Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Α ναι!!!!  Αυτο τοχα ξεχασει
Ε να τηs πουμε τοτε οτι, τα δικα μαs ντρεπονται να βγουν κι απ το παντελονι
....φιλε μου πλεον ολες αυτες,απο δω και περα,θα εκλειψουν.....οι πουστιες και οι κουτοπονηριες πεθαναν....μαθαμε τωρα ,μικροι μεγαλοι στα καφενεια.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Να φανε, αλλα αυτοι ΔΕΝ πληρωνουν, οποτε τι τα θες, τι τα γυρευεις φιλε μου !!!
ακριβως...αυτοι ειναι χειροτεροι απο μας...μην νομιζεις οτι δεν το ξερουν τα κοριτσια....αν τρωνε κατι ,απο μας το τρωνε....

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
ακριβως...αυτοι ειναι χειροτεροι απο μας...μην νομιζεις οτι δεν το ξερουν τα κοριτσια....αν τρωνε κατι ,απο μας το τρωνε....
Ευτυχως, γιατι ειναι τα μονα γαμησιατικα, που πληρωνουμε και καταλαβαινουμε !!!  :grin: :grin: :grin:

Dragoon

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Για ενημέρωση..Πήρα τηλέφωνο..Είναι δύο κοπέλλες μαζί, 130 ευρώ..Χαλαρωτικό, αισθησιακό και τα υπόλοιπα απο κοντά λέει..Απο 11 πρωί, μέχρι 12 βράδυ..

Χωρίς να ξέρω την συγκεκριμένη περίπτωση,αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι τι σημαίνει "χαλαρωτικό,αισθησιακό"....σημαίνει ότι δεν κάνουνε μασαζ....Εχουν βρεί όλες αυτή τη φάμπρικα με το δηθεν μασαζ για να τραβάνε κόσμο...πιο τίμιο είναι να πούνε "είμαστε call girl" και κάνουμε τα γνωστά πράγματα.....
Απο όλες αυτές τις αγγελίες που κυκλοφορούν τωρα τελευταία,εν ειδει επιδημίας,είναι ζήτημα 2-3 να ξέρουνε να κάνουνε εστω υποφερτό μασαζ.Θα μου πείς τώρα "αντε βρες τις"....εδω είναι χρήσιμο το φόρουμ και η αλληλοενημέρωση,ώστε να επισημαίνονται οι πραγματικά καλές περιπτώσεις,που επαναλαμβανω δεν ξεπερνούν τις 2-3.Βεβαίως,υπάρχουν και επαγγελματίες κοπέλλες που κάνουν πραγματικά καλό μασαζ,αλλά εκεί συνηθως δεν υπάρχουν τα υπόλοιπα....Η υπάρχουν αφού γίνεις τακτικός πελάτης,σε εμπιστευθούν,κλπ.Και κάποιες φορές,όταν πάρεις τα "υπόλοιπα",διαπιστώνεις οτι δεν αξιζε τον κόπο.....

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
πριν κανα 10ημερο ηταν.. μια με 50 ευρω φουλ προγραμμα κ εννοουσε οτι γαμιεται..
αλλα σε μια περιγραφη που μου εκανε ειπε οτι εναι ψηλη με πιασιματα
κ οταν ειπα να μου διευκρινησει το πιασιματα
μου απαντησε 65 κιλα..
οποτε δεν..

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
πριν κανα 10ημερο ηταν.. μια με 50 ευρω φουλ προγραμμα κ εννοουσε οτι γαμιεται..
αλλα σε μια περιγραφη που μου εκανε ειπε οτι εναι ψηλη με πιασιματα
κ οταν ειπα να μου διευκρινησει το πιασιματα
μου απαντησε 65 κιλα..
οποτε δεν..
ποιος ο λόγος να μας τα λες όλα αυτά, χωρίς κάποιο λινκ, τηλεφωνο ή καποια πληροφορία για την υποτιθεμενη???

ΥΓ: Τι περιμενεις να σου κάτσει με 50€ φουλ?? :think:

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
ποιος ο λόγος να μας τα λες όλα αυτά, χωρίς κάποιο λινκ, τηλεφωνο ή καποια πληροφορία για την υποτιθεμενη???

που θα πάει, θα κάτσει και με 50€ φουλ. όπως πάει το πράγμα και πολλά θα είναι. ίδωμεν

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1

Dragoon

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Χωρίς να ξέρω την συγκεκριμένη περίπτωση,αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι τι σημαίνει "χαλαρωτικό,αισθησιακό"....σημαίνει ότι δεν κάνουνε μασαζ....Εχουν βρεί όλες αυτή τη φάμπρικα με το δηθεν μασαζ για να τραβάνε κόσμο...πιο τίμιο είναι να πούνε "είμαστε call girl" και κάνουμε τα γνωστά πράγματα.....
Απο όλες αυτές τις αγγελίες που κυκλοφορούν τωρα τελευταία,εν ειδει επιδημίας,είναι ζήτημα 2-3 να ξέρουνε να κάνουνε εστω υποφερτό μασαζ.Θα μου πείς τώρα "αντε βρες τις"....εδω είναι χρήσιμο το φόρουμ και η αλληλοενημέρωση,ώστε να επισημαίνονται οι πραγματικά καλές περιπτώσεις,που επαναλαμβανω δεν ξεπερνούν τις 2-3.Βεβαίως,υπάρχουν και επαγγελματίες κοπέλλες που κάνουν πραγματικά καλό μασαζ,αλλά εκεί συνηθως δεν υπάρχουν τα υπόλοιπα....Η υπάρχουν αφού γίνεις τακτικός πελάτης,σε εμπιστευθούν,κλπ.Και κάποιες φορές,όταν πάρεις τα "υπόλοιπα",διαπιστώνεις οτι δεν αξιζε τον κόπο.....

Ναι, το καταλαβαίνω andy..Απλά απάντησα στον προηγούμενο, που ρωτούσε τι παίζει..Οσο για το θέμα ειλικρίνιας των κοριτσιών, συμφωνω μαζί σου..
Απο την άλλη βέβαια, τους συναγωνιστες που ψάχνουν ντουέττο κοπέλλες για τα περαιτέρω, δεν νομίζω να τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα το στάδιο του μασαζ..

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240

το ποστ ειναι συνεχεια των δυο παραπανω..
τοσα μου ειπε..

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
γεια σας μασαζιουχοι!οποιος θελει ενα καλο μασαζ στο χωρο του ας ριξει ενα p.m εδω φιλακια σε ολους!

συναντηθηκε κανεις με αυτην????
εχει στειλει ενα τηλ αλλα ειναι μονιμως κλειστο..
γεμισαμε βλαμενα..

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
συναντηθηκε κανεις με αυτην????
εχει στειλει ενα τηλ αλλα ειναι μονιμως κλειστο..
γεμισαμε βλαμενα..
ΑΧ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕ ΓΑΜΙΑ ΕΣΥ !!!!!!!!!!!!!!!!! μασ συγκινεις !!!!!!!!!!!! μα στην ΕΥΡΑΠΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ανηκεις και πληρωνεις ετσι για να γαμησεις ??????? δεν αφηνεις την μουφα να δουμε και εμεις ασπρη μερα ??????????

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ειρήνη υμιν.....μην τσακώνεστε.....στην συγκεκριμένη είχα στείλει κι εγω μήνυμα,προ διμήνου νομιζω,και δεν μου απάντησε ποτέ....προφανως θα είχε τους λόγους της..... :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom