Wild_G
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Like
- 296
- Πόντοι
- 21
Πιθανολογω για την Ειρήνη στο Κολωνάκι..Για ποια τελικά μιλάμε... ? γιατί κάπου το έχασα...
Πιθανολογω για την Ειρήνη στο Κολωνάκι..Για ποια τελικά μιλάμε... ? γιατί κάπου το έχασα...
Για την ειρήνη-ιρενε όπως θέλει να λέγεται από το κολωνακι.....Για ποια τελικά μιλάμε... ? γιατί κάπου το έχασα...
Ωραιο προσωπο.....μεγαλο στηθος...γεματουλα...μεχρι καλαμακι ακα. ... συν 40ευρ...μασαζ καλο...αν κ δεν ειμαι κ ο εξπερ του ειδους παντως μου αφησε ευχαριστα συναισθηματα...Καλησπέρα. Έχετε καμία πληροφορία για την Έλενα από vip? Ότι βρήκα είναι αρκετά παλιό και δεν ξέρω αν αναφέρεται στην ίδια κοπέλα. Ευχαριστώ
Το πιό σωστό και ασφαλές είναι με κάποια που ήδη κάνεις και είσαι ευχαριστημένος ,την επόμενη φορά να την ρωτήσεις με ποιά αισθάνεται άνετα απο το ίδιο γραφείο ώστε να τις καλέσεις μαζί !Καλησπέρα συναγωνιστές συναγωνίστριες γιατί όλα παίζουν!! Θέλω να δοκιμάσω 4 χέρια δεν έχω εμπειρία καμία πάνω σε αυτό!! Μπορεί κάποιος που εχει κάνει να μου προτείνει κάτι; Πώς πάει το πρόγραμμα τα έξτρα και τα λοιπά; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Συμφωνώ έχεις δίκιο σε αυτό αλλά δεν ξέρω πότε θα είναι η επόμενη φορά γι'αυτό και ρωτάω εσάς εδώ να διαβάσω απόψειςΤο πιό σωστό και ασφαλές είναι με κάποια που ήδη κάνεις και είσαι ευχαριστημένος ,την επόμενη φορά να την ρωτήσεις με ποιά αισθάνεται άνετα απο το ίδιο γραφείο ώστε να τις καλέσεις μαζί !
Καλά είναι επίσης να τις έχεις δει και τις δύο και να σου αρέσουν...Σου το λέω εκ πείρας,το βίωσα πριν πολύ καιρό όταν ήταν ακόμα η Μαίρη στο joy με την οποία έκανα τακτικά και γουσταρα,μια μέρα την ζήτησα μαζί με Νίκη,η Νίκη αρνήθηκε εννοείται τα 4 χέρια, και στείλανε την Αντριάνα(ενημερώθηκα βέβαια για αυτό,δε ρίχνω ευθύνη στο γραφείο)... Το κορίτσι,πολύ ευγενικο ,καθόλου του γούστου μου όμως.. Πάτωσε η συνεδρίαΣυμφωνώ έχεις δίκιο σε αυτό αλλά δεν ξέρω πότε θα είναι η επόμενη φορά γι'αυτό και ρωτάω εσάς εδώ να διαβάσω απόψεις
Για σιγουριά μιας πετυχημένης συνεδρίας με 4 χέρια θα πρότεινα ομάδα diamondsmassage Athens Τεα , Ίριδα , Λυδια . Έχουν γραφτεί αρκετά εδώ και μπορείς να τα βρεις συγκεντρωμένα αν κάνεις αναζήτησή με τα ονοματα ένα ένα στο φακό που είναι πάνω δεξιά . Ομάδα που προσφέρει πολύ καλές συνεδρίες με τα συνήθη έξτρα σε καλές τιμές . Βλέπεις φωτογραφίες στο Facebook, Instagram σε αναζήτησή του γραφείου τους .Καλησπέρα συναγωνιστές συναγωνίστριες γιατί όλα παίζουν!! Θέλω να δοκιμάσω 4 χέρια δεν έχω εμπειρία καμία πάνω σε αυτό!! Μπορεί κάποιος που εχει κάνει να μου προτείνει κάτι; Πώς πάει το πρόγραμμα τα έξτρα και τα λοιπά; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Είσαι υπέροχος !!!Για σιγουριά μιας πετυχημένης συνεδρίας με 4 χέρια θα πρότεινα ομάδα diamondsmassage Athens Τεα , Ίριδα , Λυδια . Έχουν γραφτεί αρκετά εδώ και μπορείς να τα βρεις συγκεντρωμένα αν κάνεις αναζήτησή με τα ονοματα ένα ένα στο φακό που είναι πάνω δεξιά . Ομάδα που προσφέρει πολύ καλές συνεδρίες με τα συνήθη έξτρα σε καλές τιμές . Βλέπεις φωτογραφίες στο Facebook, Instagram σε αναζήτησή του γραφείου τους .
Κατανοητό και αυτό πφφΚαλά είναι επίσης να τις έχεις δει και τις δύο και να σου αρέσουν...Σου το λέω εκ πείρας,το βίωσα πριν πολύ καιρό όταν ήταν ακόμα η Μαίρη στο joy με την οποία έκανα τακτικά και γουσταρα,μια μέρα την ζήτησα μαζί με Νίκη,η Νίκη αρνήθηκε εννοείται τα 4 χέρια, και στείλανε την Αντριάνα(ενημερώθηκα βέβαια για αυτό,δε ρίχνω ευθύνη στο γραφείο)... Το κορίτσι,πολύ ευγενικο ,καθόλου του γούστου μου όμως.. Πάτωσε η συνεδρία
Μια δοκιμή θα επιβεβαιώσει την πρόταση .Είσαι υπέροχος !!!
Δεν απαντάει σε μηνύματα μόνο μέσω του γραφείου λογικά.... Ίσως κανονίσω σύντομα... Ωστόσο άμα κάνεις ξέρει ας ρίξει λίγο φωςΈχεις μιλήσει μαζί της? Γιατί της έστειλα αλλά τίποτα...
Ακριβώς! (και εμένα μου φάνηκαν περίεργοι...)Σχεδόν σε κανένα σάιτ δεν λέει ούτε για τάντρα ούτε για body to body- nuru. Μιλάς στο τηλέφωνο για αυτά ή το προτείνεις απευθείας στην κοπέλα .
Σε πολλούς το κανει αυτό.. και όμως ακόμα δουλεύει.. άρα;;;Crystal massage οτι χειροτερο σε εξυπηρετηση. με εβρισαν σε μηυνμα επειδη ζητησα αλλη ωρα. απαραδεκτο γραφειο.
Και εγώ ζήτησα να δω τα κορίτσια προχθές και τους είπα πολύ ευγενικά ευχαριστώ για την ώρα,νευρίασαν και μου είπαν μη ξανά στείλω...τα ίδια και empire..Διέγραψα τα τηλ τους αμέσωςCrystal massage οτι χειροτερο σε εξυπηρετηση. με εβρισαν σε μηυνμα επειδη ζητησα αλλη ωρα. απαραδεκτο γραφειο.
Έχετε δει οτι εδω αφορά σεξ μάσαζ σπίτι?Καλησπέρα σας σε όλους Μασάζ Κατ'οίκον Έρχομαστε Στον Χώρο Σας Σε Όλη Την Αττική Εντός 60 Λεπτών Κλείστε Το Ραντεβού Σας Με Ένα Απλό Μήνυμα Η Στο Viber +30 6986415811 η στο WhatsApp στο +30 6907366367 Και Επίσης Έχετε Την Δυνατότητα Να Μπείτε Στην Σελιδα Μας Να δείτε Προγράμματα Και Τιμές Και Να Κλείσετε Ραντεβού La Vita Athens Massage – ATHENS MASSAGE