Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
..Οπως είπα,αν κάποιος ικανοποιείται μονο με αυτόν τον τρόπο,καλό είναι να ενδιαφερθεί για την ψυχική του υγεία....
ειλικρινά πιστεύεις ότι οι αποκλίνουσες σεξουαλικές προτιμήσεις "θεραπεύονται"?? :think:

Ασφαλώς ο ηρωισμός προυποθέτει ανιδιοτελεια,ομως προσωπικά βάζω στην ιδια κατηγορία και οσους ανθρώπους αναγκάζονται να κάνουν πράγματα που τους εξευτελίζουν και τους προσβάλλουν προκειμενου να επιβιώσουν....
Υπάρχει και το "όχι δεν ενδιαφέρομαι, ευχαριστώ πολύ, πηγαίνετε κάπου αλλού να εξυπηρετηθείτε.." απλά πράματα  :coffee:

sigmund

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ειλικρινά πιστεύεις ότι οι αποκλίνουσες σεξουαλικές προτιμήσεις "θεραπεύονται"?? :think:
Υπάρχει και το "όχι δεν ενδιαφέρομαι, ευχαριστώ πολύ, πηγαίνετε κάπου αλλού να εξυπηρετηθείτε.." απλά πράματα  :coffee:

my point exactly

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
:2funny: :2funny: :2funny:
dvse lemeeeeeεεεε
δωσεεεεεε  :zfuck: :zfuck:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

Δεν είμαι ειδικός,πιστευω όμως οτι υπάρχουν αποκλίσεις και "αποκλίσεις"....Το να θέλει κάποιος απλά να ικανοποιήσει μια φαντασίωση του,σε λογικά πλαίσια,μπορεί να είναι και διασκεδαστικό...Αν όμως,η "απόκλιση" ξεπερνά κατά πολύ κάποια λογικά όρια,τότε πιστευω οτι είναι προς το συμφερον του ατομου αυτού να διερευνήσει τα βαθυτερα αιτια που προκαλουν αυτή την συμπεριφορά....να στο πω πολύ απλά φίλε Kebaap,εγω ο ίδιος οταν βλέπω οτι κάποιες φορές γίνομαι αδικος η επιθετικός,η ακόμα και προσβλητικός προς τους άλλους,ψαχνω να βρω τι το προκαλει αυτό και κοιτάζω να το διορθώσω...διαφορετικά,εγω θα ειμαι ο χαμένος της ιστορίας.
Οσο για το δευτερο που λές,ναι ασφαλώς υπάρχει και αυτή η λύση.Δεν ξέρω όμως αν πίσω σου υπάρχουν απλήρωτα νοίκια και λογαριασμοί,η ενα παιδί που πειναει,πόσο μεγάλες μπορεί να ειναι οι αντιστάσεις....

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Δεν είμαι ειδικός,πιστευω όμως οτι υπάρχουν αποκλίσεις και "αποκλίσεις"....Το να θέλει κάποιος απλά να ικανοποιήσει μια φαντασίωση του,σε λογικά πλαίσια,μπορεί να είναι και διασκεδαστικό...Αν όμως,η "απόκλιση" ξεπερνά κατά πολύ κάποια λογικά όρια,τότε πιστευω οτι είναι προς το συμφερον του ατομου αυτού να διερευνήσει τα βαθυτερα αιτια που προκαλουν αυτή την συμπεριφορά....να στο πω πολύ απλά φίλε Kebaap,εγω ο ίδιος οταν βλέπω οτι κάποιες φορές γίνομαι αδικος η επιθετικός,η ακόμα και προσβλητικός προς τους άλλους,ψαχνω να βρω τι το προκαλει αυτό και κοιτάζω να το διορθώσω...διαφορετικά,εγω θα ειμαι ο χαμένος της ιστορίας.
Δε γιατρεύονται αυτά τα πράγματα ρε Αντυ, μόνο κρύβονται και καταπιέζονται από τους ίδιους αυτούς που έχουν αυτές τις αποκλίσεις... Και υποθέτω πως η καταπίεση αυτών των προτιμήσεων, μόνο κακό κάνει στους ανθρώπους αυτούς αλλά και στους γύρω τους. :dunno:

Οσο για το δευτερο που λές,ναι ασφαλώς υπάρχει και αυτή η λύση.Δεν ξέρω όμως αν πίσω σου υπάρχουν απλήρωτα νοίκια και λογαριασμοί,η ενα παιδί που πειναει,πόσο μεγάλες μπορεί να ειναι οι αντιστάσεις....
Όλοι έχουμε δυσκολίες... δε χρειάζεται να πω περισσότερα ε? :sunglasses:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
οταν βλέπω οτι κάποιες φορές γίνομαι αδικος η επιθετικός,η ακόμα και προσβλητικός προς τους άλλους,ψαχνω να βρω τι το προκαλει αυτό και κοιτάζω να το διορθώσω...διαφορετικά,εγω θα ειμαι ο χαμένος της ιστορίας.
Και, αν μου επιτρέπεις, να συμπληρώσω ότι αποτελεί γενναιότητα να παραδέχεσαι ότι έσφαλες με την επίθεση σε κάποιον  που δε γνωρίζεις, επειδή απλά δυσανασχέτησε με τη δημόσια κατάπτυστη κόντρα που μπορεί να έχεις με άλλο μέλος. Και περισσότερο με λυπεί η περίπτωση να ενημερώνομαι ότι ο εν λόγω επιτιθέμενος είναι αξιόλογος, σοβαρός και απλά αδικεί την "δημόσια" εικόνα του. Ας μη δίνουμε λοιπόν τροφή στα παράσιτα, με προσβολές στους ενοχλούμενους από την υβριστική αντιπαράθεση και ας τα απομονώσουμε. Ο χρόνος δικαιώνει τους σωστούς και ξεβράζει τα παράσιτα.   

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
Πριν λίγες μέρες είχα "διαμαρτυρηθεί" για τις δημόσιες κόντρες ορισμένων,που πιάνουν τον χωρο του φόρουμ και εμποδιζουν ολους τους αλλους να διακρίνουν τα posts που περιέχουν πραγματική ενημέρωση....κακώς,πολύ κακώς.Διότι έμαθα εν τω μεταξύ πράγματα για ορισμένους,που μου ήρθε εμετός....το τι ανωμαλία και βιτσιο κυκλοφορεί δεν περιγράφεται....
Θεωρώ οτι κάποιες κοπέλλες ειναι πραγματικά "ηρωίδες",όταν αναγκάζονται να ικανοποιούν ορέξεις και βιτσια ορισμένων,που πραγματικά εμπίπτουν στη σφαιρα της επιστημονικής φαντασίας...
φίλτατε andy μου κάνει εντύπωση που σε εσένα ένα άτομο με πολύ μεγάλη εμπειρία σου κάνουν εντύπωση τέτοια πράγματα......
ότι υπάρχει πολύ ανωμαλία το ξέρουν όλοι....
εδώ σε γνωστό μασατζήδικο νεαρά κορασίδα επιδιδόταν στα πρώτα βήματα της καριέρας της σε κοπρολαγνείες και ουρολαγνεία.....ή κάνω λάθος  ;) 

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
φίλτατε andy μου κάνει εντύπωση που σε εσένα ένα άτομο με πολύ μεγάλη εμπειρία σου κάνουν εντύπωση τέτοια πράγματα......
εδώ σε γνωστό μασατζήδικο νεαρά κορασίδα επιδιδόταν στα πρώτα βήματα της καριέρας της σε κοπρολαγνείες και ουρολαγνεία.....ή κάνω λάθος   ;)  

ενώ τώρα τα εκόψε...
παρθένεψε...!!!

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
εδώ σε γνωστό μασατζήδικο νεαρά κορασίδα επιδιδόταν στα πρώτα βήματα της καριέρας της σε κοπρολαγνείες και ουρολαγνεία.....ή κάνω λάθος  ;) 

Είσαι σαφέστατος, εν τη ασαφεία σου...

sofispise

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας μασαζιουχοι!οποιος θελει ενα καλο μασαζ στο χωρο του ας ριξει ενα p.m εδω φιλακια σε ολους!

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.167
Πόντοι
7.195
Υπάρχει και το "όχι δεν ενδιαφέρομαι, ευχαριστώ πολύ, πηγαίνετε κάπου αλλού να εξυπηρετηθείτε.." απλά πράματα  :coffee:
αγαπητοι φιλοι παρακαλω μην κουφαθουμε !!!!!!!!
αυτο που συζητάς τόσο εκλεπτυσμενα και πολιτισμενα αγαπητε kebaaap, μπορει να γινει μονο αν εχεις και τον "φουσκωτό " στην  κουζίνα.
οταν μπλεκεις με ανωμαλους μονο τον σταυρό σου μπορεις να κανεις για το πως θα ξεμπλεξεις.......
ας αφησουμε λοιπον τις "εκ του ασφαλούς " θεωρίες.....

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.167
Πόντοι
7.195
απο την μια μας εχει πρηξει με τις κοντρες του και απο την αλλη βαζει σταυρουδακια.... :idiot:
σιγα επιστημονα και εριξε παγο..... προσεξε μην γλυστρησεις.......
καλα μετεωρο δεν ακους ?????

topkouzoulos84

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
κάποια call-girls προσφέρουν στο πρόγραμμα τους και μασαζ, κάποιες αρκετά καλό!

lustyman

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εδώ σε γνωστό μασατζήδικο νεαρά κορασίδα επιδιδόταν στα πρώτα βήματα της καριέρας της σε κοπρολαγνείες και ουρολαγνεία.....ή κάνω λάθος   ;) 
αν επιτρέπεις .....ποια ήταν για να την αποφεύγουμε ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom