Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (5 μέλη και 9 επισκέπτες)

mariosr125

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
422
Πόντοι
21
Τι να σου πω δεν ξέρω. Μόνο αυτή έχω δοκιμάσει. Μπορεί άλλες να κάνουν αν δοκιμάσω καμία θα στείλω (δεν φαίνονται σαν να μην κάνουν πάντως στις φωτογραφίες)
Πάρε αγγελική ν περάσεις ωραία ,,, φίλε μ σορυ δλδ η νίκη φραπέ δεν είχε ; Κοιτα εγώ την είχα πάρει στης αρχές της Νταξη αν δεν την πηγενα τ χέρι της στον πουτσο μ δε θ είχε φραπέ

kostasss26

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
231
Πόντοι
21
Πάρε αγγελική ν περάσεις ωραία ,,, φίλε μ σορυ δλδ η νίκη φραπέ δεν είχε ; Κοιτα εγώ την είχα πάρει στης αρχές της Νταξη αν δεν την πηγενα τ χέρι της στον πουτσο μ δε θ είχε φραπέ
Δεν το πήγα.. την ρώτησα αν μπορούμε να προχωρήσουμε και ήταν κάθετη στο όχι. Οπότε δεν επέμεινα.
Τελικά έπαιξε φραπές σε εσένα? Τιμή?

pasquale7

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2024
Like
253
Πόντοι
21
Ένας γαμωτο δεν βρέθηκε να πει για Ζέτα από deluxe..τόσες φορές δίνω πληροφορίες κ μερικοί μονο νσ τρώνε ξέρουν..πείτε κάποιος τι τιμές έχει ρε παιδιά η Ζέτα πρώην dream girl???για μπριζόλα κυρίως
στριψ'της κανα μπαφο κ μια χαρα θα περασεις,,ισως σου κανει κ σκοντο στη τιμη γιατι μας ζαλισες ποσο θα δωσω κ ποσο θα δωσω...

mariosr125

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
422
Πόντοι
21
Δεν το πήγα.. την ρώτησα αν μπορούμε να προχωρήσουμε και ήταν κάθετη στο όχι. Οπότε δεν επέμεινα.
Τελικά έπαιξε φραπές σε εσένα? Τιμή?
Ένταξη κοιτα και μένα με τάραξε στα όχι όχι όχι κάθετα όχι σου λέω έκανα δύο τρεις προσπάθειες περνοντας τ χέρι της και το πηγενε γ φραπέ αλιως αχυστος θ έφευγα ε από μόνος μ συν 20 της έδωσα αλ ειμουν και από τα πολύ πρώτα της ραντεβού οπότε ήταν κ αρκετά ψαρωμένη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom