Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
επειτα απο συνομιλια..
μου ειπε 60 ευρω για 45-60 λεπτα..
για κατι παραπανω που ρωτησα απαντησε οτι θα τα πουμε απο κοντα τα υπολοιπα
αρα θα γαμιεται
εχει κ δικο της χωρο που πρεπει να τον μοιραζεται
θα κανω μεσα στην εβδομαδα καμια επισκεψη
καλα και που σου μιλησε ανωμαλε.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232
σεμνά.....μην αρχίσετε πάλι

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Hi guys,
I'm from Rwanda.
I have a sexy body (nice bum :kissass: and breasts :tits2:)
For those of you who like black girls I am a very clean 24 year old girl and I also go to doctor for STD once every month just so as to be on the safe side.
I do sensual relaxing massage and if you want I can offer you coffee(frappe) all for the price of 50 euro/hour and I if you wish you can fuck me also. :knockinb: :knockinb:
I cannot write in greek alphabet but I can read and speak it if you email me or if you decide to call me on my cell phone that I can gladly give you once you email me at: my name spelled with double M ......24@yahoo.com.
nice troll

frape isn't so popular to Africa,is it?

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
παίδες

θεραπεύτρια με βυζάρες φυσικές που κάνει φραπέ αλλά όχι μπριζόλα υπάρχει ;

ΥΓ
για όσους διερωτώνται γιατί με χαλά η μπριζόλα, η απάντηση είναι η εξής.
έχω πάθος με τα γλωσσόφιλα και δεν μου βγαίνει να κάνω γλωσσόφιλα με θεραπεύτρια που προσφέρει τσιμπούκια και μπριζόλες. η ιδέα με ξενερώνει.

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
παίδες

θεραπεύτρια με βυζάρες φυσικές που κάνει φραπέ αλλά όχι μπριζόλα υπάρχει ;

ΥΓ
για όσους διερωτώνται γιατί με χαλά η μπριζόλα, η απάντηση είναι η εξής.
έχω πάθος με τα γλωσσόφιλα και δεν μου βγαίνει να κάνω γλωσσόφιλα με θεραπεύτρια που προσφέρει τσιμπούκια και μπριζόλες. η ιδέα με ξενερώνει.

Δύσκολη αναζήτηση έβαλες! Θέλεις και κατ' οίκον;!  :o

Σε καταλαβαίνω για τα γλωσσόφιλα κ.λπ. Συστήνω να δοκιμάσεις κάποιο μαγαζί στην κατηγορία "ΔΕΝ". Δεν υπάρχει καμία εγγύηση όμως για γλωσσόφιλα ή/και :tits: Τα γούστα σου θέλουν προσωπικό σκάουτινγκ αφού σ' αυτά τα μαγαζιά οι μασατζούδες άμα θέλουν φιλάνε

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Δύσκολη αναζήτηση έβαλες! Θέλεις και κατ' οίκον;!  :o

Σε καταλαβαίνω για τα γλωσσόφιλα κ.λπ. Συστήνω να δοκιμάσεις κάποιο μαγαζί στην κατηγορία "ΔΕΝ". Δεν υπάρχει καμία εγγύηση όμως για γλωσσόφιλα ή/και :tits: Τα γούστα σου θέλουν προσωπικό σκάουτινγκ αφού σ' αυτά τα μαγαζιά οι μασατζούδες άμα θέλουν φιλάνε

ωραία πες μου μαγαζί στα "ΔΕΝ" με  tits φυσικές και τεράστιες και τα γλωσσόφιλα θα τα χειριστώ εγώ. ας το επάνω μου.

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
ωραία πες μου μαγαζί στα "ΔΕΝ" με  tits φυσικές και τεράστιες και τα γλωσσόφιλα θα τα χειριστώ εγώ. ας το επάνω μου.

Ξεκίνα διάβασμα στο αντίστοιχο νήμα και βάλε βενζίνη στο αμάξι για γύρες. Για βυζαρούδες :tits2: στα ΔΕΝ δεν ξέρω, καλύτερα ρώτα στο νήμα.

Κάνε μας και μια ενημέρωση στην αναζήτηση σου. Η ισχύς εν τη ενώσει :grouphug:

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Ξεκίνα διάβασμα στο αντίστοιχο νήμα και βάλε βενζίνη στο αμάξι για γύρες. Για βυζαρούδες :tits2: στα ΔΕΝ δεν ξέρω, καλύτερα ρώτα στο νήμα.

Κάνε μας και μια ενημέρωση στην αναζήτηση σου. Η ισχύς εν τη ενώσει :grouphug:

δεν υπάρχει βενζίνη για χάσιμο φιλε
αν ανακαλυψεις βυζαρού στα ΔΕΝ με ενημερώνεις

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Ένας μασέρ και μία μασέζ, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των Σπα, προσφέρουν χαλαρωτικό μασάζ 4 χέρια σε κυρίες και κυρίους που θέλουν να χαλαρώσουν κ να αφήσουν πίσω τους το στρες της Αθήνας. Μία μοναδική εμπειρία μόνο με 45 ευρω! Ειδική προσφορά :2 μασάζ μόνο 70 ευρώ!!!

:huh:

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ΔΕΝ παιζει εκτονωση,εχει δικο της χωρο στο παγκρατι,και δεχεται μετα τις 8 το βραδυ,γιατι δουλευει αλλου....τον πουλο....λεφτα για πεταμα.... :badair: :badair: :knuppel: :knuppel:

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.355
Πόντοι
3.172
ΔΕΝ παιζει εκτονωση,εχει δικο της χωρο στο παγκρατι,και δεχεται μετα τις 8 το βραδυ,γιατι δουλευει αλλου....τον πουλο....λεφτα για πεταμα.... :badair: :badair: :knuppel: :knuppel:

Oύτε φραπεδάκι???? κ τι θέλει εκει η αγγελία? τραυματισμένους ψάχνει???

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Oύτε φραπεδάκι???? κ τι θέλει εκει η αγγελία? τραυματισμένους ψάχνει???
....οχι...κοροιδα,να τους φαει κανα 200αρι στο ετσι,και μετα να τους πει οτι κανει και ΚΑΤΙ παραπανω ΑΛΛΑ, με ποιο πολλα λεφτα απο οτι λεει στην αγγελια.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ηρθανε και στη γειτονια μαs και ψαχνουν για παχια πορτοφολια??? Γιατι δεν παει σε καμμια Εκαλη??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom