You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)
LavitaMassage1
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2022
- Like
- 42
Καλησπέρα σας σε όλους Μασάζ Κατ'οίκον Έρχομαστε Στον Χώρο Σας Σε Όλη Την Αττική Εντός 60 Λεπτών Κλείστε Το Ραντεβού Σας Με Ένα Απλό Μήνυμα Η Στο Viber +30 6986415811 η στο WhatsApp στο +30 6907366367
Arnigioulmpasi
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2020
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Εχει κανεις καποια πληροφορια για Δημητρα απο αττικα μασαζ που μπορουμε να την βρουμε ; Εστω με πμ ;
Καλησπερα σε ολους,συνεδρια με Μονικα απο yourmassage...ειναι ρουμανα με τιμοκαταλογο,φυσικα χωρις να εχει ιδεα απο μασαζ.ηθελε +30 για φραπε +50 για καλαμακι κ +70 για σεξ.εχει ομορφο προσωπο αδυνατη αλλα με ραγαδες στην κοιλια κ στο στηθος.22 χρονων με 2 παιδια!τελικα με + 30 πηρα το καλαμακι μου κ ησυχασα.πρωτη κ τελευταια φορα φυσικα.
vipmassage
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2020
- Like
- 306
Vip massage
Μασάζ οπουδήποτε και αν βρίσκεστε εντός 90 λεπτών σε όλη την Άθηνα και των Πειραια
20 Ελληνίδες θεραπεύτριες μασάζ
Τώρα και αργά την νυχτα
Vip massage
Late Night
Μαρινα
Αλισια
Βαλερια
Μπιανκα
Αγγελικη
Τηλέφωνο και Viber
698 0 280 270
Μασάζ οπουδήποτε και αν βρίσκεστε εντός 90 λεπτών σε όλη την Άθηνα και των Πειραια
Τώρα και αργά την νυχτα
Vip massage
Late Night
Μαρινα
Αλισια
Βαλερια
Μπιανκα
Αγγελικη
Τηλέφωνο και Viber
698 0 280 270
lagos28
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 439
- Πόντοι
- 311
Δώσε πληροφορίες φίλε τι εννοείς;;Εχω βρεί ένα πολύ καλό για μασάζ έξω ,μιά κλάση πάνω απο Αγάπη για τους γνώστες ,γύρω στα 25 ευρώ μιά ώρα,που και που πέρνω ένα -δύο στανταράκια απο δω ,κουράστηκα με τις φόλες που έχω φάει δω μέσα.
Συνάντηση με Μαριλια από vip σε ξενοδοχειο κέντρου. Από μασάζ τίποτα, μου ζήτησε +70 για φουλ πρόγραμμα +40 για πιπα. Άπλυτη φίλοι μου,πολύ βρώμα από κάτω. Που πάνε έτσι ρε γαμώτο τους κ έχουν κ τέτοιες απαιτήσεις. Από εμένα κατάμαυρο....
Ρε φίλε σόρρυ κιόλας αλλά τα ήθελε ο κώλος σου με το γραφείο που επέλεξες… φαίνονται από τις φωτογραφίες ότι δεν κάνουν δεν το καταλαβαίνεις;;Συνάντηση με Μαριλια από vip σε ξενοδοχειο κέντρου. Από μασάζ τίποτα, μου ζήτησε +70 για φουλ πρόγραμμα +40 για πιπα. Άπλυτη φίλοι μου,πολύ βρώμα από κάτω. Που πάνε έτσι ρε γαμώτο τους κ έχουν κ τέτοιες απαιτήσεις. Από εμένα κατάμαυρο....
Εσυ δηλαδή ρε φίλε ποιο καλό γραφείο έχεις επιλέξει;;Ρε φίλε σόρρυ κιόλας αλλά τα ήθελε ο κώλος σου με το γραφείο που επέλεξες… φαίνονται από τις φωτογραφίες ότι δεν κάνουν δεν το καταλαβαίνεις;;
Συνήθως η άσχημη μυρωδιά χαμηλά είναι τριχομοναδες και δεν έχει να κάνει με την καθαριότητα..Συνάντηση με Μαριλια από vip σε ξενοδοχειο κέντρου. Από μασάζ τίποτα, μου ζήτησε +70 για φουλ πρόγραμμα +40 για πιπα. Άπλυτη φίλοι μου,πολύ βρώμα από κάτω. Που πάνε έτσι ρε γαμώτο τους κ έχουν κ τέτοιες απαιτήσεις. Από εμένα κατάμαυρο....
cleanpussy-massage.grΕσυ δηλαδή ρε φίλε ποιο καλό γραφείο έχεις επιλέξει;;
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 784
- Πόντοι
- 81
Ποια ρε αυτήν που είναι παντρεμένη που λέει ? Θα κολλήσει τίποτα ο άλλος και θα γίνει κερατάς με παράσημα κιόλας.Συνάντηση με Μαριλια από vip σε ξενοδοχειο κέντρου. Από μασάζ τίποτα, μου ζήτησε +70 για φουλ πρόγραμμα +40 για πιπα. Άπλυτη φίλοι μου,πολύ βρώμα από κάτω. Που πάνε έτσι ρε γαμώτο τους κ έχουν κ τέτοιες απαιτήσεις. Από εμένα κατάμαυρο....
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Δυσάρεστο … έπρεπε να την στείλεις στο μπάνιο και εφόσον σου είπε φουλ προγραμμα ευκαιρία για μπάνιο μαζίΣυνάντηση με Μαριλια από vip σε ξενοδοχειο κέντρου. Από μασάζ τίποτα, μου ζήτησε +70 για φουλ πρόγραμμα +40 για πιπα. Άπλυτη φίλοι μου,πολύ βρώμα από κάτω. Που πάνε έτσι ρε γαμώτο τους κ έχουν κ τέτοιες απαιτήσεις. Από εμένα κατάμαυρο....
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Δυσάρεστη εμπειρία μέλους με Μαριλια όπως έγραψε μετά την αγγελία που βάζετε κατα διαστήματα … κοιτάξτε λίγο τις θεραπεύτριες σας να είναι όπως επιβάλλεται .Vip massage
Τώρα και αργά την νυχτα
Vip massage
Late Night
Μαρινα
Αλισια
Βαλερια
Μπιανκα
Αγγελικη
Τηλέφωνο και Viber
698 0 280 270
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Και όμως από εκεί πέρασε η Χρυσή που ήταν Κορυφή σε όλα !! Καθαριότητα , υπηρεσίες , χαρακτήρα , ομορφιάΡε φίλε σόρρυ κιόλας αλλά τα ήθελε ο κώλος σου με το γραφείο που επέλεξες… φαίνονται από τις φωτογραφίες ότι δεν κάνουν δεν το καταλαβαίνεις;;
Συνάντηση με Μαριλια από vip σε ξενοδοχειο κέντρου. Από μασάζ τίποτα, μου ζήτησε +70 για φουλ πρόγραμμα +40 για πιπα. Άπλυτη φίλοι μου,πολύ βρώμα από κάτω. Που πάνε έτσι ρε γαμώτο τους κ έχουν κ τέτοιες απαιτήσεις. Από εμένα κατάμαυρο....
Kαι πόσοι ..... θα πάνε μαζί της παρόλα αυτά .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις