Όχι απλά μακριά....δεν στέλνω καν για διαθεσιμότητα. Την Σκλεναρίκοβα να φέρουν,απλά δεν υπάρχουν...Ο λόγος σου με χόρτασε..και το ψωμί σου φατο. Έτσι λένε στο χωριό μουCrystal και Empire πρεπει να ειναι το ιδιο. Ψυχακηδες, ειναι ολο ειρωνια και ξυνιλα. Νομιζω εχει γραφτει οτι εχουν απειλησει και πελατες κιολας.Διαβαζοντας και τα παλια τους πεπραγμενα, πρεπει να το τρεχει η τυπισα που εμπαινε εδω μαζι με μια αλλη φιλη της και παρισταναν τους αντρες. Μακρυα απο το κωλογραφειο τους.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 780
- Πόντοι
- 81
Δεν είπα ότι γράφεις ανακρίβειες γιατί δεν ξέρω τι έχει συμβεί με τη δική σου περίπτωση εγώ είπα τη δική μου προσωπική εμπειρία αλλά και αυτό που μου φαίνεται σωστό στη δική μου λογικήJoy ?....και deluxe???Ούτε καν, πάντα ευγενικοί...Έχω στείλει άπειρες φορές και πολλές δεν έχω κλείσει, αλλά ποτέ δεν αντιμετώπισα αγένεια από την πλευρά τους. Ούτε και από την Χρύσα,ούτε και από άλλα γραφεία.και δεν έχω λόγο να γράψω ανακρίβειες,δεν εξυπηρετώ συμφέροντα.
Δεν είπα ότι είπες κάτι για εμένα... γενικά εκανα μια αναφορά.Απλα απάντησα πάνω στο δικό σου κείμενο.Δεν είπα ότι γράφεις ανακρίβειες γιατί δεν ξέρω τι έχει συμβεί με τη δική σου περίπτωση εγώ είπα τη δική μου προσωπική εμπειρία αλλά και αυτό που μου φαίνεται σωστό στη δική μου λογική
ξεκιναμε crystal empire ειναι ενα γραφειο με δυο ονοματα ιδιες κοπελες διαφορετικα ονοματα..η κοπελα που σηκωνει το τηλεφωνο δεν θελει πολλα πολλα και σιγουρα δεν την λες και πολυ ευγενικη ...εχει ωραιες παρουσιες μικρες σε ηλικια που βρισκεις σημειο επαφης για συνεχεια...απο εκει και περα πελατης ειμαι και θα ρωτησω και θελω να δω και μπορει να μην παρω να παρω απο αλλο γραφειο ...αυτο δεν σημαινει πως η τηλεφωνητρια πρεπει να ειναι τοσο αγενηςΕμένα μου το έχουν κάνει δύο γραφεία αυτό , Τζόι ντελουξ , επειδή είχα στείλει 3-4 φορές χωρίς να κλείσω και θυμάμαι είχα πει ότι θέλω για την τάδε ώρα στο τάδε μέρος και δεν μου άρεσαν οι επιλογές εκείνης της ώρας και είχα αλλάξει ώρα και με μπλοκαραν μετά από ένα μίνι τεταμένο διάλογο. Το άλλο που μου έχει τύχει αλλά δεν θέλω να αναφέρω όνομα γραφείου διότι θα αποκαλυφθεί το και ποιος είμαι, επειδή είχα στείλει αρκετές φορές νόμιζαν ότι είμαι από άλλο συγκεκριμένο γραφείο και με έβρισαν με στόλισαν και με απείλησαν ότι θα ρθω στο γραφείο μου δεν ξέρω αν πήγαν σε κάποιο γραφείο βέβαια χαχαχα
Όμως σκέφτομαι ότι για να το κάνουν αυτό τόσα γραφεία παίζει πολύ ψαχτήρι αναμεταξύ τους και είναι καχύποπτοι , αλλά και ότι δεν γίνεται κάποιος ο οποίος έχει επιχείρηση να απειλεί κόσμο χωρίς λόγο, κάτι κάνουνε και από τη μεριά τους αυτοί που τρώνε τις απειλές... Δεν έχω δει σχεδόν κανέναν τρελό να κρατάει επιχειρήσεις και μαγαζιά. Πάντως και τις τρεις φορές που είχα μιλήσει με το empire και τις δύο με κρύσταλ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής.
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.063
- Πόντοι
- 441
Καλά η καινούρια (καιρό είναι απλά εγώ λέω καινούρια) που χειρίζεται τα τσατ του ντελούξ είναι μεγάλο σκουπίδι!!!
Ιωάννα μας λείπεις!!!!!!
Ιωάννα μας λείπεις!!!!!!
Σωστά νόμιζαν,και εγώ αυτό νομίζω.Δε θέλω να σε πικρανω άλλα όλες οι αναφορες σου εδώ μέσα περιστρέφονται, εμμέσως πλην σαφώς γύρω από δύο συγκεκριμένα γραφεια...και όχι μόνο σε αυτό το νήμα.Δηθεν μπερδευεις ονοματα θεραπευτριων,ηλικίες γραφεία ,για να μεταφέρεις το μνμ που θέλεις.Δεν είναι κακό να υποστηρίζεις και να θες να διαφημίσεις κάτι ,προσπάθησε όμως να το κάνεις σωστά,γιατί η παραπλάνηση φέρνει ακριβώς τα αντιθετα αποτελεσματα .Δεν αρκεί να γράφουμε...το θέμα είναι να βγαίνει και νόημα, διαπίστωση,κάτι ουσιαστικό. Τελείως φιλικά όλο αυτό!.Το άλλο που μου έχει τύχει αλλά δεν θέλω να αναφέρω όνομα γραφείου διότι θα αποκαλυφθεί το και ποιος είμαι, επειδή είχα στείλει αρκετές φορές νόμιζαν ότι είμαι από άλλο συγκεκριμένο γραφείο και με έβρισαν με στόλισαν και με απείλησαν ότι θα ρθω στο γραφείο μου δεν ξέρω αν πήγαν σε κάποιο γραφείο βέβαια χαχαχα
Όμως σκέφτομαι ότι για να το κάνουν αυτό τόσα γραφεία παίζει πολύ ψαχτήρι αναμεταξύ τους
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.491
- Πόντοι
- 456
είναι το ίδιοCrystal και Empire πρεπει να ειναι το ιδιο. Ψυχακηδες, ειναι ολο ειρωνια και ξυνιλα. Νομιζω εχει γραφτει οτι εχουν απειλησει και πελατες κιολας.Διαβαζοντας και τα παλια τους πεπραγμενα, πρεπει να το τρεχει η τυπισα που εμπαινε εδω μαζι με μια αλλη φιλη της και παρισταναν τους αντρες. Μακρυα απο το κωλογραφειο τους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δυστυχώς αφού τα έσπασε με τον Κ Νίκο...Η Ιωάννα ήταν top !Καλά η καινούρια (καιρό είναι απλά εγώ λέω καινούρια) που χειρίζεται τα τσατ του ντελούξ είναι μεγάλο σκουπίδι!!!
Ιωάννα μας λείπεις!!!!!!
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.491
- Πόντοι
- 456
Joy ?....και deluxe???Ούτε καν, πάντα ευγενικοί...Έχω στείλει άπειρες φορές και πολλές δεν έχω κλείσει, αλλά ποτέ δεν αντιμετώπισα αγένεια από την πλευρά τους. Ούτε και από την Χρύσα,ούτε και από άλλα γραφεία.και δεν έχω λόγο να γράψω ανακρίβειες,δεν εξυπηρετώ συμφέροντα.
Εγώ νομίζω ότι είναι η γυναίκα του πια...Πιθανότατα αλλάξανε οι αρμοδιότητες της. Άλλα η αλήθεια είναι ότι προσωπικά ούτε και εγώ είχα θέμα ποτε με το τηλεφωνικό του deluxeείναι το ίδιο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δυστυχώς αφού τα έσπασε με τον Κ Νίκο...Η Ιωάννα ήταν top !
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 780
- Πόντοι
- 81
Στα λόγια μου έρχεσαιΚαλά η καινούρια (καιρό είναι απλά εγώ λέω καινούρια) που χειρίζεται τα τσατ του ντελούξ είναι μεγάλο σκουπίδι!!!
Ιωάννα μας λείπεις!!!!!!
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 780
- Πόντοι
- 81
Τι έχω μπερδέψει? Που περιστρέφομαι ? Θα είναι που μίλησα για ντελουξ μάλλον ε αυτή η επίθεση .Σωστά νόμιζαν,και εγώ αυτό νομίζω.Δε θέλω να σε πικρανω άλλα όλες οι αναφορες σου εδώ μέσα περιστρέφονται, εμμέσως πλην σαφώς γύρω από δύο συγκεκριμένα γραφεια...και όχι μόνο σε αυτό το νήμα.Δηθεν μπερδευεις ονοματα θεραπευτριων,ηλικίες γραφεία ,για να μεταφέρεις το μνμ που θέλεις.Δεν είναι κακό να υποστηρίζεις και να θες να διαφημίσεις κάτι ,προσπάθησε όμως να το κάνεις σωστά,γιατί η παραπλάνηση φέρνει ακριβώς τα αντιθετα αποτελεσματα .Δεν αρκεί να γράφουμε...το θέμα είναι να βγαίνει και νόημα, διαπίστωση,κάτι ουσιαστικό. Τελείως φιλικά όλο αυτό!
Αααα μπράβο!Το πέτυχες τώρα...Τι έχω μπερδέψει? Που περιστρέφομαι ? Θα είναι που μίλησα για ντελουξ μάλλον ε αυτή η επίθεση .
Το ενδεχόμενο ας πούμε να είμαστε κάποιοι απλά αντικειμενικοί ,δε περνάει από το μυαλο σου.
Προς απογοήτευση σου λοιπόν θα σου πω ότι δεν ανήκω σε κανένα στρατόπεδο.Δεν ακολουθώ γραφεία αλλά κοπέλες,αρκεί τα γραφεία στα οποία ανήκουν αυτές οι κοπέλες να με σέβονται όπως και εγώ αυτά.Την καληνύχτα μου σε όλους,Παρασκευή βράδυ ,διασκεδάστε το!
Το έχω διαβάσει κ εγώ από τον alpula ότι έχουν απειλήσει κόσμο. Τώρα τι απειλή είναι είναι μεγάλο θέμα...Όχι απλά μακριά....δεν στέλνω καν για διαθεσιμότητα. Την Σκλεναρίκοβα να φέρουν,απλά δεν υπάρχουν...Ο λόγος σου με χόρτασε..και το ψωμί σου φατο. Έτσι λένε στο χωριό μου
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 780
- Πόντοι
- 81
Αντικειμενικός είμαι και χωρίς διθυραμβικές κριτικές για κοπέλες η γραφεία Δεν με απασχολεί είτε έχουν δουλειά είτε όχι. Την σκέψη μου εξέθεσα γιατί κάποια πράγματα δεν έχουν λογική. Και τέλος πάντων χάθηκε το νόημα του σχολίου μου αλλά δεν θα λύσω και εγώ τυχόν προβλήματα με το Χ ψ άτομο γραφείο κλπ . Καλό βράδυΑααα μπράβο!Το πέτυχες τώρα...
Το ενδεχόμενο ας πούμε να είμαστε κάποιοι απλά αντικειμενικοί ,δε περνάει από το μυαλο σου.
Προς απογοήτευση σου λοιπόν θα σου πω ότι δεν ανήκω σε κανένα στρατόπεδο.Δεν ακολουθώ γραφεία αλλά κοπέλες,αρκεί τα γραφεία στα οποία ανήκουν αυτές οι κοπέλες να με σέβονται όπως και εγώ αυτά.Την καληνύχτα μου σε όλους,Παρασκευή βράδυ ,διασκεδάστε το!
Η απειλή είναι ότι θα σας ξυρίσουν τα αρχιδια, και θα σας τα γλύφουν όλη μέρα… σε κάλυψα φίλος;;;Το έχω διαβάσει κ εγώ από τον alpula ότι έχουν απειλήσει κόσμο. Τώρα τι απειλή είναι είναι μεγάλο θέμα...
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Οτι πίσω απο κάποια γραφεία υπάρχουνε σκληροί νταβατζήδες δεν πρέπει να εκπλήσσει!Η απειλή είναι ότι θα σας ξυρίσουν τα αρχιδια, και θα σας τα γλύφουν όλη μέρα… σε κάλυψα φίλος;;;
Οτι πίσω απο κάποια γραφεία υπάρχουνε σκληροί νταβατζήδες δεν πρέπει να εκπλήσσει!
2 ξεφούσκωτα αρχιδια υπάρχουν πίσω από κάθε γραφείο φίλος.. θα σου πω άλλη στιγμή εγώ για τους σκληρούς μπράβους , γιατί τώρα περιμένω κοπέλα να μου κάνει μασάζ…Οτι πίσω απο κάποια γραφεία υπάρχουνε σκληροί νταβατζήδες δεν πρέπει να εκπλήσσει!
Γιατί εμείς τι παίζουμε μαμ κοκο κ νάνι κ τη Κυριακή κατηχητικό;
Απειλές αλλού...
Απειλές αλλού...
Οτι πίσω απο κάποια γραφεία υπάρχουνε σκληροί νταβατζήδες δεν πρέπει να εκπλήσσει!
Με έχουν απειλήσει και εμένα με φωνητικό μήνυμα βαιμπερΤο έχω διαβάσει κ εγώ από τον alpula ότι έχουν απειλήσει κόσμο. Τώρα τι απειλή είναι είναι μεγάλο θέμα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις