Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Εμένα μου το έχουν κάνει δύο γραφεία αυτό , Τζόι ντελουξ , επειδή είχα στείλει 3-4 φορές χωρίς να κλείσω και θυμάμαι είχα πει ότι θέλω για την τάδε ώρα στο τάδε μέρος και δεν μου άρεσαν οι επιλογές εκείνης της ώρας και είχα αλλάξει ώρα και με μπλοκαραν μετά από ένα μίνι τεταμένο διάλογο. Το άλλο που μου έχει τύχει αλλά δεν θέλω να αναφέρω όνομα γραφείου διότι θα αποκαλυφθεί το και ποιος είμαι, επειδή είχα στείλει αρκετές φορές νόμιζαν ότι είμαι από άλλο συγκεκριμένο γραφείο και με έβρισαν με στόλισαν και με απείλησαν ότι θα ρθω στο γραφείο μου δεν ξέρω αν πήγαν σε κάποιο γραφείο βέβαια χαχαχα
Όμως σκέφτομαι ότι για να το κάνουν αυτό τόσα γραφεία παίζει πολύ ψαχτήρι αναμεταξύ τους και είναι καχύποπτοι , αλλά και ότι δεν γίνεται κάποιος ο οποίος έχει επιχείρηση να απειλεί κόσμο χωρίς λόγο, κάτι κάνουνε και από τη μεριά τους αυτοί που τρώνε τις απειλές... Δεν έχω δει σχεδόν κανέναν τρελό να κρατάει επιχειρήσεις και μαγαζιά. Πάντως και τις τρεις φορές που είχα μιλήσει με το empire και τις δύο με κρύσταλ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής.
Τυχερός θα είσαι … η αλήθεια είναι ότι μερικοί προσπαθούν να καταλάβουν κάτι περισσότερο με τις ερωτήσεις τους εκτός από την φωτογραφία που τους στέλνουν . Δεν είναι απαραίτητο να κλείσεις αμέσως
και πάντα υπάρχει η επόμενη ημέρα ανάλογα με την δυνατότητα του καλούντος . Οι τηλεφωνήτριες σε όλα τα γραφεία πρέπει να έχουν υπομονή παρά τον φόρτο των απαντήσεων που πρέπει να δώσουν στα τόσα ερωτήματα

Kouts11

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2022
Like
26
Πόντοι
0
Καλησπερα μάγκες.. Κανένα πετιτ λαδοκοριτσο με σοβαρή κωλαρα που παιζει; .. Ευχαριστώ

Kouts11

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2022
Like
26
Πόντοι
0
Μόλις είχα δοκιμή με Αλεξ από σιλκ.. Πολυ καλο μασάζ ευχάριστη παρουσια αλλά είναι στα δεν..

Zak_$

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
442
Πόντοι
21
Μόλις είχα δοκιμή με Αλεξ από σιλκ.. Πολυ καλο μασάζ ευχάριστη παρουσια αλλά είναι στα δεν..
Ισχύει,είναι στα δεν....Σε οποίο γραφείο έχει πάει .Ξέρεις για μια Έλενα μιλφαρα που έχουν τίποτα?Χθες μου την έστειλαν,καύλα δείχνει.

Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
184
Πόντοι
1
Ισχύει,είναι στα δεν....Σε οποίο γραφείο έχει πάει .Ξέρεις για μια Έλενα μιλφαρα που έχουν τίποτα?Χθες μου την έστειλαν,καύλα δείχνει.
Η γνωστή κομμώτρια και ζητάει πολλά

boomer67

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2022
Like
30
Πόντοι
0
Κλεοπάτρα Empire: Όμορφη κοπέλα με φανταστικό στήθος. Κατευθείαν ρώτησε αν θέλω να βγάλει ρούχα. Μασάζ καλό, μπλα μπλά άφθονο, φραπές αρκετά μηχανικός στα όρια της ξεπέτας με +20

Χριστιάνα Joy: Πολύ όμορφη με εξαιρετικά διατηρημένο σώμα και πολύ ωραίο δέρμα. Οι φωτογραφίες την αδικούν. Το μασάζ σχετικά απαλό και πολύ αισθησιακό, φραπές αμέσως μόλις γύρισα π δε με τρέλανε γτ είχα τελειώσει στα 35' και μετά ήταν άβολο που της ζήτησα να συνεχίσει το μασάζ για να κάνω πλήρη απόσβεση. Μου το άφησε ελεύθερο το τιπ και έδωσα +20

Όλγα Deluxe: Γύρω στα 45-50, με μεγάλο φυσικό στήθος. Τα σημάδια της προχωρημένης ηλικίας εμφανέστατα, έχει αρκετά κιλά έξτρα, αλλά για τους λάτρεις του είδους πιστεύω είναι καλή. Και να πω ότι είναι καλός χαρακτήρας με πολύ χιούμορ και διάθεση για πλάκα. Φραπές στο +20.

axastos181

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
1
Καλησπερα συναγωνιστες πληροφοριες απο το massagenow;;;;;εξυπηρετηση;;;κοπελες που κανουν για να περασει καλα καποιος;;;;ειναι εμφανισιμες;;;;

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
780
Πόντοι
81
Καλησπερα συναγωνιστες πληροφοριες απο το massagenow;;;;;εξυπηρετηση;;;κοπελες που κανουν για να περασει καλα καποιος;;;;ειναι εμφανισιμες;;;;
Δυστυχώς το 70% απτό σάιτ τους δεν υπάρχουν είναι ψεύτικες και όταν πάρεις τηλ , το σηκώνει κάποια και λέει " μασάζ θέλετε ? " Δηλαδή τι να θέλω ? Και μιλάει κάπως σαν έκπληκτη που πήρες για μασάζ και σε συνδέει με μια άλλη που ποτέ δεν ξέρει αν υπάρχει κάποιο κενό ή όταν λες ένα όνομα απτήν σελίδα δεν το θυμάται καν . Προσπάθησα 2 φορές και απελπιστικα. Είχε και φωτογραφία κοριτσιού που υπήρχε σε άλλο γραφείο και δεν δούλευε εκεί ... Τι να πω...είναι το μόνο γραφείο που κατάφερε να με εκνευρίσει μέσα σε 2 λεπτά

LavitaMassage1

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
31 Μαΐ 2022
Like
42
Καλησπέρα σας σε όλους Μασάζ Κατ'οίκον Έρχομαστε Στον Χώρο Σας Σε Όλη Την Αττική Εντός 60 Λεπτών Κλείστε Το Ραντεβού Σας Με Ένα Απλό Μήνυμα Η Στο Viber +30 6986415811 η στο WhatsApp στο +30 6907366367 Και Επίσης Έχετε Την Δυνατότητα Να Μπείτε Στην Σελιδα Μας Να δείτε Προγράμματα Και Τιμές Και Να Κλείσετε Ραντεβού La Vita Athens Massage – ATHENS MASSAGE

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
VIP MASSAGE
698 0 280 270

Ειμαι η Χρυσα , Επαγγελματιας Massage Spa Therapist

Ειμαι πτυχιουχος σε ολα τα ειδη των εναλλακτικων θεραπειων στη χειμαλαξη
ως χειροπρακτης !

Προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο σπίτι σας , ή στο ξενοδοχείο , ή στην εταιρία σας
κάνω πρωινά και βραδινά ραντεβού 7 ημέρες την εβδομάδα είμαι διαθέσιμη

Αναλαμβάνω και ζευγάρια και 4 χέρια .

Στείλτε μήνυμα VIBER 698 0 280 270

Συνημμένα

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    9,9 KB · Εμφανίσεις: 62
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
461
Πόντοι
21
VIP MASSAGE
698 0 280 270

Ειμαι η Χρυσα , Επαγγελματιας Massage Spa Therapist

Ειμαι πτυχιουχος σε ολα τα ειδη των εναλλακτικων θεραπειων στη χειμαλαξη
ως χειροπρακτης !

Προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο σπίτι σας , ή στο ξενοδοχείο , ή στην εταιρία σας
κάνω πρωινά και βραδινά ραντεβού 7 ημέρες την εβδομάδα είμαι διαθέσιμη

Αναλαμβάνω και ζευγάρια και 4 χέρια .

Στείλτε μήνυμα VIBER 698 0 280 270
Έχει μήπως κανείς εμπειρία με την παραπάνω ? Αν ναι ας μας πει μέχρι που φτάνει + κόστος και αν αξίζει.
Δεκτά και pm αν δε θέλετε εδώ

karkiller

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
239
Πόντοι
21
Καλησπέρα…
Σημερινή συνάντηση με Ζωή ταντρα(ανεξάρτητη πλέον )
Το επιδίωξα παρασυρόμενος από τα πολυάριθμα ομολογώ θετικά σχόλια που έχουν γραφτεί…
Καταλαβαίνω το πως την βρίσκει ο καθένας είναι θέμα προσωπικής επιλογής κ γούστου αλλά…
Έχουμε κ λέμε λοιπόν…
45-50 ετών… καλό για την ηλικία της πρόσωπο κ σώμα κ φτιαγμένο στήθος…
Κ μετά από αυτά ρωτώ όλους εσας που γράφετε κ ξαναγράφετε ύμνους γι αυτήν…
Την βρίσκετε να σας βάζουν κωλοδακτυλο…;;
Απολαμβάνετε που προσπαθεί να κανει ένα άγαρμπο μασαζ με τα πόδια…;;
Η ερεθίζεστε όταν σας λέει μη εδώ κ μη εκεί…
Εννοείται πως δεν την άφησα καν να κανει όσα ήθελε να κανει … την μπριτζόλιασα… τελειώνοντας (περισσότερο λειτουργώντας εκδικητικά) στα μούτρα κ τέλος…
Γεύση που μου άφησε… ευχαριστώ αλλά δεν θα ξαναπάρω ποτε ποτε ποτε….
Που τη βρίσκουμε φίλε;

Mad71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2020
Κριτικές
3
Like
246
Πόντοι
281
Καλησπέρα σε όλους έχεις κάποιος να μας πει την εμπειρία του από της καινούργιες του vip Ολυμπια Ροξανη Τονια Σιλβια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom