Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
VIP MASSAGE - 698 0 280 270

ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΝΕΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

ΣΟΦΙΑ - ΙΖΑΜΠΕΛΑ - ΜΑΡΙΝΑ - ΟΛΓΑ - ΙΡΙΔΑ - ΜΑΡΙΑ

VIBER / THL
698 0 280 270

40ilias

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2022
Like
49
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Έχετε καμία πληροφορία για την Έλενα από vip? Ότι βρήκα είναι αρκετά παλιό και δεν ξέρω αν αναφέρεται στην ίδια κοπέλα. Ευχαριστώ
Ωραιο προσωπο.....μεγαλο στηθος...γεματουλα...μεχρι καλαμακι ακα. ... συν 40ευρ...μασαζ καλο...αν κ δεν ειμαι κ ο εξπερ του ειδους παντως μου αφησε ευχαριστα συναισθηματα...

Aleptas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Like
41
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές συναγωνίστριες γιατί όλα παίζουν!! Θέλω να δοκιμάσω 4 χέρια δεν έχω εμπειρία καμία πάνω σε αυτό!! Μπορεί κάποιος που εχει κάνει να μου προτείνει κάτι; Πώς πάει το πρόγραμμα τα έξτρα και τα λοιπά; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Καλησπέρα συναγωνιστές συναγωνίστριες γιατί όλα παίζουν!! Θέλω να δοκιμάσω 4 χέρια δεν έχω εμπειρία καμία πάνω σε αυτό!! Μπορεί κάποιος που εχει κάνει να μου προτείνει κάτι; Πώς πάει το πρόγραμμα τα έξτρα και τα λοιπά; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Το πιό σωστό και ασφαλές είναι με κάποια που ήδη κάνεις και είσαι ευχαριστημένος ,την επόμενη φορά να την ρωτήσεις με ποιά αισθάνεται άνετα απο το ίδιο γραφείο ώστε να τις καλέσεις μαζί !

Aleptas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Like
41
Πόντοι
0
Το πιό σωστό και ασφαλές είναι με κάποια που ήδη κάνεις και είσαι ευχαριστημένος ,την επόμενη φορά να την ρωτήσεις με ποιά αισθάνεται άνετα απο το ίδιο γραφείο ώστε να τις καλέσεις μαζί !
Συμφωνώ έχεις δίκιο σε αυτό αλλά δεν ξέρω πότε θα είναι η επόμενη φορά γι'αυτό και ρωτάω εσάς εδώ να διαβάσω απόψεις

PlayJack

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2022
Like
284
Πόντοι
21
Συμφωνώ έχεις δίκιο σε αυτό αλλά δεν ξέρω πότε θα είναι η επόμενη φορά γι'αυτό και ρωτάω εσάς εδώ να διαβάσω απόψεις
Καλά είναι επίσης να τις έχεις δει και τις δύο και να σου αρέσουν...Σου το λέω εκ πείρας,το βίωσα πριν πολύ καιρό όταν ήταν ακόμα η Μαίρη στο joy με την οποία έκανα τακτικά και γουσταρα,μια μέρα την ζήτησα μαζί με Νίκη,η Νίκη αρνήθηκε εννοείται τα 4 χέρια, και στείλανε την Αντριάνα(ενημερώθηκα βέβαια για αυτό,δε ρίχνω ευθύνη στο γραφείο)... Το κορίτσι,πολύ ευγενικο ,καθόλου του γούστου μου όμως.. Πάτωσε η συνεδρία

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Για σιγουριά μιας πετυχημένης συνεδρίας με 4 χέρια θα πρότεινα ομάδα diamondsmassage Athens Τεα , Ίριδα , Λυδια . Έχουν γραφτεί αρκετά εδώ και μπορείς να τα βρεις συγκεντρωμένα αν κάνεις αναζήτησή με τα ονοματα ένα ένα στο φακό που είναι πάνω δεξιά . Ομάδα που προσφέρει πολύ καλές συνεδρίες με τα συνήθη έξτρα σε καλές τιμές . Βλέπεις φωτογραφίες στο Facebook, Instagram σε αναζήτησή του γραφείου τους .

Aleptas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Like
41
Πόντοι
0
Για σιγουριά μιας πετυχημένης συνεδρίας με 4 χέρια θα πρότεινα ομάδα diamondsmassage Athens Τεα , Ίριδα , Λυδια . Έχουν γραφτεί αρκετά εδώ και μπορείς να τα βρεις συγκεντρωμένα αν κάνεις αναζήτησή με τα ονοματα ένα ένα στο φακό που είναι πάνω δεξιά . Ομάδα που προσφέρει πολύ καλές συνεδρίες με τα συνήθη έξτρα σε καλές τιμές . Βλέπεις φωτογραφίες στο Facebook, Instagram σε αναζήτησή του γραφείου τους .
Είσαι υπέροχος !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλά είναι επίσης να τις έχεις δει και τις δύο και να σου αρέσουν...Σου το λέω εκ πείρας,το βίωσα πριν πολύ καιρό όταν ήταν ακόμα η Μαίρη στο joy με την οποία έκανα τακτικά και γουσταρα,μια μέρα την ζήτησα μαζί με Νίκη,η Νίκη αρνήθηκε εννοείται τα 4 χέρια, και στείλανε την Αντριάνα(ενημερώθηκα βέβαια για αυτό,δε ρίχνω ευθύνη στο γραφείο)... Το κορίτσι,πολύ ευγενικο ,καθόλου του γούστου μου όμως.. Πάτωσε η συνεδρία
Κατανοητό και αυτό πφφ

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
7
Like
3.256
Πόντοι
736
μια ρωξανη απο vip ξερει κανεις?

Opaopa991

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2021
Like
3
Πόντοι
0
Έχεις μιλήσει μαζί της? Γιατί της έστειλα αλλά τίποτα...
Δεν απαντάει σε μηνύματα μόνο μέσω του γραφείου λογικά.... Ίσως κανονίσω σύντομα... Ωστόσο άμα κάνεις ξέρει ας ρίξει λίγο φως

jmu

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Like
14
Πόντοι
0
Σχεδόν σε κανένα σάιτ δεν λέει ούτε για τάντρα ούτε για body to body- nuru. Μιλάς στο τηλέφωνο για αυτά ή το προτείνεις απευθείας στην κοπέλα .
Ακριβώς! (και εμένα μου φάνηκαν περίεργοι...)

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
VIP MASSAGE
698 0 280 270

ΝΕΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ :

Αγγελικη , Σιλβια , Μαρινα , Ολγα , Ροξανη , Ελενη 2

Δεσποινα , Μαριλενα , Μαριλια , Μαιρη , Ελενα , Ζωη , Ελενη2 , Σοφια , Ιζαμπελα

VIP MASSAGE
698 0 280 270

Zak_$

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
442
Πόντοι
21
Crystal massage οτι χειροτερο σε εξυπηρετηση. με εβρισαν σε μηυνμα επειδη ζητησα αλλη ωρα. απαραδεκτο γραφειο.
Και εγώ ζήτησα να δω τα κορίτσια προχθές και τους είπα πολύ ευγενικά ευχαριστώ για την ώρα,νευρίασαν και μου είπαν μη ξανά στείλω...τα ίδια και empire..Διέγραψα τα τηλ τους αμέσως

• Like
Αντιδράσεις: Bleach

LavitaMassage1

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
31 Μαΐ 2022
Like
42
Καλησπέρα σας σε όλους Μασάζ Κατ'οίκον Έρχομαστε Στον Χώρο Σας Σε Όλη Την Αττική Εντός 60 Λεπτών Κλείστε Το Ραντεβού Σας Με Ένα Απλό Μήνυμα Η Στο Viber +30 6986415811 η στο WhatsApp στο +30 6907366367 Και Επίσης Έχετε Την Δυνατότητα Να Μπείτε Στην Σελιδα Μας Να δείτε Προγράμματα Και Τιμές Και Να Κλείσετε Ραντεβού La Vita Athens Massage – ATHENS MASSAGE

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
7
Like
3.256
Πόντοι
736
Καλησπέρα σας σε όλους Μασάζ Κατ'οίκον Έρχομαστε Στον Χώρο Σας Σε Όλη Την Αττική Εντός 60 Λεπτών Κλείστε Το Ραντεβού Σας Με Ένα Απλό Μήνυμα Η Στο Viber +30 6986415811 η στο WhatsApp στο +30 6907366367 Και Επίσης Έχετε Την Δυνατότητα Να Μπείτε Στην Σελιδα Μας Να δείτε Προγράμματα Και Τιμές Και Να Κλείσετε Ραντεβού La Vita Athens Massage – ATHENS MASSAGE
Έχετε δει οτι εδω αφορά σεξ μάσαζ σπίτι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom