kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
έχει αναφερθεί πάρα πολλές φορές η τύπισσα
εμαθα οτι εβελινα εχει 4 χερια μασαζ τωρα και μποντυ το μποντυ μεταξυ τους και 4 χερια φραπε...θα κανονισω και θα πω
εμαθα οτι εβελινα εχει 4 χερια μασαζ τωρα και μποντυ το μποντυ μεταξυ τους και 4 χερια φραπε...θα κανονισω και θα πω
Αν αναφέρεσαι στη Μαρία, από σχόλια έγκριτων συναθλητών, έχω θετικότατες πληροφορίες σχετικά με την ίδια (συμπεριφορά, εμφάνιση, υγιεινή) και τις υπηρεσίες της. Αναμένω σύντομα, συνάντηση στο χώρο της για να το διαπιστώσω ιδίοις όμμασι.υπάρχουν καθόλου σχόλια σε προηγούμενες σελίδες από άτομα που την επισκέφθηκαν ;
Αν αναφέρεσαι στη Μαρία, από σχόλια έγκριτων συναθλητών, έχω θετικότατες πληροφορίες σχετικά με την ίδια (συμπεριφορά, εμφάνιση, υγιεινή) και τις υπηρεσίες της. Αναμένω σύντομα, συνάντηση στο χώρο της για να το διαπιστώσω ιδίοις όμμασι.
Αν αναφέρεσαι στη Μαρία, από σχόλια έγκριτων συναθλητών, έχω θετικότατες πληροφορίες σχετικά με την ίδια (συμπεριφορά, εμφάνιση, υγιεινή) και τις υπηρεσίες της. Αναμένω σύντομα, συνάντηση στο χώρο της για να το διαπιστώσω ιδίοις όμμασι.
Yπάρχουν κριτικές πολλές σελίδες πίσω για την Εβελίνα.
Την είχα πάρει πριν 4-5 μήνες , καλή είναι στο μασάζ , επικοινωνιακή , λεπτή σχετικά , μέχρι φραπέ με εφτασε κ δέχτηκε χουφτώματα, αλλα μπορεις να φας κ μπριτζόλα αν την καλέσεις 2-3 φορές.
60 € για μια ώρα, δε τα έκλαψα αλλά δε την ξανακάλεσα.
Έχει γραφτεί οτι είναι Αλβανίδα, έχει κάποιο ιδιωματισμό η ομιλία της , την έκοψα για πελλοπονήσια , μου είπε πως είναι ελληνίδα με μητέρα ιταλίδα. Δεν έχει και πολύ σημασία όμως, την Μαρία δε μπορω να πετύχω που είμαστε κ γείτονες.
Τι διάολο με αυτή την κοπέλλα?
Να μην απαντάει.........
Έχει γραφτεί οτι είναι Αλβανίδα, έχει κάποιο ιδιωματισμό η ομιλία της , την έκοψα για πελλοπονήσια , μου είπε πως είναι ελληνίδα με μητέρα ιταλίδα. Δεν έχει και πολύ σημασία όμως, την Μαρία δε μπορω να πετύχω που είμαστε κ γείτονες.
Να μην απαντάει.........
αν πας μια φορά σε κανει save στο κινητό και μετα απαντάει. τους αγνωστους τους έχει απλά για αναπληρωματικούς
Αντε να δουμε ποιος θα τιμωρηθεί για να μπω τουλάχιστον 16άδα... ε ρε γλέντιαα
Κοντά στα 30 είναι η Εβελίνα, νομίζω 26 μου είπε....
κριτων θα διαφωνησω...την εβελινα την εχω συναντησει,ειναι 100% αλβανιδα και μαλιστα το λεει,τουλαχιστον σε μενα το ειπε,....προγραμμα την πρωτη φορα φτωχο,μονο ,αλλα δεχεται χουφτωμα και κολομουνοδαχτυλα φουλ...απο την δευτερη φορα ολα οκ...παντως μην περιμενετε καμια τρομερη και φοβερη,μετρια πραγματα....στα 60 ειναι οκ...παραπανω με τιποτα,τουλαχιστον με αυτα που προσφερει.....Έχει γραφτεί οτι είναι Αλβανίδα, έχει κάποιο ιδιωματισμό η ομιλία της , την έκοψα για πελλοπονήσια , μου είπε πως είναι ελληνίδα με μητέρα ιταλίδα. Δεν έχει και πολύ σημασία όμως, την Μαρία δε μπορω να πετύχω που είμαστε κ γείτονες.
Να μην απαντάει.........
Τώρα θυμήθηκα, την είχα πάρει πρίν από κάνα μήνα σε ένα Hotel κοντά στην πλ.Καραϊσκάκη, αυτή μου το πρότεινε. Το τι μούσι μου αράδιασε δεν λέγεται! Από τηλεπαρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγόε μέχρι μοντέλο, πτυχιούχος μασέζ, ανύπαντρη μητέρα και δεν θυμάμαι κι εγώ τι άλλο. Από εμφάνιση petit ξανθούλα μοιάζει 20-22 αλλά μου είπε οτι είναι 28-30 αν θυμάμαι καλά και λέω δεν θυμάμαι γιατί δεν μου έμεινα κάτι αξιομνημόνευτο. Μασάζ 6/10 αλλά με διάρκεια 1 ώρα. Μετά μου ζήτησε +20 για και είπε οτι δεν κάνει τίποτα άλλο. Μα και να έκανε με εμφάνιση 7/10 βυζάκι πεσμένο και πολύ μικρό προτίμησα το χερογλύκανο για να μην τραβάω και κουπί. Στην είχε διάρκεια επίσης 15-20 λεπτά και μπορώ να πώ οτι μου άρεσε. Αρχική τιμή €60.υπάρχουν καθόλου σχόλια σε προηγούμενες σελίδες από άτομα που την επισκέφθηκαν ;
Στην είχε διάρκεια επίσης 15-20 λεπτά και μπορώ να πώ οτι μου άρεσε. Αρχική τιμή €60.