giorgos stergiou
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.176
- Πόντοι
- 2.306
Δεν νομίζεις ότι είναι πολλά γιά την κομμώτρια? Της έχω μιλήσει αλλά λόγω διαφορετικών προγραμμάτων δεν βρεθήκαμεΤην καλησπέρα μου στους φίλους μου Αθηνεζους
Κατέβηκα για μια εβδομάδα στην όμορφη πόλη σας και θέλω να γράψω 3 κριτικές.
Δεν ρώτησα για πληροφορίες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βοηθηθηκα με λίγο διάβασμα εδώ μέσα.
Στις 2 πρώτες ίσως να μην είμαι αντικειμενικος γιατί τις συναντάω σε κάθε επίσκεψη μου που είναι 2 φορές το χρόνο.
1)Αννα-πιπινακι.
Περιπου 30 χρονών με πολύ όμορφο σώμα για τα δικά μου γούστα.Δεν έχει πρόσωπο μοντέλου αλλά είναι όμορφη και σε κερδίζει αμέσως με το χαμόγελο και το social της.Ειναι και παοκτσακι και κάπου εκεί ταιριαξαμε αμέσως.
Τρομερό στοματικό που δεν θέλεις να την πηδηξεις.Εννοειτε προχωρήσαμε και σε σεξ που είναι τρομερή.2 γύροι σε μια ώρα και ίσως και παραπάνω γτ δεν κρατήσαμε ώρα με κόστος 80€.
2)Ελένη-κομμώτρια.
Να ξεκαθαρίσω ότι δεν προτείνεται γι αυτούς που ψάχνετε πιτσιρίκες-μοντέλα.Πολυ καλό social και ευχάριστη.
Είναι μια όμορφη γυναίκα περίπου 50 χρονών,με ότι συνεπάγεται αυτό,και πάρα πολύ ωραίο σώμα για την ηλικία της.Τρομερό στήθος...πραγματικά...δεν το χορταίνεις!
Απο υπηρεσίες ξέρει να κάνει μασάζ και από ένα σημείο και μετά βάζει και την φαντασία της στο ερωτικό-αισθησιακό και όταν γυρίζεις είσαι ήδη τούρμπο
Προχωράει με στοματικό και σεξ και αντέχει σε δυνατούς ρυθμούς.
Κόστος 100€ για τουλάχιστον 1.30 ώρα .
3)Νατάσα Μονροε.
Διάβασα λίγο από κριτικές και προχώρησα.
Με έκανε κλικ το θεία και καλές υπηρεσίες μασάζ από σχόλια φίλων
Περιπου στα 50plus.
Ξανθια,μετρίου αναστηματος με πιασίματα(οχι χοντρή)
Σχετικά καλό μασάζ και τελείωμα με στόμα και σεξ.
Το πήγα μέχρι τέρμα έτσι για την εμπειρία.
Δεν ξέρω γιατί αλλά η συγκεκριμένη έμοιαζε με μια γειτονισσα που την είχα αποθημενο και αυτό το γεγονός με εξιταρισε
Κόστος στα 70€
Δεν προτείνετε σε καμία περίπτωση σε φίλους μικρής ηλικίας...εγώ είμαι στα 30 αλλά μερικές φορές έχω περίεργα γούστα με μεγαλοκοπέλες και μ αρέσει.
Ωστόσο περίμενα κάνα 80αρι 70αρι για να είμαι ειλικρινής