Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

Zak_$

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
442
Πόντοι
21
Crystal και Empire πρεπει να ειναι το ιδιο. Ψυχακηδες, ειναι ολο ειρωνια και ξυνιλα. Νομιζω εχει γραφτει οτι εχουν απειλησει και πελατες κιολας.Διαβαζοντας και τα παλια τους πεπραγμενα, πρεπει να το τρεχει η τυπισα που εμπαινε εδω μαζι με μια αλλη φιλη της και παρισταναν τους αντρες. Μακρυα απο το κωλογραφειο τους.
Όχι απλά μακριά....δεν στέλνω καν για διαθεσιμότητα. Την Σκλεναρίκοβα να φέρουν,απλά δεν υπάρχουν...Ο λόγος σου με χόρτασε..και το ψωμί σου φατο. Έτσι λένε στο χωριό μου

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
780
Πόντοι
81
Joy ?....και deluxe???Ούτε καν, πάντα ευγενικοί...Έχω στείλει άπειρες φορές και πολλές δεν έχω κλείσει, αλλά ποτέ δεν αντιμετώπισα αγένεια από την πλευρά τους. Ούτε και από την Χρύσα,ούτε και από άλλα γραφεία.και δεν έχω λόγο να γράψω ανακρίβειες,δεν εξυπηρετώ συμφέροντα.
Δεν είπα ότι γράφεις ανακρίβειες γιατί δεν ξέρω τι έχει συμβεί με τη δική σου περίπτωση εγώ είπα τη δική μου προσωπική εμπειρία αλλά και αυτό που μου φαίνεται σωστό στη δική μου λογική

Zak_$

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
442
Πόντοι
21
Δεν είπα ότι γράφεις ανακρίβειες γιατί δεν ξέρω τι έχει συμβεί με τη δική σου περίπτωση εγώ είπα τη δική μου προσωπική εμπειρία αλλά και αυτό που μου φαίνεται σωστό στη δική μου λογική
Δεν είπα ότι είπες κάτι για εμένα... γενικά εκανα μια αναφορά.Απλα απάντησα πάνω στο δικό σου κείμενο.

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.925
Πόντοι
1.191
Εμένα μου το έχουν κάνει δύο γραφεία αυτό , Τζόι ντελουξ , επειδή είχα στείλει 3-4 φορές χωρίς να κλείσω και θυμάμαι είχα πει ότι θέλω για την τάδε ώρα στο τάδε μέρος και δεν μου άρεσαν οι επιλογές εκείνης της ώρας και είχα αλλάξει ώρα και με μπλοκαραν μετά από ένα μίνι τεταμένο διάλογο. Το άλλο που μου έχει τύχει αλλά δεν θέλω να αναφέρω όνομα γραφείου διότι θα αποκαλυφθεί το και ποιος είμαι, επειδή είχα στείλει αρκετές φορές νόμιζαν ότι είμαι από άλλο συγκεκριμένο γραφείο και με έβρισαν με στόλισαν και με απείλησαν ότι θα ρθω στο γραφείο μου δεν ξέρω αν πήγαν σε κάποιο γραφείο βέβαια χαχαχα
Όμως σκέφτομαι ότι για να το κάνουν αυτό τόσα γραφεία παίζει πολύ ψαχτήρι αναμεταξύ τους και είναι καχύποπτοι , αλλά και ότι δεν γίνεται κάποιος ο οποίος έχει επιχείρηση να απειλεί κόσμο χωρίς λόγο, κάτι κάνουνε και από τη μεριά τους αυτοί που τρώνε τις απειλές... Δεν έχω δει σχεδόν κανέναν τρελό να κρατάει επιχειρήσεις και μαγαζιά. Πάντως και τις τρεις φορές που είχα μιλήσει με το empire και τις δύο με κρύσταλ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής.
ξεκιναμε crystal empire ειναι ενα γραφειο με δυο ονοματα ιδιες κοπελες διαφορετικα ονοματα..η κοπελα που σηκωνει το τηλεφωνο δεν θελει πολλα πολλα και σιγουρα δεν την λες και πολυ ευγενικη ...εχει ωραιες παρουσιες μικρες σε ηλικια που βρισκεις σημειο επαφης για συνεχεια...απο εκει και περα πελατης ειμαι και θα ρωτησω και θελω να δω και μπορει να μην παρω να παρω απο αλλο γραφειο ...αυτο δεν σημαινει πως η τηλεφωνητρια πρεπει να ειναι τοσο αγενης

Intruder1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Like
2.063
Πόντοι
441
Καλά η καινούρια (καιρό είναι απλά εγώ λέω καινούρια) που χειρίζεται τα τσατ του ντελούξ είναι μεγάλο σκουπίδι!!!
Ιωάννα μας λείπεις!!!!!!

PlayJack

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2022
Like
284
Πόντοι
21
.Το άλλο που μου έχει τύχει αλλά δεν θέλω να αναφέρω όνομα γραφείου διότι θα αποκαλυφθεί το και ποιος είμαι, επειδή είχα στείλει αρκετές φορές νόμιζαν ότι είμαι από άλλο συγκεκριμένο γραφείο και με έβρισαν με στόλισαν και με απείλησαν ότι θα ρθω στο γραφείο μου δεν ξέρω αν πήγαν σε κάποιο γραφείο βέβαια χαχαχα
Όμως σκέφτομαι ότι για να το κάνουν αυτό τόσα γραφεία παίζει πολύ ψαχτήρι αναμεταξύ τους
Σωστά νόμιζαν,και εγώ αυτό νομίζω.Δε θέλω να σε πικρανω άλλα όλες οι αναφορες σου εδώ μέσα περιστρέφονται, εμμέσως πλην σαφώς γύρω από δύο συγκεκριμένα γραφεια...και όχι μόνο σε αυτό το νήμα.Δηθεν μπερδευεις ονοματα θεραπευτριων,ηλικίες γραφεία ,για να μεταφέρεις το μνμ που θέλεις.Δεν είναι κακό να υποστηρίζεις και να θες να διαφημίσεις κάτι ,προσπάθησε όμως να το κάνεις σωστά,γιατί η παραπλάνηση φέρνει ακριβώς τα αντιθετα αποτελεσματα .Δεν αρκεί να γράφουμε...το θέμα είναι να βγαίνει και νόημα, διαπίστωση,κάτι ουσιαστικό. Τελείως φιλικά όλο αυτό!

bonor07

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2014
Like
382
Πόντοι
20
Δοκιμη με Σοφια απο your sences,ωραιο κοριτσακι που δεν το πολυεχει το μασαζ.προχωρησε σε ατεχνο φραπε με +20 χωρις να βγαλει ρουχα.

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.491
Πόντοι
456
Crystal και Empire πρεπει να ειναι το ιδιο. Ψυχακηδες, ειναι ολο ειρωνια και ξυνιλα. Νομιζω εχει γραφτει οτι εχουν απειλησει και πελατες κιολας.Διαβαζοντας και τα παλια τους πεπραγμενα, πρεπει να το τρεχει η τυπισα που εμπαινε εδω μαζι με μια αλλη φιλη της και παρισταναν τους αντρες. Μακρυα απο το κωλογραφειο τους.
είναι το ίδιο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλά η καινούρια (καιρό είναι απλά εγώ λέω καινούρια) που χειρίζεται τα τσατ του ντελούξ είναι μεγάλο σκουπίδι!!!
Ιωάννα μας λείπεις!!!!!!
Δυστυχώς αφού τα έσπασε με τον Κ Νίκο...Η Ιωάννα ήταν top !

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.491
Πόντοι
456
Joy ?....και deluxe???Ούτε καν, πάντα ευγενικοί...Έχω στείλει άπειρες φορές και πολλές δεν έχω κλείσει, αλλά ποτέ δεν αντιμετώπισα αγένεια από την πλευρά τους. Ούτε και από την Χρύσα,ούτε και από άλλα γραφεία.και δεν έχω λόγο να γράψω ανακρίβειες,δεν εξυπηρετώ συμφέροντα.
:coffee::coffee::coffee:

PlayJack

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2022
Like
284
Πόντοι
21
είναι το ίδιο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δυστυχώς αφού τα έσπασε με τον Κ Νίκο...Η Ιωάννα ήταν top !
Εγώ νομίζω ότι είναι η γυναίκα του πια...Πιθανότατα αλλάξανε οι αρμοδιότητες της. Άλλα η αλήθεια είναι ότι προσωπικά ούτε και εγώ είχα θέμα ποτε με το τηλεφωνικό του deluxe

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
780
Πόντοι
81
Σωστά νόμιζαν,και εγώ αυτό νομίζω.Δε θέλω να σε πικρανω άλλα όλες οι αναφορες σου εδώ μέσα περιστρέφονται, εμμέσως πλην σαφώς γύρω από δύο συγκεκριμένα γραφεια...και όχι μόνο σε αυτό το νήμα.Δηθεν μπερδευεις ονοματα θεραπευτριων,ηλικίες γραφεία ,για να μεταφέρεις το μνμ που θέλεις.Δεν είναι κακό να υποστηρίζεις και να θες να διαφημίσεις κάτι ,προσπάθησε όμως να το κάνεις σωστά,γιατί η παραπλάνηση φέρνει ακριβώς τα αντιθετα αποτελεσματα .Δεν αρκεί να γράφουμε...το θέμα είναι να βγαίνει και νόημα, διαπίστωση,κάτι ουσιαστικό. Τελείως φιλικά όλο αυτό!
Τι έχω μπερδέψει? Που περιστρέφομαι ? Θα είναι που μίλησα για ντελουξ μάλλον ε αυτή η επίθεση .

PlayJack

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2022
Like
284
Πόντοι
21
Τι έχω μπερδέψει? Που περιστρέφομαι ? Θα είναι που μίλησα για ντελουξ μάλλον ε αυτή η επίθεση .
Αααα μπράβο!Το πέτυχες τώρα...
Το ενδεχόμενο ας πούμε να είμαστε κάποιοι απλά αντικειμενικοί ,δε περνάει από το μυαλο σου.
Προς απογοήτευση σου λοιπόν θα σου πω ότι δεν ανήκω σε κανένα στρατόπεδο.Δεν ακολουθώ γραφεία αλλά κοπέλες,αρκεί τα γραφεία στα οποία ανήκουν αυτές οι κοπέλες να με σέβονται όπως και εγώ αυτά.Την καληνύχτα μου σε όλους,Παρασκευή βράδυ ,διασκεδάστε το!

Ashor

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2020
Like
108
Πόντοι
0
Όχι απλά μακριά....δεν στέλνω καν για διαθεσιμότητα. Την Σκλεναρίκοβα να φέρουν,απλά δεν υπάρχουν...Ο λόγος σου με χόρτασε..και το ψωμί σου φατο. Έτσι λένε στο χωριό μου
Το έχω διαβάσει κ εγώ από τον alpula ότι έχουν απειλήσει κόσμο. Τώρα τι απειλή είναι είναι μεγάλο θέμα...

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
780
Πόντοι
81
Αααα μπράβο!Το πέτυχες τώρα...
Το ενδεχόμενο ας πούμε να είμαστε κάποιοι απλά αντικειμενικοί ,δε περνάει από το μυαλο σου.
Προς απογοήτευση σου λοιπόν θα σου πω ότι δεν ανήκω σε κανένα στρατόπεδο.Δεν ακολουθώ γραφεία αλλά κοπέλες,αρκεί τα γραφεία στα οποία ανήκουν αυτές οι κοπέλες να με σέβονται όπως και εγώ αυτά.Την καληνύχτα μου σε όλους,Παρασκευή βράδυ ,διασκεδάστε το!
Αντικειμενικός είμαι και χωρίς διθυραμβικές κριτικές για κοπέλες η γραφεία Δεν με απασχολεί είτε έχουν δουλειά είτε όχι. Την σκέψη μου εξέθεσα γιατί κάποια πράγματα δεν έχουν λογική. Και τέλος πάντων χάθηκε το νόημα του σχολίου μου αλλά δεν θα λύσω και εγώ τυχόν προβλήματα με το Χ ψ άτομο γραφείο κλπ . Καλό βράδυ

dsq

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2011
Like
439
Πόντοι
21
Το έχω διαβάσει κ εγώ από τον alpula ότι έχουν απειλήσει κόσμο. Τώρα τι απειλή είναι είναι μεγάλο θέμα...
Η απειλή είναι ότι θα σας ξυρίσουν τα αρχιδια, και θα σας τα γλύφουν όλη μέρα… σε κάλυψα φίλος;;;

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Η απειλή είναι ότι θα σας ξυρίσουν τα αρχιδια, και θα σας τα γλύφουν όλη μέρα… σε κάλυψα φίλος;;;
Οτι πίσω απο κάποια γραφεία υπάρχουνε σκληροί νταβατζήδες δεν πρέπει να εκπλήσσει!

dsq

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2011
Like
439
Πόντοι
21
Οτι πίσω απο κάποια γραφεία υπάρχουνε σκληροί νταβατζήδες δεν πρέπει να εκπλήσσει!
2 ξεφούσκωτα αρχιδια υπάρχουν πίσω από κάθε γραφείο φίλος.. θα σου πω άλλη στιγμή εγώ για τους σκληρούς μπράβους , γιατί τώρα περιμένω κοπέλα να μου κάνει μασάζ…

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
Με έχουν απειλήσει και εμένα με φωνητικό μήνυμα βαιμπερ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom