ότι δεν έκατσα ποτέ να τα διαβάσω γιατί δε διάβασα στο σχολείο. Εδώ θα κάτσω μα διαβάσω? Κριτικές διαβάζω και κρίνω αν πρέπει να δοκιμάσω να συναντήσω μια κοπέλα ή όχι. Και για να μιλήσω για κάποια το κάνω μόνο αν εχω προσωπική εμπειρία μαζί της.
Το να πετάει όμως κάποιος ένα είναι τρελή κλπ χωρίς να λέει τον λόγο είναι μαλάκια και αφήνει μόνο εντυπωσεις

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.853
Πόντοι
201
Τα σεντόνια που λες η αλήθεια είναι ότι δεν έκατσα ποτέ να τα διαβάσω γιατί δε διάβασα στο σχολείο. Εδώ θα κάτσω μα διαβάσω? Κριτικές διαβάζω και κρίνω αν πρέπει να δοκιμάσω να συναντήσω μια κοπέλα ή όχι. Και για να μιλήσω για κάποια το κάνω μόνο αν εχω προσωπική εμπειρία μαζί της.
Το να πετάει όμως κάποιος ένα είναι τρελή κλπ χωρίς να λέει τον λόγο είναι μαλάκια και αφήνει μόνο εντυπωσεις
αυτα ειναι υποκειμενικα αδερφε,χαρακτηρισμοι κ εντυπωσεις κτλ,κ για τη jo στις αρχες αρχες ειχαν γραφτει πολλα για τη τρελα της αρνητικα κ σημερα δεν ξερω καποιον που να εχει να πει κατι αρνητικο!
η μουναρα για μενα για σενα παιζει να ναι μπαζο κ ν'αναρωτιεσαι αν ειμαι γκαβος,σαβουρης η σε τρολλαρω ενω εγω βλεπω ουρανια τοξα σαν να εχω παρει lsd...
ο καθεις με την αποψη του,καλο ειναι να λεγονται πολλες διαφορες,φιλτραρεις κ κρατας οτι κρινεις

Island_boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2023
Κριτικές
5
Like
427
Πόντοι
300
αυτα ειναι υποκειμενικα αδερφε,χαρακτηρισμοι κ εντυπωσεις κτλ,κ για τη jo στις αρχες αρχες ειχαν γραφτει πολλα για τη τρελα της αρνητικα κ σημερα δεν ξερω καποιον που να εχει να πει κατι αρνητικο!
η μουναρα για μενα για σενα παιζει να ναι μπαζο κ ν'αναρωτιεσαι αν ειμαι γκαβος,σαβουρης η σε τρολλαρω ενω εγω βλεπω ουρανια τοξα σαν να εχω παρει lsd...
ο καθεις με την αποψη του,καλο ειναι να λεγονται πολλες διαφορες,φιλτραρεις κ κρατας οτι κρινεις
Ολόσωστα όσα λέτε για τα γούστα του καθένα.
Και για τις "κριτικές" ή σχόλια των συναγωνιστών και την αξιοπιστία τους, ο σωστός τρόπος αξιολόγησης περιλαμβάνει και ένα πέρασμα από το προφίλ για να δούμε τυχόν επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές... Πιστέψτε, με βοήθησε πολλές φορές και μεγάλωσε τη λίστα όσων αγνοώ!!

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.513
Πόντοι
456
Ναι λιλυ άψογη σε όλα και ήρεμη δύναμη . Οπως και Μαρία η πιτσιρικα έχει μέλλον .
Μελιτα καινουρια ;
Λιλυ ποια λέμε ?? Μια Λίλιαν από joy που κατατάσσεται ανατολικό μπλόκ πλευρά ?

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.513
Πόντοι
456
Η κοπέλα έχει διαφορετικό όνομα στο fb και διαφορετικό στο insta αλλά πουθενά δεν αναφέρει για μασάζ και πουθενά δεν έχει τη φωτό που έχεις ποστάρει. Γίνε λίγο πιο σαφής αν βέβαια θέλεις
μάθαμε εδώ κάτι τελικά ? Τρόπος επικοινωνίας ? Αν έχεις κατι ενημερώνεις ή έστω με ενα Dm αν θες

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.458
Πόντοι
206
μάθαμε εδώ κάτι τελικά ? Τρόπος επικοινωνίας ? Αν έχεις κατι ενημερώνεις ή έστω με ενα Dm αν θες
Ψάξε πιο πίσω και ρώτα αυτόν που τη βρήκε. Εγώ δεν ασχολήθηκα

Vranko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
138
Πόντοι
280
Και άλλο γραφείο ξεπετάχτηκε.

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.853
Πόντοι
201

πρεπει να ναι παραρτημα του μαγαζιου στα ταμπουρια,αυστηρα κ μονο μασαζ

isaak kos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
33
Like
3.324
Πόντοι
2.596

Στα δεν…

• Like
Αντιδράσεις: Vranko

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
320
Πόντοι
281
Ωραίο χαλαρωτικό μασάζ με Μαρία από joy πιπινακι 22 χρόνων μέχρι φραπέ το πάει αλλά ήταν πολύ εξυπηρετική.
θα μπορουσες να μου στειλεις link για το Joy, δεν ξερω εαν βρισκω τη σωστη σελιδα στο googlle

jmu

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Like
14
Πόντοι
0
δοκιμη με αγγελικη massage fantasy προχωραει φουλ
δοκιμη και ασιατησα mary apo dm προχωραει φουλ
Οταν λες φουλ η Mary απο dm εννοείς μπριζόλα; Με εμενα πρην απο 15 μερες, ήταν κατηγορηματικά αρνητική ...

dsq

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2011
Like
459
Πόντοι
21
Οταν λες φουλ η Mary απο dm εννοείς μπριζόλα; Με εμενα πρην απο 15 μερες, ήταν κατηγορηματικά αρνητική ...
Ρε παιδιά έχουν ειπωθεί 1000 φορές εδώ μέσα ότι κάποιο κορίτσι που μπορεί να φουλάρι με κάποιον που ίσως και να το γουστάρει λίγο δε σημαίνει ότι το κάνει με όλους είναι επιλογή της κοπέλας.η μαγκιά είναι ο καθένας πως θα ξεκλειδώσει την κάθε κοπέλα ώστε να προσφέρει όσα παραπάνω γίνεται, Και να πάρει αυτό που θέλει στο τέλος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom