Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
27.295
Πόντοι
26.236
Μελιτα εχω παρει πριν κανα μηνα ως λιλυ απο vip, ηταν και στο lotus.. Κλασικό γλυκο ασιατακι, κοντουλι, μιλάει ελληνικά καλό μασαζακι, μέχρι χέρι είχε πει.. Δεν ξερω ποσο γιατί έριξα ακυρο καθότι δεν ειμαι φραπέ fun.. Υγ. Το να δινετε 120 για ένα καλάμι μου ακούγεται τρελλο...
Εάν λεμε την ίδια που νομίζω αυτη λεμε κανει πολύ καλο μασαζ , ειναι και στο δευτερόλεπτο συνεπής ακριβως 1 ώρα μασαζ κ θυμαμαι χαρακτηριστικά μου είχε πει έχουμε επιπλέον 3-5 λεπτά γιατι έπλυνε τα χέρια της στο μπάνιο .
Πολύ γλυκιά χαμογελαστη κοπελα .Δύσκολα βρίσκεις τόση συνέπεια . Διαμαντάκι .

brin

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
170
Πόντοι
280
θα μπορουσες να μου στειλεις link για το Joy, δεν ξερω εαν βρισκω τη σωστη σελιδα στο googlle

jojo1972

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Κριτικές
2
Like
340
Πόντοι
20
Εάν λεμε την ίδια που νομίζω αυτη λεμε κανει πολύ καλο μασαζ , ειναι και στο δευτερόλεπτο συνεπής ακριβως 1 ώρα μασαζ κ θυμαμαι χαρακτηριστικά μου είχε πει έχουμε επιπλέον 3-5 λεπτά γιατι έπλυνε τα χέρια της στο μπάνιο .
Πολύ γλυκιά χαμογελαστη κοπελα .Δύσκολα βρίσκεις τόση συνέπεια . Διαμαντάκι .
Αυτή είναι.. Οποιος ειναι λάτρης του φραπέ, και γουστάρει και ασιατακια ειναι κομπλε..

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
166
Πόντοι
1
Η Χριστίνα έχει φύγει...όχι καιρό χονια τώρα....

brin

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
170
Πόντοι
280

submalegr

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2007
Κριτικές
3
Like
178
Πόντοι
0
Ξέρει κανένας να μου προτείνει κάποιον καλό και εμφανίσιμο μασερ (επαγγελματία) για να κάνω δωρο στη γυναίκα μου ένα αισθησιακό μασάζ? Της αρέσει πολύ αυτή η φάση και το έχει προχωρήσει με 2-3 που τους γούσταρε. Όχι απαντησεις του στυλ να έρθω εγω να της κάνω μασζ, κλπ. Αν γνωρίζετε κάποιον που να υπάρχει σε κάποιο σαιτ ή social media με φωτογραφίες, κλπ

trendel89

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2024
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδιά συγγνώμη που ρωτάω με τόση αφέλεια, δεν έχω εμπειρία από αυτά... αλλά όταν λέμε η μασέζ να το προχωρήσει μέχρι που εννοούμε;
επίσης θα με ενδιέφερε να δοκιμάσω το joy massage, τι έχετε να μου προτείνετε για να μου μείνει σαν εμπειρία;

dertilis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Like
241
Πόντοι
20
Ξέρει κανένας να μου προτείνει κάποιον καλό και εμφανίσιμο μασερ (επαγγελματία) για να κάνω δωρο στη γυναίκα μου ένα αισθησιακό μασάζ? Της αρέσει πολύ αυτή η φάση και το έχει προχωρήσει με 2-3 που τους γούσταρε. Όχι απαντησεις του στυλ να έρθω εγω να της κάνω μασζ, κλπ. Αν γνωρίζετε κάποιον που να υπάρχει σε κάποιο σαιτ ή social media με φωτογραφίες, κλπ

• Χαχα
Αντιδράσεις: ambe77

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.184
Πόντοι
456
ρε παιδιά συγγνώμη που ρωτάω με τόση αφέλεια, δεν έχω εμπειρία από αυτά... αλλά όταν λέμε η μασέζ να το προχωρήσει μέχρι που εννοούμε;
επίσης θα με ενδιέφερε να δοκιμάσω το joy massage, τι έχετε να μου προτείνετε για να μου μείνει σαν εμπειρία;
Τουλάχιστον νέχρι φραπέ , από Joy δοκίμασε Μελίτα και δεν θα χάσεις!

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.422
Πόντοι
41.813
αλλες προχωρανε μεχρι φραπε.
φραπε=μαλακια.

αλλες μεχρι καλαμακι.
καλαμακι =πιπα.

αλλες προχωρανε μεχρι μπριζολα.
μπριζολα=πηδημα.

θελει διαβασμα και ξεσκαρταρισμα απο τυχον προμο ποσταρισματα και βεβαια ολα ειναι εξτρα απο την αρχικη τιμη,με το αναλογο τιμημα.
και να εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου,οτι αυτα που κανει μια Χ κοπελλα με καποιον,δεν σημαινει οτι τα κανει με ολους.
κι εδω βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις που γινεται το αντιστροφο.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
62
Like
35.027
Πόντοι
22.936
Θέλεις να "προχωράει" ο μασέρ τύπε μου ? :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom