Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.368
- Πόντοι
- 456
Η Ζέτα διπλή εκτόνωση θα δεχτεί με ανάλογα έξτρα???Εκει θα ειναι ακομα. ειναι καλη περιπτωση.
Η Ζέτα διπλή εκτόνωση θα δεχτεί με ανάλογα έξτρα???Εκει θα ειναι ακομα. ειναι καλη περιπτωση.
Πρόσφατη συνάντηση με Βασιλική από Deluxe:καμμία σχέση η φώτο της με την πραγματικότητα παραπανίσια κιλά κ άλλο πρόσωπο..ακόμη μία απογοήτευση!Μέτριο μασάζ χωρίς έξτρα(ευτυχώς)!Μου στείλανε φώτος Ειρήνη και Ρέας φαίνονται ωραίες έχει δοκιμάσει κάποιος για να μην την ξαναπατήσω?
Πως είναι κάνει κ διπλή εκτόνωση??κ πόσα έδωσες φίλε???Πριν μια βδομάδα που την πήρα εργαζόταν κανονικά
μπορει ναι αλλα οχι με σιγουρια.Η Ζέτα διπλή εκτόνωση θα δεχτεί με ανάλογα έξτρα???
Την έκλεισα ήδη δν άντεξαμπορει ναι αλλα οχι με σιγουρια.
μπορεις να την ρωτησεις οταν ερθει.
την πηρες?Την έκλεισα ήδη δν άντεξα
Όχι, Τετάρτητην πηρες?
okΌχι, Τετάρτη
γραψε εντυπωσειςΌχι, Τετάρτη
Φιλε σορι αν το εγραψες και δεν το ειδα. Κοστος; Συμπεριφορά;;δοκιμη με αγγελικη massage fantasy προχωραει φουλ
δοκιμη και ασιατησα mary apo dm προχωραει φουλ
Μπράβο συναγωνιστή.. Γιατι έχουν παλαβωσει....Δοκιμές του ΣΚ:
- Νίκη από fantasy: μόνο μασάζ (χάδια θα έλεγα)
- Στέλλα από deluxe: πάρα πολύ καλό μασάζ. Ζήτησε +30 για χέρι που τα θεωρώ πάρα πολλά και δεν τα εδωσα
Εγώ είδα σε φωτό μια όμορφη Ασσιατισα στο Τζόι. Ξέρουμε ποια είναι?
Πες μας κάτι παραπάνω, γιατί το προφίλ του μαγαζιού και οι τιμ΄΄ες δεν παραπέμπουν σε κάτι τέτοι!Πολύ καυλιάρα περίπτωση η κοπέλα από το thekingmassage με σήμα το λιοντάρι .
Fantasy δηλαδή είναι στα δεν;Δοκιμές του ΣΚ:
- Νίκη από fantasy: μόνο μασάζ (χάδια θα έλεγα)
- Στέλλα από deluxe: πάρα πολύ καλό μασάζ. Ζήτησε +30 για χέρι που τα θεωρώ πάρα πολλά και δεν τα εδωσα
ναιΘέλεις να "προχωράει" ο μασέρ τύπε μου ?![]()
Δυνατό!Μια που έχει προφίλ στο fb carolina Miranda santos τι λέει?
Έχει δοκιμάσει κανείς?
Η γνωστή Καρολίνα "Βραζιλιάνα" θα είναιΔυνατό!
Δεν είναι μαγαζί σε γραφείο αναφέρομαι.Πες μας κάτι παραπάνω, γιατί το προφίλ του μαγαζιού και οι τιμ΄΄ες δεν παραπέμπουν σε κάτι τέτοι!
Δεν νομίζω ότι είναι η γνωστή Καρολίνα... Αυτή μου φαίνεται αρκετά νεότερηΗ γνωστή Καρολίνα "Βραζιλιάνα" θα είναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν είναι μαγαζί σε γραφείο αναφέρομαι.